League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.500.364
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: League Of Legends

Ovo nisu istine haha. Nagomilao sam 8,9 poraza zaredom u normal, i to u svim mogućim pozicijama, sam, duo queue, itd, jednostavno nejde xd

Nije me već dugo tak pogodilo haha

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
14 godina
tommy2103 kaže...

Ovo nisu istine haha. Nagomilao sam 8,9 poraza zaredom u normal, i to u svim mogućim pozicijama, sam, duo queue, itd, jednostavno nejde xd

Znam taj osjećaj, ono ne znaš jel te neko zajebava ili šta, jednostavno sami porazi gledaš jel u tebi problem a opet ne možeš se samo odjenom tak pogoršat a sto je najbolje u losing straku sve partije su onak vise manje cisti porazi, cak ne mora biti neki klinasti team, ili da neko trolla i to jednostavno losing streak. Isto tako postoji i winning streak gdje se osjećam ko bog i onak pobjede se redaju cak i kad se ne trudis 100% vec te jednostavno ide.

13 godina
odjavljen
League Of Legends

Stream pocinje danas u kolko je sati to po nasem vremenu ?

0 0 hvala 0
14 godina

Vec je poceo ali ne znam kad tocno bas partija pocinje.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

u 7 igraju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
League Of Legends

kako fakin steka stream

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Keiichi kaže...

kako fakin steka stream

Tu gledaj

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
17 godina
Hazar kaže...
tommy2103 kaže...

Znam taj osjećaj, ono ne znaš jel te neko zajebava ili šta, jednostavno sami porazi gledaš jel u tebi problem a opet ne možeš se samo odjenom tak pogoršat a sto je najbolje u losing straku sve partije su onak vise manje cisti porazi, cak ne mora biti neki klinasti team, ili da neko trolla i to jednostavno losing streak. Isto tako postoji i winning streak gdje se osjećam ko bog i onak pobjede se redaju cak i kad se ne trudis 100% vec te jednostavno ide.

hahaha, točno to, porazi su tak čisti da su to grozote {#}

Vrijeme za neku pauzu, hehe, ovi streamovi dobro dođu :D

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Svaki put ista je*ena priča s twitch.tv i streamovima većih evenata. Ispadaju k'o amateri, i Riot i twitch i justin.tv pas mater i onda očekuju da im još netko kupi subscribe.

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

imam question, zasto mi ikone na minimapi od enemy teama nisu red vise, sad vidim samo likove, mozda sam stisno neki k.rac ili sta?

0 0 hvala 0
14 godina

E moj SK, izgleda da je to jednostavno luzerska ekipa

12 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Kings Of Throws!!!

15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Očekivao sam da će se ovako nešto desiti..

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
14 godina
13 godina
neaktivan
Hazar kaže...

ja ne razumin ovakve komentare ako su toliko luzerski zasto ti nisi na njihovon mistu? jel ti svacas da su to najbolje ekipa svita? jel tebe riot placa u season 3? ako nije onda nemas pravo komentirat u ton stilu {#}

EU West: slimyyy
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 20:20 (Anzulolz).
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Svaki put ista je*ena priča s twitch.tv i streamovima većih evenata. Ispadaju k'o amateri, i Riot i twitch i justin.tv pas mater i onda očekuju da im još netko kupi subscribe.

Zato je Riot omogucio i gleadnje preko YouTube-a.

14 godina
neaktivan

Onaj osjecaj kad das frendu "Panda Teemo" skin i on ti kaze : "Tkale ja te volim" ;)

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
12 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
Hazar kaže...

ja ne razumin ovakve komentare ako su toliko luzerski zasto ti nisi na njihovon mistu? jel ti svacas da su to najbolje ekipa svita? jel tebe riot placa u season 3? ako nije onda nemas pravo komentirat u ton stilu {#}

Pa luzeri su u usporedbi s ostalim timovima! Nitko ovdje ne uspoređuje sebe i SK.

I tko kaže da nema čovjek pravo komentirat, pa ovo je forum da se raspravlja o svemu vezano za LoL. Ako je zabranjeno iznijeti svoje mišljenje, onda čemu forumi uopće...

13 godina
neaktivan

ko te nebi volia za skin?

14 godina
Anzulolz kaže...
Hazar kaže...

¸

Govorim objektivno, jednostavno imam dojam da nemaju taj pobjednički mentalitet već upravo suprotno, kao da ne mogu podnijet pritisak. Ti mi govoriš kao da u životu nisi sport pratio. Recimo naši rukometaši u zadnje vrijeme, isto primjer, volim ja njih ali uvijek izgube kad je najbitnije dok u skupini obično rasturaju za razliku od francuske koja kad je najbitnije dobiva, sad su već stari pa više nije u tome stvar jer su jednostavno lošiji. To znači da bi ja na svaki loš potez na ovom turniru trebao šutit i samo se klanjat i svršavat na dobre? Netko u nogometu zabije autogol ili promaši penal omentator kaže, jako je to loše završilo, mogao je to puno bolje izvesti i sad mi trebamo srat po komentatoru jer kak on može prigovarat nogometašu koji od toga živi, zašt on nije tak dobar, jednostavno ovo tvoje nema smisla. {#}

15 godina
neaktivan
Hazar kaže...
Anzulolz kaže...
Hazar kaže...

¸

Govorim objektivno, jednostavno imam dojam da nemaju taj pobjednički mentalitet već upravo suprotno, kao da ne mogu podnijet pritisak. Ti mi govoriš kao da u životu nisi sport pratio. Recimo naši rukometaši u zadnje vrijeme, isto primjer, volim ja njih ali uvijek izgube kad je najbitnije dok u skupini obično rasturaju za razliku od francuske koja kad je najbitnije dobiva, sad su već stari pa više nije u tome stvar jer su jednostavno lošiji. To znači da bi ja na svaki loš potez na ovom turniru trebao šutit i samo se klanjat i svršavat na dobre? Netko u nogometu zabije autogol ili promaši penal omentator kaže, jako je to loše završilo, mogao je to puno bolje izvesti i sad mi trebamo srat po komentatoru jer kak on može prigovarat nogometašu koji od toga živi, zašt on nije tak dobar, jednostavno ovo tvoje nema smisla. {#}

Nije objektivno,nisu luzeri nego Fanatic jednostavno bolji.

Da su luzeri nebi se kvlaificirali za S3.

I dok si netko zabije autogol, komentator ne kaže da je luzer nego kaze da je lose odigrao ili da je nespretno reagirao.

Komentor nikad ne kaže da je netko luzer.

14 godina
Lord Nofak kaže...
Hazar kaže...
Anzulolz kaže...
Hazar kaže...

¸

Nije objektivno,nisu luzeri nego Fanatic jednostavno bolji.

Da su luzeri nebi se kvlaificirali za S3.

I dok si netko zabije autogol, komentator ne kaže da je luzer nego kaze da je lose odigrao ili da je nespretno reagirao.

Komentor nikad ne kaže da je netko luzer.

SK gaming je 2 puta u kratkom vremenu izgubio backdooringom- to je činjenica. Za mene je to jednako tome da 2 puta u košarci izgubiš košem sa zvukom sirene ili u nogometu u sudačkoj nadoknadi- za mene je to luzerstvo i jednostavno strah od pobjede.

Kada sam rekao da su luzeri nisam mislio da su loši, nego da imaju gubitnički mentalitet, to nisu sinonimi. 

I ovo si potpuno izvukao iz konteksta, on je rekao:" kako mogu komentirati nekoga tko igra profesionalno tu igru", "zašto ti ne igraš ako si tako dobar" Htio sam reći da svatko griješi i svatko ima pravo iznijeti svoje mišljenje pa se tako i Saintvicious može fail flashat, LeBron promašit cijli koš kod slobodnog bacanja... Kako je netko rekao, na forumu smo, isto kao što se možeš nekom divit i hvalit ga tako možeš i napisat nešto negativno

I gdje sam ja rekao da komentator za nekoga kaže da je luzer?

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 21:18 (Hazar).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

wickd i froggen gg :) stvarno me ovaj shen odusevio

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

SK gaming je 2 puta u kratkom vremenu izgubio backdooringom- to je činjenica. Za mene je to jednako tome da 2 puta u košarci izgubiš košem sa zvukom sirene ili u nogometu u sudačkoj nadoknadi- za mene je to luzerstvo i jednostavno strah od pobjede.

Kada sam rekao da su luzeri nisam mislio da su loši, nego da imaju gubitnički mentalitet, to nisu sinonimi. 

I ovo si potpuno izvukao iz konteksta, on je rekao:" kako mogu komentirati nekoga tko igra profesionalno tu igru", "zašto ti ne igraš ako si tako dobar" Htio sam reći da svatko griješi i svatko ima pravo iznijeti svoje mišljenje pa se tako i Saintvicious može fail flashat, LeBron promašit cijli koš kod slobodnog bacanja... Kako je netko rekao, na forumu smo, isto kao što se možeš nekom divit i hvalit ga tako možeš i napisat nešto negativno

LOL

Završnica CLG vs SK (na S2 finals) i SK vs Fntc(IEM) su bile posve drugačije situacije.

CLG je imao 3 ili 4 Teleporta i promote i samo su čekali da SK napravi grešku da mogu pobijediti split pushom.

Fntc nije imao nikakvu posebnu strategiju,rushali su SK-ovu bazu,nisu uspjeli srušit nexus SKa i izgubili su 2 člana, SK je tad bio u sjajnoj pozicji za za pushat i pobijedit.

Nisu throwali nego je xPeke izvukao svoju ekipu s odličnim microem,nitko nije mogao očekivati da će Kassadin s 1/3 HP vratiti i uspjeti izvest to što je izveo.

Osim toga 3 mjeseca i nije baš kratko vrijeme,kolko su gameova odigrali u tom intervali,mora se zalomit da izgubiš close game,a kako češ izgubit nego da te pregaze u 

team fightu ili te pobijede u base raceu.

Vidjet će se sad gdje je SK,u gameu protiv CWa će se vidjet kakvi su.

EDIT:Rekao si da komentator komentira greške, al on to radi objektivno. 

Ti nisi objektivno komentirao njihovu igru,rekao si da su luzerska ekipa.

Pardon ako je to objektivno,onda možda ti imaš drugi pojam objektivnosti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 21:57 (Lord Nofak).
14 godina
Lord Nofak kaže...
Hazar kaže...

LOL

Završnica CLG vs SK (na S2 finals) i SK vs Fntc(IEM) su bile posve drugačije situacije.

CLG je imao 3 ili 4 Teleporta i promote i samo su čekali da SK napravi grešku da mogu pobijediti split pushom.

Fntc nije imao nikakvu posebnu strategiju,rushali su SK-ovu bazu,nisu uspjeli srušit nexus SKa i izgubili su 2 člana, SK je tad bio u sjajnoj pozicji za za pushat i pobijedit.

Nisu throwali nego je xPeke izvukao svoju ekipu s odličnim microem,nitko nije mogao očekivati da će Kassadin s 1/3 HP vratiti i uspjeti izvest to što je izveo.

Osim toga 3 mjeseca i nije baš kratko vrijeme,kolko su gameova odigrali u tom intervali,mora se zalomit da izgubiš close game,a kako češ izgubit nego da te pregaze u 

team fightu ili te pobijede u base raceu.

Vidjet će se sad gdje je SK,u gameu protiv CWa će se vidjet kakvi su.

Oba puta je bila riječ o backdooru, teleport, oba puta su mogli to spriječit i oba puta su napravili tu grešku zbog koje su izgubili, i ako je to tako uobičajeno, nađi mi neku tako poznatu ekipu da su 2 puta u 3 mjeseca izgubili na velikom turniru na takav način + ovo danas je isto bio throw. Garantiram ti da se Korejcima nešto takvo nikad nebi dogodilo, evo ja dok vidim SK vidim ekipu kojoj je zbog svega toga poljuljano samopouzdanje i prati ih taj strah od greške u ključnim trenucima dok je Fnatic ekipa s mudima.

15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Oba puta je bila riječ o backdooru, teleport, oba puta su mogli to spriječit i oba puta su napravili tu grešku zbog koje su izgubili, i ako je to tako uobičajeno, nađi mi neku tako poznatu ekipu da su 2 puta u 3 mjeseca izgubili na velikom turniru na takav način + ovo danas je isto bio throw. Garantiram ti da se Korejcima nešto takvo nikad nebi dogodilo, evo ja dok vidim SK vidim ekipu kojoj je zbog svega toga poljuljano samopouzdanje i prati ih taj strah od greške u ključnim trenucima dok je Fnatic ekipa s mudima.

Teleport je bio u obije situacije, ali to ne znači da su te situacije bile iste.

Ako ti to ne vidiš onda ne znam zašto uopće raspravljamo.

Na CLGov base race su mogli bolje reagirat(iako ne vidim kako), ali na xPekeov potez...teško.

Poslali su prvo Olafa nazad(čim su uočili xPeke-a) jer u znali da trebaju završit sad ili nikad, xPeke je preživo s 13HP-a.

Ovo prvo se korejskim ekipama ne može dogodit jer je CLG i samo CLG imao takvu strategiju i upalila je 2 od 3 ili 4 puta

koliko mi se čini(ne sjecam se koga su jos pobijedili tako).

Uglavnom vidjet će se kakav je SK tek protiv Wolvesa.

14 godina
Lord Nofak kaže...
Hazar kaže...

Teleport je bio u obije situacije, ali to ne znači da su te situacije bile iste.

Ako ti to ne vidiš onda ne znam zašto uopće raspravljamo.

Na CLGov base race su mogli bolje reagirat(iako ne vidim kako), ali na xPekeov potez...teško.

Poslali su prvo Olafa nazad(čim su uočili xPeke-a) jer u znali da trebaju završit sad ili nikad, xPeke je preživo s 13HP-a.

Ovo prvo se korejskim ekipama ne može dogodit jer je CLG i samo CLG imao takvu strategiju i upalila je 2 od 3 ili 4 puta

koliko mi se čini(ne sjecam se koga su jos pobijedili tako).

Uglavnom vidjet će se kakav je SK tek protiv Wolvesa.

Nisu iste ali nisu ni ne znam kako drugačije. Kao što sam rekao, u obje partije to je bio backdoor, i kao što si ti bio rekao, u jednoj je bio isplaniran u drugoj neplaniran. I ovo za CLG i Korejce, nisam mislio direktno na to da ih netko zajebe tom teleport backdoor strategijom, nego jednostavno smatram da se njima nikad nebi dogodio takav propust,zajeb, takvo nešto što se događa luzerskim ekipama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 22:25 (Hazar).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

xPeke izvukao match, lol.

'Lost in the darkness pit of my life, I still am trying to crumble out of it.'
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Nisu iste ali nisu ni ne znam kako drugačije. Kao što sam rekao, u obje partije to je bio backdoor, i kao što si ti bio rekao, u jednoj je bio isplaniran u drugoj neplaniran. I ovo za CLG i Korejce, nisam mislio direktno na to da ih netko zajebe tom teleport backdoor strategijom, nego jednostavno smatram da se njima nikad nebi dogodio takav propust,zajeb, takvo nešto što se događa luzerskim ekipama.

Bile su vrlo različite.Ali ti to ne vidiš zato jer ne razumiješ dovoljno igru da bi donosio objektivna mišljenja i dobre analize.

NE KAŽEM DA SI LOŠ, postoji puno razina razumjevanja igre.

I CLG nije backdoorao taj game, oni su split pushali i taj split push pretvorili u base race.Backdoor je napadanje protivničkih struktura bez podrške svojih creepova,Lift je ušao

u njihovu baz s creepovaima.

I nemoj koristit više izraz "luzerske ekipe".

14 godina
Lord Nofak kaže...
Hazar kaže...

Bile su vrlo različite.Ali ti to ne vidiš zato jer ne razumiješ dovoljno igru da bi donosio objektivna mišljenja i dobre analize.

NE KAŽEM DA SI LOŠ, postoji puno razina razumjevanja igre.

I CLG nije backdoorao taj game, oni su split pushali i taj split push pretvorili u base race.Backdoor je napadanje protivničkih struktura bez podrške svojih creepova,Lift je ušao

u njihovu baz s creepovaima.

I nemoj koristit više izraz "luzerske ekipe".

Zašto ne? I u pravu si što se tiče razumijevanja igre. Razumijevanje i kvaliteta igre su povezani ali nisu međusobno ovisni pa tako postoje treneri od 30 godina koji razumiju igru bolje od igrača ali jednostavno nisu toliko dobri. I totalno si otišao od teme i onog što sam sa ovim "luzerske ekipe" htio reći. Ne sjećam se te partije tako dobro kao ti ali znam da su ih ovi pošteno zajebali i to je bila tema, point, fokus onog što sam htio reći, da luzerske ekipe uvijek nađu način da zajebu, uplaše se pobjedit, nemaju muda uzet tu pobjedu, evo ti primjer pobjedničke i iskusne ekipe Fnatic ovaj zadnji game protiv ovih likova. Gube ali iskoriste što protivnici nemaju hrabrosti preuzet inicijativu i iskoristit prednost. Uopće nije bitno što je backdooranje što je base race za ono što sam ja mislio kad sam za SK rekao da su luzeri..

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 23:16 (Hazar).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice