A šta je ovo?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako koga zanima, Shadowplay radi zakon, nisam uopće ništa osjetio na FPS-u a snimao u 1920x1080 na High kvaliteti. I snimka izgleda super.
Još sam stavio da mi snima na najsporiji disk koji imam u kompu. 2TB Samsung green.
To proradio shadowplay?
A šta je ovo?
Panorama grada noću potpuno van fokusa...
Ako koga zanima, Shadowplay radi zakon, nisam uopće ništa osjetio na FPS-u a snimao u 1920x1080 na High kvaliteti.
Još sam stavio da mi snima na najsporiji disk koji imam u kompu. 2TB Samsung green.
Imas 770 na X4 Phenomu?? Kolko je iskoristena? 50%? :)
Na kolko FPS-a ti radi BF3?
Već je naručen upgrade (CPU, RAM i ploča)...
Ali BF3 ide od 60 (najgora mjesta na Sharqi/Omanu/Markazu), OK vrlo vrlo rijetko dip na 45, i do preko 120. No, uglavnom sam preko 70FPS. Opterećenje 770? Uglavnom bude oko 60% u BF3.
Čak ni BF4 beta nije radila toliko loše (na Win8), ali mi je prosjek bez obzira na postavke grafike bio oko 40FPS.
Sve na 1920x1080, naravno.
A šta je ovo?
Osim panorame grada :)) odbrojavanje do Korejskog startanja igre. (i preko njihovog proxya)
To proradio shadowplay?
Novi driveri:
A šta je ovo?
Panorama grada noću potpuno van fokusa...
Da. Doduše može odbrojavati koliko god hoće kada ja još nemam mogućnost preloada
Da, ovi driveri koje je Cyber linkao, iako, evo pred pol sata se pojavio i Geforce Experience 1.7 koji ima Shadowplay u sebi:
http://www.geforce.com/geforce-experience/download
Minimum je 331.40 driver da radi.
EDIT:
Evo i 331.65 s Nividia-e:
Da, ovi driveri koje je Cyber linkao, iako, evo pred pol sata se pojavio i Geforce Experience 1.7 koji ima Shadowplay u sebi:
Pretpostavljam da ovi novi driveri imaju u sebi i novi experience(?)
Eh samo sam čitao da postoji mala šansa da se može dobit ban zbog Koreje al nema veze također čekam 16 h,
što se tiče naplate vjerovatno će nam naplatiti igru za mexico kada igra izađe u njihovoj zoni ...
Pretpostavljam da ovi novi driveri imaju u sebi i novi experience(?)
Naravno, pa tako sam i napisao.

Da. Doduše može odbrojavati koliko god hoće kada ja još nemam mogućnost preloada
Ni preko FlyVpn-a?

Ni preko FlyVpn-a?
Ma pusti ga, on je Bosanac
Ja sam sad na flyVPN-u ali nema niti jednog free ''servera'' na koji se moze spojit :S

Ni preko FlyVpn-a?
U originu još nemam product code, niti mi je mail došao da mogu preloadat. bleh
Eh samo sam čitao da postoji mala šansa da se može dobit ban zbog Koreje al nema veze također čekam 16 h,
što se tiče naplate vjerovatno će nam naplatiti igru za mexico kada igra izađe u njihovoj zoni ...
Neznam gdje si to pročitao ali više izvora je potvrdilo da je ok, pročitao sam i TOS i ništa ne piše. Sa BF3 je bilo isto pa nitko nije bio bannan.

Ni preko FlyVpn-a?
Ma pusti ga, on je Bosanac
Aha, nema code-a jos!
Odma kontaktiraj sluzbu za korisnike. Nije da te plasim, al ne sluti bas na dobro...
Aha, nema code-a jos!
Odma kontaktiraj sluzbu za korisnike. Nije da te plasim, al ne sluti bas na dobro...
Pretpostavljam da je to zato što sam ja uzeo na europskom originu i ovdje igra kreće 31.10. pa će preload pustiti tek 24 prije.
Ja sam jucer uzeo na EU originu i moze se preload napravit.
Aha, nema code-a jos!
Pretpostavljam da je to zato što sam ja uzeo na europskom originu i ovdje igra kreće 31.10. pa će preload pustiti tek 24 prije.
Da, i onda kažu da je dobro biti pošten...
BTW, hoće Korea objaviti da je pod "Internet napadom"?
Ja sam jucer uzeo na EU originu i moze se preload napravit.
Preko flyvpn-a?
A jesi li dobio mail product code i to?
Normalno uzeo preko origina 60eurica, odmah se pojavila u my games i imam product code.
Edit: i nisam isao preko VPN-a ili sl.
Lol, gledam ove share-ane battlepackove (uglavnom Premium), svi, ali svi su dobili ACB-90, Carbon Fiber i 3x Scope za Magnum...
Ako sam dobro shvatio battlepackovi ti oključavaju/daju stvari samo za ono oružje koje imaš otključano. Zato svi dobivaju isto.
Aha, nema code-a jos!
same shit i kod mene
Lol, gledam ove share-ane battlepackove (uglavnom Premium), svi, ali svi su dobili ACB-90, Carbon Fiber i 3x Scope za Magnum...
Ako sam dobro shvatio battlepackovi ti oključavaju/daju stvari samo za ono oružje koje imaš otključano. Zato siv doobivaju isto.
da i ne to gdje svi dobivaju isto je veteran pack a ostali battlepackovi daju razne attachmente iako nemaš otključano oružje npr ja sam dobio x20 scope za m98 a nije otključan
...................
Aha, tvoj je uzet "kod nas"!
Onda ignoriraj ovo moje bljezgarenje.
Koliko vidim, Neki su dobili, a neki ne...
Ak imas vremena, svejedno kontaktiraj support :)
OK, ak je ovo istina, onda otvaranje battlepackova ima smisla.
Ako ne, onda mogu svi nastati otvoreni.