da se dogovorimo za game(ove) old farts vs new blood , kad bi van odgovaralo najvise da se igra? za old fartse vjerojatno imamo i full team , vazno je da se vi noviji dogovorite ili mi se samo javite u PM
Ima mjesta u old fartima?
da se dogovorimo za game(ove) old farts vs new blood , kad bi van odgovaralo najvise da se igra? za old fartse vjerojatno imamo i full team , vazno je da se vi noviji dogovorite ili mi se samo javite u PM
nisan siguran , ali mozemo se mi lako minjat ako bude potribno pripustit cu ti misto vazno je samo novi sloze oko koje ure i kojeg dana da igramo , mi cemo lako
ako ga dovoljno balkanaca prijavi dobit ce besplatno name change haha
nema nas new blood, treba te nam posuditi neke igrace :D
pa doslo je puno novih forumasa u zadnjih 6 miseci - godinu dana nevirujen bas da se nemozete skupit u roku od 5 dana
pa doslo je puno novih forumasa u zadnjih 6 miseci - godinu dana nevirujen bas da se nemozete skupit u roku od 5 dana
ja sam rekao da mi se jave u pm svi koji zele igrati(ocekivao sam gro poruka a dosla samo 1)
ima nas 3 za sad, hammerfall, hazar i ja
ja sam rekao da mi se jave u pm svi koji zele igrati(ocekivao sam gro poruka a dosla samo 1)
ima nas 3 za sad, hammerfall, hazar i ja
Ja mogu.....
Ja mogu.....
sta igras
Ja bih rado igrao za new blood, ali sam na eastu :/
mozda ti netko moze posuditi acc
ovako stojimo
1.Support-hammerfall
2.Igra sve osim jungle znaci igrat ce mid/top
3.Ja sam adc
4.Cekam da doktor1 javi sta igra ...edit:on otpada, na eastu je
i fali nam jos jedan
Ja kad imam dobru ekipu u timu i dobar pick, u protivnickom timu odma mora SK igrati, slucajno testiraju normal.
Ja mogu ustupiti , ionako mi treba samo pisljivi lvl1 account da spectam game.
moga bi i ja igrat ako bude slobodnih mista
ja ti mogu svoj posuditi
Treba mi account na Westu za taj game,pošto sam na Eastu.
Igram sve rolove,ovisi koje champove posuđeni account ima.
NewBlood
Treba mi account na Westu za taj game,pošto sam na Eastu.
Igram sve rolove,ovisi koje champove posuđeni account ima.
NewBlood
mislim da smo popunjeni, zao mi je, ja nisam tu da nikoga biram, jednostavno sam reko prva 5 koji se jave igraju i neka tako bude
ako netko odustane javim ti se, ali cisto sumnjem jer ima kolega koji je isto na listi cekanja
evo prebacio se frend na west pa osao i ja za njim da neigram sam na eastu, odigrao placement matcheve odma dobio 9 izgubio 1, za sad dobro ide :D
btw. ako vam ih jos otkaze za new blood mozes mene slobodno zvat ^__^
Awww, don't pussy out
nisam siguran za normale, znam da je resetirao winove na 0 i sve to (odigrao sam samo 2 normala) ali mislim da je hidden elo od normala ostao isti jer sam na eastu imao negdje cca 250 winova vise nego loseva tako da i ovdje dobivam normalne likove,nije ono ko kad dodes tek na 30... tako da mislim da hidden elo ostaje isti ali nisam siguran.
Awww, don't pussy out
Rekao sam od pocetka da necu igrati....
Mogu ja igrat za nove ako vam fali netko :)
jel ima netko tko bi napravio team samnom? add me: XFXgrgaa
igram adc najvise i najbolji sam u tome;D...danas tek dosao na 30. lvl i 1. ranked game win^^:D
mozemo mi imat 3-4 teama nije nikakvi problem , ali ja se javljan ovako dosta ranije samo da se organiziramo jer kad san zadnji put pokusava radit 4fun par gameova uspili smo odigrat 2-3 gamea ali tek nakon 2-3 ure cekanja par ljudi , tako da uopce nije problem ako ima vise ljudi napravit cu 1 opciju za glasanje i ko god zeli igrat i moze u nedilju pridvecer/vecer neka samo glasa tako da znamo oce bit samo 2 ekipe ili vise
14 | dwkqodwq |
---|
mozemo mi imat 3-4 teama nije nikakvi problem , ali ja se javljan ovako dosta ranije samo da se organiziramo jer kad san zadnji put pokusava radit 4fun par gameova uspili smo odigrat 2-3 gamea ali tek nakon 2-3 ure cekanja par ljudi , tako da uopce nije problem ako ima vise ljudi napravit cu 1 opciju za glasanje i ko god zeli igrat i moze u nedilju pridvecer/vecer neka samo glasa tako da znamo oce bit samo 2 ekipe ili vise
znaci koliko vidim prijavilo ih se njih 9
prva petorica koja su se javila igraju za new blood(od 2 cekam potvrdu) ostala 4 su na cekanju, e sad postoji opcija: napraviti new blood 2 ako mi ova 2 potvrde sto nisu potvrdila, ali ako odustanu onda nazalost nece biti igraca za 3 tim(osim ako se jos netko ne javi)
ugl mislim da je najbolje pricekati da mi se ova 2 jave pa da to sve organiziramo s 100% sigurnoscu
znaci koliko vidim prijavilo ih se njih 9
prva petorica koja su se javila igraju za new blood(od 2 cekam potvrdu) ostala 4 su na cekanju, e sad postoji opcija: napraviti new blood 2 ako mi ova 2 potvrde sto nisu potvrdila, ali ako odustanu onda nazalost nece biti igraca za 3 tim(osim ako se jos netko ne javi)
ugl mislim da je najbolje pricekati da mi se ova 2 jave pa da to sve organiziramo s 100% sigurnoscu
sve ok ima dosta vrimena , meni se javia darko099 tj pomijac ingame za new blood , skupit cemo vjerojatno ljudi ima jos 6 dana do toga ovo san samo napravia da znamo na cemu stojimo
takoder
DAT SPLASH ART http://media-titanium.cursecdn.com/loldiffs/AirClientDiff_2_11_2013_1_32_PM/images/Jayce_Splash_2.jpg
Ne razumijem vodimo 10+ razlike I u turetima takoder I izgubimo samo zato jer su ljudi glupi ko k.... jednostavno ne zele pobijediti I onda se zale jednostavno ne razumijem
evo mogu i ja vjerojatno u nedjelju navečer
istina da spadam u 'old farts' šta se lola tiče, ali mi je čisto svejedno pa mogu igrat i za 'new blood' ako su fartovi puni :D
(prefer top lane) :D
moje isprike ako se nešto ispriječi pa ne mogu igrati.