League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.343.763
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

@drunkman zurio mi se a zar nemas pametnijeg posla opijati se ili nesto slicno, nesto mi je cudno da si jedan dan normalan :P

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
ProTeinZ kaže...
duNY0 kaže...

ako ja tražim refund za championa kojeg sam platio 3150, a sad košta 1350 koliko će mi ip pointsa riot vratit

0 RP :)

ako nisi dobro procitao pitao je koliko IP-a ce mu vratit... Trebali  bi ti vratit 3150 samo moras napisat kad si ga kupio otprilike...

18 godina
Fake_Alert kaže...
File04 kaže...
Fake_Alert kaže...

Evo runda sa talonom, prvi katastrofa, druga je vec malo solidna, build isto.

Moram ga jos malo naucit {#}

Glass canon build imho. Moras mal defanzivnije s njim igrati, youmu, frozen malet, atmogs i toeto :)

Prvi put igrano pa valjda oprastas :)

Anyway, kojim redosljedom da kupujem iteme za njega? Malo mi je pre slab i low hp ima na pocetku.

Ja sam ga počeo igrat nedavno i mogu reć da nije tako jednostavan za igru koliko ljudi misle. Krhki je jer se igra kao glass cannon. Buildaš čisti dmg, ownaš early i mid game, kasnije je teže jer te tanky dps može lako ubiti. 

Ja u početku kupim Dorans Blade, kad se drugi put vraćam u grad, već imam jedan kill pa uzmem još jedan Dorans Blade i Boots. 2 Dorana su sav survivability koji ti treba. Dalje skupljaš za Brutalizer, a poslije toga Wriggles. Nakon toga je laning phase pri kraju, a možeš ga igrati dalje kao ja, split pushera.

Prejak je za 1v1 pa te neće nitko napast tako, a sa W i Wrigglesom pushaš jako brzo. Ako te idu gankat, imaj wardove, imaš Flash i ulti. Kad nafarmaš za BF koji kasnije buildaš u Bloodthirster. Kreni u gankove, ali solo assasin mode {#}. Npr. odaberi jednog od enemyja koji je najslabiji, postavi si wardove u njihov jungle i čekaj squishyja. Ubij ga tako par puta, zaradi gold, gankaj čim više solo ljude, obavezno imaj crveni buff jer ti ne mogu pobjeći uz to i range slow na W.

Dole imaš SS od mojih par rundi, a build koji je na slici se meni pokazao najuspješniji za late game, mogao sam staviti Frozen Mallet, ali imam Trinity i svoj slow, a treba mi više HP nego samo slow, jer Talon je nuke assasin kao i LeBlanc, čitav kombo napraviš u 2 sekunde i ubiješ squishyja, ako ne odmah, neće ti uspjet zbrisat dok se CD ne vrate i onda ga dovršiš.

LoL username: UnimatriX (EU N&E) HoN username: ArmageddonX
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Woohooo moj najbolji score dosad, još smo igrali 2v3.

lol nick - bounty94
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 15:24 (bounty123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kupiti Udyra ili ne ? :)

21 Da
4 Ne
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Boots+ 4 hp pots. Ne vracam se dok ne skupim za wrigles zbog sustaina na laneu (dosta je slab protiv vecine champova pa je wrigles muss), onda idem brutalizer, phage za hp- frozen mallet, youmu, mercury threads i atmogs. Cilj= sletit se na ad carrya i cao. Ezio je svoj posao obavio ^^ U tak tim normal matchevima ljudi jednostavno ne znaju cuvat svoje najvece dmg dealere pa je gust tako ulijetat i njih ubijat, a onda oni pisu noob team, can't protect me etc {#}. A spellove mu buildam, ak dobivam lane max Q ( za zadnjem lvl-u 3 sec cd- 2guuuuuuuuud), ako je obrnuto max W i to je to sto se tice talona :D. Odigrao sam s njim nekih 25 gameova, tak da mi je ovaj build najbolji.

Mobster12 (EU)

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Mal o jos infoa   : Dash od riven je zapravo veoma mali  (razdaljina koju predes je pola od shenovog shadow dasha  ). Sheen nije recommended :D  .

Edit : Jos malo :D

1. Her base damage and her base damage scaling is a bit lower than our other other champions - like 10% or so.

2. She has an ultimate that multiplies your total attack power, making AD an even better buy on her than most champions, so a B.F.Sword will add 54 damage instead of 45 damage while her ultimate is up.

3. Her passive scales ridiculously off bonus AD - Like 0.5 scaling.

4. All her abilities have AD ratios... including her shield.

I da zaboravih :D , nece koristiti manu  .

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 16:23 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

btw od Riven svaki ce champ dolaziti  na  3 week cycle  mjesto  2 {#}

Sljedeći champ za 3 tjedna, i onda se vračaju na normalu.

LoL (EU-W): Thermoblaze
16 godina
Thermoblaze kaže...
hari85 kaže...

btw od Riven svaki ce champ dolaziti  na  3 week cycle  mjesto  2 {#}

Sljedeći champ za 3 tjedna, i onda se vračaju na normalu.

Rara  rekao  da  im je to novi cycle za season  2  {#}

haris771 (eu) LOL account free cookies >>> http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996<<<< im OP ,your mum is OP (Brolaf )
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Dosadili mi svi likovi jos ih par nemam pa razmisljam kupit nekog .dajte pomozite da odlucim ^^

12 GangPlank
16 Mordekaiser
Vrane nebom šestare
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
hari85 kaže...

Mal o jos infoa   : Dash od riven je zapravo veoma mali  (razdaljina koju predes je pola od shenovog shadow dasha  ). Sheen nije recommended :D  .

1. Her base damage and her base damage scaling is a bit lower than our other other champions - like 10% or so.

2. She has an ultimate that multiplies your total attack power, making AD an even better buy on her than most champions, so a B.F.Sword will add 54 damage instead of 45 damage while her ultimate is up.

Ovo je previše... Lee Sin ne koristi manu i prejak je, Talon ima dobar scaling i radi pun ku... dmg-a, a ova bude još jača od toga. Pa tko smišlja te heroje?? Ako pokrene ulti negdje na pola team fighta, možda pokupi pentu laganini...

16 godina
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...

Ovo je previše... Lee Sin ne koristi manu i prejak je, Talon ima dobar scaling i radi pun ku... dmg-a, a ova bude još jača od toga. Pa tko smišlja te heroje?? Ako pokrene ulti negdje na pola team fighta, možda pokupi pentu laganini...

Umm ona ce biti  squishy  assassin / melee carry ( yi  , talon ) nema escape ali ce zato valjda imati ogroman dmg . 

btw pogledajte mislnjenja scar  style irelie xDDDDDDDDDDDDDD

http://www.solomid.net/guides.php?g=5844

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 17:31 (hari85).
18 godina
hari85 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...

Umm ona ce biti  squishy  assassin / melee carry ( yi  , talon ) nema escape ali ce zato valjda imati ogroman dmg . 

Čemu onda Talon 2-3 tjedna prije nje koja je još jača od njega te ne troši manu.... solo top lane bi mogao dobit novu gospodaricu.... 

16 godina
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...
Unimatrix 007 kaže...
hari85 kaže...

Čemu onda Talon 2-3 tjedna prije nje koja je još jača od njega te ne troši manu.... solo top lane bi mogao dobit novu gospodaricu.... 

Umm talon ima  stealth ,  veci mobility ,  pravi gap closer ( ovo ce biti veoma mali dash  , kao renektonov  )  .

18 godina
hari85 kaže...

Umm talon ima  stealth ,  veci mobility ,  pravi gap closer ( ovo ce biti veoma mali dash  , kao renektonov  )  .

Talonov gap closer treba metu da bi se izveo, koristiti ulti za bijeg je glupo jer ga svaki put iskoristiš u fightu, a ne za bijeg poslije. I dalje mislim da će ona bit prejaka, možda čak ako se builda kao Lee Sin, Lantern i Atmog, a dalje može buildat čisti dmg i prejak je....

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Poppy for the win!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
CroatianEagle kaže...
ProTeinZ kaže...
duNY0 kaže...

ako ja tražim refund za championa kojeg sam platio 3150, a sad košta 1350 koliko će mi ip pointsa riot vratit

0 RP :)

ako nisi dobro procitao pitao je koliko IP-a ce mu vratit... Trebali  bi ti vratit 3150 samo moras napisat kad si ga kupio otprilike...

znam ja sto je on napiso... nece mu nis vratit znam iz iskustva

★★★★★ ako sam ti pomogao stisni HVALA!!!★★★★★
16 godina
League Of Legends
LoL Nick (EU): hRay
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
null kaže...

Zavisi od osobe   , ja sam ima  30 lose spree an eastu  zbog trolleva  . 

16 godina
hari85 kaže...
null kaže...

Zavisi od osobe   , ja sam ima  30 lose spree an eastu  zbog trolleva  . 

moram malo trollati.

LoL Nick (EU): hRay
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ufff Riven mi se užasno sviđa.

Dolazi idući tjedan, jel ? I da, zar i nije prvi ability nekakav dash ? "Riven steps forward and lashes out in a series of powerful sword slashes. This ability can be reactivated up to 3 times in a short period."

Enivej, mogla bi biti OP sa buildom tipa Mercury+Bloodthirster+Warmog+Atma+Infinity+Banshee, 21/0/9, i AD quintovima, ArP crvenima, armor zutima i magic res plavima.. ufufuf

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 19:16 (ormar).

0 1 hvala 0
16 godina
ormar kaže...

Ufff Riven mi se užasno sviđa.

Dolazi idući tjedan, jel ? I da, zar i nije prvi ability nekakav dash ? "Riven steps forward and lashes out in a series of powerful sword slashes. This ability can be reactivated up to 3 times in a short period."

Enivej, mogla bi biti OP sa buildom tipa Mercury+Bloodthirster+Warmog+Atma+Infinity+Banshee

Ima ekstremno male base dmg , a velik scaling   . Praviti warmogs atma na nju je isto kao i to raditi na yiu  ,   bit ces tenkast al dmg  je gotovo pa nikakav . 

14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ah, to nisam pročitao. Znači ciljaju da bude čisti squishy assassin..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Danas sve winovi ;o

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ormar kaže...

Sve jedan skill ima dobar AD  scalling ( cak i passive i ) .

btw sad ce USA vs Spain :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 19:22 (hari85).
14 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...

Danas sve winovi ;o

Blago tebi, junglam na Nocturnu i nafeedam se na sva 3 lanea ( 6-0-1 ), uz to što debili imaju ward u svakom strateškom brushu, a završimo game sa 10-25 overall killsa ( 10 je naših ).. kako mi idu na živce ova retardirana ruska balavčad

14 godina
neaktivan
hari85 kaže...
ormar kaže...

Sve jedan skill ima dobar AD   scalling ( cak i passive i ) .

btw sad ce USA vs Spain :D

Ma nadam se da će se moći malo tenkastije napraviti na neki način, probat ću svaki mogući build kojeg se sjetim - jer igram sa RL mateovima kojima koncept guardanja DPS heroja malo stran pojam. Isti qrac i za solo queue.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 19:27 (ormar).
14 godina
neaktivan
ormar kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Danas sve winovi ;o

Blago tebi, junglam na Nocturnu i nafeedam se na sva 3 lanea ( 6-0-1 ), uz to što debili imaju ward u svakom strateškom brushu, a završimo game sa 10-25 overall killsa ( 10 je naših ).. kako mi idu na živce ova retardirana ruska balavčad

West <3

14 godina
neaktivan
ScazzaHitmann666 kaže...
ormar kaže...
ScazzaHitmann666 kaže...

Danas sve winovi ;o

West <3

Prebacio bih se odavno da mi 20tak RL friendova nije na eastu, još pogotovo jer ne mogu normalno igrati na eastu ( moram igrati preko interneta na mobitelu jer mi na normalnom netu ne želi uopće doći do loading screena na Eastu, dok na westu je sve ok )

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 19:30 (ormar).
16 godina
League Of Legends

2 slikice :D

edit : Jos slikica ( ako neku slucajno stavim dvaput ozezite xd

3 slika se misli na MS .

haris771 (eu) LOL account free cookies &gt;&gt;&gt; http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4df75d3e1113d133303996&lt;&lt;&lt;&lt; im OP ,your mum is OP (Brolaf )
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2011 19:46 (hari85).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice