Računalo se zaledi !

poruka: 31
|
čitano: 25.056
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Računalo se zaledi !
HAMOOO123 kaže...

E  raja ja sam ovdje novi , onaj ja imam laptop ASUS X550c i kupio sam ga prije nekoliko dana. Onaj kada ja hocu da refresujem na ekranu mi  ostane ona opcija za refresh i nikako nemogu da je iskljucim...... MOLIM VAS DA MI POMOGNETE :D : D:; D:D  

Na njemu je instaliran win 7 , a latop ima 4 gb rama 320HDD i 1gb Graficka , onaj kaada ja zelim da kopiram neku sliku ili refresujem ono na ekranu pritisne desni klik i refresujem a na ekranu mi ostane ikonoca o refresa i nmg da je sklonim P????

To mi sliči na problem sa grafičkom tj. driverima za grafičku.

Da li imaš Integrated Intel® HD Graphics 4000 grafičku (u sklopu procesora [i5 ili i7]) ili imaš zasebnu grafičku od Nvidia-e ili AMD/ATI-a?
Da li imaš instalirane zadnje driver-e - imaš li generičke drivere koje je stavio Windows kad si instaliravao Windowse tj. preko Windows Update-a ili si stavio drivere od Nvidia-e tj. od AMD/ATI-a?

Ili druga opcija, što si zadnje instalirao od programa, možda je taj program nešto smradao kad je dodavao svoje opcije u kontekstni izbornik od Windowsa?
Probaj sa CCleaner-om pročistiti Registry.

Iz čega kopiraš sliku - browser-a (kojeg)?

Odradi prvo nadogradnju driver-a, pa probaj nakon restarta računala vidjeti kako se ponaša, da li se popravilo.
Ako to ne upali, onda probaj drugu opciju sa čišćenjem Registry-a.

Ako ni to ne pomogne, u krajnjem slučaju ponovo instaliraj Windows-e, jer se definitvno radi o software-skoj grešci.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice