FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 650.215
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 16

Ovaj market je ove godine nevjerojatan. Sve kaj je bilo pravilo kod TOTS engleza, kod nijemaca je suprotno. Kad su krenuli TOTS englezi, prvih nekoliko sati IF kartice su strahovito pale igrača koji su tobili TOTS. Sada kod nijemaca IF kartice su strahovito porasle. Poučen iskustvom kod engleza čekao sam i popušio. Hoće li cijene IF nijemaca pasti, ne znam ali sada stvari ne stoje dobro.. nevjerojatno kako u tjedan dana tržište reagira potpuno suprotno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
FIFA 16

Mrkva Junior i Stipe Balkan 95 Packovi:

0 6 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 16
movie kaže...

Ovaj market je ove godine nevjerojatan. Sve kaj je bilo pravilo kod TOTS engleza, kod nijemaca je suprotno. Kad su krenuli TOTS englezi, prvih nekoliko sati IF kartice su strahovito pale igrača koji su tobili TOTS. Sada kod nijemaca IF kartice su strahovito porasle. Poučen iskustvom kod engleza čekao sam i popušio. Hoće li cijene IF nijemaca pasti, ne znam ali sada stvari ne stoje dobro.. nevjerojatno kako u tjedan dana tržište reagira potpuno suprotno...

mislim da su skočile cijene za IF igrače koji nisu dobili TOTS, a očekivalo se da će dobiti, Alaba, Reus, Calhanoglu, Kruse... bar je tako na XB

17 godina
soft kaže...

mislim da su skočile cijene za IF igrače koji nisu dobili TOTS, a očekivalo se da će dobiti, Alaba, Reus, Calhanoglu, Kruse... bar je tako na XB

Lew ti je jučer išao za 310k coinsa a danas ide za 380k.Costa ti je jučer bio 140k coinsa a danas ide bez beda za 175k coinsa,

U isto vrijeme Aguero je išao nakon izlaska totsa za 390k coinsa a dan ranije za 480k coinsa. Kontra trend je očit...

S druge strane Gundagon koji nije dobio tots, IF kartica nije ništa skočila. Dapače, čak je jedno vrijeme bila jeftinija nego inače. Sve kontra...

10 godina
protjeran
FIFA 16

Opet sam usao u 6.div FUT pa cu nazad do 8-9 i tako u krug. Jednostavno ne ide bolje i jbg.

Neke kolege sa foruma igraju vise od 10 god fifu ili pes pa opet ne ide ni njima bas najbole.

To mi nikako nije jasno.

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Bome ova bundesliga me odusevila sa pack luckom, dobio tots mullera, x2 fahrmann, hummelsa, x2 rafael, sulu, karius, matip i perisica totw. Sve prodo osim hummelsa i sad se spremam za bpl i potrosit jedno 1.5m u packove pa valjda padne nesto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neo_jezic kaže...

Kaj nebi bilo bolje da si ti otvarao packove a da oni sami slazu video kako otvaraju svoje packove.Videi su ti prejednostavni trebas se vise potrudit i biti kreativniji tako ces imat vise pregleda.

16 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi, gdje mogu nabaviti fifu 16 za pc po nekoj normalnoj cijeni?

0 0 hvala 0
17 godina
toninho kaže...

Bome ova bundesliga me odusevila sa pack luckom, dobio tots mullera, x2 fahrmann, hummelsa, x2 rafael, sulu, karius, matip i perisica totw. Sve prodo osim hummelsa i sad se spremam za bpl i potrosit jedno 1.5m u packove pa valjda padne nesto.

Koliko si to packova otvorio i koje? Ja u tisuću packova ove godine nisam dobio IF igrača i više neću otvarati jer nema smisla. Ove godine me packovi definitivno ne idu..

17 godina
neo_jezic kaže...

Jesi mogao naći neki stariji klip? Recimo iz fife 12? Koji je uopće smisao ovoga što radiš, osim što iritiraš ljude?

10 godina
protjeran
Kupio ja neki dan za 26 e! Obicnu verziju.Sad igram sa forumasima a oni ne znaju da sam to ja! Podlo a?!
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
15 godina
movie kaže...
toninho kaže...

Koliko si to packova otvorio i koje? Ja u tisuću packova ove godine nisam dobio IF igrača i više neću otvarati jer nema smisla. Ove godine me packovi definitivno ne idu..

Otvarao sam one promo packove i nesto obicnih od 7.5k cca 650kcoinsa potrosio s tim da sam na pcu pa i cijene su dosta manje nego na konzolama.

17 godina
FIFA 16
Ja sam s ovom fifom završio. To je to i s ovim igram do kraja kada će mi se igrati...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok uzeo jucer fifu 16 za ps4,sad neznam jeli to do mene,ali onaj indikator iznad glave igraca nekak mi je uzasno mali,dali se to da kako povecat?

EUNE LOL: frenkySTYLE
12 godina
FIFA 16

Igrajuci bundesliga turnir skuzio sam da komentator sokratisa zove papasdopulus jeli kod vas isto tako hahaha

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Igrac se preziva Papastathopoulos :D

3 0 hvala 0
12 godina
soul_eclipse kaže...

Hvala na informaciji fakat nisam znao hahahaha

15 godina
neaktivan
ima sokratis na majici samo zato što ovo ne stane iza :D
One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
neaktivan
neo_jezic kaže...

koja tragedija je ovaj video majko sveta

[19xx]C3c1l
13 godina
FIFA 16

Lik me faulirao cijelu tekmu.

Sa Baleom mi je uklizao s leđa na polovici terena i dobio crveni.

I tu sam se lagano počeo sprdat s njim.

Rezultat toga je jedan od najdražih mi golova u FIFI 16 :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Lik me faulirao cijelu tekmu.

Sa Baleom mi je uklizao s leđa na polovici terena i dobio crveni.

I tu sam se lagano počeo sprdat s njim.

Rezultat toga je jedan od najdražih mi golova u FIFI 16 :)

Jedino u ovoj igri golman ima boju dresa kao i igrači. Pa to nije normalno. Nakon što ti je lik uklizao s golmanom izgubio sam ga iz vida i ne mogu ga prepoznati između igrača zbog boje dresa a gledao sam nekoliko puta? Neki dan igram i sudac ima istu boju dresa kao protivnička momčad? Cijelo vrijeme me to ebalo jer nisam kužio kad sam pored suca a kad pored protivničkog igrača. Pa kaj je to takav problem posložiti da ne dolazi do ovakvih situacija?

Usput, odigrao sam desetak tekmi s TOTS Mullerom, Aubameyangom i Hummelsom. Razočaravajuće. U deset tekmi Muller je uspio zabiti jedan gol i jednom asistirati. Sve što pukne ide u stativu, preko gola ili u golmana. Ista stvar je i s Aubameyangom. Imaju finiš i pozicioniranje 99 a ne mogu prazan gol s njima pogoditi. NIF Muller mi je tri puta bolji, ne mogu vjerovati. S njim sam u 100 tekmi zabio 60 golova i isto toliko asistencija na poziciji CAM, što je meni lijepa statistika. Jedini vrijedan pažnje je Hummels koji je odličan iako baš pretjerano ne kužim da je nešto okretniji i brži od SIF kartice. Baumgartlinger mi je isto smiješan na poziciji CDM. Fizički slab, stalno nakon kontakta pada a i u skoku nije nešto. Za njega je Luis Gustavo svemirska tehnologija. Meni osobno jedan od najdražih CDM-ova u ovogodišnjoj fifi. Ne znam ali ovogodišnji TOTS igrači koje sam probao niti izbliza mi nisu kao prošlogodišnji...

12 godina
neo_jezic kaže...

Pogledajte ako pratite nogomet, skilove ronalda,ronaldinha i messia i napisite ko je najbolji, Jer je ovaj dobar?

Promašio si temu, imaš pod ostalo temu sve o nogometu pa tamo to postaj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The_K kaže...
soul_eclipse kaže...

Hvala na informaciji fakat nisam znao hahahaha

Koja je koma bilo kada komentator u PES 2013 izgovara njegovo prezime...Frend i ja smo se kočili od smijeha

13 godina
FIFA 16

Nekakav update mi je sad skinulo za FIFU.

Jebat ću ih u pak ako su nešto sjebali - taman me krenulo :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Teško mi je procijeniti ali instalirao se jako brzo tako da vjerojatno nije neka velika nadogradnja...

10 godina
protjeran
FIFA 16

Imam 50 k ,da li mogu nekog " obojenog "  napadaca da kupim iZ Bundes ,Engleske ili Italijanske lige ?

Ili bar nekog CM ,CAM ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Teško mi je procijeniti ali instalirao se jako brzo tako da vjerojatno nije neka velika nadogradnja...

Mislim da je bilo 124 MB.

Nisam primjetio ništa bitno u 2 tekme što sam odigrao.

[19xx] 4ntraks
12 godina
mackocicko2004 kaže...

Imam 50 k ,da li mogu nekog " obojenog "  napadaca da kupim iZ Bundes ,Engleske ili Italijanske lige ?

Ili bar nekog CM ,CAM ?!

mozez uzet javier hernandeza totw za 22k

10 godina
protjeran
The_K kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ili bar nekog CM ,CAM ?!

mozez uzet javier hernandeza totw za 22k

Sad imam Lewa i Aube( obicne kartice ) u napadu ,da li je ovaj bolji ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 6:57 (mackocicko2004).
10 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Dokle si dogurao ? :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice