Nezz jeste li vi primjetili da kad protivnik pukne loptu i odbije se lopta na drugu stranu da vam onaj igrac na drugoj strani se naglo povuce nazad sam od sebe da bi pustio napadaca. Vise puta mi se to desilo evo sad sam bas mucki najebao zbog toga. Desi se odbijanac ja idem pokupit loptu stiscem krug da je pokupim kad ono najednom moj igrac se samo povuce nazad i zbog toga je bio prekratak i osinem protivnickog Williana po ledjima i dobijem crveni karton. Da mi igrica nije povukla igraca nazad ja bi najvjerojatnije pokupio loptu i rijesio se opasnost mozda i ne bi pokupio loptu ali sigurno ne bi napravio prekrsaj i crveni karton. Jedan savjet kad branite penale uvijek se bacajte u desno jer sam primjetio da negdje oko 70% igraca puca u desnu stranu.
To ti je do prebacivanja koje je ove godine izvedeno katastrofalno. Hoćeš markirati igrača koji prebacuje loptu a igra u tom trenutku prebaci na tvog igrača koji je na toj strani gdje pada lopta i onda on radi reakciju koju je trebao napraviti prvi igrač s kojim si pokušavao blokirati odigravanje. Klasika. Koliko sam takvih golova popio i ono najžalosnije kaj ispadaš debil. Igrač ti radi nešto u prazno dok napadač prolazi pored njega i ide sam na gol. Lik si misli, vidi ovog, pojma nema. Ovo me užasnmo smeta. Ne znam zašto to rade jer do ove fife to nije bio problem?
Kada kažeš desna strana na što misliš? Desna golmanova ili desna pucačeva strana?

Svako prolece na Zvezdu mirise...