FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.257.039
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Nadam se samo da nisam igrao protiv nekog Švabe i da me nece prijavit vlastima :D 

17 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
antiljano27 kaže...

Nadam se samo da nisam igrao protiv nekog Švabe i da me nece prijavit vlastima :D 

kako se radi ta proslava :) treba mi za Mandzu

15 godina
neaktivan
CroChef kaže...
antiljano27 kaže...

kako se radi ta proslava :) treba mi za Mandzu

Mslm da moraš kupit u ono EA football club shopu. Al zavisi koji si lvl.

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FIFA 13

da, otključaš u easfc i onda samo pogledaš u izborniku kako se to radi, je r2 i jednom trokut na ps2 gamepadu. sad idem uzet man city da sa ballotelijem zabijem gol pa onda isto tako i njegovu proslavu :D 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 20:08 (antiljano27).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Fut je proradio

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Hoce se neko mjenjat:dajem fifu 13 za bilo sta.

Ponude u pp.

bump

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo od jutra pokušavam kupiti nove TOTW igrače, zasada sam kupio Arnautovića za ne tako puno coinsa, a mogao bi imati profit od jedno 150K.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 12:30 (Đapa club).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako ste?

Zan klo van dam
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 12:43 (mad9dog).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Evo od jutra pokušavam kupiti nove TOTW igrače, zasada sam kupio Arnautovića za ne tako puno coinsa, a mogao bi imati profit od jedno 150K.

Vec se sad mogu nac za 150k tako da neznam kako mislis toliki profit imat, ali nije ni bitno koliko, profit je profit. samo pazi da se ne zaletiš :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.12.2012 16:57 (antiljano27).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch

Plzzz nek neko pomogne skinuo sam neke patcheve kako god pokusam instalirati i sto god uradim uvjek neki error izbacuje !!

Ima li neki oficialni patch od EA??

Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
picija21 kaže...

Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch

Plzzz nek neko pomogne skinuo sam neke patcheve kako god pokusam instalirati i sto god uradim uvjek neki error izbacuje !!

Ima li neki oficialni patch od EA??

kupi za 140 kn orginal igru :)

13 godina
neaktivan

Netreba meni treba frendu,ne igram fifu uopce i uostalom kakve veze ima original ili ne patch je patch,pitam postoji li uopce neki patch za fifu da je dodana hr.reprezentacija ili ne postoji...hvala lijepa :) :p

14 godina
picija21 kaže...

Netreba meni treba frendu,ne igram fifu uopce i uostalom kakve veze ima original ili ne patch je patch,pitam postoji li uopce neki patch za fifu da je dodana hr.reprezentacija ili ne postoji...hvala lijepa :) :p

pa postoji ako imas original igru

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
neaktivan
FIFA 13

jeli jos nekome dode da odjednom disconnected from origin i slicno

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno....................COD4 nick: IsMyYy

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
Đapa club kaže...

Vec se sad mogu nac za 150k tako da neznam kako mislis toliki profit imat, ali nije ni bitno koliko, profit je profit. samo pazi da se ne zaletiš :D

Kupio sam ga za 30K, netko ga je valjda dobio u packu i u neznanju ga odmah puknuo za tako malo coinsa. Bio sam malo lakom pa sam odmah stavio cijenu na 200K, naravno nije prošlo, nakraju je prodan za jedno 120K što je sasvim zadovoljavajuče.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Nevjerujem, sad tri lika izadju odma cim tekma pocne, a sastavi im tipa 6 napadaca i 5 golmana... 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

ja sam jučer imao 50+ cheatera. stavio sam si bronze ekipu sa kojom mogu koliko toliko igrat protiv gold ekipa i nije mi frka za contracte a isto tako nije mi ni frka za pobjede. U tih 50 i nesto utakmica odigrao sam smo dvije sa tim bronze i obe pobijedio. A kao krenuli su banat cheatere, ali naravno, OPET, ništa od toga. 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

hoće mi netko objasnio ovaj pack extra što se može kupit, što dobijem snjime?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
ovo prevršava svaku mjeru...zabijem gol za 4:3 u 90...i naravno lik pušta da prođe pozdravljanje igrača sa sucima i ostala sranja,sve sažetke i golove i meni se pojavi ono da sam dobio tekmu i ODJEDNOM se kao sruši server i piše mi se poraz 0:3...još jednom ako se to dogodi , brišem fifu i kidam cd sto posto...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
v3cos kaže...
ovo prevršava svaku mjeru...zabijem gol za 4:3 u 90...i naravno lik pušta da prođe pozdravljanje igrača sa sucima i ostala sranja,sve sažetke i golove i meni se pojavi ono da sam dobio tekmu i ODJEDNOM se kao sruši server i piše mi se poraz 0:3...još jednom ako se to dogodi , brišem fifu i kidam cd sto posto...

misliš da je na PESu bolje? :)

stay offline ili igraj s prijateljima, online sam odustao odavno, likovi varaju da nema smisla igrat

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovako, imam jedan veliki problem. Znaci, instaliro sam fifu 13 (napokon) i udem u igricu, sve ide super, sve radi dok ne dodem do menija. 

U meniju se ne mogu kretat kontrolerom niti tipkovnicom vec samo misem. Namjestim kontrole u igrici pod settings/controller i sve se save-a, ali opet se ne mogu nikako micat po meniju osim misem. Isto tako ne rade kontrole niti kad udem u neki od mode-ova. Radi samo mis. Probao sam i s drugom tipkovnicom(novom) i ista je stvar tako da nije do tipkovnice. Eto molio bih ako itko ima kakvo rijesenje bit cu preezahvalan :D 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
v3cos kaže...

Ja sam odlučio da se više ne živciram, gubim, pobjeđujem itd., puno mi je lakše tako, desi se da malo pop*izdim, ali se brzo smirim jer nema smisla. Kada sam se nervirao gubio bi i 3-4 tekme zaredom, a ovako smireniji nemam problema s time.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

dečki trebam pomoč,u igri kad sam online svi igrači koji imaju ADIDASOVE KOPAČKE imaju one faking crno,bijele generic ružne,ludd sam šta je to???

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
lazicki88 kaže...

dečki trebam pomoč,u igri kad sam online svi igrači koji imaju ADIDASOVE KOPAČKE imaju one faking crno,bijele generic ružne,ludd sam šta je to???

{#} ajd napokon netko tko se ne žali na čitere, doskonekcije, fut koji ne radi, probleme s patchom, originom, ea supportom, fut auction housom...

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Imam pitanje, npr igram s frendom Season, jel traži on onda 2 igrača ili ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tommy_123 kaže...

Imam pitanje, npr igram s frendom Season, jel traži on onda 2 igrača ili ?

Možeš namjestiti da traži samo dva igrača, a po "defaultu" je namješteno da traži i dva igrača i jednog ;)

šumski put je bio ravan.
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel hoče tko kupiti IF Defoea?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ajde pls vi koji ste igrali prijašnje original fifa verzije, odgovorite mi, da li fifa radi apdejte po pitanju kopački? Npr. nedavno su izašli novi modeli F50, novi GS Concept II, pa me zanima hoće li to fifa apdejtati ili si moram sam skidati skinove?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

hoće bit tko dobra duša pa mi dodijelit kojeg igrača za FUT :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima još ko problema s online u fifi ? Idem odigrat season i piše da je 0 igrača online, itd itd ? Jel nekakav server maintance ?

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice