League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.759
|
čitano: 7.419.131
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Najbolja runda s panth do sad

Bas na kraju smo ih mogli dobit, al je ovaj leavo jer se nie naviko da runda traje vise od 60 min (nisam ni jaSmijeh)

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
RE: League Of Legends
mattc15 kaže...
Keiichi kaže...

quote " Gore, dole, lijevo, desno,gore, gore, dole,dole i pisat ce ti online"

Fatalityyyyy xD

kad vam je busy server samo utipkajte ovo zbilja radi,provjereno radi ;D

je je il pritiskajte F5 dok ne dojde teemo :D

Slušaj pažljivo, žuti. Tvoje prisustvo me strašno ljuti. Ako što pre ne odjebeš, gadno ćeš da se provedeš.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ajd decki ne se*ite ...kako igra propada meni je sve isto opce me ne jebe patch a u stvari niti ne primijetim patch...ide mi kao i u starom patchu i u novom svejedno ...btw ja igram samo sa yi-em i olafom a ostali  mi nisu dobri

2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
CroDino kaže...

ajd decki ne se*ite ...kako igra propada meni je sve isto opce me ne jebe patch a u stvari niti ne primijetim patch...ide mi kao i u starom patchu i u novom svejedno ...btw ja igram samo sa yi-em i olafom a ostali  mi nisu dobri

noob

xDDD
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zašto je noob.

Ja igram samo s Xin-om i Ryze-om

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

omfg u ovoj temi citam samo prigovore

tema pohvala kako ste rasturili i slicno

daj odite u ku*ac (ne mislim ozbiljno) xD

citam i vidim kao da uopce ne pobjedivate

kao da ste noobovi

meni ide normalno 5 pobjedim 5 uzgubim 8 opobjedim 2 izgubim

kako kad to je igra

xDDD

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
danfa123 kaže...

omfg u ovoj temi citam samo prigovore

tema pohvala kako ste rasturili i slicno

daj odite u ku*ac (ne mislim ozbiljno) xD

citam i vidim kao da uopce ne pobjedivate

kao da ste noobovi

meni ide normalno 5 pobjedim 5 uzgubim 8 opobjedim 2 izgubim

kako kad to je igra

pa  tak je i meni, u zadnje vrijeme manje igram al nema veze kad igram ide mi jednako 5 izgubim 3 dobijem 2 izgubim 4 dobijem i tako sve do  5 ujutro kad treba ustat

As a magician, I am trying to create immages that will make people Stop, and Think!
16 godina
neaktivan
Nikad nisan vidia da neko ovako dobro igra s ovim herojom:
:) :)
18 godina
Cerina15 kaže...
Nikad nisan vidia da neko ovako dobro igra s ovim herojom:

Nisi vidio mene onda....Cool Imao sam još bolji score nego ovaj, a na lvl 30 to baš i nije tako lako postići s tenkom. A i Mordekaiser je moćan lik, spor ali moćan, radi svog shielda može pretrpjeti veliki dmg. Bilo je situacija kad sam doslovno sam pobijedio trojicu DPS-a s njim.... naravno izašao sam iz te borbe sa trećinom HP-a, ali oni su svi brzo pali.... S Mordeom sam i Jaxa lako ubijao jer je lik stvarno čvrst. Nažalost, nisam igrao s njim već 3 mjeseca kako izlaze novi heroji i to....Neodlučan

BUG je IT biblija!
17 godina
protjeran
League Of Legends

ne slusajte ga, sere Belji se igral je super, svaka cast, ali mordekaiser je lak heroj, i dam se okladiti u 1000 € da cu za 2 tjedna igranja s njim imati jos bolji score u 9/10 rundi, sa njim je jako lagano igrati, skoro prelako, isto i kennen

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

koliko vi u satu zaradite poena ja nemogu nikak skupit za  heroje a oni 6300 srce me uhvati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

3-37 team score, 23 min, srušili nam glavnu zgradu, twitch 20-0, ja sam imao 0-3 :S, ovi moji svi preko 5 dedova, neznam ali ono valjda sam dobio samo one koi prvi put igraju :S

BC2 nick: Ray.hr ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

jebo im busy vec 3 sata

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni je busy pa opet igram. Samo ajde s onim strelicama.

Gore dole lijevo desno gore gore dole dole

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

omg cerina pa to ozbiljno radi OMFG

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

cerina car si ozbiljno

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
League Of Legends

O jbt hari85 jel si ti pročitao prijašnje postove.... već je pisano milijun puta kako se može ući u igru, i ne piši duple postove... Za sve buildove i druge informacije imate www.leaguecraft.com

BUG je IT biblija!
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

ez mi postao totalno zakon, na pocetku life steal uzmem( 12%) i prvi skill i samo derem po minionima s attackom i prvom i uvijek imam najvise ubijenih da to znaci brzi built :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jbt zasto mi pod zadnje vrijeme sve lagga iam 10 fps wtf a prije imao 30-50

18 godina
CroDino kaže...

Tako i meni, inače je od 70-120, ali u zadnje vrijeme lagg i pada dosta na momente.....

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan

mene isto zeza, bas sam gledala na forumu od LoL-a i vecina rulje se zali... koma...

17 godina
neaktivan
Unimatrix 007 kaže...
CroDino kaže...

Tako i meni, inače je od 70-120, ali u zadnje vrijeme lagg i pada dosta na momente.....

Kako to? Meni je lockano na 60.

Kill a man, one is a murderer; Kill a milion, a conqueror; Kill them all, a God.- Jean Rostand(1894-1977)
18 godina
Living.Dead kaže...
Unimatrix 007 kaže...
CroDino kaže...

Kako to? Meni je lockano na 60.

Ja nisam lockao, to mi nije bitno...

BUG je IT biblija!
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nekuzim zasto tako malo IPa dobivam?

Odigram, score mi negdje 27 4 11, pobijedimo i dobijem 94 Ip Mršti se

Draga, ako citas bilo kojim slucajem nesta na ovom forumu, i naletis na moji post, znaj da jos uvjek zivim za tebe i da te neopisivo volim :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cobanac kaže...

da ti bilo kakav skor imas a pobijedis, dobijes izmedju 90-100 ip, to se tako dobiva da odigras puno game-ova, time da nesto naucis, a onda si mores i dobre stvari kupit ;)

16 godina
League Of Legends

a moze li mi neko reci kako sa master yiem istuci jednog tryndamera

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
null kaže...
Cobanac kaže...

da ti bilo kakav skor imas a pobijedis, dobijes izmedju 90-100 ip, to se tako dobiva da odigras puno game-ova, time da nesto naucis, a onda si mores i dobre stvari kupit ;)

Hvala, al mi je bilo cudno posto uvjek sa pobjedom i spomenutim scoreom dobivam 250+ Ip-a Iznenađen

16 godina
neaktivan
Cobanac kaže...
null kaže...
Cobanac kaže...

Hvala, al mi je bilo cudno posto uvjek sa pobjedom i spomenutim scoreom dobivam 250+ Ip-a Iznenađen

to je zato jer kad dobijes 250 ip, onda treba proci 22 sata da dobijes opet first win koji ti donosi 150 bodova pa mores i dobit preko 250 +

16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Kad si u borbi s njim i kad ga dovuces do ultija, samo se udaljavaj od njega taman dovoljno da te ne udari, a da ti i on ne pocne bjezat. I kad mu istekne ulti samo na njega.. u team gankovima njega se ne smije fokusirat jer kad mu je health na low i upali ulti samo ce vam crit. davat i bar ce dvojicu u tih 6 sec ubit ako je dobar igrac..

16 godina
puls4R kaže...
hari85 kaže...

Kad si u borbi s njim i kad ga dovuces do ultija, samo se udaljavaj od njega taman dovoljno da te ne udari, a da ti i on ne pocne bjezat. I kad mu istekne ulti samo na njega.. u team gankovima njega se ne smije fokusirat jer kad mu je health na low i upali ulti samo ce vam crit. davat i bar ce dvojicu u tih 6 sec ubit ako je dobar igrac..

ok hvala

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice