FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 647.559
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
ruya kaže...

Hahahah kakvi ste vi likovi, oko cega vodite polemiku lol 

I sta pricate o pobedi kad redovno gubite u fifi ahahah 

hhahahaah ima i toga !

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
17 godina
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

hhahahaah ima i toga !

Nema toga, sramota je nepoznavanje vlastitog jezika.... ako izgubiš jezik, izgubio se identitet.. doduše je ne znam koji je tvoj materinji jezik pošto nismo iz iste države ali znam koji je moj. I tu kompromisa nema...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

hhahahaah ima i toga !

Nema toga, sramota je nepoznavanje vlastitog jezika.... ako izgubiš jezik, izgubio se identitet.. doduše je ne znam koji je tvoj materinji jezik pošto nismo iz iste države ali znam koji je moj. I tu kompromisa nema...

Samo cu reci da sam polupismen kao i vecina i nije me sramota da to kazem.

Nikad nisam volio jezike u skoli .

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
FIFA 16

Ovo movie i tebe nadmasuje :D

link 9gag

3 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Ja malopre instalirao ModdingWay mod i sad mi ne radi fifa 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
FIFA 16

pogledajte ovo, nevjerojatno!!! :

0 1 hvala 0
10 godina
protjeran
neo_jezic kaže...

pogledajte ovo, nevjerojatno!!! :

Koji je dobar program za snimanje tekme da okacim svoju da se smijete malo ? :)

10 godina
FIFA 16

Meni je danas fifa totalno poludela kako online tako i offline, sad bas sa burazom odigrao koju kick off, brz gejmplej, agresivni igraci, sudaraju se, ma katstrofa, igra ne lici na sebe hahah, da li se ovo ikad desilo kome na pc sa ovom fifom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ruya kaže...

Meni je danas fifa totalno poludela kako online tako i offline, sad bas sa burazom odigrao koju kick off, brz gejmplej, agresivni igraci, sudaraju se, ma katstrofa, igra ne lici na sebe hahah, da li se ovo ikad desilo kome na pc sa ovom fifom?

Ko koga dere u kick off ? :)

10 godina
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Ma nemam ja konkurenciju u offline modu, ima jedan decko tu blizu mene on mi je bio dobar rival u pesu, bio bolji cak pa sam snjim voleo da igram a sto se fife tice 

10 godina
protjeran
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

Ma nemam ja konkurenciju u offline modu, ima jedan decko tu blizu mene on mi je bio dobar rival u pesu, bio bolji cak pa sam snjim voleo da igram a sto se fife tice 

Sad ce raspust pa moram sa dijecom u igraonicu ,nema druge ! Na ps4 ! hahahhaha

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Vidim da te pere ovaj "i" da je to strašno... nego bojim se što će biti s fifom ako stvarno promijene engine? Tri godine nisu uspjeli stvari staviti na svoje mjesto a sada sve ispočetka. Razlog kako kažu nije kvaliteta i prelazak na bolje nego sebi žele olakšati život pa da im sva izdanji budu na jednom engineu kako bi skratili vrijeme za razvoj igri. Time automatski i pojeftinili cijelu priču iz vlastite perspektive. Vidjet ćemo kaj će biti i na što će to sličiti. Navodno 12.06. bit će predstavljanje fife.. nije daleko..

13 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ukucaj u google pobijeda pa ce ti izaci bruka sajtova gdje tako pise .

Stvarno si neki put nemoguć? Evo, upisao sam riječ pobijeda i google mi nudi riječ pobjeda? Čak i jebeni google vidi da sam nešto krivo upisao pa mi nudi ispravno napisanu riječ... daj nemoj se sramotiti...nemoj gledati kaj piše po netu, gledaj što piše u Hrvatskom pravopisu. Ti i ja možemo svašta pisati jer papir i tipkovnica svašta trpe no to ne znači da je ono kaj smo mi napisali ispravno. Zato postoji Hrvatski pravopis koji će reći što je ispravno a što nije...

Ja imam ovaj listing sa googla . :)

Dobro da si izbrisao search :D 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 15:43 (antiljano27).
10 godina
protjeran
antiljano27 kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ukucaj u google pobijeda pa ce ti izaci bruka sajtova gdje tako pise .

Stvarno si neki put nemoguć? Evo, upisao sam riječ pobijeda i google mi nudi riječ pobjeda? Čak i jebeni google vidi da sam nešto krivo upisao pa mi nudi ispravno napisanu riječ... daj nemoj se sramotiti...nemoj gledati kaj piše po netu, gledaj što piše u Hrvatskom pravopisu. Ti i ja možemo svašta pisati jer papir i tipkovnica svašta trpe no to ne znači da je ono kaj smo mi napisali ispravno. Zato postoji Hrvatski pravopis koji će reći što je ispravno a što nije...

Ja imam ovaj listing sa googla . :)

Dobro da si izbrisao search :D 

Ako sam ja polupismen ima ih jos takvih ! jbg

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Vidim da te pere ovaj "i" da je to strašno... nego bojim se što će biti s fifom ako stvarno promijene engine? Tri godine nisu uspjeli stvari staviti na svoje mjesto a sada sve ispočetka. Razlog kako kažu nije kvaliteta i prelazak na bolje nego sebi žele olakšati život pa da im sva izdanji budu na jednom engineu kako bi skratili vrijeme za razvoj igri. Time automatski i pojeftinili cijelu priču iz vlastite perspektive. Vidjet ćemo kaj će biti i na što će to sličiti. Navodno 12.06. bit će predstavljanje fife.. nije daleko..

Hoce li ici na bolje ili na gore promjena sta mislis?

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ako sam ja polupismen ima ih jos takvih ! jbg

Nažalost ima! Nego, jučer složim Cameroon i na nagovor prijatelja nešto kasnije i Senegal. Dobro mi dođe još jedna takva momčad zbog fitnessa. Rezime, 15 tekmi i 13 pobjeda. Nevjerojatno kaj su napravili ovoj igri? Nitko me ne može ubijediti da igranje s ovim karticama nema blagi poguranac same igre...

10 godina
FIFA 16

Ljudi sta raditi kad je ovako ubrzan gejmplej, nije za igrati, pa jbt ja u zivotu nisam imao problema sa bilo cim ko sa ovom fifom pa svaki dan nesto 'ebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ruya kaže...

Ljudi sta raditi kad je ovako ubrzan gejmplej, nije za igrati, pa jbt ja u zivotu nisam imao problema sa bilo cim ko sa ovom fifom pa svaki dan nesto 'ebe.

Skoro svaki dan skidam neki mali update .

17 godina
mackocicko2004 kaže...

To su neki lokalni update jer mi nije jasno što imaš skidati svaki dan i od kuda? Nego macko daj nam objasni kaj radiš na trećoj stranici ako brojiš normalno s lijeva? Daješ poduke ili primaš?

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 17:54 (movie).
10 godina
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

To nisam probao ali ne verujem da ce pomoci, probacu. Ma neigrivo je skroz, pogotovo u odbrani, ko da su svi messi :/

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2016 17:55 (ruya).
10 godina
protjeran
FIFA 16
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Hoce li ici na bolje ili na gore promjena sta mislis?

Po dosadašnjim iskustvima kad bi prelazili na novi engine, nije u startu sve bilo bajno. Možda nas sada iznenade...

Bit će interesantno vidjeti jednu sportsku simulaciju na frostbite engineu koji nikada do sada nije pokretao takvu vrst igre.

Valjda znaju što rade jer im je reputacija ozbiljno narušena...

Uf, ok onda... već sam se uplašio da nisi otplutao..drž se ti fife...

11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

hhahahaah ima i toga !

ne izvlači se! reci koje si nacionalnosti i gdje si bio devedesprve 

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...

hhahahaah ima i toga !

ne izvlači se! reci koje si nacionalnosti i gdje si bio devedesprve 

Verujem da je bio u Bariju, gledao Zvezdu kako postaje sampion evrope 

10 godina
protjeran
FIFA 16

Sad sam odigrao jednu FUT ,nemoguce igrati sve leti ! hahahahah

def . su nesto sjebali igru !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Sad sam odigrao jednu FUT ,nemoguce igrati sve leti ! hahahahah

def . su nesto sjebali igru !

Kažeš da svaki dan nešto po igri lijepiš a onda oni sjebali igru?

10 godina
protjeran
Ne lijepim ja,sam mi nudi update!
10 godina
Ja sam sad igrao karijeru 2 partije, koliko je bolji gejmplej to nije humano, ne znam zasto su upropastili online modove i zasto je ugasena opcija za legacy defending kad je to jedina prava i prva odbrana, puno bi bolje bilo da postoji ta opcija i u online modovima. Sve je bolje u karijeri samo sto mi dosadno igrati jer je offline, nadam se da ce u sl fifi biti otkljucana opcija legacy defending bio bi to pun pogodak po mom misljenju. Nada umire poslednja xd
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Ruyo, sad sam odigrao 2 fut,naravno pobjedio obje,izgleda da je sad malo bolje nego sinoc?! Kao da je malo bolji gameplay jutros?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
mackocicko2004 kaže...
Ruyo, sad sam odigrao 2 fut,naravno pobjedio obje,izgleda da je sad malo bolje nego sinoc?! Kao da je malo bolji gameplay jutros?!

Jeste

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice