LAN igranje red alert 3

poruka: 6
|
čitano: 416
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 mjeseci
LAN igranje red alert 3

2 računala u kući. Oba povezana na ruter putem Wi-Fi. Fizički jedan je u dnevnoj , drugi na katu u sobi. 

Pokušavamo igrat red alert 3 ja i sin jedan protiv drugoga i neide. Računala su spojena preko RADMIN VPN , uspješno, chat preko njega radi itd. Probali i warzone 2100 i također neće. Jel to zato što smo na istoj mreži? Ista IP adresa? Kako i šta da podesnimo da možemo igrati? Hvala 

Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:08 (Maskirano_Prase).

0 0 hvala 0
7 godina
LAN igranje red alert 3

Isti ključ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
LAN igranje red alert 3

Probajte Hamachi, morate "vidjet" jedno drugo na mreži/network.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: LAN igranje red alert 3

-malo nejasno.. ista mreža? tad ne treba vpn.. tj to kao radmin korisitš kad niste u istoj mreži (lan-wlan..) nego 'preko interneta'.. tako da problem za lan-play ne bi trebao imati s tim veze.

.. ostaje firewall i normalne mrežne postavke (da se računala u mreži vide, pinganje..) i moralo bi raditi.. no tad dolazi realnost-zaštita, pirat-crack ili origigi i tad isti key ili dva.. uz loše zaštitne mehanizme, bugovitost i starost igre pa nije isto koji winverzija.. xp-7-10.. ono što je na starijima radilo, na novima ponekad neće.. možda vidjeti update-pečeve za igru ako posotje..

-nekad i sad.. nekad su igre bile primarno singleplay.. multi je bio sporedniji dio biza, zatim je došao internet i migracija.. danas je primarno online-internet-servisi.. i problem verzije-generacije igre, koji način zaštite imaju .. npr traže neki servis koji je možda ugašen ili su firme promijenile vlasnika itd.. pa do tog da novije traže online servis, ne žele direktno kroz lan jer tad biznis nema kontrolu, zaradu.. mada bi sve teoretski moralo raditi.. zaštite, bugovi, zastarjevanje-promjene.. biz pa se moraš snalaziti.. ne igram redalert pa ne znam napamet stanje-fixeve-probleme.. mene tako muči cod5-zombimod-lan.. i radi na win7-server, 10 može biti client, tad radi.. kad je 10 server ne pokreće se start-igra.. i zbog tog bi morao imati win7.. koji je mrtav :) .. pošto igre imaju iste-slične načine rada-zaštita-problema.. možda je u tome odgovor.. jedno računalo s win7.. 

edit.. hamači... opet ista stvar, to je je stvaranje 'lan' preko interneta.. oni jesu u lan-u.. jedino što moraju podesiti mrežu, da se računala vide, firewall-postakve + izbor privatne mreže (pitanje iskoči kad se računalo prvi put spoji na neku mrežu-router.. privatno-javno, ako nema potvrde za privatnu, automatikom je javno i diseblirani su svi prometi tj zatvoreno firewallom..).

-npr browsanje mreže, vide li se računala i ostali mrežni uređaji npr printer-router.. (žuta traka u filemanageru, desni klik, omogući otkrivanje..) ... prvi test ping-anje, po ip ili nazivu..

-za otvaranje portova prema internetu treba podesiti router.. ali za lan ne, interno mora raditi jer je defaultno interni lan promet bez ograničenja.. no mora se omogućiti u osu-firewalu tj ne biti nepoznata-nesigurna mreža, nego privatna-zaštićena, tad firewall radi kako je podešen, propušta dozvoljeni port.. a igra u instalalciji na kraju ili kod prvog pokretanja kad zatraži doda postavku-dozvolu.. tj ako se pojavi pitanje firewalla, dozvoliti.. itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put danas u 14:59 (ihush).
9 mjeseci

Radmin i Hamachi su doslovno ista stvar. Igra je piratska.  Hvala svima na pomoći ali neradi. Ne znam ja to podesiti da radi. 

16 godina
Ako svaki ima svoju kupljenu kopiju onda nema problema jer kolega i ja igramo RA2YR preko cncnet launchera bez problema.

Obojica se spojimo na isti wifi, u igru pokrenemo lan i gg. Preduvjeti su da svaki ima svoju kopiju, ista verzija igre i dozvole u firewallu.

Ez.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice