FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 649.162
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Lakse se igra zato sto nema l1 trokut i slicnih sranja.CB se sami povlace u principu .Meni je lakse ,za vas ne znam .

Koliko je lakše, logičnije i bolje pogledaj u klipu iznad gdje lik zabija prvi gol pored 4 obrambena igrača koji stoje daleko od njega a on prolazi pored njih kao da ih nema. Koga čuvaju? Sami sebe. Jedan stoji duboko bez ikakve logike da slučajno zaleđe ne bi bilo jer kako bi inače gol pao... ova igra neki puta zna biti ebeno frustrirajuća zbog takvih bedastoća. Sinhronizacija bočnih i stopera kada se igra s 4 u liniji je ključna stvar a stoperi dirigiraju kako će se obrana povlačiti i izlaziti. U ovoj igri stoperi igraju svoju igru, bočni svoju, golman svoju. kao da nisu ista momčad..

Evo snimio sam situaciju iz gornjeg klipa gdje se jasno vidi kako lijevi bočni poništava zaleđe svojim idiotskim pozicioniranjem bez ikakve potrebe. Koga on čuva u ovoj situaciji? Gdje mu stoje stoperi? Zbog ovakvih stvari ova igra je čisto sranje a ne nogomet jer radi budalu od igrača jer sam igrač ne može kontrolirati ovakvu situaciju koja se događa gotovo svakodnevno.

Da li se ovo desavala u 15. ?

Daleko sam ja od nivoa da primjecujem takve finese kao ti . :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
protjeran
FIFA 16
Evo sta rade ljudi pa ti igraj ,jebem ti ...

http://www.olx.ba/artikal/21831116/fifa-16-pc-bot/
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moze mi netko dati neki help oko transfer marketa,na koji nacin vi skupljate coinse,prosle godine na 15 sam trgovao contractima kupovao za 700-800 i prodavo po 1400 i lijepo to islo,ali ove godine su contracti po 300 i ne isplati se,pa bi zamolio da mi kazete na koju foru da trzim,koje igrace i tako to :)

EUNE LOL: frenkySTYLE
10 godina
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Lakse se igra zato sto nema l1 trokut i slicnih sranja.CB se sami povlace u principu .Meni je lakse ,za vas ne znam .

Koliko je lakše, logičnije i bolje pogledaj u klipu iznad gdje lik zabija prvi gol pored 4 obrambena igrača koji stoje daleko od njega a on prolazi pored njih kao da ih nema. Koga čuvaju? Sami sebe. Jedan stoji duboko bez ikakve logike da slučajno zaleđe ne bi bilo jer kako bi inače gol pao... ova igra neki puta zna biti ebeno frustrirajuća zbog takvih bedastoća. Sinhronizacija bočnih i stopera kada se igra s 4 u liniji je ključna stvar a stoperi dirigiraju kako će se obrana povlačiti i izlaziti. U ovoj igri stoperi igraju svoju igru, bočni svoju, golman svoju. kao da nisu ista momčad..

Evo snimio sam situaciju iz gornjeg klipa gdje se jasno vidi kako lijevi bočni poništava zaleđe svojim idiotskim pozicioniranjem bez ikakve potrebe. Koga on čuva u ovoj situaciji? Gdje mu stoje stoperi? Zbog ovakvih stvari ova igra je čisto sranje a ne nogomet jer radi budalu od igrača jer sam igrač ne može kontrolirati ovakvu situaciju koja se događa gotovo svakodnevno.

Da li se ovo desavala u 15. ?

Daleko sam ja od nivoa da primjecujem takve finese kao ti . :)

Tu nema nikakve mudrosti nego su to osnove nogometne igre. Bocni igrac mora pratit stopera te ne smije biti iza njega bas radi ovakve situacije tj. namjestanja zaleda... Na slici jasno vidis da se bocni "trudi" (valjda da tekma bude zanimljivija neutralnim gledateljima) ponistit offiside zamku svoje ekipe...

Druga stvar sta se meni zna desit, kada jedan bocni ispadne (ili je ostao naprijed) stoper se pomice na njegovu poziciji, drugi stoper na poziciju prvog stopera, a bocni na poziciju drugog stopera, znaci radi se tranzicija u obrani dok se kod mene zna desavat da mi bocni ostane na aut liniji, valjda da prigovori rijec dvije pomocnom i onda imas otvoren koridor A1 po sredini obrane...

10 godina
protjeran
Shivi kaže...

Tu nema nikakve mudrosti nego su to osnove nogometne igre. Bocni igrac mora pratit stopera te ne smije biti iza njega bas radi ovakve situacije tj. namjestanja zaleda... Na slici jasno vidis da se bocni "trudi" (valjda da tekma bude zanimljivija neutralnim gledateljima) ponistit offiside zamku svoje ekipe...

Druga stvar sta se meni zna desit, kada jedan bocni ispadne (ili je ostao naprijed) stoper se pomice na njegovu poziciji, drugi stoper na poziciju prvog stopera, a bocni na poziciju drugog stopera, znaci radi se tranzicija u obrani dok se kod mene zna desavat da mi bocni ostane na aut liniji, valjda da prigovori rijec dvije pomocnom i onda imas otvoren koridor A1 po sredini obrane...

ima igra mana ali sta da se radi .Igras ili ostavis .

Kako igraju ovi proff igraci?Ocigledno ima nesto sto mi ne znamo ?!

Oni popravljaju poziciju igraca stalno rucno i to unapred ,cini mi se .

Ili ima neke custom podesenja ,jbg ,ko zna!

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Pola odradiše cheateri koji zabiju sebi gol, a pola odradim sam protiv igrača koji su kamilica u odnosu na protivnike iz div3 tamo još na početku sezone i spakujem trofej u torbu sav umazan govnima, što nije niti čudno za ovo đubre od igre, jer ova bagra koja ju je izbacila na tržište ama baš ništa ne čini i boli ih kara, kada ima ovisnih ovaca, koji će svejedno kupiti igru, a takav sam i sam, jer volim nogomet i nemogu si pomoći... https://gyazo.com/12caa380abc1733c5c0474cac49505cd

Volio bi još u klub dovesti Aguera, Pogbu, Hazarda i Alabu i to bi bilo TO, i onda igrati prijateljske slične onim kao prije neki dan, kada sam igrao sa kolegom ruya, gdje smo odigrali dvije jako čvrste tekme i odnijeli obojica po pobjedu od 1-0.

Nadam se da će se nešto drastično promjeniti u sljedećoj sezoni, na radost svih nas, jer ovo sada na PC-u je ravno katastrofi...

Ako je tko za prijateljsku, slobodno neka me doda, pa da odigramo...

Origin ID: Spunkman86

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 10:30 (Spunkman).

1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Lagano me napušta želja za futom, sve sam coinse spisdio i onda se pojavi jučer motm Ibro.... sad bih opet rasprodao ovo što imam da ga piknem jer mi je neopisiv gušt s njim igrati. Tim više jer nikako nisam zadovoljan s TOTS Mullerom i Aubameyangom. Ne znam ima li smisla opet sve na bubanj da bih složio momčad oko Ibre?
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
Lagano me napušta želja za futom, sve sam coinse spisdio i onda se pojavi jučer motm Ibro.... sad bih opet rasprodao ovo što imam da ga piknem jer mi je neopisiv gušt s njim igrati. Tim više jer nikako nisam zadovoljan s TOTS Mullerom i Aubameyangom. Ne znam ima li smisla opet sve na bubanj da bih složio momčad oko Ibre?

Ako te zabavlja snjim igrat onda da

11 godina
neaktivan
movie kaže...

Odlicna ekipa :)

17 godina
Tommy_123 kaže...

Pes je najavljen, uskoro bi fifa trebala, baš me zanima hoće li mjenjat ovaj engine ili će ostat na ovome....

Službeno će igra biti predstavljena ovaj vikend za vrijeme PES World Finals turnira u Milanu te će biti prikazane sve novosti koje najavljuju. Znači prve klipove već ćemo vidjeti ovaj vikend i na što to točno sliči..

11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Nadam se da ce ovome stati u kraj .

fifu 16 online je bolje igrati na konzoli upravo zbog ovog.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.5.2016 18:03 (soul_eclipse).
11 godina
neaktivan
Kad ce FIFU zna li ko?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Koliko je istinito da ce ovako bit ne znam ali fino izgleda

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 16

sto mi nece nitko pomoc oko transfer marketa neke tipove da mi kaze hehe aj bio bih vam jako zahvalan da mi netko da barem neke instrukcije,kao sto sam napisao prosle godine na 15 trgovao contract-ima al ove godine su smijesno mali,inace igram na ps4

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Kako ti samo uspije naletjeti na ovakve stvari?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Kako ti samo uspije naletjeti na ovakve stvari?

Trazim ps4 na olx.ba ! :)

P.S. Ako ovo funkcionise onda jebes igru ,nije ni cudo sto ljudi imaju vrhunske timove .

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 7:07 (mackocicko2004).
12 godina
neaktivan
Ovo govno od fife mi nece vise u kucu. Ako pes bude dobar uziman njega i to je to. A ne ovo jebanje u mozak!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ima li igraca ovde na FULL MANUAL ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
soul_eclipse kaže...

Ima li igraca ovde na FULL MANUAL ?

Meanwhile... meni neće da doda kome ja želim na assisted

EUNE: RayzCRO _-_-_ PSN: RayzCRO
17 godina
mackocicko2004 kaže...

P.S. Ako ovo funkcionise onda jebes igru ,nije ni cudo sto ljudi imaju vrhunske timove .

Dobro, a kako onda objašnjavaš što ljudi imaju vrhunske momčadi na konzoli a ta stvar na njoj ne funkcionira?

Gle, market ti je zakon. Prodao sam danas SIF Lahma za 215k, napravio par transakcija na marketu i zaradio 100k i kupio MOTM Lahma za 310k...

Ove godine nisam niti upola bio na marketu kao recimo prošle godine. No tko hoće može na marketu zaraditi za sve kaj mu na pamet padne. Ja nemam živaca kretati od nule pa pri izlasku fife si pripomognem kupnjom fifa pointsa i onda lagano na marketu multipliciram coinse. No znam neke ljude s ovog foruma koji su kretali od nule i zaradili milijune samo vještim transakcijama na marketu. Tako nemoj odmah napadati i sumnjati da su svi koji imaju dobre momčadi do njih došli na nepošten način..

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Dobro, a kako onda objašnjavaš što ljudi imaju vrhunske momčadi na konzoli a ta stvar na njoj ne funkcionira?

Gle, market ti je zakon. Prodao sam danas SIF Lahma za 215k, napravio par transakcija na marketu i zaradio 100k i kupio MOTM Lahma za 310k...

Ove godine nisam niti upola bio na marketu kao recimo prošle godine. No tko hoće može na marketu zaraditi za sve kaj mu na pamet padne. Ja nemam živaca kretati od nule pa pri izlasku fife si pripomognem kupnjom fifa pointsa i onda lagano na marketu multipliciram coinse. No znam neke ljude s ovog foruma koji su kretali od nule i zaradili milijune samo vještim transakcijama na marketu. Tako nemoj odmah napadati i sumnjati da su svi koji imaju dobre momčadi do njih došli na nepošten način..

Ti si moj idol.  :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ti si moj idol.  :)

To nije objašnjenje na moje pitanje...

edit: Kakav kralj!

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 16:27 (movie).
10 godina
FIFA 16

U prvoj diviziji od 10 utakmica svih 10 citeri hahah jbt sta je ovo, nisam jos ni jednu utakmicu odigrao, odmah izadju... Potrosise mi sve ugovore 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

U prvoj diviziji od 10 utakmica svih 10 citeri hahah jbt sta je ovo, nisam jos ni jednu utakmicu odigrao, odmah izadju... Potrosise mi sve ugovore 

Na HCL mi lik kaže da nemam pojma i da je igra na PC jedino ispravna i dobra a konzola mu služi kao fen ili pegla te stoga fifa ne može biti bolje rješenje na konzoli te da pričam gluposti. Dakle, što se žališ kada igraš na superiornoj platformi namjenjenoj istinskim igračima? Stoga uopće ne sumnjam da si danas uživao igrajući...

10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Na HCL mi lik kaže da nemam pojma i da je igra na PC jedino ispravna i dobra a konzola mu služi kao fen ili pegla te stoga fifa ne može biti bolje rješenje na konzoli te da pričam gluposti. Dakle, što se žališ kada igraš na superiornoj platformi namjenjenoj istinskim igračima? Stoga uopće ne sumnjam da si danas uživao igrajući...

Brate sta si ti pomesao, u vezi neceg drugog je bila dilema, nisam ja nikad osporavao konzolu jer i sam znam da su sve igre bolje na njoj nego na pc. Ja sam satri konzolas tako da pomesao si nst, no nmvz 

10 godina
FIFA 16

i jos nisam odigrao utakmicu hahahaah mozda 20 sam zapoceo i na svih 20 su odmah izasli hahahaha N E  V E R U J E M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kako da se vratim u div 2 da ispadnem hahah  

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

.

Brate sta si ti pomesao, u vezi neceg drugog je bila dilema, nisam ja nikad osporavao konzolu jer i sam znam da su sve igre bolje na njoj nego na pc. Ja sam satri konzolas tako da pomesao si nst, no nmvz 

Pa nisam na tebe niti mislio a post je bio sarkazam na tu prepisku...

10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

.

Pa nisam na tebe niti mislio a post je bio sarkazam na tu prepisku...

A ok, ma ne mogu se porediti konzole i pc definitivno.

17 godina
ruya kaže...

Uopće nije bitna usporedba. Bitno je da je trenutno bolje igrati nogomet na konzolama nego na računalu. Samo to i ništa više.

10 godina
movie kaže...
ruya kaže...

Uopće nije bitna usporedba. Bitno je da je trenutno bolje igrati nogomet na konzolama nego na računalu. Samo to i ništa više.

Pa ok ali ne samo trenutno, odkad znam za sebe bolji je sam gameplay na konzolama uvek bio.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice