Gori sam nalistao champione koji su usless,poppy nije jedna od njih
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LVL 6
Ispao si glup za trojicu.
Možda bi bilo produktivnije da argumentiraš čovjeku zašto, umjesto da rabiš takve fraze. Nije da ste ovce čuvali skupa, jel.
Možda bi bilo produktivnije da argumentiraš čovjeku zašto, umjesto da rabiš takve fraze. Nije da ste ovce čuvali skupa, jel.
Mislim da je očito. Argument nije potreban, nije toliko glup, valjda.
Mislim da je očito. Argument nije potreban, nije toliko glup, valjda.
Potreban je jer moras dokazat poentu svog posta.
Mogu i ja reci "PINK IS BEST COLOR , BLUE LOVERS ARE HOMO" i TO E TO
Mislimo da si nepismen i da očito ne igraš League dovoljno.
jel potriban takav pristup? mislin da mozemo svi primjetit da ne igra league of legends dugo kad na forumu pita kojeg heroja da uzme , nemoj izbacivat svoje frustracije na ljude koji nisu ni krivi ni duzni 
jel potriban takav pristup? mislin da mozemo svi primjetit da ne igra league of legends dugo kad na forumu pita kojeg heroja da uzme , nemoj izbacivat svoje frustracije na ljude koji nisu ni krivi ni duzni 
All hail the the bjelzer!!!!
Imal neko acc na westu da mi da il da se mjenjamo na eastu sami flameri i noobovi.
Imal neko acc na westu da mi da il da se mjenjamo na eastu sami flameri i noobovi.
Ako su na eastu sami flameri i noobovi, a ti si na eastu onda si i ti flamer i noob.
Znao sam da je boostanje popularan i profitabilan posao, al pogledajte ove cijene, hahaha ja nemogu vjerovat.
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Znao sam da je boostanje popularan i profitabilan posao, al pogledajte ove cijene, hahaha ja nemogu vjerovat.
Ja ne znan koje budale to plaćaju' I što onda kad za 50 eura dođu u višu diviziju? Te sve divizije ne predstavljaju ništa
Hahahaha boost hahahaha pa ne bi u ludilu dao drugom da mi pristupi računu, i još mu platim za moguću krađu. Gluposti.
Ma pljacka, ja prijatelju dugovao pivo pa mu boostao s bronze 3 na silver 5 i sad kao to kosta 30-40 eura 
Taj account ne vrijedi ni lepinje ni jogurta. Pa da je utrošeno ne znam koliko sati u njega, lik nije u stanju bio ni rune napravit, šta reći...
Ima neko zainteresovan da uđe u neki novooformljeni tim, malo practice ovo ono, nikom zlo ne došlo od toga
U potrazi je jungler
Eune ili euw?
EUNE i EUW laggy again.
Podignut ping na 120 s standardnih 50,cast animacije kasne 2-3 sekunde,problem od sinoć.
skupio 4800 i treba mi novi carry igro sam oba ali nisam siguran koju bi uzeo
vayne kupljena hvala 
| 19 | vayne |
|---|---|
| 17 | caitlyn |
To je smeće od accounta, diamond 5 acc sa 50-ak championa i nešto malo skinova se kupi za 500kn, taj njegov realno ne vrijedi nit 20kn, da je unranked vrijedio bi oko 100kn, al ovako bronze 3 ne vrijedi skoro pa ništa.
To su standarne cijene, ovo je čak podosta jeftino ak je neki trusted servis.
zar je bitno koja je divizija/rank? ako nekome treba acc. i ako je dobar sam ce se izvadit iz tih govana, a to sto moze pobrat acc. sa hrpu champova/skinova/runa etc. za bagatelu je samo dobro. govorim opcenito, ne sada bas za taj acc, ali inace, jer cijena kao najvise ovisi o diviziji/ranku? ovise samo onima koji ne mogu izaci iz tzv. nepostojeceg ''elo hella''...
Upravo tako, broj champova i rune su po meni mjerilo.
Za jedno i drugo je potrebna ogromna količina vremena ili novca i to se plaća, a ne zlati okviri i ikonice profila.
Za divizije je dovoljna sposobnost.
uostalom onda bi po logoici da je rang sve mogli prodati champ sa 20 champova i 1 stranicom runa na platinumu više nego acc sa 80 champova, 7 str. runa na silveru.