A onaj klinac razbija. Potukao sve one takozvane pro 😀 za klasu je bio iznad svih.
Kako su igrali dhtekkz vs gorilla ?
Nasao samjednu utakmicu koju je gorilla dobio ?
A onaj klinac razbija. Potukao sve one takozvane pro 😀 za klasu je bio iznad svih.
Evo, polako idem prema cilju.
Upravo osvojio naslov u 3. diviziji s jednim porazom i jednim remijem.
Da sam prije ovako igrao, vjerojatno bih već bio u 2. diviziji, a možda i u 1.?
Prije, čim bih dobio glupi gol, sam pucao po šavovima i quitao partiju, a sad sam igrao do kraja i nekoliko utakmica u kojima sam prvi dobio gol sam okretao i to jako.
Žalosno je da moraš dati minimum 5 golova da bi pobijedio utakmicu, a i onda nisi 100% siguran da ćeš pobijediti jer padaju takvi krumpiri da to nije istina.
Skoro svaku koju bih poveo jako 4 ili 5-0 sam na kraju spašavao živu glavu jer tada igra očito vuče na protivničku stranu.
Sad, zadnju za naslov što sam dobio, jedva 2-1, a imao sam šuteve 16/15 i to ne šutevi s 20m nego s penala najdalje... ono što golman ne obrani, pogodi u nogu njegovog braniča.
I onda zabijem gol za 2-1 iz odbijanca... klasično FIFA odbijanje od šume protivničkih igrača lopta dođe na mog jedinog igrača u šesnaestercu.
A sve one izrađene akcije i šutevi prije toga mi nisu prošli - frustracija na maksimumu.
BTW
Kako sam neki dan dobio Vidala, morao sam složiti neku formaciju da ga probam i to je bila 4-2-2-2.
To nikad nisam igrao do sada i pokazalo mi se punim pogotkom.
Čak sam i BPL tim prebacio iz 4-1-2-1-2 u ovu i za sada sam zadovoljan.
E da, pošto me SBC Thiago razočarao, zamijenio sam ga sa Tolissom koji mi je bio bolji na poziciji CAM-a od Thiaga i kad sam skupio coinse početkom tjedna sam uzeo Lewandovskog.
Lewandovski je jebena životinja.
Do kad nisam probao Lewa, Mertens mi je bio najbolji napadač u igri, a sada imam u napadu obojicu - jebene dvije životinje - odlično se nadopunjujui strašan su ubojit tandem.
Baš mi je gušt igrat s ovim squadom i volio bih stalno s njima igrati, a ne da mi se trošit coinse na fitness :(
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=fNUyn0WOnNMct:FFA18PCC
Pobedio ga je verovatno cim je usao u finale i svoio, nzm.
Pobedio ga je verovatno cim je usao u finale i svoio, nzm.
Mozda je neko drugi izbacio gorillu?
Baš mi je gušt igrat s ovim squadom i volio bih stalno s njima igrati, a ne da mi se trošit coinse na fitness :(
Ja sam neki dan prodao jednu momčad i sada imam samo jednu. Ionako za par mjeseci prestajemo igrati i što će mi toliki igrači i coinsi? Svake godine isto. Skupljam i štedim kao mrav i onda sve to ostavim jer izađe nova igra. Stoga, rađe potrošim coinse na fitnesse i igram s onim što mi je gušt nego jedna tekma silovanje a druga gušt. Osim toga igračima stalno pada vrijednost pa na njima više izgubim novca nego na fitness karticama. Mislim da i stalno prebacivanje s jedne momčadi na drugu ne donosi tvom napredku u igri jer stalno šaltaš igrače i ne igraš s istima kako bi se maksimalno uigrao te ih upoznao.
Odigrao sada 5 tekmi s kaneom i nije mi nešto sjeo. Aguero je film u boji naspram njega. Neki dan sam uzeo i de geu 94. Ajd da vidim jer svi ga hvale a cijena bila povoljna. Nakon dvadesetak tekmi ta kartica nije ništa bolja od jednog edersona. Niti jednu tekmu mi nije donio svojim obranama a nije niti kriv za nešto. Fantastičan je na centaršut. Vjerojatno najbolja kartica po tom statsu u igri. Sve pohvata ili daleko odbije. Fantastičan. Na crti što obrani ederson to obrani i de gea, što popije ederson to popije i de gea. Bez obzira na povoljnu cijenu mislim da ta kartica toliko ne vrijedi. Naravno, ako imaš sve riješeno i imaš coinsa, zašto ne uzeti. No tom karticom nisam ništa dobio osim osobnog gušta.
Mislim da i stalno prebacivanje s jedne momčadi na drugu ne donosi tvom napredku u igri jer stalno šaltaš igrače i ne igraš s istima kako bi se maksimalno uigrao te ih upoznao.
Slažem se, zato sam i prebacio BPL u 4-2-2-2 formaciju tako da barem ne skačem s formacije na formaciju.
Mislim da ću sad neko vrijeme igrati s BPL-om samo SB, a druga ekipa za online pošto je puno jača.
Planiram riješiti Rijkaarda i kad to napravim, vrlo vjerojatno ću potpuno prijeći na jednu ekipu.
Sad imam Ruija Costu u obje ekipe pa mu svaku utakmicu stavljam fitness, a kad dođe Rijkaard morao bih to činiti i za njega.
Onda mi dođe na isto, stavljao fitness na 2 igrača ili na ekipu.
Slažem se, zato sam i prebacio BPL u 4-2-2-2 formaciju tako da barem ne skačem s formacije na formaciju.
Mislim da ću sad neko vrijeme igrati s BPL-om samo SB, a druga ekipa za online pošto je puno jača.
Planiram riješiti Rijkaarda i kad to napravim, vrlo vjerojatno ću potpuno prijeći na jednu ekipu.
Sad imam Ruija Costu u obje ekipe pa mu svaku utakmicu stavljam fitness, a kad dođe Rijkaard morao bih to činiti i za njega.
Koliko misliš da će te rijkaard na kraju koštati? Mislim bez obzira kupovao ili ne kartice. Sve one imaju neku tržišnu vrijednost pa kada zbrojiš koliko je to? Na PS4 kartica na marketu dođe oko 1.2 milje. Mene isto privlači ali nekako sam bliže kupovini jer je uvijek mogu prodati, pogotovo ako u slaganju dođe blizu milje
Koliko misliš da će te rijkaard na kraju koštati? Mislim bez obzira kupovao ili ne kartice. Sve one imaju neku tržišnu vrijednost pa kada zbrojiš koliko je to? Na PS4 kartica na marketu dođe oko 1.2 milje. Mene isto privlači ali nekako sam bliže kupovini jer je uvijek mogu prodati, pogotovo ako u slaganju dođe blizu milje
I onda dok pogledas da ekipa koja je uredno u elite ili top 100 moze kraftat Iconu koju zeli radi crvenih kartica. Dode ti jasno, zasto su toliko ispred 90% populacije FUTa.
I onda dok pogledas da ekipa koja je uredno u elite ili top 100 moze kraftat Iconu koju zeli radi crvenih kartica. Dode ti jasno, zasto su toliko ispred 90% populacije FUTa.
Nekako si mislim da bi bilo puno bolje da nisu stavili ikone u igricu. Bio bi bolji balans
Nemam pojma jer još nisam detaljno razradio plan akcije :)
Složio sam prva tri zadatka koja su jednostavna i ostalo mi je 84, 85, 86 i 87.
Ovaj 87 me zakočio jako jer sam mislio da će mi za njega biti dovoljni SBC Thiago i Scream Cuadrado.
Na kraju je ispalo da ću morat i SBC Hamšika uvaljat unutra.
EDIT:
Radim sad screenshotove onog što sam okvirno slagao i BINGO :)
Naime, ovo sam slagao prije nego su Španjolci dobili upgrade kada je IF Parejo bio 86 rated, a nakon upgradea je 87 :)
Tako da mi uopće ne treba boostani Cuadrado - on kad mu dignu ocjenu bude 88.
Jbga, da si me jučer ovo pitao, vjerojatno bih složio makar 87 i 86... sad moram čekati 30.3. jer tada ide sljedeći boost screem kartica.
Mada, tako sam i planirao da bih mogao završiti taj SBC - taman do tada skupim nešto coinsa i nadam se nekoj jačoj kartici da me posere u packovima.
Inače, sve ove kartice koje su na slici su 90% iz paketa i neke su untradable, kao npr ovi IF igrači (imam ih još nekoliko u klubu ali manji rejting).
Morat ću sigurno kupiti nekoliko kartica pa ću tek tada znati koliko me ustvari koštao Rijkaard.
Mislim da ću i untradable Vidala staviti u taj SBC jer Rijkaard ustvari ide na njegovu poziciju.
Nekako si mislim da bi bilo puno bolje da nisu stavili ikone u igricu. Bio bi bolji balans
Slazem se, al' svejedno dok pogledas onda isto tako mozes izbaciti sve ove TOTY, TOTGS, IF kartice jer 95% tih kartica mi kao casual igraci necemo vidjet. Da mene nije pokenjo Del Piero iz paketa ja nikad ikone u svojoj ekipi vidio nebi jer jednostavno nemam vremena za neku zaradu putem tradea a opet me na PSu nema po 2mj tako da i nagrade od WL otpadaju da se sakupi neka lova.
Nekako si mislim da se njima jebe za balansom igre već im je zarada u prvom planu a za to su icone i stvorene.
Mrtvi prokleti sudac frajer mi je dosudio dva penala jer se Messi zabio u mene i zato jer sam uzeo Neymaru na cisto loptu bez kontakta ali on je izgubio ravnotezu trceci ravno i pao je izvan gol linije i frajer dosudi penal a to sto su moj Hazard i Modric bili sruseni tako sto su me opalili po nogama bez da su dirali loptu to nista to je dopusteno to je legalno. Pa da je to pravi sudac napravio bi mu sacekusu i pretuko ga letvom ili bi platio gorilama da ubiju boga u njemu pa nek se usudi tako sudit mamu mu prevarantsku.
Ekipa, koliko vi cesto koristite Fitness/Squad Fitness?
Da li je bolje koristiti Squad Fitness ili obicnu karticu na 1 igracu?
Ja koristim čim mi dođe do 80% - dakle 2/3 tekme koje odigram i onda uzmem Squad fitness. Koja je vaša praksa? Što se pokazalo najboljim rješenjem?
Ekipa, koliko vi cesto koristite Fitness/Squad Fitness?
Da li je bolje koristiti Squad Fitness ili obicnu karticu na 1 igracu?
Ja koristim čim mi dođe do 80% - dakle 2/3 tekme koje odigram i onda uzmem Squad fitness. Koja je vaša praksa? Što se pokazalo najboljim rješenjem?
Koristiš ono što je jeftinije a to je svakako squad fitness. Doduše otkako su ih razdvojili na marketu za pretragu teško je uhvatiti ove najjeftinije ali još uvijek je to puno jeftinije od pojedinačnih kartica fitnessa. Ja im stavljam svaku drugu tekmu ali ako mi igrač ima manje od 94 onda mu zalijepim pojedinačni fitness. Inače nakon dvije tekme meni su svi igrači na oko 90. Jedan manje ili više. Kako ih uspiješ spustiti na 80?
Koristiš ono što je jeftinije a to je svakako squad fitness. Doduše otkako su ih razdvojili na marketu za pretragu teško je uhvatiti ove najjeftinije ali još uvijek je to puno jeftinije od pojedinačnih kartica fitnessa. Ja im stavljam svaku drugu tekmu ali ako mi igrač ima manje od 94 onda mu zalijepim pojedinačni fitness. Inače nakon dvije tekme meni su svi igrači na oko 90. Jedan manje ili više. Kako ih uspiješ spustiti na 80?
Puno trče :)
Nemam pojma . mozda sam se zeznuo pa je nakon 3 tekme.. Uglavnom svake 2 ili 3 im sstavljam Squad fitness, ako ga imam. a ako ne, sada sam poceo stavljat obicnu - jer ih imam cca 300. al me to fizicki umori..
Offtopic: evo - zaradio sad u par dana na prodaji dresova i sl. 30k - upravo sam sve potrošio. Planirao sam prodati Couthina za 25k i kupiti onda ovaj promo pack za 55k. Ali naravno, nije mi se dalo cekat da prodam coutinha (jer ide za 20k a meni je to malo) i sada sam kupio 2x15k promo packove i dobio sam čep od coca cole.
Evo, polako idem prema cilju.
Upravo osvojio naslov u 3. diviziji s jednim porazom i jednim remijem.
Da sam prije ovako igrao, vjerojatno bih već bio u 2. diviziji, a možda i u 1.?
Prije, čim bih dobio glupi gol, sam pucao po šavovima i quitao partiju, a sad sam igrao do kraja i nekoliko utakmica u kojima sam prvi dobio gol sam okretao i to jako.
Žalosno je da moraš dati minimum 5 golova da bi pobijedio utakmicu, a i onda nisi 100% siguran da ćeš pobijediti jer padaju takvi krumpiri da to nije istina.
Skoro svaku koju bih poveo jako 4 ili 5-0 sam na kraju spašavao živu glavu jer tada igra očito vuče na protivničku stranu.
Sad, zadnju za naslov što sam dobio, jedva 2-1, a imao sam šuteve 16/15 i to ne šutevi s 20m nego s penala najdalje... ono što golman ne obrani, pogodi u nogu njegovog braniča.
I onda zabijem gol za 2-1 iz odbijanca... klasično FIFA odbijanje od šume protivničkih igrača lopta dođe na mog jedinog igrača u šesnaestercu.
A sve one izrađene akcije i šutevi prije toga mi nisu prošli - frustracija na maksimumu.
BTW
Kako sam neki dan dobio Vidala, morao sam složiti neku formaciju da ga probam i to je bila 4-2-2-2.
To nikad nisam igrao do sada i pokazalo mi se punim pogotkom.
Čak sam i BPL tim prebacio iz 4-1-2-1-2 u ovu i za sada sam zadovoljan.
E da, pošto me SBC Thiago razočarao, zamijenio sam ga sa Tolissom koji mi je bio bolji na poziciji CAM-a od Thiaga i kad sam skupio coinse početkom tjedna sam uzeo Lewandovskog.
Lewandovski je jebena životinja.
Do kad nisam probao Lewa, Mertens mi je bio najbolji napadač u igri, a sada imam u napadu obojicu - jebene dvije životinje - odlično se nadopunjujui strašan su ubojit tandem.
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=fNUyn0WOnNMct:FFA18PCC
Koliko sam ja puta jucer u WL preokrenuo zaostatak. 0-2 brijem da sam okrenuo jedno 3-4 puta, pa cak i 0-3 gdje je lik imao full ekipu ikona. Lijepo stisnes start, promijenis formaciju, promijenis malo instrukcije i krenut ce. Vecina igraca bi u toj situaciji quitala, ali sam se vraco iz nemogucih situacija. Neke formacije jednostavno pate protiv ovih drugih. Ja obozavam 4-3-2-1 koju igram od Fife 16, ali ove godine s tom formacijom nekako nisi toliko opasan po gol. Uglavnom igram 4-1-2-1-2 wide, 4-2-2, 4-2-3-1 obje varijacije i mijenjam ih ovisno o situaciji na terenu. Jucer sam odigro 24 tekmi u danu, doso do elite 3 i sad sve bubnuo na market. Uzimam pauzu od WL do izlaska team of the season igraca.
55k promo pack - Giroud, Rose i dres od Eibara... Neko vrijeme necu igrat FIFU.
Još jedna vikend liga gotova sa jebene 24 pobjede. Ja mislim da je ovo 7. ili 8. put.
Ostalo mi je 3 tekme do kraja i naravno da sam sve izgubio. Jednu zasluženo, dvije u produžecima, s tim da te dvije sam jednostavno morao izgubiti. Kakve golove su likovi zabili neću ni govoriti.
Ma mislim, sve je već rečeno... Ne znam koji me k tjera da si ovo radim iz vikenda u vikend.
Ekipa priložena btw.
E i da, ovaj Fahrmann je takva rupa od golmana da to nisu istine. Finesse shotovi iz vana, centaršut, katastrofa. Ja ne razumijem kaj ekipa vidi u njemu.
Jbg imam ga jer nije ostalo coinsa za boljeg. Sad razmišljam o Edersonu IF, ne znam kakav je.
Otvorim dva mega packa i 6/7 onih iz španjolske lige samo s igračima. Komedija. U dva mega packa čak nisam dobio niti squad fitness karticu koje inače dobijam 3/4 po packu. Živi užas. U ovima od španjolaca isto nula bodova. U jednom tom packu dobio asensia i to je to. Za kaj ja živce i vrijeme gubim?
Još jedna vikend liga gotova sa jebene 24 pobjede. Ja mislim da je ovo 7. ili 8. put.
Ostalo mi je 3 tekme do kraja i naravno da sam sve izgubio. Jednu zasluženo, dvije u produžecima, s tim da te dvije sam jednostavno morao izgubiti. Kakve golove su likovi zabili neću ni govoriti.
Ma mislim, sve je već rečeno... Ne znam koji me k tjera da si ovo radim iz vikenda u vikend.
Ekipa priložena btw.
E i da, ovaj Fahrmann je takva rupa od golmana da to nisu istine. Finesse shotovi iz vana, centaršut, katastrofa. Ja ne razumijem kaj ekipa vidi u njemu.
Jbg imam ga jer nije ostalo coinsa za boljeg. Sad razmišljam o Edersonu IF, ne znam kakav je.
Ederson je dobar ali mene vise jebe Begović, sta mi taj zna obranit to nisu istine.
Pali me Rijkaard da ga složim, ali mi je preskup.
Strah me ako mi ne "sjedne" bačenih kartica i coinsa.
Jel ga itko probao?
Meni je preprepredobar Frank. Imao sam neko vrijeme Vieiru 86 na CDMu i Frank mi puno više odgovara na toj poziciji.
Kako sam dobio 1600 Fifa pointsa? Da li se nešto dijelilo zadnje vrijeme?
NIsam se spajao danas na konzolu ako su tamo neke poruke dosle? Gledam sa WebApp-a.
A na mailu nisam naletio na ništa od EA...
Kako sam dobio 1600 Fifa pointsa? Da li se nešto dijelilo zadnje vrijeme?
NIsam se spajao danas na konzolu ako su tamo neke poruke dosle? Gledam sa WebApp-a.
A na mailu nisam naletio na ništa od EA...
Dijelilo se nešto uz PS+ nedavno, ali mislim da je bilo 1050?
Evo i sa PSN-a... Kao da sam jučer kupovao? Nije mi baš jasno.. a free. jedino ako EA nešto pokloni ali da to stoji u povijesti transakcija?
Produzio pretplatu ili nesto tome slicno ? Ja sam tamo u 12mj isto tako dobio 3600 FPa. Najvjerovatnije jer sam produzio PS+.
Lukaku ili Aubameyang?
Lukaku ili Aubameyang?
Lukaku je meni bio trom, spor i ocajan sta se tice zabijanja golova. Aubameyanga nisam koristio, tako da ne znam.
Lukaku ili Aubameyang?
Kane je po meni najbolji napadac u BPL.
Lukaku ili Aubameyang?
Jučer si bio u minusu a danas već razmišljaš o kartici od oko 300k coinsa? Posjetio te djed mraz? Mislim da bi ti bio mrak i lacazette koji košta oko 30k coinsa. Lukakua bih svakako izbjegao. Za mene je to pretromo.