Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.664.147
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pitanjce, kako ja dobijem one battlepackove koje sam kupio?

jel se mora otkljucavat ili sta?

[xDx] carapa_junior
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Jack Sparrow kaže...

Ako sam dobro shvatio battlepackovi ti oključavaju/daju stvari samo za ono oružje koje imaš otključano. Zato svi dobivaju isto.

OK, ak je ovo istina, onda otvaranje battlepackova ima smisla.

Ako ne, onda mogu svi nastati otvoreni.

meni isto neke stvari nisu jasne.

ajmo ovako, imaš cca 100 atečmenta i dali se svi do jednog mogu otključati kroz sami gameplay ili trebaš zaraditi(možda i kupiti) battlepack/s da ti otvore nešto što nemožeš otključat kroz gameplay ???

ako je tako onda i dalje stojim pri svojoj tvrdnji, a ako nije onda isto :)

battlelog: CRO_ZeNGe
15 godina
carapa_junior kaže...

Idi na battlelog i na batllepacks i otvori.

Btw. nemojte si zaboravit osvježit bookmark da vam vodi na bf4

http://battlelog.battlefield.com/bf4/

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jack Sparrow kaže...

Ako sam dobro shvatio battlepackovi ti oključavaju/daju stvari samo za ono oružje koje imaš otključano. Zato svi dobivaju isto.

ajmo ovako, imaš cca 100 atečmenta i dali se svi do jednog mogu otključati kroz sami gameplay ili trebaš zaraditi(možda i kupiti) battlepack/s da ti otvore nešto što nemožeš otključat kroz gameplay ???

Koliko sam ja skužio battlepacks su samo za estske dodatke, XP boost i sl. Samo što po estetske dodatke spadaju i neki attachmenti, npr. razni foregripovi koji drugačije izgledaju, ali se identično ponašaju ili Coyote sight koji je sličan kao RDS i Cobra...

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
Battlefield 4

lol serveri vpna prepuni, nitko više ne može u koreju {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja sma na ovom FLyVPN-u ali nema nijednog free servera -.-

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Iv4n0u5 kaže...

Ja sma na ovom FLyVPN-u ali nema nijednog free servera -.-

Uletio sam i ja, ali isto ništa...hm, a čekat šta ćemo {#}

14 godina
neaktivan

e jel se vama javio aktivator i kaže mi This code has already been used xD neka nova caka ea activator prije ulaska u igru 

13 godina
neaktivan
BugUser kaže...

e jel se vama javio aktivator i kaže mi This code has already been used xD neka nova caka ea activator prije ulaska u igru 

Isto!

15 godina
Battlefield 4

Ste probali SP?

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja još nisam preloadao do kraja. (87%)

Ali u momentu kad je navršilo 16:00 download speed mi skočio sa 600KB/sec na 1MB/sec

Jel oni to mene zajebavaju? Obična brzina mi je 500KB/sec.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 16:10 (Firefox72).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Firefox72 kaže...

Ali u momentu kad je navršilo 16:00 download speed mi skočio sa 600KB/sec na 1MB/sec

Ma to je fejk brzina od origina.

Ako imaš maksimum od tvog providera 500kb koje plaćaš kako bi onda odjednom imao 1mb?

Da provoider zna za bf4 pa ti je dao boost=?{#}

16 godina
Battlefield 4

Uspio sam se početi spajati preko VPNa, ali nisam uspio ući u server, prerano sam ga ugasio pa je prekinuta veza sa serverom, a za idući login moram čekati. Za sada sam na test rangeu

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Firefox72 kaže...

Ma to je fejk brzina od origina.

Ako imaš maksimum od tvog providera 500kb koje plaćaš kako bi onda odjednom imao 1mb?

Da provoider zna za bf4 pa ti je dao boost=?{#}

Ma znam ali mi je svejedno čudno. Šta im to uopče koristi da ti lažu?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 16:13 (Firefox72).
13 godina
carapa_junior kaže...

Ne, ako si dodatno kupio Battlepacks i unio Code u Origin odma bi ih morao imati.

Nista, sluzba za korisnike :/

Kad vec pisem, da upitam: Koja je adresa sluzbe za korisnike??

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovako za nestripljive da se ne mučite preko flyvpna na koji se može samo 3 puta ulogiravat i onda čekat da brada naraste, probajte ovo besplatno je i ima preko 15 aktivnih korea servera http://www.vpngate.net/en/download.aspx znači instalirate i pokrećete SoftEther VPN Client Manager.i kad se prozor otvori kliknete 2x VPN gate public VPN relay servers.Evo i slika koko se spojit http://www.vpngate.net/en/howto_softether.aspx#windows

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 16:20 (pczoneextra).
Moj PC  
4 0 hvala 17
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
carapa_junior kaže...

Ne, ako si dodatno kupio Battlepacks i unio Code u Origin odma bi ih morao imati.

Nista, sluzba za korisnike :/

Kad vec pisem, da upitam: Koja je adresa sluzbe za korisnike??

http://help.ea.com/

btw single player djeluje ispolirano, nadam se da je takav i multi!

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
14 godina
neaktivan

jel uspio netko uć u igru jer mene traži dodatna aktivacija koja ne prolazi ! {#}

vjerojatno su tako složili da nemožeš prije pokrenut igru omg

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Jack Sparrow kaže...

Koliko sam ja skuzio, za svako oruzje imas pripadajuce atachmente koje mozes otkljucat... tako npr. za americka oruzija ces dobit rds, , za ruska kobru, a za kineska coyote, a onda ako sa nekim oruzijem puno igras i tipa nabijes xx service starova onda dobijes battlepack za to oruzje u kojem dobijes ostale atachmente...

Battlelog: just_mau5
12 godina
neaktivan
BugUser kaže...

jel uspio netko uć u igru jer mene traži dodatna aktivacija koja ne prolazi ! {#}

vjerojatno su tako složili da nemožeš prije pokrenut igru omg

Neznam ljudi pišu da su u SP pa čak i u MP na Battlelog forumu.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja sam ušao na neki nizozemski server preko vpn-a ali lega puno, a nakon diskonektanja vpn-a diskonektalo me i iz igre.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
D4RKR1DE kaže...

Ja sam ušao na neki nizozemski server preko vpn-a ali lega puno, a nakon diskonektanja vpn-a diskonektalo me i iz igre.

Ugasi VPN cim se pokrene BF4 aplikacija.

EDIT: Izgleda da se samo jednom otkljuca i radi :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.10.2013 16:25 (CyberDemonVZ).
13 godina
LeftY_CRO kaže...

Hvala! :)

Kak si pokrenul? Normalno radi SP?

16 godina
Battlefield 4

Ušao sam i na MP. Aktivirao sam igru preko VPNa(samo sam upalio origin i kliknuo play), nije me pitalo nikakav product code, odigrao sam malo test range i sad sam bez VPNa ušao u server. I jako dobro radi, 50+FPS, beta je na istim postavkama bila 40ak

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
power_user kaže...

Ušao sam i na MP. Aktivirao sam igru preko VPNa(samo sam upalio origin i kliknuo play), nije me pitalo nikakav product code, odigrao sam malo test range i sad sam bez VPNa ušao u server. I jako dobro radi, 50+FPS, beta je na istim postavkama bila 40ak

pa kad pritisneš play prebacuje te na battlelog i nemožeš bez njega igrati, kako si uspio izbjeći ?

16 godina
BugUser kaže...
power_user kaže...

pa kad pritisneš play prebacuje te na battlelog i nemožeš bez njega igrati, kako si uspio izbjeći ?

Pa stisnem play, odem na battlelog i biram server

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Meni isto radi...ajde ulazite, nemojte sad da samo mene banaju za primjer drugima!{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
D4RKR1DE kaže...

Meni isto radi...ajde ulazite, nemojte sad da samo mene banaju za primjer drugima!{#}

Radi ko grom , 75-90 fps ,auto -high ,full hd,shangai i flood ,zasad

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Blago vam se ja nemam jos ni produkt kod.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
LeftY_CRO kaže...

Hvala! :)

Kak si pokrenul? Normalno radi SP?

spojil sam se prek flyvpn na koreju, pokrenuo origin, battlelog i volia :)

total eclipse of the heart <3

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice