Nisu iste ali nisu ni ne znam kako drugačije. Kao što sam rekao, u obje partije to je bio backdoor, i kao što si ti bio rekao, u jednoj je bio isplaniran u drugoj neplaniran. I ovo za CLG i Korejce, nisam mislio direktno na to da ih netko zajebe tom teleport backdoor strategijom, nego jednostavno smatram da se njima nikad nebi dogodio takav propust,zajeb, takvo nešto što se događa luzerskim ekipama.
Bile su vrlo različite.Ali ti to ne vidiš zato jer ne razumiješ dovoljno igru da bi donosio objektivna mišljenja i dobre analize.
NE KAŽEM DA SI LOŠ, postoji puno razina razumjevanja igre.
I CLG nije backdoorao taj game, oni su split pushali i taj split push pretvorili u base race.Backdoor je napadanje protivničkih struktura bez podrške svojih creepova,Lift je ušao
u njihovu baz s creepovaima.
I nemoj koristit više izraz "luzerske ekipe".
Zašto ne? I u pravu si što se tiče razumijevanja igre. Razumijevanje i kvaliteta igre su povezani ali nisu međusobno ovisni pa tako postoje treneri od 30 godina koji razumiju igru bolje od igrača ali jednostavno nisu toliko dobri. I totalno si otišao od teme i onog što sam sa ovim "luzerske ekipe" htio reći. Ne sjećam se te partije tako dobro kao ti ali znam da su ih ovi pošteno zajebali i to je bila tema, point, fokus onog što sam htio reći, da luzerske ekipe uvijek nađu način da zajebu, uplaše se pobjedit, nemaju muda uzet tu pobjedu, evo ti primjer pobjedničke i iskusne ekipe Fnatic ovaj zadnji game protiv ovih likova. Gube ali iskoriste što protivnici nemaju hrabrosti preuzet inicijativu i iskoristit prednost. Uopće nije bitno što je backdooranje što je base race za ono što sam ja mislio kad sam za SK rekao da su luzeri..
ajd ne pričaj gluposti. Opće ne razumiješ pojam "luzer". Ako oni zajebu sad par gaemova zaredom ne znaći da će tako biti svaki game što bi se po tvom postu dalo zaključi. Jednostavno im nejde, fnatic je bolje pripremljen, bolje igraju i to je to. I dalje je SK vrhunska ekipa koja ima problema sa nalaženjem i zadržavanjem igrača i to ih košta gubljenja gamoeva jer teško je svake sezone 5-6 puta mjenjat lineup i opet učit taktike ispočetka. Fnatic je bio pobijednik sezone 1, u sezoni 2 je praktički nestao sa scene i sad se opet pojavio kao jedan od najboljih teamova. Tak to ide, ti profesionalni teamovi imaju uspone i padove i ko kaže da se SK u budućnosti neće skockat i krenut igrat kao top teamovi. A ne tu ti pričaš o nekakvom strahu o pobjedi, da sk nema muda blabla, jedonostavno nemaju dovoljno treninga da odigraju kvalitetno cijeli game kad mjenjaju stalno lineup i očito ne vježbaju dovoljno.