- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nadam se samo da nisam igrao protiv nekog Švabe i da me nece prijavit vlastima :D
kako se radi ta proslava :) treba mi za Mandzu
Nadam se samo da nisam igrao protiv nekog Švabe i da me nece prijavit vlastima :D
kako se radi ta proslava :) treba mi za Mandzu
Mslm da moraš kupit u ono EA football club shopu. Al zavisi koji si lvl.
da, otključaš u easfc i onda samo pogledaš u izborniku kako se to radi, je r2 i jednom trokut na ps2 gamepadu. sad idem uzet man city da sa ballotelijem zabijem gol pa onda isto tako i njegovu proslavu :D
Fut je proradio
Hoce se neko mjenjat:dajem fifu 13 za bilo sta.
Ponude u pp.
bump
Evo od jutra pokušavam kupiti nove TOTW igrače, zasada sam kupio Arnautovića za ne tako puno coinsa, a mogao bi imati profit od jedno 150K.
Kako ste?
Evo od jutra pokušavam kupiti nove TOTW igrače, zasada sam kupio Arnautovića za ne tako puno coinsa, a mogao bi imati profit od jedno 150K.
Vec se sad mogu nac za 150k tako da neznam kako mislis toliki profit imat, ali nije ni bitno koliko, profit je profit. samo pazi da se ne zaletiš :D
Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch
Plzzz nek neko pomogne skinuo sam neke patcheve kako god pokusam instalirati i sto god uradim uvjek neki error izbacuje !!
Ima li neki oficialni patch od EA??
Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch,Patch
Plzzz nek neko pomogne skinuo sam neke patcheve kako god pokusam instalirati i sto god uradim uvjek neki error izbacuje !!
Ima li neki oficialni patch od EA??
kupi za 140 kn orginal igru :)
Netreba meni treba frendu,ne igram fifu uopce i uostalom kakve veze ima original ili ne patch je patch,pitam postoji li uopce neki patch za fifu da je dodana hr.reprezentacija ili ne postoji...hvala lijepa :) :p
Netreba meni treba frendu,ne igram fifu uopce i uostalom kakve veze ima original ili ne patch je patch,pitam postoji li uopce neki patch za fifu da je dodana hr.reprezentacija ili ne postoji...hvala lijepa :) :p
pa postoji ako imas original igru
jeli jos nekome dode da odjednom disconnected from origin i slicno
Vec se sad mogu nac za 150k tako da neznam kako mislis toliki profit imat, ali nije ni bitno koliko, profit je profit. samo pazi da se ne zaletiš :D
Kupio sam ga za 30K, netko ga je valjda dobio u packu i u neznanju ga odmah puknuo za tako malo coinsa. Bio sam malo lakom pa sam odmah stavio cijenu na 200K, naravno nije prošlo, nakraju je prodan za jedno 120K što je sasvim zadovoljavajuče.
Nevjerujem, sad tri lika izadju odma cim tekma pocne, a sastavi im tipa 6 napadaca i 5 golmana...
ja sam jučer imao 50+ cheatera. stavio sam si bronze ekipu sa kojom mogu koliko toliko igrat protiv gold ekipa i nije mi frka za contracte a isto tako nije mi ni frka za pobjede. U tih 50 i nesto utakmica odigrao sam smo dvije sa tim bronze i obe pobijedio. A kao krenuli su banat cheatere, ali naravno, OPET, ništa od toga.
hoće mi netko objasnio ovaj pack extra što se može kupit, što dobijem snjime?
misliš da je na PESu bolje? :)
stay offline ili igraj s prijateljima, online sam odustao odavno, likovi varaju da nema smisla igrat
Ovako, imam jedan veliki problem. Znaci, instaliro sam fifu 13 (napokon) i udem u igricu, sve ide super, sve radi dok ne dodem do menija.
U meniju se ne mogu kretat kontrolerom niti tipkovnicom vec samo misem. Namjestim kontrole u igrici pod settings/controller i sve se save-a, ali opet se ne mogu nikako micat po meniju osim misem. Isto tako ne rade kontrole niti kad udem u neki od mode-ova. Radi samo mis. Probao sam i s drugom tipkovnicom(novom) i ista je stvar tako da nije do tipkovnice. Eto molio bih ako itko ima kakvo rijesenje bit cu preezahvalan :D
Ja sam odlučio da se više ne živciram, gubim, pobjeđujem itd., puno mi je lakše tako, desi se da malo pop*izdim, ali se brzo smirim jer nema smisla. Kada sam se nervirao gubio bi i 3-4 tekme zaredom, a ovako smireniji nemam problema s time.
dečki trebam pomoč,u igri kad sam online svi igrači koji imaju ADIDASOVE KOPAČKE imaju one faking crno,bijele generic ružne,ludd sam šta je to???
dečki trebam pomoč,u igri kad sam online svi igrači koji imaju ADIDASOVE KOPAČKE imaju one faking crno,bijele generic ružne,ludd sam šta je to???
ajd napokon netko tko se ne žali na čitere, doskonekcije, fut koji ne radi, probleme s patchom, originom, ea supportom, fut auction housom...
Imam pitanje, npr igram s frendom Season, jel traži on onda 2 igrača ili ?
Imam pitanje, npr igram s frendom Season, jel traži on onda 2 igrača ili ?
Možeš namjestiti da traži samo dva igrača, a po "defaultu" je namješteno da traži i dva igrača i jednog ;)
Jel hoče tko kupiti IF Defoea?
Ajde pls vi koji ste igrali prijašnje original fifa verzije, odgovorite mi, da li fifa radi apdejte po pitanju kopački? Npr. nedavno su izašli novi modeli F50, novi GS Concept II, pa me zanima hoće li to fifa apdejtati ili si moram sam skidati skinove?
hoće bit tko dobra duša pa mi dodijelit kojeg igrača za FUT :)
Ima još ko problema s online u fifi ? Idem odigrat season i piše da je 0 igrača online, itd itd ? Jel nekakav server maintance ?