Lakse se igra zato sto nema l1 trokut i slicnih sranja.CB se sami povlace u principu .Meni je lakse ,za vas ne znam .
Koliko je lakše, logičnije i bolje pogledaj u klipu iznad gdje lik zabija prvi gol pored 4 obrambena igrača koji stoje daleko od njega a on prolazi pored njih kao da ih nema. Koga čuvaju? Sami sebe. Jedan stoji duboko bez ikakve logike da slučajno zaleđe ne bi bilo jer kako bi inače gol pao... ova igra neki puta zna biti ebeno frustrirajuća zbog takvih bedastoća. Sinhronizacija bočnih i stopera kada se igra s 4 u liniji je ključna stvar a stoperi dirigiraju kako će se obrana povlačiti i izlaziti. U ovoj igri stoperi igraju svoju igru, bočni svoju, golman svoju. kao da nisu ista momčad..
Evo snimio sam situaciju iz gornjeg klipa gdje se jasno vidi kako lijevi bočni poništava zaleđe svojim idiotskim pozicioniranjem bez ikakve potrebe. Koga on čuva u ovoj situaciji? Gdje mu stoje stoperi? Zbog ovakvih stvari ova igra je čisto sranje a ne nogomet jer radi budalu od igrača jer sam igrač ne može kontrolirati ovakvu situaciju koja se događa gotovo svakodnevno.
Da li se ovo desavala u 15. ?
Daleko sam ja od nivoa da primjecujem takve finese kao ti . :)