Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.154
|
čitano: 9.006.906
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
djdomi kaže...
cod2playahhh kaže...
djdomi kaže...
cod2playahhh kaže...

ljudi moze preporuka za vjezbu za donje trbusne, jer tu imam fkt puno i vjezbu za prsa.. naravno, doma vjezbam:)

čega imaš puno?

sala..

nećeš to salo skinuti ako dobiješ donje trbušne mišiće.

ne postoji ciljano skidanje sala.

radi kardio i tijelo će koristiti salo po potrebi i po određenom redu. kod svake osobe se drugačije salo nakuplja i drugačijim redoslijedom koristi.

aha, sad sam shvatio, hvala puno:)

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek
14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

ljudi moji treniram vec 5mjeseca u teretani i ide mi vidim mnogo promjena na sebi...(ako treba dat cu slike) ugl. vide mi se dva gornja trbusnjaka vec 2 mjeseca, a mrsav sam i treniram vaterpolo vec 5godina... vjezbam radim vjezbe za donje trbusnjake ali nikako :( zna neko zasto?

Ajde stavi slike
Ljubomorne duše mogu da mi puše
15 godina
xR4Z3R kaže...
ProTeinZ kaže...

ljudi moji treniram vec 5mjeseca u teretani i ide mi vidim mnogo promjena na sebi...(ako treba dat cu slike) ugl. vide mi se dva gornja trbusnjaka vec 2 mjeseca, a mrsav sam i treniram vaterpolo vec 5godina... vjezbam radim vjezbe za donje trbusnjake ali nikako :( zna neko zasto?

Ajde stavi slike

sori kamera mi je losa ugl se dvije vide...

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Dobre sise :) kolko ti je BF %?
15 godina
xR4Z3R kaže...
Dobre sise :) kolko ti je BF %?

uu nedgje oko 10%

17 godina
Rast mišića i visina

kako se to racuna?

16 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Ispumpaš svo salo iz tijela izvažeš i usporediš s svojom ukupnom masom.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet {http://megayoutubeviews.com/register-form.php?r=15961}
14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Bojim se da imas losu genetiku za trbusne misice,ako imas 10% bf, plocice bi ti se vec trebale vidjeti a tebi se vidi samo gornji dio.Neam pojma mozda sam u krivu,pitaj iskusnije
15 godina
Rast mišića i visina

ima neka stranica gdje mogu izracunat BF? moze link?

16 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

ima neka stranica gdje mogu izracunat BF? moze link?

http://lowcarbdiets.about.com/library/blbodyfatcalculator.htm eto racunaj sad

15 godina
xR4Z3R kaže...
Bojim se da imas losu genetiku za trbusne misice,ako imas 10% bf, plocice bi ti se vec trebale vidjeti a tebi se vidi samo gornji dio.Neam pojma mozda sam u krivu,pitaj iskusnije

krivo sam bio onda izracunavo xD dode mi da imam 14.4% BF, znaci 10% je za vidljive trbusnjake?

14 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...
xR4Z3R kaže...

krivo sam bio onda izracunavo xD dode mi da imam 14.4% BF, znaci 10% je za vidljive trbusnjake?

Da,oko 10-12 % je za vidljive.Al ti se meni cinis vec dosta mrsavim
15 godina
Rast mišića i visina

evo kompletna slika

17 godina
Rast mišića i visina

cro cop ima vidljive trbusne a bf mu je sigurno visi od 10%.

18 godina
neaktivan
ProTeinZ kaže...

evo kompletna slika

kaj radiš za prsa?

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
15 godina
mar123 kaže...

cro cop ima vidljive trbusne a bf mu je sigurno visi od 10%.

ima masu valjda, a ja trebam nabit masu jer kad kozu drzim i nategnem prema dolje(kod pupka na dolje) i kad napnem misice plocice se vide a ovako nikako...

15 godina
djdomi kaže...
ProTeinZ kaže...

evo kompletna slika

kaj radiš za prsa?

a treniram vaterpolo vise manje mi se to samo izgradilo, uglavnom uzmem dvije bucice i pumpam kao bench press, ali sam prsa imo jos i prije teretane.

17 godina
Rast mišića i visina

neznam sto su vam te plocice tolko bitne, valjda zbog cura, ja bi radije imo malo vece ruke i prsa, nego bio mrsav i imo te plocice(ko 90% ekipe u skoli).

15 godina
mar123 kaže...

neznam sto su vam te plocice tolko bitne, valjda zbog cura, ja bi radije imo malo vece ruke i prsa, nego bio mrsav i imo te plocice(ko 90% ekipe u skoli).

imam ja cura i bez plocica, nego kad god gledas neke u teretani vidis da ima plocice, to mi je cilj!

17 godina
Rast mišića i visina

nisam mislio da pod cure da ces ih imat nego one na te plocice svrsavaju, a to sto pol tih decki 5 kila nemoze dic, to im nije bitno. veca mi je fora rec da mogu najvise zgibova od njih svih napravit.

16 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
Encyanix kaže...

Evo ja narucio Proteine i kreatine, stizu u 2 dana pa da vidimo rezultate :)

Nećeš ih vidjet bez brige, bar ne u 2-3tjedna kolko će ti trebati da s nekim najnormalnijim treningom (3x tjedno) zdrobiš tih 908g proteina kolko ima u toj mini-piksi.. Ovih 500g kreatina sve što mogu je povući ti malo vode u mišiće i to je otprilike to, da ćeš nabiti mišićnu masu u tom kratkom periodu - nećeš, trebat će ti duže vremena da stvarno vidiš rezultate. Inače za 350-400kn bez beda nabaviš 2.3kg wheya. {#}

Cuj vec idem 3 mjeseca.. sad za 4 mjesec sam uzeo ovo i nadam se nekom prosjecnom rezultatu.. za drugi mjesec cu si uzet jos malo gainera i onda mala stanka sa suplimentima. ;)

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.10.2012 12:45 (Encyanix).
17 godina
Rast mišića i visina

vidim taj whey je jako skup, vidio sam u dm-u neke proteine po 50 kn, jel to valja, koristi li neko te?

16 godina
Rast mišića i visina

Po ovom za računanje bf ja imam 19.3 hahaha

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
16 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Ma to su gluposti

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

To se mora mjeriti na tijelu, ima ja mislim za kupiti posebni mjerač.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Mi smo to na tjelesnom mjerili. Izgleda kao neka vaga ali još uzmeš neš u ruke i moraš to držat vodoravno (to je sa nekom špagom spojeno sa vagom)

Samo su dva tipa ljudi na ovom svijetu – dobri i loši. Dobri bolje spavaju, ali čini se da loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
18 godina
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

a sta ce ti uopce to,taj body fat mjerac ili vaga stavec? sta kad budes znao da imas 13% umjesto 15% ?

17 godina
Rast mišića i visina

najbolje mjerilo mi je ogledalo, niti vaga niti nikakvi body fat mjeraci, moze meni ovo napisat najbolje rezultate i mogu imat savrsenu kilazu ako se ja sebi ne dopadam to je ku*ac tako da..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice