League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.495.925
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Anzulolz kaže...

da se dogovorimo za game(ove) old farts vs new blood , kad bi van odgovaralo najvise da se igra? za old fartse vjerojatno imamo i full team , vazno je da se vi noviji dogovorite ili mi se samo javite u PM {#}

Ima mjesta u old fartima?

www.twitch.tv/mushroomd
13 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Anzulolz kaže...

da se dogovorimo za game(ove) old farts vs new blood , kad bi van odgovaralo najvise da se igra? za old fartse vjerojatno imamo i full team , vazno je da se vi noviji dogovorite ili mi se samo javite u PM {#}

Ima mjesta u old fartima?

nisan siguran , ali mozemo se mi lako minjat ako bude potribno pripustit cu ti misto {#} vazno je samo novi sloze oko koje ure i kojeg dana da igramo , mi cemo lako

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 15:40 (Anzulolz).
17 godina
neaktivan
Bera kaže...
Radje si napravi novi acc jer ces kasnije pozalit za nickom xD....... A name change košta..

ako ga dovoljno balkanaca prijavi dobit ce besplatno name change haha

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
Anzulolz kaže...

nema nas new blood, treba te nam posuditi neke igrace :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Anzulolz kaže...

pa doslo je puno novih forumasa u zadnjih 6 miseci - godinu dana nevirujen bas da se nemozete skupit u roku od 5 dana 

15 godina
Anzulolz kaže...

pa doslo je puno novih forumasa u zadnjih 6 miseci - godinu dana nevirujen bas da se nemozete skupit u roku od 5 dana 

ja sam rekao da mi se jave u pm svi koji zele igrati(ocekivao sam gro poruka a dosla samo 1)

ima nas 3 za sad, hammerfall, hazar i ja

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall
17 godina
win4crazzy kaže...
Anzulolz kaže...

ja sam rekao da mi se jave u pm svi koji zele igrati(ocekivao sam gro poruka a dosla samo 1)

ima nas 3 za sad, hammerfall, hazar i ja

Ja mogu.....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
doktor1 kaže...
win4crazzy kaže...

Ja mogu.....

sta igras

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ja bih rado igrao za new blood, ali sam na eastu :/

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FlyBoy kaže...

mozda ti netko moze posuditi acc

ovako stojimo

1.Support-hammerfall

2.Igra sve osim jungle znaci igrat ce mid/top

3.Ja sam adc

4.Cekam da doktor1 javi sta igra  ...edit:on otpada, na eastu je

i fali nam jos jedan

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 17:38 (win4crazzy).
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Ja kad imam dobru ekipu u timu i dobar pick, u protivnickom timu odma mora SK igrati, slucajno testiraju normal.

Darko

0 0 hvala 0
15 godina
FlyBoy kaže...

Ja mogu ustupiti , ionako mi treba samo pisljivi lvl1 account da spectam game.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
14 godina
neaktivan
League Of Legends

moga bi i ja igrat ako bude slobodnih mista

EUW: dunyo

0 0 hvala 0
15 godina
hari85 kaže...
FlyBoy kaže...

ja ti mogu svoj posuditi

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Treba mi account na Westu za taj game,pošto sam na Eastu.
Igram sve rolove,ovisi koje champove posuđeni account ima.
NewBlood 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
pandza94 kaže...

Treba mi account na Westu za taj game,pošto sam na Eastu.
Igram sve rolove,ovisi koje champove posuđeni account ima.
NewBlood 

mislim da smo popunjeni, zao mi je, ja nisam tu da nikoga biram, jednostavno sam reko prva 5 koji se jave igraju i neka tako bude

ako netko odustane javim ti se, ali cisto sumnjem jer ima kolega koji je isto na listi cekanja

12 godina
neaktivan
League Of Legends

evo prebacio se frend na west pa osao i ja za njim da neigram sam na eastu, odigrao placement matcheve odma dobio 9 izgubio 1, za sad dobro ide :D

btw. ako vam ih jos otkaze za new blood mozes mene slobodno zvat ^__^

lolz lolz
LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 18:54 (NinjEEEk).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...
FlyBoy kaže...

Awww, don't pussy out

www.twitch.tv/mushroomd
15 godina
neaktivan
League Of Legends
Ninjek vidim uzeo si manuall transfer? Kakvo je stanje u normallima, jer inace normall elo mi je visok oko 1600 ela, jer neda mi se igrati duo lanes kao u starim danima....
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bera kaže...
Ninjek vidim uzeo si manuall transfer? Kakvo je stanje u normallima, jer inace normall elo mi je visok oko 1600 ela, jer neda mi se igrati duo lanes kao u starim danima....

nisam siguran za normale, znam da je resetirao winove na 0 i sve to (odigrao sam samo 2 normala) ali mislim da je hidden elo od normala ostao isti jer sam na eastu imao negdje cca 250 winova vise nego loseva tako da i ovdje dobivam normalne likove,nije ono ko kad dodes tek na 30... tako da mislim da  hidden elo ostaje isti ali nisam siguran.

LoL euw: Shinteki // http://www.youtube.com/user/NinjEEEk
15 godina
BannedOnThisForum kaže...
hari85 kaže...
FlyBoy kaže...

Awww, don't pussy out

Rekao sam od pocetka da necu igrati....

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Mogu ja igrat za nove ako vam fali netko :)

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima netko tko bi napravio team samnom? add me: XFXgrgaa

igram adc najvise i najbolji sam u tome;D...danas tek dosao na 30. lvl i 1. ranked game win^^:D

ako sam ti pomogao slobodno stisni tipku HVALA ili TU ispod :)) mail: anto.grgic2@gmail.com ili grgaveliki7@gmail.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

mozemo mi imat 3-4 teama nije nikakvi problem , ali ja se javljan ovako dosta ranije samo da se organiziramo jer kad san zadnji put pokusava radit 4fun par gameova uspili smo odigrat 2-3 gamea ali tek nakon 2-3 ure cekanja par ljudi , tako da uopce nije problem ako ima vise ljudi  napravit cu 1 opciju za glasanje i ko god zeli igrat i moze u nedilju pridvecer/vecer neka samo glasa tako da znamo oce bit samo 2 ekipe ili vise 

14 dwkqodwq

0 0 hvala 0
15 godina
Anzulolz kaže...

mozemo mi imat 3-4 teama nije nikakvi problem , ali ja se javljan ovako dosta ranije samo da se organiziramo jer kad san zadnji put pokusava radit 4fun par gameova uspili smo odigrat 2-3 gamea ali tek nakon 2-3 ure cekanja par ljudi , tako da uopce nije problem ako ima vise ljudi  napravit cu 1 opciju za glasanje i ko god zeli igrat i moze u nedilju pridvecer/vecer neka samo glasa tako da znamo oce bit samo 2 ekipe ili vise 

znaci koliko vidim prijavilo ih se njih 9

prva petorica koja su se javila igraju za new blood(od 2 cekam potvrdu) ostala 4 su na cekanju, e sad postoji opcija: napraviti new blood 2 ako mi ova 2 potvrde sto nisu potvrdila, ali ako odustanu onda nazalost nece biti igraca za 3 tim(osim ako se jos netko ne javi)

ugl mislim da je najbolje pricekati da mi se ova 2 jave pa da to sve organiziramo s 100% sigurnoscu

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
Anzulolz kaže...

znaci koliko vidim prijavilo ih se njih 9

prva petorica koja su se javila igraju za new blood(od 2 cekam potvrdu) ostala 4 su na cekanju, e sad postoji opcija: napraviti new blood 2 ako mi ova 2 potvrde sto nisu potvrdila, ali ako odustanu onda nazalost nece biti igraca za 3 tim(osim ako se jos netko ne javi)

ugl mislim da je najbolje pricekati da mi se ova 2 jave pa da to sve organiziramo s 100% sigurnoscu

sve ok  ima dosta vrimena , meni se javia darko099 tj pomijac ingame za new blood , skupit cemo vjerojatno ljudi ima jos 6 dana do toga ovo san samo napravia da znamo na cemu stojimo

15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

takoder

EUNE: kocunar
15 godina
League Of Legends
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

Ne razumijem vodimo 10+ razlike I u turetima takoder I izgubimo samo zato jer su ljudi glupi ko k.... jednostavno ne zele pobijediti I onda se zale jednostavno ne razumijem

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

evo mogu i ja vjerojatno u nedjelju navečer 

istina da spadam u 'old farts' šta se lola tiče, ali mi je čisto svejedno pa mogu igrat i za 'new blood' ako su fartovi puni :D

(prefer top lane) :D

moje isprike ako se nešto ispriječi pa ne mogu igrati.

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice