jedva cekam 30 lvl.
I have some bad news for you..
jedva cekam 30 lvl.
jedva cekam 30 lvl.
Oh you poor thing..
Na lvl30 tek počinje zabava....
Tons of CC by Giants!
Jesam li jedini koji misli da LOL ima najretardaniji komjuniti ? Na manjim lvlima ofc, jedva cekam 30 lvl. Ovdje igraci bukvalno pikaju instant heroje koje stalno igraju, ne razmisljaju sta je dobro za tim, samo pikaju i ja jungle sam im uvijek kriv sto su izgubili fidaju lane i ne znaju ispratiti gank kada gankam, jedva cekam 30 lvl.
Kako ces se razocarat kad dodes na 30 lvl i zaigras ranked
Je li da giftam nekom frendu mora mi biti u prijateljima mjesec ili dva kao prije ili je to sad drukcije?
Uhh ovo se mora gledat SK vs EG
EG stall gg
Jesam li jedini koji misli da LOL ima najretardaniji komjuniti ? Na manjim lvlima ofc, jedva cekam 30 lvl. Ovdje igraci bukvalno pikaju instant heroje koje stalno igraju, ne razmisljaju sta je dobro za tim, samo pikaju i ja jungle sam im uvijek kriv sto su izgubili fidaju lane i ne znaju ispratiti gank kada gankam, jedva cekam 30 lvl.
Kako ces se razocarat kad dodes na 30 lvl i zaigras ranked
Necu odma igrati ranked, prvo cu skupiti heroja i koje stablo runa. Pa tek onda ranked, ali znam da i tamo nije nista drugacije, al bar se nadam da nece biti instant pickova i slicno.
2 tjedna prije dolaska gifting centra
Ovim putem pozivam forumaša AmD da mi se javi putem pp, zna on o čemu je stvar.....
Je li ok da pokupujem sve 450 heroje ili ipak da skupljam za nekog drugog heroja ? I jesu li igraci ista bolji kada se igra normal draft pick ?
SK dobiva ovo ;)
Si siguran?
Kao što je i komentator rekao, ovo zadnje je bilo totalna debilana, clg je u zaostatku, lijepo se farmaju, odugovlače i onda xin zhao initatea na olafa, WTF?
Je li ok da pokupujem sve 450 heroje ili ipak da skupljam za nekog drugog heroja ? I jesu li igraci ista bolji kada se igra normal draft pick ?
Ne razumije ovo '' jeli ok da pokupim sve heroje od 450'' pa ako npr zelis igrati ranked a fali ti jos 2,3 champ mozda i da,ali ako zelis imati sto više championa onda ne vidim svhu toga,ako ti se igra annie kupis annie ,ako ti se igra xin kupis xina itd.. ,a sto se tice drafta možeš očekivati mozda da imate jungler i supporta ,mozda cak i manje flame,ali sve zavisi tvoj win /lose .. ali isto ce biti flamenja i noobe ,ali u mom slucaju je bolje draft .. ;)
znaci 100 bodova i sad pobijedim 3 za redom i onda idem dalje?
Kao što je i komentator rekao, ovo zadnje je bilo totalna debilana, clg je u zaostatku, lijepo se farmaju, odugovlače i onda xin zhao initatea na olafa, WTF?
Ma svi su oni luzeri :D
@prelose zavisi da li si u bo5 ili bo3 series, ako si u bo3, znaći boriš se za višu diviziju onda trebaš 2 pobijedit od 3 game,a u bo5 3 od 5game i prelaziš u višu diviziju/medalju. Izgubiš li više gameova nego pobijedit gubiš određeni broj pointova i opet skupljaš pointove da bi se kvalificirao za series.
Prvi League Of Balkans 1v1 turnir na Eastu je završio . Ukupno je bilo preko 150 prijava. Pobjednik je dobio PAX Sivir skin.
Pobijedio je igrač pod imenom Vatr3ni.
Uskoro će se održati turnir na Westu, nakon toga će biti fokus na 5v5 online turnire .
Eto čisto da napišem, vjerujem da su i neki s foruma igrali :)
Šta sam propustio?
Šta sam propustio?
Ocelote kassadin , Eg stall fail gg.
Imal gdje video da se može odgledati match?
Edit: našao sam
http://vods.leaguepedia.com/sk-gaming-vs-evil-geniuses-lcs-2013-eu-spring-w1d2/
Ajmo loleri.. inace sam dota igrac i na nagovor prijatelja idem pokusati igrati LoL.. Podjelite par savjeta, sta bih trebao znati prije igre i sl. Svaki savjet dobro došao!
Ajmo loleri.. inace sam dota igrac i na nagovor prijatelja idem pokusati igrati LoL.. Podjelite par savjeta, sta bih trebao znati prije igre i sl. Svaki savjet dobro došao!
No deny , no stacking , no courier , no buying items while you arent in the base , more static picks, no gold loss on death , red/blue buffovi umjesto runa, 2 vaznija neutrala umjesto samo roshana , umjesto str/int/agi imas samo "raw" statse.
And here we go again... nemoj igrati ranked, igraj ranked, nemoj nikad igrati ranked, ma igraj ranked slobodno, kupuj ovo, nemoj kupovat to... (if you know what a i mean)!
Cijelo vrijeme imam osjećaj da tko dobije junglu, dobiva gejm... Gledajte samo gabit vs eg jucer
Pa bruiser i jungler obavljaju najteži posao u fightevima... tko to dobije, taj je baja.
edit: no more Ocelote tear available in shop :)
http://pokit.org/get/?6cc9a7bb14829dce98f8596203a89128.jpg
Evo moj prvi game.. Ne mislim da sam toliko loše odigro koliko neznam ostale heroje ni spellove i iteme.. Valjda cu s vremenom skuzit.
da se dogovorimo za game(ove) old farts vs new blood , kad bi van odgovaralo najvise da se igra? za old fartse vjerojatno imamo i full team , vazno je da se vi noviji dogovorite ili mi se samo javite u PM
1 | subota predvecer / vecer |
---|---|
12 | nedjelja predvecer / vecer |