League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.494.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
guls kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Ispao si glup za trojicu.

Možda bi bilo produktivnije da argumentiraš čovjeku zašto, umjesto da rabiš takve fraze. Nije da ste ovce čuvali skupa, jel.

Mislim da je očito. Argument nije potreban, nije toliko glup, valjda.

Potreban je jer moras dokazat poentu svog posta. 

Mogu  i ja reci "PINK IS BEST COLOR , BLUE LOVERS ARE HOMO" i TO E TO

Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
14 godina
League Of Legends
Sto mislite gangplank ili pantheon
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
lovvro kaže...

Mislimo da si nepismen i da očito ne igraš League dovoljno.

LOL EUNE: h3lhunter v2, D&D Neverwinter: Lordh3lhunter
13 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...
lovvro kaže...

jel potriban takav pristup? mislin da mozemo svi primjetit da ne igra league of legends dugo kad na forumu pita kojeg heroja da uzme , nemoj izbacivat svoje frustracije na ljude koji nisu ni krivi ni duzni  {#}

EUW : slimyyy , EUNE : Sleazy Haze
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
glikoprotein kaže...
lovvro kaže...

jel potriban takav pristup? mislin da mozemo svi primjetit da ne igra league of legends dugo kad na forumu pita kojeg heroja da uzme , nemoj izbacivat svoje frustracije na ljude koji nisu ni krivi ni duzni  {#}

All hail the the bjelzer!!!!

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Da ganks.

EUW: MushRoomD
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Imal neko acc na westu da mi da il da se mjenjamo na eastu sami flameri i noobovi.

0 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
deadmaus1337 kaže...

Imal neko acc na westu da mi da il da se mjenjamo na eastu sami flameri i noobovi.

Ako su na eastu sami flameri i noobovi, a ti si na eastu onda si i ti flamer i noob.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Znao sam da je boostanje popularan i profitabilan posao, al pogledajte ove cijene, hahaha ja nemogu vjerovat.

http://imgur.com/4NC4m8S

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ajmo bronce javljajte se u inbox boostam iz bronce u silver za cevape i pivo weehaaaa xD
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Znao sam da je boostanje popularan i profitabilan posao, al pogledajte ove cijene, hahaha ja nemogu vjerovat.

Ja ne znan koje budale to plaćaju' I što onda kad za 50 eura dođu u višu diviziju? Te sve divizije ne predstavljaju ništa

17 godina
neaktivan
Gle realno... Stavi se u godine klinca od 13-17godina koji ima para i hoce ispast kul pred svojim LoL prijateljima il sto vec :) isto tako kao sto vjerovatno niko ovdje ne bi dao 300kn onom liku za acc ako naiđe na klincica s param prodati ce se ...
14 godina
League Of Legends

Hahahaha boost hahahaha pa ne bi u ludilu dao drugom da mi pristupi računu, i još mu platim za moguću krađu. Gluposti.

Layla, you've got me on my knees.

2 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Ma pljacka, ja prijatelju dugovao pivo pa mu boostao s bronze 3 na silver 5  i sad kao to kosta 30-40 eura {#}

Life- Amazing graphics,shit gameplay|RIP Ryan Davis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Stoti jubilarni game.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

18 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
guls kaže...
Svaka roba ima svog kupca. I da, taj acc vrijedi više od lepinje i jogurta jer je u njega utrošena breg sati i sati. Bitno da se svi znamo cviliti kako nitko ne cijeni naše radne sate, a mi bi se vrlo rado posrali na tuđe.
Uglavnom, mislim da prodaja na forumu neće rezultirati ničime, odi posjeti neki strani specijalizirani forum ili oglasnik. Moj frend je prodao acc za 2k kuna u DE. Malo bolji od tvog, ali da se znaš orijentirati.

Taj account ne vrijedi ni lepinje ni jogurta. Pa da je utrošeno ne znam koliko sati u njega, lik nije u stanju bio ni rune napravit, šta reći...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
I tek sad skontam Bronce Division 3 xD oh crna te voda odnila xD ... Evo ja te kerijam do silver 1 i ti meni daj 300kn xD oa prodaj acc po 600 hahaha
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima neko zainteresovan da uđe u neki novooformljeni tim, malo practice ovo ono, nikom zlo ne došlo od toga Smijeh U potrazi je jungler

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Eu
17 godina
neaktivan
Fml...

Eune ili euw?
15 godina
neaktivan
League Of Legends

EUNE i EUW laggy again.
Podignut ping na 120 s standardnih 50,cast animacije kasne 2-3 sekunde,problem od sinoć. 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

skupio 4800 i treba mi novi carry igro sam oba ali nisam siguran koju bi uzeo

vayne kupljena hvala {#}

19 vayne
17 caitlyn
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 15:01 (intel97).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...
Svaka roba ima svog kupca. I da, taj acc vrijedi više od lepinje i jogurta jer je u njega utrošena breg sati i sati. Bitno da se svi znamo cviliti kako nitko ne cijeni naše radne sate, a mi bi se vrlo rado posrali na tuđe.
Uglavnom, mislim da prodaja na forumu neće rezultirati ničime, odi posjeti neki strani specijalizirani forum ili oglasnik. Moj frend je prodao acc za 2k kuna u DE. Malo bolji od tvog, ali da se znaš orijentirati.

To je smeće od accounta, diamond 5 acc sa 50-ak championa i nešto malo skinova se kupi za 500kn, taj njegov realno ne vrijedi nit 20kn, da je unranked vrijedio bi oko 100kn, al ovako bronze 3 ne vrijedi skoro pa ništa.

Blizek kaže...

To su standarne cijene, ovo je čak podosta jeftino ak je neki trusted servis.

lol [eu]east: cpt z0mbie
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 15:26 (death_zombi).

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

zar je bitno koja je divizija/rank? ako nekome treba acc. i ako je dobar sam ce se izvadit iz tih govana, a to sto moze pobrat acc. sa hrpu champova/skinova/runa etc. za bagatelu je samo dobro. govorim opcenito, ne sada bas za taj acc, ali inace, jer cijena kao najvise ovisi o diviziji/ranku? ovise samo onima koji ne mogu izaci iz tzv. nepostojeceg ''elo hella''...

Respect the Raise...!
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Upravo tako, broj champova i rune su po meni mjerilo.

Za jedno i drugo je potrebna ogromna količina vremena ili novca i to se plaća, a ne zlati okviri i ikonice profila.

Za divizije je dovoljna sposobnost.

uostalom onda bi po logoici da je rang sve mogli prodati champ sa 20 champova i 1 stranicom runa na platinumu više nego acc sa 80 champova, 7 str. runa na silveru.

Layla, you've got me on my knees.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
Fml...

Eune ili euw?

EUW, ups, zaboravio sam to navesti {#}

13 godina
neaktivan

ja vam mogu biti toplaner ako je otvoreno :)

17 godina
neaktivan
League Of Legends

e pitanje xD jel se dobije upozorenje prije nego se LP pocne skidat zbog neigranja ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Da, ja nisam igrao duže vrijeme i loginam se da odigram ranked čist da ne pada i u notificatione fobijem warning: only 2 days have left untill elo decay ili tako nekako. Ne znam jel se ranije dobije ali vjerojatno da
17 godina
neaktivan
League Of Legends

btw ljudi WingsOfDeath daje savijete drugim igracima dok ih gleda na streamu... LINK ...sada trenutno je neki lik u bronci... anyway stvarno korisne savijete govori :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.8.2013 23:25 (Keiichi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice