Pitanjce, kako ja dobijem one battlepackove koje sam kupio?
jel se mora otkljucavat ili sta?
Jack Sparrow kaže...
OK, ak je ovo istina, onda otvaranje battlepackova ima smisla.
Ako ne, onda mogu svi nastati otvoreni.
meni isto neke stvari nisu jasne.
ajmo ovako, imaš cca 100 atečmenta i dali se svi do jednog mogu otključati kroz sami gameplay ili trebaš zaraditi(možda i kupiti) battlepack/s da ti otvore nešto što nemožeš otključat kroz gameplay ???
ako je tako onda i dalje stojim pri svojoj tvrdnji, a ako nije onda isto :)
Idi na battlelog i na batllepacks i otvori.
Btw. nemojte si zaboravit osvježit bookmark da vam vodi na bf4
Jack Sparrow kaže...
ajmo ovako, imaš cca 100 atečmenta i dali se svi do jednog mogu otključati kroz sami gameplay ili trebaš zaraditi(možda i kupiti) battlepack/s da ti otvore nešto što nemožeš otključat kroz gameplay ???
Koliko sam ja skužio battlepacks su samo za estske dodatke, XP boost i sl. Samo što po estetske dodatke spadaju i neki attachmenti, npr. razni foregripovi koji drugačije izgledaju, ali se identično ponašaju ili Coyote sight koji je sličan kao RDS i Cobra...
lol serveri vpna prepuni, nitko više ne može u koreju
Ja sma na ovom FLyVPN-u ali nema nijednog free servera -.-
Ja sma na ovom FLyVPN-u ali nema nijednog free servera -.-
Uletio sam i ja, ali isto ništa...hm, a čekat šta ćemo
e jel se vama javio aktivator i kaže mi This code has already been used xD neka nova caka ea activator prije ulaska u igru
e jel se vama javio aktivator i kaže mi This code has already been used xD neka nova caka ea activator prije ulaska u igru
Isto!
Ste probali SP?
Ja još nisam preloadao do kraja. (87%)
Ali u momentu kad je navršilo 16:00 download speed mi skočio sa 600KB/sec na 1MB/sec
Jel oni to mene zajebavaju? Obična brzina mi je 500KB/sec.
Ali u momentu kad je navršilo 16:00 download speed mi skočio sa 600KB/sec na 1MB/sec
Ma to je fejk brzina od origina.
Ako imaš maksimum od tvog providera 500kb koje plaćaš kako bi onda odjednom imao 1mb?
Da provoider zna za bf4 pa ti je dao boost=?
Uspio sam se početi spajati preko VPNa, ali nisam uspio ući u server, prerano sam ga ugasio pa je prekinuta veza sa serverom, a za idući login moram čekati. Za sada sam na test rangeu
Ma to je fejk brzina od origina.
Ako imaš maksimum od tvog providera 500kb koje plaćaš kako bi onda odjednom imao 1mb?
Da provoider zna za bf4 pa ti je dao boost=?
Ma znam ali mi je svejedno čudno. Šta im to uopče koristi da ti lažu?
Ne, ako si dodatno kupio Battlepacks i unio Code u Origin odma bi ih morao imati.
Nista, sluzba za korisnike :/
Kad vec pisem, da upitam: Koja je adresa sluzbe za korisnike??
Ovako za nestripljive da se ne mučite preko flyvpna na koji se može samo 3 puta ulogiravat i onda čekat da brada naraste, probajte ovo besplatno je i ima preko 15 aktivnih korea servera http://www.vpngate.net/en/download.aspx znači instalirate i pokrećete SoftEther VPN Client Manager.i kad se prozor otvori kliknete 2x VPN gate public VPN relay servers.Evo i slika koko se spojit http://www.vpngate.net/en/howto_softether.aspx#windows
Ne, ako si dodatno kupio Battlepacks i unio Code u Origin odma bi ih morao imati.
Nista, sluzba za korisnike :/
Kad vec pisem, da upitam: Koja je adresa sluzbe za korisnike??
btw single player djeluje ispolirano, nadam se da je takav i multi!
jel uspio netko uć u igru jer mene traži dodatna aktivacija koja ne prolazi !
vjerojatno su tako složili da nemožeš prije pokrenut igru omg
Jack Sparrow kaže...
Koliko sam ja skuzio, za svako oruzje imas pripadajuce atachmente koje mozes otkljucat... tako npr. za americka oruzija ces dobit rds, , za ruska kobru, a za kineska coyote, a onda ako sa nekim oruzijem puno igras i tipa nabijes xx service starova onda dobijes battlepack za to oruzje u kojem dobijes ostale atachmente...
jel uspio netko uć u igru jer mene traži dodatna aktivacija koja ne prolazi !
vjerojatno su tako složili da nemožeš prije pokrenut igru omg
Neznam ljudi pišu da su u SP pa čak i u MP na Battlelog forumu.
Ja sam ušao na neki nizozemski server preko vpn-a ali lega puno, a nakon diskonektanja vpn-a diskonektalo me i iz igre.
Ja sam ušao na neki nizozemski server preko vpn-a ali lega puno, a nakon diskonektanja vpn-a diskonektalo me i iz igre.
Ugasi VPN cim se pokrene BF4 aplikacija.
EDIT: Izgleda da se samo jednom otkljuca i radi :)
Hvala! :)
Kak si pokrenul? Normalno radi SP?
Ušao sam i na MP. Aktivirao sam igru preko VPNa(samo sam upalio origin i kliknuo play), nije me pitalo nikakav product code, odigrao sam malo test range i sad sam bez VPNa ušao u server. I jako dobro radi, 50+FPS, beta je na istim postavkama bila 40ak
Ušao sam i na MP. Aktivirao sam igru preko VPNa(samo sam upalio origin i kliknuo play), nije me pitalo nikakav product code, odigrao sam malo test range i sad sam bez VPNa ušao u server. I jako dobro radi, 50+FPS, beta je na istim postavkama bila 40ak
pa kad pritisneš play prebacuje te na battlelog i nemožeš bez njega igrati, kako si uspio izbjeći ?
pa kad pritisneš play prebacuje te na battlelog i nemožeš bez njega igrati, kako si uspio izbjeći ?
Pa stisnem play, odem na battlelog i biram server
Meni isto radi...ajde ulazite, nemojte sad da samo mene banaju za primjer drugima!
Meni isto radi...ajde ulazite, nemojte sad da samo mene banaju za primjer drugima!
Radi ko grom , 75-90 fps ,auto -high ,full hd,shangai i flood ,zasad
Blago vam se ja nemam jos ni produkt kod.
Hvala! :)
Kak si pokrenul? Normalno radi SP?
spojil sam se prek flyvpn na koreju, pokrenuo origin, battlelog i volia :)
total eclipse of the heart <3