FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.081.667
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
nadimaknaforumu kaže...

a sto se tice uklizvanja - kod mene to nije rezervirano za friendly - to je meni obavezno i u Online Seasons.

Bez veze ti je uklizavati stalno ,bolje ti je standing tackle sa l2+sut !

Kazu treneri u RL ako moras da uklizas neko je pogrijesio ranije ,znaci samo u krajnjoj nuzdi . :)

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 11:40 (goust78).
13 godina
nadimaknaforumu kaže...

sve jasno. kužim te i slicno razmsiljam. Osim sto ja odigram po 10 tekmi po večeri (ako ne zaspme prije 10) i onda skupljam coinse.. i 100% se slazem sa ovim natjecateljskim nabojem..

Mozda naletim na tebe onda online ;) bar ces imat 1 pobjedu više.

a sto se tice uklizvanja - kod mene to nije rezervirano za friendly - to je meni obavezno i u Online Seasons.

Teško da ćemo se susresti kad ja igram 3. diviziju, a ti kažeš da si 8.

Što se tiče ovih kartica koje kupujem jeftino, a prodajem skupo.

Evo ti slika pa vidi o kome je riječ.

Mada, zadnjih dana ne prodajem nego ga samo kupujem jer mi je bagra oborila cijenu.

Ali s vremenom kad samo moji ostanu na marketu prodat ću ih sve.

Tako je već bilo pa me nije strah.

Ako hoćeš zaraditi više od 1000 po kartici onda ti mogu dati jedan savjet.

Japanska liga - klub Albirex Nigata.

Neki dan sam prodao ST 64 brončani za 10.000 coinsa.

Te kartice uopće nema na marketu što znači da ju moraš snajpat i garant ćeš ga povremeno ulovit za sitnu paru jer ljudi neće imati benchmark kad ga budu listali pa će staviti nisku cijenu.

Ne znam kako se zove igrač - rare brončani ST 64.

I iz tog kluba ima još nekoliko igrača kojih uopće nema na marketu pa vjerujem da je i s njima slična stvar.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Ima netko na pc da hoce bacit koju?
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Evo vam kratak stream nagrada wl, bzv ovo strimujem jer nikad nista nisam dobio ali eto :D

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

Sinoć je izašao SBC Maradona 97, koji košta cca 2.8 mil na XB.

Lothar je 2.4, Ronaldinho je 2.7, Vieira je 2.4 i Henry je 2.7 mil.

Zanima me šta mislite koliko će Ronaldo prime koštati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ruya kaže...

Evo vam kratak stream nagrada wl, bzv ovo strimujem jer nikad nista nisam dobio ali eto :D

Mene jos cekaju paketi i monthly od prvog mjeseca. Nikako da odem doma da to otvorim. 

Mada mogu rec' da nisi lose prosao u paketima. Neki su odlicni za SBC.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Osim toga, igram 2 partije dvnevno - jednu prije ručka i jednu navečer.

Slabo nesto racunas po danu s obzirom da imas plus minus 1500 tekmi 

11 godina
neaktivan
FIFA 18

skoro sam 3x zaspao gledajuci ovaj video... Dobio si očaj - bolje sam ja dobio ispod čepa od coca cole...

Al ajd Jordi Alba pa bar nešto..

0 0 hvala 0
10 godina
SimeKZ kaže...
ruya kaže...

Mene jos cekaju paketi i monthly od prvog mjeseca. Nikako da odem doma da to otvorim. 

Mada mogu rec' da nisi lose prosao u paketima. Neki su odlicni za SBC.

Ja tebi mogu reci da nikad bolje nisam prosao haha. Mozda tajna lezi u stream-u 😀 prezadovoljan sam nagradama. 

10 godina
nadimaknaforumu kaže...

skoro sam 3x zaspao gledajuci ovaj video... Dobio si očaj - bolje sam ja dobio ispod čepa od coca cole...

Al ajd Jordi Alba pa bar nešto..

Ma dobre su to nagrade veruj mi, kakvih sve ima. 😊

13 godina
C3c1l kaže...

Slabo nesto racunas po danu s obzirom da imas plus minus 1500 tekmi 

Nemam toliko... 1200 otprilike.

Ispočetka sam puno igrao SB pa se nakupilo.

Ovaj tjedan sam SB odigrao samo jednu partiju - polako se hladim od tog moda.

Sad mi je cilj ući u 1. diviziju ili vikend ligu - nešto od to dvoje, a to ne mogu postići ako stalno visim na SB-u.

[19xx] 4ntraks
17 godina
nadimaknaforumu kaže...

Ja kupujem jednog igraca za 200 i prodajem ga za 20k. I to tako vrtim svaki dan po 5-6x. Skupljam da kupim Ronalda.  I tako svaki dan okrecem lovu. kupim za 200 i prodam za 20-21k. I to su igraci koji se ne mogu pretrazivati nego kako nalete.

edit; evo  jos 2 sam prodao dok sam sada ovo tipkao.

Vidiš, za razliku od tebe ja nisam loš troller. Naravno, mogu potkrijepiti svoje tvrdnje. Meni je žao kaj se ne možete sjetiti pa uzeti na jednostavan način coinse. Imam 5 različitih dresova koje pratim. Vrlo lako možeš vidjeti da na marketu možeš kupiti ovaj dres buy now za 200, 300 ili 500 coinsa. Ljudi su lijeni pa stave početnu cijenu od 150 coinsa i max od 5000 coinsa. S obzirom da ima hrpa dresova uvijek se provuće dobra količina koju nitko ne bida i kupiš ih za 150 coinsa.

Potom stavim 50 ovakvih dresova na market i utječem količinom na cijenu. Ljudima se ne da tražiti jeftinije jer je većini svejedno platio drss 500 ili 3500 coinsa. Prošaram cijelu ponudu različitim cijenama i uvijek netko kupi. Nije neka lova no evo ja sam sinoć potegao oko 27k coinsa za dresove kojeg sam svakog platio 150 coinsa. Danas nisam prodao niti jedan. No nema žurbe. Uvijek netko naleti prije ili kasnije. Kada shvatiš te neke osnovne stvari kako market funkcionira možda se prestaneš sprdati pa i sam počneš zarađivati.

edit: evo sada uzeo tri dresa po 150 coinsa. Klasika. Ljudi imaju nešto s čine mogu zaraditi a onda se ujebu jer ne znaju postaviti cijenu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 15:18 (movie).
11 godina
neaktivan

nemoj se ljutit film...

evo ispricavam se ako sam te uvrijedio.

Meni je taj dres najlijepsi - tako da sam ga mozda i ja uzeo i kupio po toj cijeni od tebe :) jer ga ja imam.

Sve je meni jasno kako funkcionira ali ja nemam vremena i zivaca za to. A i sta mi vrijedi kad ja onda to potrosim sta zaradim na packove ili sbc gdje stavljam gold za one 2player packove i dobijem k*

17 godina
nadimaknaforumu kaže...

@sexywc - nazalost duh je u pravu - salim se.

Potaknut od vise postova drugih koji komentiraju da kupuju za 100 pa prodaju za 1500 sam i ja odlucio prihvatit njihovu zajebanciju i isto napisat.

ako imamo preko 5 milijuna transfera - nas 4 koji ce saznati da prodajes X za 1500 a kupis za 200 nije fakat nikakav rizik za podijelit. A tko to ne napiše taj očito malo pretjeruje.

Imam previše godina da bih se zajebavao i trollao. Nije nikakva nauka pogledati malo na marketu za koje dresove ljudi žele dati neke coinse. Niti meni nije nitko sugerirao. Sam sam malo istražio i došao sam do 5 dresova koji nešto vrijede. Jednog sam ti otkrio u postu iznad a za ostala 4 daj si malo truda. Nije atomska fizika.

13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Sad mi je cilj ući u 1. diviziju ili vikend ligu - nešto od to dvoje, a to ne mogu postići ako stalno visim na SB-u.

Jedno i drugo stvarno nije problem.

Ti ako si igrao samo SB onda ti je puno teze igrati protiv ekipe online.

Tu si se zajebo.

To tebe jebe jer koliko se sjecam ti imas jako ozbiljnu ekipu tako da bi bez problema mogao dobiti 8 tekmi u vikend ligi da ostanes unutra.

Meni je prosjek vikend lige po pobjedama bio 13-16, a imam dosta losiju ekipu od tebe.

Ali nije to neka sreca, bez cilja si budes trgao zivce jos vise.

13 godina
C3c1l kaže...

Mene jebe čim se dogodi prva pizdarija odmah izgubim živce.

To sam često rješavao tako da momentalno izađem iz partije jer me bilo strah da nešto ne razbijem.

Neki dan sam odlučio da idem probat doći do 1. divizije i sad ne quitam odmah.

To se za sad pokazalo dobrim potezom jer u 3. diviziji imam od tri partije 2 pobjede i jedan remi.

Štos je što sam pobjede ostvario tako da sam lovio zaostatak jer bih dobio gol odmah na početku, a remi sam odigrao tako da sam vodio 3-0 na poluvremenu.

Ne da mi se igrat kvalifikacije za WL jer tu nikad nisam imao sreće pa ću i to probat kroz divizije ostvariti.

I znam da sam se sjebao igrajući isključivo SB.

A igrao sam to samo zato jer mi je online baš jako dizao živce.

[19xx] 4ntraks
13 godina
FIFA 18

Evo ja sam od ove zadnje Wl u plusu 400k. Uletio mi je MOTM Willian, Isco i jos par solidnih igraca, a nisam imao neki score Bog zna kakav. Od monthlya uletio Di Maria.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

To sam često rješavao tako da momentalno izađem iz partije jer me bilo strah da nešto ne razbijem.

To se za sad pokazalo dobrim potezom jer u 3. diviziji imam od tri partije 2 pobjede i jedan remi.

Štos je što sam pobjede ostvario tako da sam lovio zaostatak jer bih dobio gol odmah na početku, a remi sam odigrao tako da sam vodio 3-0 na poluvremenu.

Ne da mi se igrat kvalifikacije za WL jer tu nikad nisam imao sreće pa ću i to probat kroz divizije ostvariti.

U vikend ligi je jos gore nego u diviziji. Ja sam namjerno ispao iz prve sa quitom jer nisam mogao igrati normalno. Vrtio sam se 2-3 i bilo mi je oke igrati. Osvojim drugu pa odmah ispadnem u treću i tako u krug..

Cofinho kaže...

Evo ja sam od ove zadnje Wl u plusu 400k. Uletio mi je MOTM Willian, Isco i jos par solidnih igraca, a nisam imao neki score Bog zna kakav. Od monthlya uletio Di Maria.

Samo Willian je 300k tako da te bas posralo 

Ja sam samo zbog tih nagrada igrao i trpio 3 mjeseca vikend ligu, na kraju nisam dobio aposlutno nista, razbio gamepad, odustao i to je najbolje sto sam dobio.

10 godina
FIFA 18

Evo moja prva utakmica ove wl i kakav gol primim i to naravno u 45' sto kaze Skilledzija doslo mi odmah da izadjem jebali oni svoju wl i fifu ali odigrao sam do kraja i pobedio 4:2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Ja sam otvorio gold 2 nagrade od wl i najbolji mi igrac ima 79 rating a od monthlya nikad gore nagrade neki igrac od 84 ratin i ostala 3 od 81 rating nikome ne znam imena eto toliko su losi. Bas sam izgubio volju za igranjem mjesec dana sam se zivcirao i na kraju dobijem sipak da su mi bar jednog solidnog igraca uvalili ne bi nista rekao.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

U vikend ligi je jos gore nego u diviziji. Ja sam namjerno ispao iz prve sa quitom jer nisam mogao igrati normalno. Vrtio sam se 2-3 i bilo mi je oke igrati. Osvojim drugu pa odmah ispadnem u treću i tako u krug..

Cofinho kaže...

Ja sam samo zbog tih nagrada igrao i trpio 3 mjeseca vikend ligu, na kraju nisam dobio aposlutno nista, razbio gamepad, odustao i to je najbolje sto sam dobio.

Ha cuj, ako ne igras ne moze ti ni uletit. Da sam se nazivcirao zadnji vikend? Jesam svakako, pogotovo radi delaya koji je stvarno bio nemoguc sto je potvrdio i Boras. Ali eto ovaj put se isplatilo. Nakon zadnjih par WL-a sto sam igrao do kraja vracao bi se s nekih 150+ plusa zbog elite ranka, ali eto ovaj put sam bio samo gold 1 pa je uletio Willian. Negdje mjesec i pol od izlaska igre od gold 3 nagrada mi je uletio IF Griezman koji je tada vrijedio milju coinsa. Ako ne igras nemre te ni posrat, a packove ne otvaram svojim coinsima jer tu nikad nista ne uleti.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
Cofinho kaže...

Ha cuj, ako ne igras ne moze ti ni uletit. Da sam se nazivcirao zadnji vikend? Jesam svakako, pogotovo radi delaya koji je stvarno bio nemoguc sto je potvrdio i Boras. Ali eto ovaj put se isplatilo. Nakon zadnjih par WL-a sto sam igrao do kraja vracao bi se s nekih 150+ plusa zbog elite ranka, ali eto ovaj put sam bio samo gold 1 pa je uletio Willian. Negdje mjesec i pol od izlaska igre od gold 3 nagrada mi je uletio IF Griezman koji je tada vrijedio milju coinsa. Ako ne igras nemre te ni posrat, a packove ne otvaram svojim coinsima jer tu nikad nista ne uleti.

To je to, ako se vec igra, neka se igra za nesto. Uletit ce kad, tad.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
17 godina
Cofinho kaže...

Lijepo ti uletio willian za trenutnu momčad. Meni je kartica odlična. Čak razmišljam da prodam otw salaha.

ruya kaže...

Evo moja prva utakmica ove wl i kakav gol primim i to naravno u 45' sto kaze Skilledzija doslo mi odmah da izadjem jebali oni svoju wl i fifu ali odigrao sam do kraja i pobedio 4:2.

Je li to marcelo? Kod mene se on nazabijao autogolova da je to strašno. Jako loše pozicioniranje u obrani i onda uvijek nekaj skuha po svoj gol. Prodao sam ga i kupio SIF Tellesa.

Inače kada već pričate o SB ja ga igram redovito. Ne zato kaj hoću već iz nužde. No definitivno je da ti taj mod sroza kvalitetu igre. Kad se prebacim na online prvu tekmu sam takva zujalica da je to strašno. Treba mi par tekmi da pohvatam konce. No točno se vidi koliko sam lošiji nego prije. Jednostavno to su dvije različite igre.

11 godina
neaktivan
movie kaže...
nadimaknaforumu kaže...

@sexywc - nazalost duh je u pravu - salim se.

Potaknut od vise postova drugih koji komentiraju da kupuju za 100 pa prodaju za 1500 sam i ja odlucio prihvatit njihovu zajebanciju i isto napisat.

ako imamo preko 5 milijuna transfera - nas 4 koji ce saznati da prodajes X za 1500 a kupis za 200 nije fakat nikakav rizik za podijelit. A tko to ne napiše taj očito malo pretjeruje.

Imam previše godina da bih se zajebavao i trollao. Nije nikakva nauka pogledati malo na marketu za koje dresove ljudi žele dati neke coinse. Niti meni nije nitko sugerirao. Sam sam malo istražio i došao sam do 5 dresova koji nešto vrijede. Jednog sam ti otkrio u postu iznad a za ostala 4 daj si malo truda. Nije atomska fizika.

Nakon ovog tvojeg - kupio 3 Real Madrit dresa = 3x200

stavio ih na market po 1200/1500 - prodao 2x1500, 1 nije - a sto je najgore taj sam stavio na 1200.

Poučen ovim iskustvom, sada sam kupio 40 dresova - Man Utd, Man City, Real Madrid. po 250/300. i stavio po 1000 +

HVALA @FILM!

10 godina
movie kaže...
Cofinho kaže...

Lijepo ti uletio willian za trenutnu momčad. Meni je kartica odlična. Čak razmišljam da prodam otw salaha.

ruya kaže...

Je li to marcelo? Kod mene se on nazabijao autogolova da je to strašno. Jako loše pozicioniranje u obrani i onda uvijek nekaj skuha po svoj gol. Prodao sam ga i kupio SIF Tellesa.

Inače kada već pričate o SB ja ga igram redovito. Ne zato kaj hoću već iz nužde. No definitivno je da ti taj mod sroza kvalitetu igre. Kad se prebacim na online prvu tekmu sam takva zujalica da je to strašno. Treba mi par tekmi da pohvatam konce. No točno se vidi koliko sam lošiji nego prije. Jednostavno to su dvije različite igre.

Luiz je, Marcela sam prodao i uzeo Alex Sandra. 

13 godina
FIFA 18

Pali me Rijkaard da ga složim, ali mi je preskup.

Strah me ako mi ne "sjedne" bačenih kartica i coinsa.

Jel ga itko probao?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Ja sam uzeo onog loan Maradonu i za sad mi je op u 2 tekme 8 golova hahahah. O WL naravno pricam

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 18:30 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 18

Nezz jeste li vi primjetili da kad protivnik pukne loptu i odbije se lopta na drugu stranu da vam onaj igrac na drugoj strani se naglo povuce nazad sam od sebe da bi pustio napadaca. Vise puta mi se to desilo evo sad sam bas mucki najebao zbog toga. Desi se odbijanac ja idem pokupit loptu stiscem krug da je pokupim kad ono najednom moj igrac se samo povuce nazad i zbog toga je bio prekratak i osinem protivnickog Williana po ledjima i dobijem crveni karton. Da mi igrica nije povukla igraca nazad ja bi najvjerojatnije pokupio loptu i rijesio se opasnost mozda i ne bi pokupio loptu ali sigurno ne bi napravio prekrsaj i crveni karton. Jedan savjet kad branite penale uvijek se bacajte u desno jer sam primjetio da negdje oko 70% igraca puca u desnu stranu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nadimaknaforumu kaže...

Nakon ovog tvojeg - kupio 3 Real Madrit dresa = 3x200

stavio ih na market po 1200/1500 - prodao 2x1500, 1 nije - a sto je najgore taj sam stavio na 1200.

Poučen ovim iskustvom, sada sam kupio 40 dresova - Man Utd, Man City, Real Madrid. po 250/300. i stavio po 1000 +

HVALA @FILM!

Kupuj samo dresove fifa mobile, hashtag united oba, team vitality, as roma esports, MU 4 komplet. Te dresove uvijek možeš uvaliti za dosta coinsa. Evo sad sam naletio na fifa mobile za 200 coinsa a ide za 3500 coinsa. Uvijek se netko zajebe pa stavi najnižu cijenu a taj fifa mobile drži cijenu odkako je izašao. Išao je jedno vrijeme za dosta coinsa i žuti dres PSG. No ovi koje sam ti nabrojao su trenutno najtraženiji dresovi. Zahebi sve drugo i samo ganjaj ove po što nižoj cijeni. Pošto se ti dresovi ne mogu pretraživati po marketu ostavim svakog po jedan pa onda pretražujem preko njega tako da vidim cijelu ponudu do 59 minute što je i najvažnije.

11 godina
neaktivan

Koliko sam ti dužan? ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice