League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.496.574
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
DarkoKwon kaže...

jedva cekam 30 lvl.

I have some bad news for you..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
DarkoKwon kaže...

jedva cekam 30 lvl.

I have some bad news for you..

Oh you poor thing..
Na lvl30 tek počinje zabava....{#} 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Tons of CC by Giants!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Jesam li jedini koji misli da LOL ima najretardaniji komjuniti ? Na manjim lvlima ofc, jedva cekam 30 lvl. Ovdje igraci bukvalno pikaju instant heroje koje stalno igraju, ne razmisljaju sta je dobro za tim, samo pikaju i ja jungle sam im uvijek kriv sto su izgubili fidaju lane i ne znaju ispratiti gank kada gankam, jedva cekam 30 lvl.

Kako ces se razocarat kad dodes na 30 lvl i zaigras ranked

sc2:RisinGamer-566 twitch.tv/risingamer
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Je li da giftam nekom frendu mora mi biti u prijateljima mjesec ili dva kao prije ili je to sad drukcije?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Uhh ovo se mora gledat SK vs EG 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
vOLT kaže...

EG stall gg

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
14 godina
odjavljen
vOLT kaže...
DarkoKwon kaže...

Jesam li jedini koji misli da LOL ima najretardaniji komjuniti ? Na manjim lvlima ofc, jedva cekam 30 lvl. Ovdje igraci bukvalno pikaju instant heroje koje stalno igraju, ne razmisljaju sta je dobro za tim, samo pikaju i ja jungle sam im uvijek kriv sto su izgubili fidaju lane i ne znaju ispratiti gank kada gankam, jedva cekam 30 lvl.

Kako ces se razocarat kad dodes na 30 lvl i zaigras ranked

Necu odma igrati ranked, prvo cu skupiti heroja i koje stablo runa. Pa tek onda ranked, ali znam da i tamo nije nista drugacije, al bar se nadam da nece biti instant pickova i slicno.

Darko
15 godina
neaktivan

2 tjedna prije dolaska gifting centra

Ovim putem pozivam forumaša AmD da mi se javi putem pp, zna on o čemu je stvar.....

Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
15 godina
neaktivan
Voli je jednostavno bio beskoristan, gank bot? NP Zyra roota i Kennen stun ima, gank mid? Np, Ryze W opali, gank top? np, olaf sikiru baci, lik ih ne može dohvatit, u tf isto tako. Btw Deman BEAST
14 godina
odjavljen
League Of Legends

Je li ok da pokupujem sve 450 heroje ili ipak da skupljam za nekog drugog heroja ? I jesu li igraci ista bolji kada se igra normal draft pick ?

Darko

0 0 hvala 0
14 godina

SK dobiva ovo ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 22:40 (Hazar).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Si siguran?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 22:23 (vOLT).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Kao što je i komentator rekao, ovo zadnje je bilo totalna debilana, clg je u zaostatku, lijepo se farmaju, odugovlače i onda xin zhao initatea na olafa, WTF?

13 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Je li ok da pokupujem sve 450 heroje ili ipak da skupljam za nekog drugog heroja ? I jesu li igraci ista bolji kada se igra normal draft pick ?

Ne razumije ovo '' jeli ok da pokupim sve heroje od 450'' pa ako  npr zelis igrati ranked a fali ti jos 2,3 champ mozda i da,ali ako zelis imati sto više championa onda ne vidim svhu toga,ako ti se igra annie kupis annie ,ako ti se igra  xin kupis xina itd.. ,a sto se tice drafta možeš očekivati  mozda da imate jungler i supporta ,mozda cak i manje flame,ali sve zavisi tvoj win /lose .. ali isto ce biti flamenja i noobe ,ali u mom slucaju je bolje draft .. ;)

12 godina
protjeran
League Of Legends

znaci 100 bodova i sad pobijedim 3 za redom i onda idem dalje?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Kao što je i komentator rekao, ovo zadnje je bilo totalna debilana, clg je u zaostatku, lijepo se farmaju, odugovlače i onda xin zhao initatea na olafa, WTF?

Ma svi su oni luzeri :D

@prelose zavisi da li si u bo5 ili bo3 series, ako si u bo3, znaći boriš se za višu diviziju onda trebaš 2 pobijedit od 3 game,a u bo5 3 od 5game i prelaziš u višu diviziju/medalju. Izgubiš li više gameova nego pobijedit gubiš određeni broj pointova i opet skupljaš pointove da bi se kvalificirao za series.

lol [eu]east: Xz0mbieX
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 23:39 (death_zombi).
16 godina
neaktivan

Prvi League Of Balkans 1v1 turnir na Eastu je završio . Ukupno je bilo preko 150 prijava. Pobjednik je dobio PAX Sivir skin.

Pobijedio je igrač pod imenom Vatr3ni. 

Uskoro će se održati turnir na Westu, nakon toga će biti fokus na 5v5 online turnire . 

Eto čisto da napišem, vjerujem da su i neki s foruma igrali :)

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
15 godina
neaktivan
vOLT kaže...

Šta sam propustio?

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
15 godina
Aliser kaže...
vOLT kaže...

Šta sam propustio?

Ocelote kassadin , Eg stall fail gg.

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
15 godina
neaktivan

Imal gdje video da se može odgledati match?

Edit: našao sam

http://vods.leaguepedia.com/sk-gaming-vs-evil-geniuses-lcs-2013-eu-spring-w1d2/

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 0:02 (Aliser).
14 godina
neaktivan

Ajmo loleri.. inace sam dota igrac i na nagovor prijatelja idem pokusati igrati LoL.. Podjelite par savjeta, sta bih trebao znati prije igre i sl. Svaki savjet dobro došao!

15 godina
Ravenclaw92 kaže...

Ajmo loleri.. inace sam dota igrac i na nagovor prijatelja idem pokusati igrati LoL.. Podjelite par savjeta, sta bih trebao znati prije igre i sl. Svaki savjet dobro došao!

No deny , no stacking , no courier , no buying items while you arent in the base , more static picks, no gold loss on death , red/blue buffovi umjesto runa, 2 vaznija neutrala umjesto samo roshana , umjesto str/int/agi imas samo "raw" statse.

12 godina
neaktivan
Ravenclaw92 kaže...

And here we go again... nemoj igrati ranked, igraj ranked, nemoj nikad igrati ranked, ma igraj ranked slobodno, kupuj ovo, nemoj kupovat to... (if you know what a i mean)!

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 1:16 (Morgotth).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

quick summery mecha ako vam se neda gledati

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
9 0 hvala 3
14 godina
League Of Legends

Cijelo vrijeme imam osjećaj da tko dobije junglu, dobiva gejm... Gledajte samo gabit vs eg jucer 

hakunamadafaka

0 0 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Pa bruiser i jungler obavljaju najteži posao u fightevima... tko to dobije, taj je baja.

edit: no more Ocelote tear available in shop :)

Fuck me I'm famous.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 8:18 (guls).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://pokit.org/get/?6cc9a7bb14829dce98f8596203a89128.jpg

Evo moj prvi game.. Ne mislim da sam toliko loše odigro koliko neznam ostale heroje ni spellove i iteme.. Valjda cu s vremenom skuzit.

15 godina
neaktivan
Radje si napravi novi acc jer ces kasnije pozalit za nickom xD....... A name change košta..
Trazim premium molten acc, heroji nebitni..
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 14:48 (Bera).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

da se dogovorimo za game(ove) old farts vs new blood , kad bi van odgovaralo najvise da se igra? za old fartse vjerojatno imamo i full team , vazno je da se vi noviji dogovorite ili mi se samo javite u PM {#}

1 subota predvecer / vecer
12 nedjelja predvecer / vecer
EU West: slimyyy

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice