- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stranica je uredu ali svatko je drugačiji...programi prehrane i treninga inače se slažu svakoj osobi individualno jel svi su različiti :)
imam 168-170 (cca), 65kg. do prije god- dvoje imao sam super izgrađeno tijelo. (trenirao nogomet i vatrogastvo), svaki dan trčao po 10km ko od šale i bio sam stvarno jak, bez problema sam dizao po 100kg.
al onda počeo fax i pusao u McDonaldsu, i oni hambiči i dobio malo trbuščič..... pa me zanima kako da sad najlakše to otopim i dobijem umjesto tog sala mišiče natrag ko od stijene :D :D :D
(sa sela sam, imam mjesta za trčanje, biciklizam, dizanje improviziranih utega, jer mi se neda ič u teretanu makar mi 4free na faxu, rađe idem na bazene)
172 CM
55 Kila....
Jebga tanko je...triban pocet vjezbat,jedem brate ko lud,cilo lito jedem sve zivo u kuci pa isplivam sve to...
Sta bi triba radit da malo mase dobien (misici i kile opcenito)
16 God BTW
Bump :D
imam 168-170 (cca), 65kg. do prije god- dvoje imao sam super izgrađeno tijelo. (trenirao nogomet i vatrogastvo), svaki dan trčao po 10km ko od šale i bio sam stvarno jak, bez problema sam dizao po 100kg.
al onda počeo fax i pusao u McDonaldsu, i oni hambiči i dobio malo trbuščič..... pa me zanima kako da sad najlakše to otopim i dobijem umjesto tog sala mišiče natrag ko od stijene :D :D :D
(sa sela sam, imam mjesta za trčanje, biciklizam, dizanje improviziranih utega, jer mi se neda ič u teretanu makar mi 4free na faxu, rađe idem na bazene)
Za povecavanje misicne mase : radi zgibove, čučnjeve, sklekove ... napravi svaku vjezbu po 4 serije (10-12 ponavljanja u seriji), pravilna prehrana ( 5 umjerenih obroka dnevno )
Za topljenje masnih naslaga: trči, vozi bicikl ( 30 min dnevno )
Za povecavanje misicne mase : radi zgibove, čučnjeve, sklekove ... napravi svaku vjezbu po 4 serije (10-12 ponavljanja u seriji), pravilna prehrana ( 5 umjerenih obroka dnevno )
Masu 4 serije po 10 - 12 ponavljanja? čovjek će si "skuriti" mišiće,a onda nije ništa napravio, napravi 3 serije po 7 - 15 ponavljanja, ovisno o težini...
Masu 4 serije po 10 - 12 ponavljanja? čovjek će si "skuriti" mišiće,a onda nije ništa napravio, napravi 3 serije po 7 - 15 ponavljanja, ovisno o težini...
o jbt onda sam ja skurio misice!!
si siguran da je to previse...ja napravim 4 serije uski sklekovi-20 ponavljanja trbusnjaci-50, zgibovi-20
širokih ili uskih zgibova??
A odmor između serija?
ma dajte ljudi ne pričajte bezveze...sad malo čitam i samo mogu reći da se pokrijete po glavi(ne svi čast izuzecima)..pa jel se vi imalo razumijete u treninge i prehranu.....vidim da ne jel nebi pisali bedastoće da se razumijete
ma dajte ljudi ne pričajte bezveze...sad malo čitam i samo mogu reći da se pokrijete po glavi(ne svi čast izuzecima)..pa jel se vi imalo razumijete u treninge i prehranu.....vidim da ne jel nebi pisali bedastoće da se razumijete
Ja se smatram prilično dobrim što se tiče svega,sljedim programe ovoga tipa.
širokih ili uskih zgibova??
u ravnini ramena
A odmor između serija?
5 minuta
ma ne kažem ja za tebbe ;) nego neki ljudi baš pišu bezveze...a prave se jako pametni i djele savjete
EDIT:
I kolko napraviš širokih zgibova :) bez odmora mislim kolko ih možeš
ma ne kažem ja za tebbe ;) nego neki ljudi baš pišu bezveze...a prave se jako pametni i djele savjete
EDIT:
a to sam napisao 20..nekad mi uspije kad pravilno dišem i imam energije al ovako prosjecno mogu 12-15
aha :) učinilo mi se malo previše 20 širokih pa pitam ;) ja napravim tri serije od 18 komada(širokih) između serija 2min lagano preskakavnje užeta
EDIT:
Što se tiče širokih zgibova ja radim 4 serije po 8-9 ponavljanja. Odmor između serija 2min :)
a dobro nije loše...kolko treniraš dugo
ja obično kad imam snage ih radit (kad nisam preumoran od cjelodnevnog sjedenja na faxu i poslova koje sve imam za radit) onda radim po 2-3 serije po 25-30 sklekova........
i 2 serije imam po 100 trbušnjaka. (razmak između serija 10-15min ovisi kog ima na faceu :D :D :D)
nemoj raditi toliki razmak ;) i nemoj toliko puno po seriji ;) polako nikud ti se ne žuri...bitna je kvaliteta a ne kvantiteta
nemoj raditi toliki razmak ;) i nemoj toliko puno po seriji ;) polako nikud ti se ne žuri...bitna je kvaliteta a ne kvantiteta
mah ja to u pravilu radim samo kad sam u ovo doba dana živčan/lud/izfrustriran nečim......
pa je to više da sve negativno izbacim iz sebe van........
al sam sad skužil da se zato ništa ne pozna :D :D :D
dobro da si skužio :D :D neki to nikad ne skuže :D
dobro da si skužio :D :D neki to nikad ne skuže :D
mah sa 20 god moram nekaj počet kužit.
al mi baš žao što to ne pali..... jako je efikasno po ovakvom vremenu kada nemam vremena jer prebrzo padne mrak svaki dan trčat po 6-7km. :(
ja sam mlađi od tebe pa sam sve već skužio...znači može se :D :D
ma ja brijem da svi nesto previse trkeljate ovdje... nevidim kakva je razlika radit 4 serije od 12-15 ponavljanja ili 3 serije od 7-15 ponavljanja....
ja mislim da je kodnekih ovdje samo puno price bez pokrica 
e sad si potpuno pogriješio
RAZLIKA JE
u čemu??
nije isto raditi 3 serije 7 i 3 serije 12 ili 15 komada
ili biceps sa 12.5kg ili 17 kg
Velike težine i velik broj ponavljanja se radi kada je neko na MASI
A male težine i manji broj ponavljanja na DEFINICIJI
Nemoj ti pričati bezveze jel nekima je to praktički život i ako oćemo nešto moramo znati
RAZLIKA JE
u čemu??
Nemoj ti pričati bezveze jel nekima je to praktički život i ako oćemo nešto moramo znati
Krivo. Velika težina i MALI broj ponavljanja za masu, a za def obrnuto.
čuj mene.. :) već je kasno ...zabunio sam se :D :D hahahah :)) ma čitam ovih zadnjih par strana i nevjerujem šta se baljezga :D a ti treniraš ozbiljno nešto ili
RAZLIKA JE
u čemu??
nemas pojma sve si krivo reko...
čuj mene.. :) već je kasno ...zabunio sam se :D :D hahahah :)) ma čitam ovih zadnjih par strana i nevjerujem šta se baljezga :D a ti treniraš ozbiljno nešto ili
Treniram judo, bjj i idem u teretanu ;-)