- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
quote " Gore, dole, lijevo, desno,gore, gore, dole,dole i pisat ce ti online"
Fatalityyyyy xD
kad vam je busy server samo utipkajte ovo zbilja radi,provjereno radi ;D
je je il pritiskajte F5 dok ne dojde teemo :D
ajd decki ne se*ite ...kako igra propada meni je sve isto opce me ne jebe patch a u stvari niti ne primijetim patch...ide mi kao i u starom patchu i u novom svejedno ...btw ja igram samo sa yi-em i olafom a ostali mi nisu dobri
ajd decki ne se*ite ...kako igra propada meni je sve isto opce me ne jebe patch a u stvari niti ne primijetim patch...ide mi kao i u starom patchu i u novom svejedno ...btw ja igram samo sa yi-em i olafom a ostali mi nisu dobri
noob
Zašto je noob.
Ja igram samo s Xin-om i Ryze-om
omfg u ovoj temi citam samo prigovore
tema pohvala kako ste rasturili i slicno
daj odite u ku*ac (ne mislim ozbiljno) xD
citam i vidim kao da uopce ne pobjedivate
kao da ste noobovi
meni ide normalno 5 pobjedim 5 uzgubim 8 opobjedim 2 izgubim
kako kad to je igra
omfg u ovoj temi citam samo prigovore
tema pohvala kako ste rasturili i slicno
daj odite u ku*ac (ne mislim ozbiljno) xD
citam i vidim kao da uopce ne pobjedivate
kao da ste noobovi
meni ide normalno 5 pobjedim 5 uzgubim 8 opobjedim 2 izgubim
kako kad to je igra
pa tak je i meni, u zadnje vrijeme manje igram al nema veze kad igram ide mi jednako 5 izgubim 3 dobijem 2 izgubim 4 dobijem i tako sve do 5 ujutro kad treba ustat
Nisi vidio mene onda....
Imao sam još bolji score nego ovaj, a na lvl 30 to baš i nije tako lako postići s tenkom. A i Mordekaiser je moćan lik, spor ali moćan, radi svog shielda može pretrpjeti veliki dmg. Bilo je situacija kad sam doslovno sam pobijedio trojicu DPS-a s njim.... naravno izašao sam iz te borbe sa trećinom HP-a, ali oni su svi brzo pali.... S Mordeom sam i Jaxa lako ubijao jer je lik stvarno čvrst. Nažalost, nisam igrao s njim već 3 mjeseca kako izlaze novi heroji i to....
ne slusajte ga, sere
igral je super, svaka cast, ali mordekaiser je lak heroj, i dam se okladiti u 1000 € da cu za 2 tjedna igranja s njim imati jos bolji score u 9/10 rundi, sa njim je jako lagano igrati, skoro prelako, isto i kennen
koliko vi u satu zaradite poena ja nemogu nikak skupit za heroje a oni 6300 srce me uhvati
3-37 team score, 23 min, srušili nam glavnu zgradu, twitch 20-0, ja sam imao 0-3 :S, ovi moji svi preko 5 dedova, neznam ali ono valjda sam dobio samo one koi prvi put igraju :S
jebo im busy vec 3 sata
Meni je busy pa opet igram. Samo ajde s onim strelicama.
Gore dole lijevo desno gore gore dole dole
omg cerina pa to ozbiljno radi OMFG
cerina car si ozbiljno
O jbt hari85 jel si ti pročitao prijašnje postove.... već je pisano milijun puta kako se može ući u igru, i ne piši duple postove... Za sve buildove i druge informacije imate www.leaguecraft.com
ez mi postao totalno zakon, na pocetku life steal uzmem( 12%) i prvi skill i samo derem po minionima s attackom i prvom i uvijek imam najvise ubijenih da to znaci brzi built :D.
jbt zasto mi pod zadnje vrijeme sve lagga iam 10 fps wtf a prije imao 30-50
Tako i meni, inače je od 70-120, ali u zadnje vrijeme lagg i pada dosta na momente.....
mene isto zeza, bas sam gledala na forumu od LoL-a i vecina rulje se zali... koma...
Tako i meni, inače je od 70-120, ali u zadnje vrijeme lagg i pada dosta na momente.....
Kako to? Meni je lockano na 60.
Kako to? Meni je lockano na 60.
Ja nisam lockao, to mi nije bitno...
Nekuzim zasto tako malo IPa dobivam?
Odigram, score mi negdje 27 4 11, pobijedimo i dobijem 94 Ip 
da ti bilo kakav skor imas a pobijedis, dobijes izmedju 90-100 ip, to se tako dobiva da odigras puno game-ova, time da nesto naucis, a onda si mores i dobre stvari kupit ;)
a moze li mi neko reci kako sa master yiem istuci jednog tryndamera
da ti bilo kakav skor imas a pobijedis, dobijes izmedju 90-100 ip, to se tako dobiva da odigras puno game-ova, time da nesto naucis, a onda si mores i dobre stvari kupit ;)
Hvala, al mi je bilo cudno posto uvjek sa pobjedom i spomenutim scoreom dobivam 250+ Ip-a 
Hvala, al mi je bilo cudno posto uvjek sa pobjedom i spomenutim scoreom dobivam 250+ Ip-a 
to je zato jer kad dobijes 250 ip, onda treba proci 22 sata da dobijes opet first win koji ti donosi 150 bodova pa mores i dobit preko 250 +
Kad si u borbi s njim i kad ga dovuces do ultija, samo se udaljavaj od njega taman dovoljno da te ne udari, a da ti i on ne pocne bjezat. I kad mu istekne ulti samo na njega.. u team gankovima njega se ne smije fokusirat jer kad mu je health na low i upali ulti samo ce vam crit. davat i bar ce dvojicu u tih 6 sec ubit ako je dobar igrac..
Kad si u borbi s njim i kad ga dovuces do ultija, samo se udaljavaj od njega taman dovoljno da te ne udari, a da ti i on ne pocne bjezat. I kad mu istekne ulti samo na njega.. u team gankovima njega se ne smije fokusirat jer kad mu je health na low i upali ulti samo ce vam crit. davat i bar ce dvojicu u tih 6 sec ubit ako je dobar igrac..
ok hvala

)