Hahahah kakvi ste vi likovi, oko cega vodite polemiku lol 
I sta pricate o pobedi kad redovno gubite u fifi ahahah 
hhahahaah ima i toga !
hhahahaah ima i toga !
hhahahaah ima i toga !
Nema toga, sramota je nepoznavanje vlastitog jezika.... ako izgubiš jezik, izgubio se identitet.. doduše je ne znam koji je tvoj materinji jezik pošto nismo iz iste države ali znam koji je moj. I tu kompromisa nema...
hhahahaah ima i toga !
Nema toga, sramota je nepoznavanje vlastitog jezika.... ako izgubiš jezik, izgubio se identitet.. doduše je ne znam koji je tvoj materinji jezik pošto nismo iz iste države ali znam koji je moj. I tu kompromisa nema...
Samo cu reci da sam polupismen kao i vecina i nije me sramota da to kazem.
Nikad nisam volio jezike u skoli .
Ja malopre instalirao ModdingWay mod i sad mi ne radi fifa 
Meni je danas fifa totalno poludela kako online tako i offline, sad bas sa burazom odigrao koju kick off, brz gejmplej, agresivni igraci, sudaraju se, ma katstrofa, igra ne lici na sebe hahah, da li se ovo ikad desilo kome na pc sa ovom fifom?
Meni je danas fifa totalno poludela kako online tako i offline, sad bas sa burazom odigrao koju kick off, brz gejmplej, agresivni igraci, sudaraju se, ma katstrofa, igra ne lici na sebe hahah, da li se ovo ikad desilo kome na pc sa ovom fifom?
Ko koga dere u kick off ? :)
Ma nemam ja konkurenciju u offline modu, ima jedan decko tu blizu mene on mi je bio dobar rival u pesu, bio bolji cak pa sam snjim voleo da igram a sto se fife tice 
Ma nemam ja konkurenciju u offline modu, ima jedan decko tu blizu mene on mi je bio dobar rival u pesu, bio bolji cak pa sam snjim voleo da igram a sto se fife tice 
Sad ce raspust pa moram sa dijecom u igraonicu ,nema druge ! Na ps4 ! hahahhaha
Vidim da te pere ovaj "i" da je to strašno... nego bojim se što će biti s fifom ako stvarno promijene engine? Tri godine nisu uspjeli stvari staviti na svoje mjesto a sada sve ispočetka. Razlog kako kažu nije kvaliteta i prelazak na bolje nego sebi žele olakšati život pa da im sva izdanji budu na jednom engineu kako bi skratili vrijeme za razvoj igri. Time automatski i pojeftinili cijelu priču iz vlastite perspektive. Vidjet ćemo kaj će biti i na što će to sličiti. Navodno 12.06. bit će predstavljanje fife.. nije daleko..
Ukucaj u google pobijeda pa ce ti izaci bruka sajtova gdje tako pise .
Stvarno si neki put nemoguć? Evo, upisao sam riječ pobijeda i google mi nudi riječ pobjeda? Čak i jebeni google vidi da sam nešto krivo upisao pa mi nudi ispravno napisanu riječ... daj nemoj se sramotiti...nemoj gledati kaj piše po netu, gledaj što piše u Hrvatskom pravopisu. Ti i ja možemo svašta pisati jer papir i tipkovnica svašta trpe no to ne znači da je ono kaj smo mi napisali ispravno. Zato postoji Hrvatski pravopis koji će reći što je ispravno a što nije...
Ja imam ovaj listing sa googla . :)
Dobro da si izbrisao search :D
Ukucaj u google pobijeda pa ce ti izaci bruka sajtova gdje tako pise .
Stvarno si neki put nemoguć? Evo, upisao sam riječ pobijeda i google mi nudi riječ pobjeda? Čak i jebeni google vidi da sam nešto krivo upisao pa mi nudi ispravno napisanu riječ... daj nemoj se sramotiti...nemoj gledati kaj piše po netu, gledaj što piše u Hrvatskom pravopisu. Ti i ja možemo svašta pisati jer papir i tipkovnica svašta trpe no to ne znači da je ono kaj smo mi napisali ispravno. Zato postoji Hrvatski pravopis koji će reći što je ispravno a što nije...
Ja imam ovaj listing sa googla . :)
Dobro da si izbrisao search :D
Ako sam ja polupismen ima ih jos takvih ! jbg
Vidim da te pere ovaj "i" da je to strašno... nego bojim se što će biti s fifom ako stvarno promijene engine? Tri godine nisu uspjeli stvari staviti na svoje mjesto a sada sve ispočetka. Razlog kako kažu nije kvaliteta i prelazak na bolje nego sebi žele olakšati život pa da im sva izdanji budu na jednom engineu kako bi skratili vrijeme za razvoj igri. Time automatski i pojeftinili cijelu priču iz vlastite perspektive. Vidjet ćemo kaj će biti i na što će to sličiti. Navodno 12.06. bit će predstavljanje fife.. nije daleko..
Hoce li ici na bolje ili na gore promjena sta mislis?
Ako sam ja polupismen ima ih jos takvih ! jbg
Nažalost ima! Nego, jučer složim Cameroon i na nagovor prijatelja nešto kasnije i Senegal. Dobro mi dođe još jedna takva momčad zbog fitnessa. Rezime, 15 tekmi i 13 pobjeda. Nevjerojatno kaj su napravili ovoj igri? Nitko me ne može ubijediti da igranje s ovim karticama nema blagi poguranac same igre...
Ljudi sta raditi kad je ovako ubrzan gejmplej, nije za igrati, pa jbt ja u zivotu nisam imao problema sa bilo cim ko sa ovom fifom pa svaki dan nesto 'ebe.
Ljudi sta raditi kad je ovako ubrzan gejmplej, nije za igrati, pa jbt ja u zivotu nisam imao problema sa bilo cim ko sa ovom fifom pa svaki dan nesto 'ebe.
Skoro svaki dan skidam neki mali update .
To su neki lokalni update jer mi nije jasno što imaš skidati svaki dan i od kuda? Nego macko daj nam objasni kaj radiš na trećoj stranici ako brojiš normalno s lijeva? Daješ poduke ili primaš?
To nisam probao ali ne verujem da ce pomoci, probacu. Ma neigrivo je skroz, pogotovo u odbrani, ko da su svi messi :/
Hoce li ici na bolje ili na gore promjena sta mislis?
Po dosadašnjim iskustvima kad bi prelazili na novi engine, nije u startu sve bilo bajno. Možda nas sada iznenade...
Bit će interesantno vidjeti jednu sportsku simulaciju na frostbite engineu koji nikada do sada nije pokretao takvu vrst igre.
Valjda znaju što rade jer im je reputacija ozbiljno narušena...
Uf, ok onda... već sam se uplašio da nisi otplutao..drž se ti fife...
hhahahaah ima i toga !
ne izvlači se! reci koje si nacionalnosti i gdje si bio devedesprve 
hhahahaah ima i toga !
ne izvlači se! reci koje si nacionalnosti i gdje si bio devedesprve 
Verujem da je bio u Bariju, gledao Zvezdu kako postaje sampion evrope 
Sad sam odigrao jednu FUT ,nemoguce igrati sve leti ! hahahahah
def . su nesto sjebali igru !
Sad sam odigrao jednu FUT ,nemoguce igrati sve leti ! hahahahah
def . su nesto sjebali igru !
Kažeš da svaki dan nešto po igri lijepiš a onda oni sjebali igru?
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Jeste