@drunkman zurio mi se a zar nemas pametnijeg posla opijati se ili nesto slicno, nesto mi je cudno da si jedan dan normalan :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako ja tražim refund za championa kojeg sam platio 3150, a sad košta 1350 koliko će mi ip pointsa riot vratit
0 RP :)
ako nisi dobro procitao pitao je koliko IP-a ce mu vratit... Trebali bi ti vratit 3150 samo moras napisat kad si ga kupio otprilike...
Evo runda sa talonom, prvi katastrofa, druga je vec malo solidna, build isto.
Moram ga jos malo naucit 
Glass canon build imho. Moras mal defanzivnije s njim igrati, youmu, frozen malet, atmogs i toeto :)
Prvi put igrano pa valjda oprastas :)
Anyway, kojim redosljedom da kupujem iteme za njega? Malo mi je pre slab i low hp ima na pocetku.
Ja sam ga počeo igrat nedavno i mogu reć da nije tako jednostavan za igru koliko ljudi misle. Krhki je jer se igra kao glass cannon. Buildaš čisti dmg, ownaš early i mid game, kasnije je teže jer te tanky dps može lako ubiti.
Ja u početku kupim Dorans Blade, kad se drugi put vraćam u grad, već imam jedan kill pa uzmem još jedan Dorans Blade i Boots. 2 Dorana su sav survivability koji ti treba. Dalje skupljaš za Brutalizer, a poslije toga Wriggles. Nakon toga je laning phase pri kraju, a možeš ga igrati dalje kao ja, split pushera.
Prejak je za 1v1 pa te neće nitko napast tako, a sa W i Wrigglesom pushaš jako brzo. Ako te idu gankat, imaj wardove, imaš Flash i ulti. Kad nafarmaš za BF koji kasnije buildaš u Bloodthirster. Kreni u gankove, ali solo assasin mode
. Npr. odaberi jednog od enemyja koji je najslabiji, postavi si wardove u njihov jungle i čekaj squishyja. Ubij ga tako par puta, zaradi gold, gankaj čim više solo ljude, obavezno imaj crveni buff jer ti ne mogu pobjeći uz to i range slow na W.
Dole imaš SS od mojih par rundi, a build koji je na slici se meni pokazao najuspješniji za late game, mogao sam staviti Frozen Mallet, ali imam Trinity i svoj slow, a treba mi više HP nego samo slow, jer Talon je nuke assasin kao i LeBlanc, čitav kombo napraviš u 2 sekunde i ubiješ squishyja, ako ne odmah, neće ti uspjet zbrisat dok se CD ne vrate i onda ga dovršiš.
Kupiti Udyra ili ne ? :)
| 21 | Da |
|---|---|
| 4 | Ne |
Boots+ 4 hp pots. Ne vracam se dok ne skupim za wrigles zbog sustaina na laneu (dosta je slab protiv vecine champova pa je wrigles muss), onda idem brutalizer, phage za hp- frozen mallet, youmu, mercury threads i atmogs. Cilj= sletit se na ad carrya i cao. Ezio je svoj posao obavio ^^ U tak tim normal matchevima ljudi jednostavno ne znaju cuvat svoje najvece dmg dealere pa je gust tako ulijetat i njih ubijat, a onda oni pisu noob team, can't protect me etc
. A spellove mu buildam, ak dobivam lane max Q ( za zadnjem lvl-u 3 sec cd- 2guuuuuuuuud), ako je obrnuto max W i to je to sto se tice talona :D. Odigrao sam s njim nekih 25 gameova, tak da mi je ovaj build najbolji.
Mal o jos infoa : Dash od riven je zapravo veoma mali (razdaljina koju predes je pola od shenovog shadow dasha ). Sheen nije recommended :D .
Edit : Jos malo :D
Her base damage and her base damage scaling is a bit lower than our other other champions - like 10% or so.
She has an ultimate that multiplies your total attack power, making AD an even better buy on her than most champions, so a B.F.Sword will add 54 damage instead of 45 damage while her ultimate is up.
Her passive scales ridiculously off bonus AD - Like 0.5 scaling.
All her abilities have AD ratios... including her shield.
I da zaboravih :D , nece koristiti manu .
btw od Riven svaki ce champ dolaziti na 3 week cycle mjesto 2 
Sljedeći champ za 3 tjedna, i onda se vračaju na normalu.
btw od Riven svaki ce champ dolaziti na 3 week cycle mjesto 2 
Sljedeći champ za 3 tjedna, i onda se vračaju na normalu.
Rara rekao da im je to novi cycle za season 2 
Dosadili mi svi likovi jos ih par nemam pa razmisljam kupit nekog .dajte pomozite da odlucim ^^
| 12 | GangPlank |
|---|---|
| 16 | Mordekaiser |
Mal o jos infoa : Dash od riven je zapravo veoma mali (razdaljina koju predes je pola od shenovog shadow dasha ). Sheen nije recommended :D .
Her base damage and her base damage scaling is a bit lower than our other other champions - like 10% or so.
She has an ultimate that multiplies your total attack power, making AD an even better buy on her than most champions, so a B.F.Sword will add 54 damage instead of 45 damage while her ultimate is up.
Ovo je previše... Lee Sin ne koristi manu i prejak je, Talon ima dobar scaling i radi pun ku... dmg-a, a ova bude još jača od toga. Pa tko smišlja te heroje?? Ako pokrene ulti negdje na pola team fighta, možda pokupi pentu laganini...
Ovo je previše... Lee Sin ne koristi manu i prejak je, Talon ima dobar scaling i radi pun ku... dmg-a, a ova bude još jača od toga. Pa tko smišlja te heroje?? Ako pokrene ulti negdje na pola team fighta, možda pokupi pentu laganini...
Umm ona ce biti squishy assassin / melee carry ( yi , talon ) nema escape ali ce zato valjda imati ogroman dmg .
btw pogledajte mislnjenja scar style irelie xDDDDDDDDDDDDDD
Umm ona ce biti squishy assassin / melee carry ( yi , talon ) nema escape ali ce zato valjda imati ogroman dmg .
Čemu onda Talon 2-3 tjedna prije nje koja je još jača od njega te ne troši manu.... solo top lane bi mogao dobit novu gospodaricu....
Čemu onda Talon 2-3 tjedna prije nje koja je još jača od njega te ne troši manu.... solo top lane bi mogao dobit novu gospodaricu....
Umm talon ima stealth , veci mobility , pravi gap closer ( ovo ce biti veoma mali dash , kao renektonov ) .
Umm talon ima stealth , veci mobility , pravi gap closer ( ovo ce biti veoma mali dash , kao renektonov ) .
Talonov gap closer treba metu da bi se izveo, koristiti ulti za bijeg je glupo jer ga svaki put iskoristiš u fightu, a ne za bijeg poslije. I dalje mislim da će ona bit prejaka, možda čak ako se builda kao Lee Sin, Lantern i Atmog, a dalje može buildat čisti dmg i prejak je....
ako ja tražim refund za championa kojeg sam platio 3150, a sad košta 1350 koliko će mi ip pointsa riot vratit
0 RP :)
ako nisi dobro procitao pitao je koliko IP-a ce mu vratit... Trebali bi ti vratit 3150 samo moras napisat kad si ga kupio otprilike...
znam ja sto je on napiso... nece mu nis vratit znam iz iskustva
Zavisi od osobe , ja sam ima 30 lose spree an eastu zbog trolleva .
Zavisi od osobe , ja sam ima 30 lose spree an eastu zbog trolleva .
moram malo trollati.
Ufff Riven mi se užasno sviđa.
Dolazi idući tjedan, jel ? I da, zar i nije prvi ability nekakav dash ? "Riven steps forward and lashes out in a series of powerful sword slashes. This ability can be reactivated up to 3 times in a short period."
Enivej, mogla bi biti OP sa buildom tipa Mercury+Bloodthirster+Warmog+Atma+Infinity+Banshee, 21/0/9, i AD quintovima, ArP crvenima, armor zutima i magic res plavima.. ufufuf
Ufff Riven mi se užasno sviđa.
Dolazi idući tjedan, jel ? I da, zar i nije prvi ability nekakav dash ? "Riven steps forward and lashes out in a series of powerful sword slashes. This ability can be reactivated up to 3 times in a short period."
Enivej, mogla bi biti OP sa buildom tipa Mercury+Bloodthirster+Warmog+Atma+Infinity+Banshee
Ima ekstremno male base dmg , a velik scaling . Praviti warmogs atma na nju je isto kao i to raditi na yiu , bit ces tenkast al dmg je gotovo pa nikakav .
Ah, to nisam pročitao. Znači ciljaju da bude čisti squishy assassin..
Sve jedan skill ima dobar AD scalling ( cak i passive i ) .
btw sad ce USA vs Spain :D
Danas sve winovi ;o
Blago tebi, junglam na Nocturnu i nafeedam se na sva 3 lanea ( 6-0-1 ), uz to što debili imaju ward u svakom strateškom brushu, a završimo game sa 10-25 overall killsa ( 10 je naših ).. kako mi idu na živce ova retardirana ruska balavčad
Sve jedan skill ima dobar AD scalling ( cak i passive i ) .
btw sad ce USA vs Spain :D
Ma nadam se da će se moći malo tenkastije napraviti na neki način, probat ću svaki mogući build kojeg se sjetim - jer igram sa RL mateovima kojima koncept guardanja DPS heroja malo stran pojam. Isti qrac i za solo queue.
Danas sve winovi ;o
Blago tebi, junglam na Nocturnu i nafeedam se na sva 3 lanea ( 6-0-1 ), uz to što debili imaju ward u svakom strateškom brushu, a završimo game sa 10-25 overall killsa ( 10 je naših ).. kako mi idu na živce ova retardirana ruska balavčad
West <3
Danas sve winovi ;o
West <3
Prebacio bih se odavno da mi 20tak RL friendova nije na eastu, još pogotovo jer ne mogu normalno igrati na eastu ( moram igrati preko interneta na mobitelu jer mi na normalnom netu ne želi uopće doći do loading screena na Eastu, dok na westu je sve ok )
2 slikice :D
edit : Jos slikica ( ako neku slucajno stavim dvaput ozezite xd
3 slika se misli na MS .