League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.493.426
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Keiichi kaže...

btw ljudi WingsOfDeath daje savijete drugim igracima dok ih gleda na streamu... LINK ...sada trenutno je neki lik u bronci... anyway stvarno korisne savijete govori :D

Po meni najbolji streamer.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Može par savjeta za Annie? neki dobri buildovi, tips

mislio sam je obično graditi nešto tipa

2x doran

roa

rabaddon

void

zhonya ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...

2x doran

roa

rabaddon

void

zhonya ?

Možda, ako ne odmah, onda poslije ROA rushati zhonyu.

Uglavnom, igrao sam jednom protiv frajera koji je uvijek radio suicide initiate tako da bi se flashao među nas, sve pogodio i sa R i sa W, stunnao, te zatim upalio zhonyu. Mi bi ga ubili ali bi on nama skinuo po pola HP nakon čega je njegov team imao lak posao cleanupa.

Ovako kad imaš spreman passiv, ili jedan stack do passiva, a ne planiraš suicide, ekipa očekuje i često se zna izjalovit dok ti dočekaš dobro brijeme za ultu.

Inače, Annie mu je bila main i to nekih cca 400 gameova rankeda s njom.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Keops kaže...

Syndra ti je bolja za teamfight jer ako si u poziciji izburstat ćeš ADC-a bez problema, a nakon toga možeš u Valhallu jer nije ni bitno, AP carry se uvijek može tradeat za AD carrya.

syndra bolja za teamfightove? nema sanse , syndra je bolja za pick up dok se nista konkretno ne radi na mapi jer ona nema dovoljno velik range da dode do adc-a kad se teamfight razvija u pravilnon smislu , a xerath moze izburstat i drzat zonu na svih 5 ljudi koji dolaze i oko objektiva je 10x bolji , a da bas pricamo o syndri i xerathu neznan kako si nasa bas ta 2 heroja , ali ja ti preporucujen xeratha

Prvo znam da je kasno,ali sam samo zelio reci kako je meni osobno Syndra puno draza i po meni ima puno veci potencijalni dmg, jedino kao sto si vec rekao ima mali range pogotvo na ulti do 16 lvl-a a i onda nije nesto, no ono sto dosta ljudi ne zna sa njom za jedan trik sa W i E,kako puno prozuditi range od W i tako uraditi dmg od W i E u isto vrijeme na ogromnom rangeu. :)

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Možda, ako ne odmah, onda poslije ROA rushati zhonyu.

Uglavnom, igrao sam jednom protiv frajera koji je uvijek radio suicide initiate tako da bi se flashao među nas, sve pogodio i sa R i sa W, stunnao, te zatim upalio zhonyu. Mi bi ga ubili ali bi on nama skinuo po pola HP nakon čega je njegov team imao lak posao cleanupa.

Ovako kad imaš spreman passiv, ili jedan stack do passiva, a ne planiraš suicide, ekipa očekuje i često se zna izjalovit dok ti dočekaš dobro brijeme za ultu.

Inače, Annie mu je bila main i to nekih cca 400 gameova rankeda s njom.

Fol sa annie je što je prelako kite-ati i preživjeti ako imaš roa + rylai, skoro 3k hpa sa shieldom koji daje mr i armor + dmg onome ko te napadne. Genijalna stvar koja te dugo, dugo održava na životu i na kraju krajeva omogućava takve egzibicije tipa 1v5 flash R W Q combo.

EUW: MushRoomD
14 godina

Eto sad odigro partiju, igrao sam Morganu i u ekipi imao Shena Ezreala Xina i Leonu, na početku smo ih ubijali ko mačke, vodili debelo, ali što je partija duže trajala to je teže bilo dobivat fightove, oni su imali broken shit Vayne i dalje ne trebam, na kraju nismo ništ mogli, jednostavno ne možeš parirat njihovom damageu. Btwm zna li se hoće li i ove sezone biti nagrada za gold, i ako hoće, koje su?

15 godina
neaktivan
League Of Legends
Da bit ce opet Victorious skin, mozda za Jaxa ili Jayce( prosli su Jarvan i Jana, valjda idu na J sve)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

btw ljudi WingsOfDeath daje savijete drugim igracima dok ih gleda na streamu... LINK ...sada trenutno je neki lik u bronci... anyway stvarno korisne savijete govori :D

to je za subove trebap se subscibat na njega i ona on nasumično i vidio sam da to i chaox radi 

17 godina
League Of Legends

Moram se pohvaliti ovom ranked :D 

Miss Fortune mi rastura ko adc, jedino me farm još muči, lovio sam gravesa cijelo vrijeme sa cs u laneu, al poslije sam više za killovima išao.

Al tim je bio odličan stvarno, svaki je svoju ulogu radio predobro a u tf su me štitili ko zlatno tele :D 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Moram se pohvaliti ovom ranked :D 

Miss Fortune mi rastura ko adc, jedino me farm još muči, lovio sam gravesa cijelo vrijeme sa cs u laneu, al poslije sam više za killovima išao.

Al tim je bio odličan stvarno, svaki je svoju ulogu radio predobro a u tf su me štitili ko zlatno tele :D 

Mislim da ti je bolje da uzmeš Last Whisper ko treći item nakon šlapica i BT-a, ona je više AD caster i ulta joj jako profitira od ArP-a, nešto slično kao i Graves.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Blizek kaže...

nakon šlapica

{#}

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
15 godina
League Of Legends

napokon(nakon 1000 i kusur gejmova) platinum ima jos jednog nooba(mene)

iz 3. pokusaja, prva dva sam igrao s nofakom ali vidim da me on nije mogo carryat pa sam otisao solo i napokon uspio {#}

salim se, igrali ja i nofak jos dok sam bio na 30 LP pa smo zajedno stigli do 100 LP i od je trajala moja avantura

prvi put u prom- izgubio sva 3

drugi put u prom-dobijem 1, izgubim 2, dobijem 1, i odlucujuci izgubio

i treca sreca- izgubio prvi, ostale sve dobio

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 23:24 (win4crazzy).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Dobra vecer,  evo bas sam se prije nekih 4 dana prebacio  na westu jer me frend nagovorio   jer sam prije bio na eastu  ,  i na eastu i na westu sam gold 1  . tj na eastu sam bio ;) , no da krenem na pricu onaj mit o eune/euw, jako , barem ovdje di sam ja u goldu .

1:na westu ljudi znaju pricati engleski  ^^

2: ljudi ne spamaju bezvz nesto tipa : noob 0 gank top ,ili   where is my blue ? I am afk.

3:   sto se tice na eastu ljudi vise od pola gejma provodee samo pisanjem kako je dobio noob team i tako , dok na westu ,  nitko nece gubiti vrijeme na to i samo kazu na kraj gejma.

4:  bolji teamwork , ljudi se kolektijavni , ne kupuju samo support ward, i nece nitko flamati supporta ako nema u nekom dijelu ward . 

5: ako nas top   fejla  ili nemoze vs nekoga , onda mu team pocinje  romati, osobito  jungler.

6:  moj main je bot i cesto  vidim da ljudi kada pickaju  nekoga adc  znaju ga iskoristit, npr : caitily kada neko uzme tu odma pocinje harris , jedn. zna iskoristiti vrlinu champion , ili te outfarma za cca 50 cs-a  za razliku od east di cailty se samo farma i ne harrasa ili  ona postane outfarm.

btw: kada sam se ja prebacivao na west  , za sve one koji  se misle prebaciti na west/east   i zanima  Vas gdje ce Vas smjestit u rankedu  ?   morati cete odigrati 1 match , i ako winat taj match ostaje tamo di si bio  ( tako sam barem ja ) ,a ako lostam mislims da odes 1-2 divsion down

btw2 : jos jedna vrlina je kada odigras taj match , tebi pise  recenlty joined  this league.

eune : Flaeryy

3 13 hvala 0
15 godina
League Of Legends

omg not again

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
11 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

omg not again

Morao sam  hahaaha

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Dosadasnje iskustvo u platu je blaaaaah.Iskreno nista se nije promjenilo samo sto su ocekivanja veca -.-

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Dobra vecer,  evo bas sam se prije nekih 4 dana prebacio  na westu jer me frend nagovorio   jer sam prije bio na eastu  ,  i na eastu i na westu sam gold 1  . tj na eastu sam bio ;) , no da krenem na pricu onaj mit o eune/euw, jako , barem ovdje di sam ja u goldu .

2: ljudi ne spamaju bezvz nesto tipa : noob 0 gank top ,ili   where is my blue ? I am afk.

3:   sto se tice na eastu ljudi vise od pola gejma provodee samo pisanjem kako je dobio noob team i tako , dok na westu ,  nitko nece gubiti vrijeme na to i samo kazu na kraj gejma.

4:  bolji teamwork , ljudi se kolektijavni , ne kupuju samo support ward, i nece nitko flamati supporta ako nema u nekom dijelu ward . 

5: ako nas top   fejla  ili nemoze vs nekoga , onda mu team pocinje  romati, osobito  jungler.

6:  moj main je bot i cesto  vidim da ljudi kada pickaju  nekoga adc  znaju ga iskoristit, npr : caitily kada neko uzme tu odma pocinje harris , jedn. zna iskoristiti vrlinu champion , ili te outfarma za cca 50 cs-a  za razliku od east di cailty se samo farma i ne harrasa ili  ona postane outfarm.

btw: kada sam se ja prebacivao na west  , za sve one koji  se misle prebaciti na west/east   i zanima  Vas gdje ce Vas smjestit u rankedu  ?   morati cete odigrati 1 match , i ako winat taj match ostaje tamo di si bio  ( tako sam barem ja ) ,a ako lostam mislims da odes 1-2 divsion down

btw2 : jos jedna vrlina je kada odigras taj match , tebi pise  recenlty joined  this league.

I call bullshit.

Zanima me koliko si gameova odigrao u 4 dana da imas dovoljan uzorak za prikazivanja razlika.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

iz 3. pokusaja, prva dva sam igrao s nofakom ali vidim da me on nije mogo carryat pa sam otisao solo i napokon uspio  {#}

salim se, igrali ja i nofak jos dok sam bio na 30 LP pa smo zajedno stigli do 100 LP i od je trajala moja avantura

Čestitke, ajd ga sad carryaj do diamonda :D da nas ne sramoti više sa svojim plat V  {#}

@ super flarry pls dont start again, očito igraš prekratko da bi dolazio do takvih zaključaka.

lol [eu]east: cpt z0mbie
17 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...

I call bullshit.

Zanima me koliko si gameova odigrao u 4 dana da imas dovoljan uzorak za prikazivanja razlika.

Također sve ovo što je on naveo da ljudi na eastu rade, ja iz svog skromnog iskustva od 2000+ gameova nisam doživio.

Odnosno jesam, ali to su izolirani slučajevi, a nikako pattern, odnosno uzorak ponašanja prosječnog east igrača.

Sad, svjestan sam da leavere spaja sa drugim leaverima, one koji su toxic spaja sa drugima koji su toxic, tako da je možda to problem kod autora...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Razumijem da je bajram i da si se olešio, ali ni ja nisam toliko pijan da ovakve gluposti napišem.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 1:09 (BannedOnThisForum).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

inace ne pisem bas po forumu niti citam ovu temu ali evo vec kad sam vidio da pisete o razlici izmedju easta i westa. ja sam se u s2 prebacio sa easta na west kad sam imao oko 1800 elo ( +-10 ). razlika je bila ogromna. pao sam mozda na 1600 nakon prebacivanja, dok se nisam "uhodao" u drukciji nacin igranja. pod drukciji nacin igranja mislim na malo drukciju metu. ali to nije tolika razlika. samo sto mi se cini da na "vecem" elo-u ( mozda oko 1700+ ) ljudi na westu ozbiljnije shvacaju i trude se vise, vecina je prihvacala moje kritike i potrudila se popraviti dok me na eastu reportaju kad idem sugerirati neki item jer sam ja noob, retard a oni su svi pro igraci.  svugdje ima trollova ali kako sad igram na eastu opet rekao bi da ih je na eastu vise. tako da sam u zadnje vrijeme stalno od gold 1 pa do gold 3 i ne trudim se napredovati uopce. samo igram svoju igru i ignoriram svakoga tko pocne sa vrijedjanjem ili slicno. vise mi je stalo da imam neki dobro raspolozen team neko pobjedu na kraju...
eto samo da vam kazem svoje misljenje o tome, s obzirom da trenutno imam 1 acc na westu i 2 na eastu

ps don't thumb down me :( 

5 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Shaq kaže...

inace ne pisem bas po forumu niti citam ovu temu ali evo vec kad sam vidio da pisete o razlici izmedju easta i westa. ja sam se u s2 prebacio sa easta na west kad sam imao oko 1800 elo ( +-10 ). razlika je bila ogromna. pao sam mozda na 1600 nakon prebacivanja, dok se nisam "uhodao" u drukciji nacin igranja. pod drukciji nacin igranja mislim na malo drukciju metu. ali to nije tolika razlika. samo sto mi se cini da na "vecem" elo-u ( mozda oko 1700+ ) ljudi na westu ozbiljnije shvacaju i trude se vise, vecina je prihvacala moje kritike i potrudila se popraviti dok me na eastu reportaju kad idem sugerirati neki item jer sam ja noob, retard a oni su svi pro igraci.  svugdje ima trollova ali kako sad igram na eastu opet rekao bi da ih je na eastu vise. tako da sam u zadnje vrijeme stalno od gold 1 pa do gold 3 i ne trudim se napredovati uopce. samo igram svoju igru i ignoriram svakoga tko pocne sa vrijedjanjem ili slicno. vise mi je stalo da imam neki dobro raspolozen team neko pobjedu na kraju...
eto samo da vam kazem svoje misljenje o tome, s obzirom da trenutno imam 1 acc na westu i 2 na eastu

ps don't thumb down me :( 

Ne vidim zašto bih recimo ja TD ovaj post. Ovo je normalnije rečeno nego idiotske crtice koje je super faleawerarry naveo iznad.

17 godina
neaktivan
League Of Legends

yeeeey, you made me happy ^^
btw. jedina razlika koju sam mozda zaboravio reci je bas visoki elo. diamond 5+ ( i ovo nije moje misljenje nego od prijatelja koji je diamond i igra na oba servera ). rekao je da mu je puno lakse doci do diamonda na eastu nego na westu i da igraci u diamond 1,2,3 nisu jednako kvalitetni na eastu i westu. sta po meni i ima smisla s ozbirom da na westu u diamond 1,2 i 3 ( i challenger ) su lcs igraci sa puno vise iskustva nego "obicni" igraci na eastu

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Shaq kaže...

Ne vidim zašto bih recimo ja TD ovaj post. Ovo je normalnije rečeno nego idiotske crtice koje je super faleawerarry naveo iznad.

one crtice  sam stavio u ovih 4-5 dana u kojoj sam osjetio veliku razliku   izmedu eune i euw  u kojem  se na euw moras jako dobro naumicti da winas gejm  jer je uvijek napet gejm  , uvijek odlucuje  onaj zadnji tf ili baron.

btw : sljedeci put  barem napisi flae  ako ti je tesko napisati cijeli nick.

15 godina
death_zombi kaže...

Čestitke, ajd ga sad carryaj do diamonda :D da nas ne sramoti više sa svojim plat V {#}

@ super flarry pls dont start again, očito igraš prekratko da bi dolazio do takvih zaključaka.

ty, vise on mene carrya nego ja njega, ali dosta je lakse igrat tako duo dok si na ts, vec smo se polako uhodali i winamo dosta bot lane

ko zna ako nastavimo duo mozda se dignemo dosta, iako mislim da je moj skill trenutno tu di je

15 godina
League Of Legends

Jel ga morete drobiti po eastu, west svetinja. Spike su prebacio sam na West, odigram 5 gameova i sad ti se malo posrećilo s ekipom pobjedio 4 od toga i ajmo sad pisati kak East ne valja,a West nitko ne flame, nitko nije noob, svi su bolji od East igrača. Baš me boli kifla za West, zašto? Što god vi napisali o njemu ja nikad nebudem ukeširao 100 i nešto kuna  da bi se prebacio, a i teško da budu 75% posto ljudi na ovom forumu.

East je dobar server, sad kad imaju ovi rusi i još neke regije svoje servere, baš je dobro igrati. Ja vidim jedna rusa u 150 gameova, ali DOSLOVNO i u 95% slučajeva pričaju na engleskom.

Nejdem u neke "duboke" analize tih servera jer je nepotrebno i dajte prestanite s time.

EAST = WEST

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
Moj PC  
7 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

Slažem se s tobom, ja sam se prije nekih 10tak dana prebacio na west i uvjek sam bio protiv toga da je na westu drugačije. No ovo na westu je stvarno predobro. Odigro sam mozda 3-4 normal meča, cijelo vrijeme sam igro ranked jer sam 90% siguran da neće bit trolera, a AFK još nijednom nisam imo. Koliko sam primjetio na westu ljudi se trude više counter pickat, dok na eastu pretežno uzimaju ono što znaju igrat to se da vidjet po LOLNexusu. Na Eastu sam bio S1, na westu me stavilo u S5, trenutno sam S3.

acc LoL east: Pipe
15 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
win4crazzy kaže...

iz 3. pokusaja, prva dva sam igrao s nofakom ali vidim da me on nije mogo carryat pa sam otisao solo i napokon uspio {#}

Čestitke, ajd ga sad carryaj do diamonda :D da nas ne sramoti više sa svojim plat V {#}

Zombie sram te može biti, tvoj support mora ići dou Q s drugim AD carryem jer ti nemaš vremena za svog supporta.

Bit će te još više sram kad budemo jedina challenger ekipa koja ima platinum igraca u svojim redovima.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

one crtice  sam stavio u ovih 4-5 dana u kojoj sam osjetio veliku razliku   izmedu eune i euw  u kojem  se na euw moras jako dobro naumicti da winas gejm  jer je uvijek napet gejm  , uvijek odlucuje  onaj zadnji tf ili baron.

btw : sljedeci put  barem napisi flae  ako ti je tesko napisati cijeli nick.

U pravu si, ali si ih mogao bolje napisati i obraditi, ono je jednostavno površno.

A što se tiče nicka, halali, bio sam pijan sinoć.

16 godina
neaktivan
null kaže...

Jel ga morete drobiti po eastu, west svetinja. Spike su prebacio sam na West, odigram 5 gameova i sad ti se malo posrećilo s ekipom pobjedio 4 od toga i ajmo sad pisati kak East ne valja,a West nitko ne flame, nitko nije noob, svi su bolji od East igrača. Baš me boli kifla za West, zašto? Što god vi napisali o njemu ja nikad nebudem ukeširao 100 i nešto kuna  da bi se prebacio, a i teško da budu 75% posto ljudi na ovom forumu.

East je dobar server, sad kad imaju ovi rusi i još neke regije svoje servere, baš je dobro igrati. Ja vidim jedna rusa u 150 gameova, ali DOSLOVNO i u 95% slučajeva pričaju na engleskom.

Nejdem u neke "duboke" analize tih servera jer je nepotrebno i dajte prestanite s time.

EAST = WEST

Sad opet čekam slimija {#}

Eh, 75% ovog foruma se već davno prebacilo free transferom Cool

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice