Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.053
|
čitano: 8.388.983
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Nisam sad neki strucnjak ali imate ovdje dosta toga

Idu dva momka jedan je pametan,a drugi također navija za Sarajevo!!!
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

stranica je uredu ali svatko je drugačiji...programi  prehrane i treninga inače se slažu svakoj osobi individualno jel svi su različiti :)

MMA is not game , MMA is life!!!
16 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/ ako netko treba za vježbunek tu pogleda...super stranica...znaci izaberes misic koji zelis vjezbat i onda imas sve vjezbe za njega i video kako se izvodi
nothing is true, everything is permitted
15 godina
Rast mišića i visina

imam 168-170 (cca), 65kg. do prije god- dvoje imao sam super izgrađeno tijelo. (trenirao nogomet i vatrogastvo), svaki dan trčao po 10km ko od šale i bio sam stvarno jak, bez problema sam dizao po 100kg.

al onda počeo fax i pusao u McDonaldsu, i oni hambiči i dobio malo trbuščič..... pa me zanima kako da sad najlakše to otopim i dobijem umjesto tog sala mišiče natrag ko od stijene :D :D :D

(sa sela sam, imam mjesta za trčanje, biciklizam, dizanje improviziranih utega, jer mi se neda ič u teretanu makar mi 4free na faxu, rađe idem na bazene)

15 godina
neaktivan
RE: Rast mišića i visina
insomniac kaže...

172 CM

55 Kila....

Jebga tanko je...triban pocet vjezbat,jedem brate ko lud,cilo lito jedem sve zivo u kuci pa isplivam sve to...

Sta bi triba radit da malo mase dobien (misici i kile opcenito)

16 God BTW

Bump :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 0:58 (insomniac).
17 godina
neaktivan
Bojica kaže...

imam 168-170 (cca), 65kg. do prije god- dvoje imao sam super izgrađeno tijelo. (trenirao nogomet i vatrogastvo), svaki dan trčao po 10km ko od šale i bio sam stvarno jak, bez problema sam dizao po 100kg.

al onda počeo fax i pusao u McDonaldsu, i oni hambiči i dobio malo trbuščič..... pa me zanima kako da sad najlakše to otopim i dobijem umjesto tog sala mišiče natrag ko od stijene :D :D :D

(sa sela sam, imam mjesta za trčanje, biciklizam, dizanje improviziranih utega, jer mi se neda ič u teretanu makar mi 4free na faxu, rađe idem na bazene)

Za povecavanje misicne mase : radi zgibove, čučnjeve, sklekove ... napravi svaku vjezbu po 4 serije (10-12 ponavljanja u seriji), pravilna prehrana ( 5 umjerenih obroka dnevno )

Za topljenje masnih naslaga: trči, vozi bicikl ( 30 min dnevno )

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
protjeran
mtopol kaže...
Bojica kaže...

Za povecavanje misicne mase : radi zgibove, čučnjeve, sklekove ... napravi svaku vjezbu po 4 serije (10-12 ponavljanja u seriji), pravilna prehrana ( 5 umjerenih obroka dnevno )

Masu 4 serije po 10 - 12 ponavljanja? čovjek će si "skuriti"  mišiće,a onda nije ništa napravio, napravi 3 serije po 7 - 15 ponavljanja, ovisno o težini...

WP
16 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
mtopol kaže...
Bojica kaže...

Masu 4 serije po 10 - 12 ponavljanja? čovjek će si "skuriti"  mišiće,a onda nije ništa napravio, napravi 3 serije po 7 - 15 ponavljanja, ovisno o težini...

o jbt onda sam ja skurio misice!!

si siguran da je to previse...ja napravim 4 serije uski sklekovi-20 ponavljanja trbusnjaci-50, zgibovi-20

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

širokih ili uskih zgibova??

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

A odmor između serija?

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ma dajte ljudi ne pričajte bezveze...sad malo čitam i samo mogu reći da se pokrijete po glavi(ne svi čast izuzecima)..pa jel se vi imalo razumijete u treninge i prehranu.....vidim da ne jel nebi pisali bedastoće da se razumijete

17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

ma dajte ljudi ne pričajte bezveze...sad malo čitam i samo mogu reći da se pokrijete po glavi(ne svi čast izuzecima)..pa jel se vi imalo razumijete u treninge i prehranu.....vidim da ne jel nebi pisali bedastoće da se razumijete

Ja se smatram prilično dobrim što se tiče svega,sljedim programe ovoga tipa.

http://scoobysworkshop.com/

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

širokih ili uskih zgibova??

u ravnini ramena

I.Kk kaže...

A odmor između serija?

5 minuta

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ma ne kažem ja za tebbe ;)   nego neki ljudi baš pišu bezveze...a prave se jako pametni i djele savjete

EDIT:

I kolko napraviš širokih zgibova :) bez odmora mislim kolko ih možeš

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 22:19 (Hrvojestr).
16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

ma ne kažem ja za tebbe ;)   nego neki ljudi baš pišu bezveze...a prave se jako pametni i djele savjete

EDIT:

a to sam napisao 20..nekad mi uspije kad pravilno dišem i imam energije al ovako prosjecno mogu 12-15

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

aha :) učinilo mi se malo previše 20 širokih pa pitam ;) ja napravim tri serije od 18 komada(širokih) između serija 2min lagano preskakavnje užeta

17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

EDIT:

Što se tiče širokih zgibova ja radim 4 serije po 8-9 ponavljanja. Odmor između serija 2min :)

Music is my life :)
17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

a dobro nije loše...kolko treniraš dugo

15 godina
Rast mišića i visina

ja obično kad imam snage ih radit (kad nisam preumoran od cjelodnevnog sjedenja na faxu i poslova koje sve imam za radit) onda radim po 2-3 serije po 25-30 sklekova........

i 2 serije imam po 100 trbušnjaka. (razmak između serija 10-15min ovisi kog ima na faceu :D :D :D)

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

nemoj raditi toliki razmak ;) i nemoj toliko puno po seriji ;) polako nikud ti se ne žuri...bitna je kvaliteta a ne kvantiteta

15 godina
Hrvojestr kaže...

nemoj raditi toliki razmak ;) i nemoj toliko puno po seriji ;) polako nikud ti se ne žuri...bitna je kvaliteta a ne kvantiteta

mah ja to u pravilu radim samo kad sam u ovo doba dana živčan/lud/izfrustriran nečim......

pa je to više da sve negativno izbacim iz sebe van........

al sam sad skužil da se zato ništa ne pozna :D :D :D

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

dobro da si skužio :D :D neki to nikad ne skuže :D

15 godina
Hrvojestr kaže...

dobro da si skužio :D :D neki to nikad ne skuže :D

mah sa 20 god moram nekaj počet kužit.

al mi baš žao što to ne pali..... jako je efikasno po ovakvom vremenu kada nemam vremena jer prebrzo padne mrak svaki dan trčat po 6-7km. :(

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja sam mlađi od tebe pa sam sve već skužio...znači može se :D :D

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ma ja brijem da svi nesto previse trkeljate ovdje... nevidim kakva je razlika radit 4 serije od 12-15 ponavljanja ili 3 serije od 7-15 ponavljanja....

ja mislim da je kodnekih ovdje samo puno price bez pokrica {#}

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

e sad si potpuno pogriješio

RAZLIKA JE

u čemu??

nije isto raditi 3 serije 7 i 3 serije 12 ili 15 komada

ili biceps sa 12.5kg ili 17 kg

Velike težine i velik broj ponavljanja se radi kada je neko na MASI

A male težine i manji broj ponavljanja na DEFINICIJI

Nemoj ti pričati bezveze jel nekima je to praktički život i ako oćemo nešto moramo znati

17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

RAZLIKA JE

u čemu??

Nemoj ti pričati bezveze jel nekima je to praktički život i ako oćemo nešto moramo znati

Krivo. Velika težina i MALI broj ponavljanja za masu, a za def obrnuto.

17 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

čuj mene.. :) već je kasno ...zabunio sam se :D :D hahahah :)) ma čitam ovih zadnjih par strana i nevjerujem šta se baljezga :D a ti treniraš ozbiljno nešto ili

17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

RAZLIKA JE

u čemu??

nemas pojma sve si krivo reko...

17 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

čuj mene.. :) već je kasno ...zabunio sam se :D :D hahahah :)) ma čitam ovih zadnjih par strana i nevjerujem šta se baljezga :D a ti treniraš ozbiljno nešto ili

Treniram judo, bjj i idem u teretanu ;-)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice