League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.496.968
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Hazar kaže...
Lord Nofak kaže...
Hazar kaže...

Nisu iste ali nisu ni ne znam kako drugačije. Kao što sam rekao, u obje partije to je bio backdoor, i kao što si ti bio rekao, u jednoj je bio isplaniran u drugoj neplaniran. I ovo za CLG i Korejce, nisam mislio direktno na to da ih netko zajebe tom teleport backdoor strategijom, nego jednostavno smatram da se njima nikad nebi dogodio takav propust,zajeb, takvo nešto što se događa luzerskim ekipama.

Bile su vrlo različite.Ali ti to ne vidiš zato jer ne razumiješ dovoljno igru da bi donosio objektivna mišljenja i dobre analize.

NE KAŽEM DA SI LOŠ, postoji puno razina razumjevanja igre.

I CLG nije backdoorao taj game, oni su split pushali i taj split push pretvorili u base race.Backdoor je napadanje protivničkih struktura bez podrške svojih creepova,Lift je ušao

u njihovu baz s creepovaima.

I nemoj koristit više izraz "luzerske ekipe".

Zašto ne? I u pravu si što se tiče razumijevanja igre. Razumijevanje i kvaliteta igre su povezani ali nisu međusobno ovisni pa tako postoje treneri od 30 godina koji razumiju igru bolje od igrača ali jednostavno nisu toliko dobri. I totalno si otišao od teme i onog što sam sa ovim "luzerske ekipe" htio reći. Ne sjećam se te partije tako dobro kao ti ali znam da su ih ovi pošteno zajebali i to je bila tema, point, fokus onog što sam htio reći, da luzerske ekipe uvijek nađu način da zajebu, uplaše se pobjedit, nemaju muda uzet tu pobjedu, evo ti primjer pobjedničke i iskusne ekipe Fnatic ovaj zadnji game protiv ovih likova. Gube ali iskoriste što protivnici nemaju hrabrosti preuzet inicijativu i iskoristit prednost. Uopće nije bitno što je backdooranje što je base race za ono što sam ja mislio kad sam za SK rekao da su luzeri..

ajd ne pričaj gluposti. Opće ne razumiješ pojam "luzer". Ako oni zajebu sad par gaemova zaredom ne znaći da će tako biti svaki game što bi se po tvom postu dalo zaključi. Jednostavno im nejde, fnatic je bolje pripremljen, bolje igraju i to je to. I dalje je SK vrhunska ekipa koja ima problema sa nalaženjem i zadržavanjem igrača i to ih košta gubljenja gamoeva jer teško je svake sezone 5-6 puta mjenjat lineup i opet učit taktike ispočetka. Fnatic je bio pobijednik sezone 1, u sezoni 2 je praktički nestao sa scene i sad se opet pojavio kao jedan od najboljih teamova. Tak to ide, ti profesionalni teamovi imaju uspone i padove i ko kaže da se SK u budućnosti neće skockat i krenut igrat kao top teamovi. A ne tu ti pričaš o nekakvom strahu o pobjedi, da sk nema muda blabla, jedonostavno nemaju dovoljno treninga da odigraju kvalitetno cijeli game kad mjenjaju stalno lineup i očito ne vježbaju dovoljno.

lol [eu]east: Xz0mbieX
14 godina
death_zombi kaže...
Hazar kaže...
Lord Nofak kaže...
Hazar kaže...

Nisu iste ali nisu ni ne znam kako drugačije. Kao što sam rekao, u obje partije to je bio backdoor, i kao što si ti bio rekao, u jednoj je bio isplaniran u drugoj neplaniran. I ovo za CLG i Korejce, nisam mislio direktno na to da ih netko zajebe tom teleport backdoor strategijom, nego jednostavno smatram da se njima nikad nebi dogodio takav propust,zajeb, takvo nešto što se događa luzerskim ekipama.

Bile su vrlo različite.Ali ti to ne vidiš zato jer ne razumiješ dovoljno igru da bi donosio objektivna mišljenja i dobre analize.

I CLG nije backdoorao taj game, oni su split pushali i taj split push pretvorili u base race.Backdoor je napadanje protivničkih struktura bez podrške svojih creepova,Lift je ušao

Zašto ne? I u pravu si što se tiče razumijevanja igre. Razumijevanje i kvaliteta igre su povezani ali nisu međusobno ovisni pa tako postoje treneri od 30 godina koji razumiju igru bolje od igrača ali jednostavno nisu toliko dobri. I totalno si otišao od teme i onog što sam sa ovim "luzerske ekipe" htio reći. Ne sjećam se te partije tako dobro kao ti ali znam da su ih ovi pošteno zajebali i to je bila tema, point, fokus onog što sam htio reći, da luzerske ekipe uvijek nađu način da zajebu, uplaše se pobjedit, nemaju muda uzet tu pobjedu, evo ti primjer pobjedničke i iskusne ekipe Fnatic ovaj zadnji game protiv ovih likova. Gube ali iskoriste što protivnici nemaju hrabrosti preuzet inicijativu i iskoristit prednost. Uopće nije bitno što je backdooranje što je base race za ono što sam ja mislio kad sam za SK rekao da su luzeri..

ajd ne pričaj gluposti. Opće ne razumiješ pojam "luzer". Ako oni zajebu sad par gaemova zaredom ne znaći da će tako biti svaki game što bi se po tvom postu dalo zaključi. Jednostavno im nejde, fnatic je bolje pripremljen, bolje igraju i to je to. I dalje je SK vrhunska ekipa koja ima problema sa nalaženjem i zadržavanjem igrača i to ih košta gubljenja gamoeva jer teško je svake sezone 5-6 puta mjenjat lineup i opet učit taktike ispočetka. Fnatic je bio pobijednik sezone 1, u sezoni 2 je praktički nestao sa scene i sad se opet pojavio kao jedan od najboljih teamova. Tak to ide, ti profesionalni teamovi imaju uspone i padove i ko kaže da se SK u budućnosti neće skockat i krenut igrat kao top teamovi. A ne tu ti pričaš o nekakvom strahu o pobjedi, da sk nema muda blabla, jedonostavno nemaju dovoljno treninga da odigraju kvalitetno cijeli game kad mjenjaju stalno lineup i očito ne vježbaju dovoljno.

Možeš ti onda objasnit taj pojam? I btw malo poradi na hrvatskom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 23:54 (Hazar).
12 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Hazar kaže...
Lord Nofak kaže...
Hazar kaže...

Eto, sad si sve rekao, to je dovoljno da se može reći da su luzeri. Bez toga SK nema šta tražit pored svih ostalih timova. (koreance da ne spominjem)

15 godina
neaktivan
Morgotth kaže...

Eto, sad si sve rekao, to je dovoljno da se može reći da su luzeri. Bez toga SK nema šta tražit pored svih ostalih timova. (koreance da ne spominjem)

Hvala ti, iz ovog posta sam shvatio da s određenim ljudima nema smisla raspravljati.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
16 godina
neaktivan
Hazar kaže...

Ne kužim kakve veze sad ima moj hrvatski sa ovim, priznam da baš i nisam dobar sa gramatikom i još sam pripit pa mi koncentracija i nije baš na vrhuncu. Luzer je neko ko koliko god se trudi uvijek faila, ispadne loš, neko ko konstatno ne uspijeva ispunit ni približno svoje ciljeve. A Sk je izgubio sad jedan game protiv fnatica, i sad je isprašio CW i pokazao da baš i nisu takvi luzeri kak ti pričaš. Kaj onda dok gambit gaming/fnatic/azubu il neko sličan izgubi protiv recimo TPA onda će i oni biti luzeri? :D

16 godina
neaktivan

Kada netko od ovih tu što pričaju takve gluposti budu iole na razini igrača iz SK gaminga neka se jave .. Da ne znaju igrati Riot ne bi imao interesa za njih .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
12 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
Morgotth kaže...

Hvala ti, iz ovog posta sam shvatio da s određenim ljudima nema smisla raspravljati.

Zar ti nije lakše bilo kliknuti ''Hvala''?{#}

14 godina
death_zombi kaže...
Hazar kaže...

Ne kužim kakve veze sad ima moj hrvatski sa ovim, priznam da baš i nisam dobar sa gramatikom i još sam pripit pa mi koncentracija i nije baš na vrhuncu. Luzer je neko ko koliko god se trudi uvijek faila, ispadne loš, neko ko konstatno ne uspijeva ispunit ni približno svoje ciljeve. A Sk je izgubio sad jedan game protiv fnatica, i sad je isprašio CW i pokazao da baš i nisu takvi luzeri kak ti pričaš. Kaj onda dok gambit gaming/fnatic/azubu il neko sličan izgubi protiv recimo TPA onda će i oni biti luzeri? :D

Nemoj rec, ozbiljno? Pa ima veze jer ću uvijek ozbiljnije shvatit onog koji dobro vlada jezikom kojim mi pokušava prenijet neku poruku. Ti si malo preuveličao to na što se luzer odnosi jer jednostavno ne postoji ajmo reć klub, organizacija koja uvijek faila jer onda nebi postojala. Po meni vrhunac SK-a je bilo finale protiv M5, kada su u polufinalu dobili CLG.EU, tada su stvarno bili dobri, ali ovo u zadnje vrijeme sliči tom što si ti pokušao objasniti, barem ja imam takav dojam, imam osjećaj da su jako dobri i mogu postići više od ovog što pokazuju ali ih jednostavno sprječava malo te drskosti i opet ću reći, MUDA. Btw ovi CW, pa ja ne znam, dok sam vidio onu Nidalee kak joj Vi stoji na wardu a ona glumi nešto i ostaje na pol lanea i onda umre, to me stvarno začudilo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 0:17 (Hazar).
14 godina
AmD kaže...

Kada netko od ovih tu što pričaju takve gluposti budu iole na razini igrača iz SK gaminga neka se jave .. Da ne znaju igrati Riot ne bi imao interesa za njih .. 

To smo već prošli gospodine

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Eh, da je meni biti te sreće pa biti "luzer" ko oni i zarađivat ko oni sa tom "luzerskom" igrom :D . Anyway, kao što nofak kaže nema se smisla raspravljat sa nekim ljudima.

1 0 hvala 0
14 godina
death_zombi kaže...

Eh, da je meni biti te sreće pa biti "luzer" ko oni i zarađivat ko oni sa tom "luzerskom" igrom :D . Anyway, kao što nofak kaže nema se smisla raspravljat sa nekim ljudima.

Istina

16 godina
neaktivan
Hazar kaže...
AmD kaže...

To smo već prošli gospodine

Kakve veze što ste prošli, forum je tu da se stavi svoje mišljenje, a ne da netko govori što se prošlo .. Uglavnom nastavite sa svrhom teme .. 

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
13 godina
neaktivan
League Of Legends
250 teamwork ;)

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Prodajem LoL acc, nalazi se na west serveru.

Ima 50 champova, 4 rune pagea i 6 skinova te nešto RP-a na računu.

Cijena je 20€. Sva ostala pitanja molim na PP.

EDIT: Eventualnom kupcu dajem Steam acc sa org MW2.

Ke?!
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 12:20 (chewbacca).

4 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

kolko bi ja onda za svog dobio? o.O

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Da ponovim da zanemarite moje stavljanje linkova, neke rijetke videe otvori samo ako su embeddovani -.-

www.twitch.tv/mushroomd
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
League Of Legends

Zašto tako malo ljudi igra Nasusa?

Ta stoka ima 20% pasivnog lifesteala bez itema. Krkneš Trinitiy, warmogs, mercurys, guardian, BT, i peti item po izboru i opleti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Ta stoka ima 20% pasivnog lifesteala bez itema. Krkneš Trinitiy, warmogs, mercurys, guardian, BT, i peti item po izboru i opleti.

Randuins omen.

www.twitch.tv/mushroomd
14 godina
Jarvan kaže...

Zato što je early game preslab i samo se treba farmat i k tome ima i problema s manom a u soloq to ne pali jer ako protivnic nakon 10 minute vode recimo 5-0 u killovima vec ce bit gg ff at 20, a ti sa nasusom trebas cekat late game jer za te iteme ti stvarno treba pun k golda i vremena. Razmišljao sam kada bi se bas napravio team takvih late game champova i onda igrate full pasivno, bez ikakvog rizika i kad dobijete iteme razbijete ih, sad koliko je to izvedivo.. Recimo Nasus, Veigar,Vayne ili Kog, sad support, po meni su u teamfightovima jaki i Nami i Janna i Leona, netko od njih troje i jungle netko tipa Cho, Maokai...

BTW. bolje ti je onda uzet Jaxa ili Ireliu koji su kroz cijeli game dobri a naročito Late

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 13:47 (Hazar).
16 godina
neaktivan
Hazar kaže...
Jarvan kaže...

Zato što je early game preslab

Zapravo Early game mu je dobar, mid game je preslab a late game je beštija

www.twitch.tv/mushroomd
14 godina
League Of Legends

ljudi ne igraju nasus većinom jer nije nešto zabavan, sam po sebi je skroz viable.

hakunamadafaka

0 2 hvala 0
15 godina
League Of Legends

kojeg champa bi mi preporucili za mid (da dode 4800). namjeravam kupit Kennena pa me zanima da li je tezak za igru i da li je zabavan za igrat. Glupo mi kupovat champa koji ce mi dojadit nakon dvije runde. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

kojeg champa bi mi preporucili za mid (da dode 4800). namjeravam kupit Kennena pa me zanima da li je tezak za igru i da li je zabavan za igrat. Glupo mi kupovat champa koji ce mi dojadit nakon dvije runde. Hvala

Sve je subjektivno, npr meni je annie prezabavna dok drugima nije, preporucam ti nekog malo tezeg zbog izazova, kao npr brand ili syndra. Skupi tih 6300 kad si vec na 4800.

LoL acc THCJoshi
14 godina
Jonja kaže...
Gam3r kaže...

Sve je subjektivno, npr meni je annie prezabavna dok drugima nije, preporucam ti nekog malo tezeg zbog izazova, kao npr brand ili syndra. Skupi tih 6300 kad si vec na 4800.

Brand je 4800, uzmi oriannu ako oces za te pare, teska za igrat ali je izazov. Mozes i Cassiopeiu također.

15 godina
League Of Legends

probao sam annie. Nije losa ali sam ja jako los sa njom. Inace igram vecinom sa ad champovima, ali posto svako malo dobijem pametnjakovise koji odma lockaju, moram i mid s njima sto nije bas najbolje. Neznam ni orianna ni cassiopea mi se ne dopadaju , no eto to je mozda na prvu samo. A i ako skupim tih 6300 s ap champom cu moc igrat tek za jedno mjesec dana dok skupim za run page posto imam samo full ad. no eto troumim se izmedu branda, kennena i kog-a. Hvala jos jednom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nisam igrao nikako ranked u S3,reko cekati cu da svi oni padnu sto trebaju pasti i odem sinoc jedan game da odigram i dobijem ovoga pacijenta kojega se moralo carryati ffs.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 17:01 (scarface797).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

Malzahar, Swain, Kassadin, Heimerdinger je ultra zabavan za igrat...

Random shit...
13 godina
neaktivan
To sam i ja mislio napravit cekati jedno 1 mjesec pa da dobijen normalne igrace.. ali tesko da ces izbjeci flame ili noobe igrace na 1200 elo ,ali možeš i naći team ,ali malo rijeđe ;)
14 godina

http://euw.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=1045193 Jel ovo istina, ja sam dosao na 84 LP pa jos ne znam ali wtf, znam da se tu bio objašnjavao taj ranked sustav ali da za dvije pobjede dobijes jednako ili cak i manje nego sto izgubis LP-a nakon jednog poraza, koji k? Moras bit lucky rambo a ne lucky luck da uspiješ prijeć iz jednog tiera u drugi.

14 godina
odjavljen
League Of Legends

Jesam li jedini koji misli da LOL ima najretardaniji komjuniti ? Na manjim lvlima ofc, jedva cekam 30 lvl. Ovdje igraci bukvalno pikaju instant heroje koje stalno igraju, ne razmisljaju sta je dobro za tim, samo pikaju i ja jungle sam im uvijek kriv sto su izgubili fidaju lane i ne znaju ispratiti gank kada gankam, jedva cekam 30 lvl.

Darko

0 3 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice