MAXtv potrošnja podataka

poruka: 13
|
čitano: 2.486
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
MAXtv potrošnja podataka

Pozdrav ljudi, ovo jedno pitanje pa ako je tko pratio ili zna... Koliko MAXtv troši internet prometa? Može li se negdje vidjeti ta potrošnja?

0 0 hvala 0
4 godine
MAXtv potrošnja podataka

Hd progarmi 1 do 1.5 GB po satu gledanja

合気道 五段 Me, myself and I Ni jedan narod na svijetu ne bi još uvijek smio prakticirati religiju i demokraciju. Amen, Деда Мраз

2 0 hvala 1
15 godina
Re: MAXtv potrošnja podataka
Imam A1 homebox 4G+ 1TB prometa po maks brzini, ne znam hoću imam dosta prometa za MAXtv i za ostalo
12 godina
gbakar kaže...
Imam A1 homebox 4G+ 1TB prometa po maks brzini, ne znam hoću imam dosta prometa za MAXtv i za ostalo

ako je 1.5gb sat vremena na max kvaliteti (kao što je kolega napisao gore) - lako izračunaš:

15gb ako se gleda cca 10 sati na dan

150gb - 10 dana

450gb - 30 dana

ostaje ti skoro pola prometa na max brzini (500gb) - ako sam dobro shvatio, kad potrošiš 1TB po max brzini imaš kasnije i dalje free net, ali na sporijoj brzini (koja god to bila, vjerojatno piše negdje u ugovoru/pravilima korištenja)

16 godina
gbakar kaže...

-tv promet u pravilu ne ulazi u paket-data, odvojeno.. provjeri-pitaj szk..

edit.. ipak zbrajaju, no tu je spas 'noćna opcija' koja ne ulazi u promet.. itd.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.1.2026 16:43 (ihush).
15 godina

Imam MAXtv samostalni paket od Hrvatskog telekoma a internet mi je A1 Homebox 4G+ 1TB prometa po maks brzini, kao što sam već rekao. Znači MAXtv troši promet kao bilo koji uređaj spojen na Homebox.

Ako gledanje po satu troši oko 1.5 GB, 12 sati gledanja dnevno = 18 GB * 30 dana, to je oko 550 GB mjesečno. Ostaje mi oko 450 GB prometa po maks brzini.

17 godina
ihush kaže...
gbakar kaže...

-tv promet u pravilu ne ulazi u paket-data, odvojeno.. provjeri-pitaj szk..

edit.. ipak zbrajaju, no tu je spas 'noćna opcija' koja ne ulazi u promet.. itd.

ne zbraja se kad je u pitanju normalna usluga preko bakra i oni stari boxovi sta im se moraju pustit vlanovi na portu..... ovi novi android troši jede promet nemilosrdno

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
6 dana
MAXtv potrošnja podataka

Potrosnja ti ovisi o puno stvari, mozes vidjet na slici zadnja 24h maxtv (android box) da ima kanala koji imaju veci bitrate, pa bude nekad pauziran sadrzaj, pa se preskace epizoda unaprijed pa vise trosi itd.

Ovdje ti je 26.5GB u cca 15h znaci 1.76GB/h u mom slucaju.

1 0 hvala 0
17 godina
ukratko kad spojis sa malo netflixa i malo youtubea, 1 tb je minimum minimuma koji najvjerojatnije ces preci :)
battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
17 godina
Sigurno, a ima opcija da su Netflix (i to 4K) i HBO Max (1080p) uključeni u Max TV (to imam ja, L tarifa) - onda sveukupno potrošnja ide ko luda.

To je odvojena, net tarifa.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2026 12:43 (Armor).
15 godina
MAXtv potrošnja podataka

Zadnjeg dana ovog mjeseca ću vidjeti kolika mi je potrošnja pa ću usporediti sa 11. mjesecom kad nisam imao MAXtv. MAXtv sam uzeo 22.12.2025. tako da prosinac nemogu uzeti za usporedbu. Tako mi je najlakše.

0 0 hvala 0
14 godina
MAXtv potrošnja podataka

A što ne pitaš direktno A1 na koju brzinu spuste nakon TB prometa? Možda je spuste da je i dalje bez problema moguće gledanje TV-a i surfanje. Možda uopće ne spuste.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nakon potrošenih 1 TB prometa po maksimalno dostupnoj brzini, brzina se spušta na 5 Mbit/s. Mislim da to nije dovoljno za gledanje MAXtv-a a pogotovo za istovremeno gledanje i surfanje internetom.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice