Assassin's Creed : Brotherhood

poruka: 1.970
|
čitano: 573.555
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

evo prešo pred 10 minuta AC Brotherhood i oduševio me..ne koliko i dvojka ali poprilično..nekako mi se čini da je kraći od dvojke!..al još uvijek najbolja franšiza... Ezioooo!!:D

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Je l' zna neko neku dobru taktiku za misiju sa tenkovima (konkretno za borbu protiv dva tenka)?

PowerColor and AMD Upgrade Challenge: http://www.hardwareheaven.com/competitions/amd_challenge/ivanv.php
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jedno brzinsko pitanje - frend mi ima problem sa zvukom u misijama, ne čuje se zvuk kada likovi pričaju, inače se sve ostalo čuje.

I imao je zvuka u prvim misijama, kasnje se ovo događa.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Assassin's Creed : Brotherhood
xxxxx kaže...

Jedno brzinsko pitanje - frend mi ima problem sa zvukom u misijama, ne čuje se zvuk kada likovi pričaju, inače se sve ostalo čuje.

možda loš crack?

15 godina
protjeran
Ivan(4) kaže...

Je l' zna neko neku dobru taktiku za misiju sa tenkovima (konkretno za borbu protiv dva tenka)?

kakvi tenkovi??? di su ti u igri tenkovi??

16 godina
neaktivan
gjurki kaže...
Ivan(4) kaže...

kakvi tenkovi??? di su ti u igri tenkovi??

*leonardovi strojevi ;D*

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 18:14 (-zip-).
17 godina
neaktivan

Da..predobra misija...Kao i zračno bombardiranje .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Taktiku? Nema posebne taktike...Nemoj stajati na mjestu već se vrti stalno i budi precizan, i to je to.

15 godina
protjeran

aha ono kad voziš i pucaš, legendarna..:D ...da nema taktike vozi i pucaj:D

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Presao sam igru, dobio credits scenu. No kada ce taj DLC dio doci?

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum

0 0 hvala 0
16 godina
gjurki kaže...
xxxxx kaže...

možda loš crack?

Meni sve potpuno normalno radi, googlam ali nitko ne spominje sličan problem.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
16 godina
neaktivan
markomarko kaže...

Presao sam igru, dobio credits scenu. No kada ce taj DLC dio doci?

DLC je vec vani samo ga trebas aktivirat na svom acc kad pokrenes igru (na ubi launcheru pod Actions -> get rewards - i na listi koja ti se otvori je prvi) )...i onda ti se pojavi na mapi ikonica

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 18:43 (-zip-).
17 godina
neaktivan

Prešao sam igru i mogu reći da jedna od boljih igara što sam prešao, a kraj je potpuno neočekivan. Izgleda da ću je još tjednima igrati dok sve ne istražim i prođem. Puno detalja (posebo katedrale), odlično dočarani skokovi sa vrhova zgrada, dodatne misije, iznajmljivanje i kupovanje jednostavno me je sve to skupa oduševilo. {#}

Razer_Copperhead

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Razer_Copperhead kaže...

Prešao sam igru i mogu reći da jedna od boljih igara što sam prešao, a kraj je potpuno neočekivan. Izgleda da ću je još tjednima igrati dok sve ne istražim i prođem. Puno detalja (posebo katedrale), odlično dočarani skokovi sa vrhova zgrada, dodatne misije, iznajmljivanje i kupovanje jednostavno me je sve to skupa oduševilo. {#}

kako to istrazujes? ja sam dobio credits. izasaio iz igre isao uc opet i opet me baci u onaj level di je kraj..

http://www.youtube.com/user/ICECROATIAN?feature=mhum
16 godina
neaktivan
markomarko kaže...
Razer_Copperhead kaže...

kako to istrazujes? ja sam dobio credits. izasaio iz igre isao uc opet i opet me baci u onaj level di je kraj..

Čekaj da se creditsi "odvrte"

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
protjeran
FiCoO kaže...
Ninou4you kaže...

Ej jel zna tko CD key za Assasin's Creed Brotherhood PC ? ?  ?

Hvala !

omg...ovdje nije dozvoljeno pisati o piratluku

Fail, pa kakve veze ima to što on traži CD key sa piratlukom? Baš suprotno, CD key ti je potreban da bi igrao original, samo što mu ga nitko neće dati haha

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
16 godina

dali se dlc moze igrat na piratskom? znam da mozda to nebi smio pitat al trazim odgovor da ili ne nista drugo

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

a sta se sa tim dlc-om produži igra i priča ili šta se dobije s njim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
gjurki kaže...

a sta se sa tim dlc-om produži igra i priča ili šta se dobije s njim?

Moglo bi se tako reći, rekli su kao da je Leonardo premalo zastupljen u ACB-u pa su odlučili napraviti dodatnu malu priču u kojoj se radi samo o njemu

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan

Oni skokovi su super, ali koji put su toliko nerealni da se moram nasmijati..Npr. toranj visok brat bratu 40-50 metara, a Ezio bez puno odugovlačenja skoči i padne na uvijek jednaku hrpu sijena..{#} Onakva hrpa sijena možda bi ublažila pad s 2-3 metra visine...Mislim, znam da je to igra, ali koji put nekako mi ti skokovi ne drže vodu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Bemti Is***a i B***a! Dođe mi mail od shopto.neta koji  kaže nepotpuna adresa  i refundali pay palu novac! A pa ja nemogu vjerovati.....De neda mi se više čekati kutiju naručit ću to gdje je 150 kn digitalna verzija, može netko mi dati link od onih koji su tamo uzeli?

Dinamo živi vječno

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Oni skokovi su super, ali koji put su toliko nerealni da se moram nasmijati..Npr. toranj visok brat bratu 40-50 metara, a Ezio bez puno odugovlačenja skoči i padne na uvijek jednaku hrpu sijena..{#} Onakva hrpa sijena možda bi ublažila pad s 2-3 metra visine...Mislim, znam da je to igra, ali koji put nekako mi ti skokovi ne drže vodu.

Bolje i to nego se uvijek spuštati istim putem kojim si se i popeo, čisto me zaboli za realnost.{#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran

Začudio bi se koliko ublaži, ja sam jednom skočio sa deseterokatnice u jako gusto i veliko grmlje, malo se ogrebeš al to je sve {#}

Al sad ozbiljno, ne u to doba, pa tako i u igri, jedini blizak toj visini je Koloseum sa 48 metara, mislim da u ACB ništa nije ni blizu tome. No začudio bi se koliko je velika i gusta nakupina sijena meka. E sad precizno slijetanje u to je osobina koju imaju samo Assassini haha

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran

Zar nije negdje bilo ono za 145 kn?

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Kora kaže...

Začudio bi se koliko ublaži, ja sam jednom skočio sa deseterokatnice u jako gusto i veliko grmlje, malo se ogrebeš al to je sve {#}

Al sad ozbiljno, ne u to doba, pa tako i u igri, jedini blizak toj visini je Koloseum sa 48 metara, mislim da u ACB ništa nije ni blizu tome. No začudio bi se koliko je velika i gusta nakupina sijena meka. E sad precizno slijetanje u to je osobina koju imaju samo Assassini haha

Sad kad već spominješ, još mi je jače baciti se sa zgrade ( sa vrha ), i pri padu prema drugoj zgradi par metara od poda opliti shift u uhvatiti neki ledge, naročito sa onim leonardovim dodatkom. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
Kora kaže...

Znam ja kakvo je sijeno, pošto imam imanje na selu {#} I ne samo što su tako precizni, nego to čine i s stilom na kojemu im mogu zavidjeti i profesionalni skakači u vodu {#}

15 godina
protjeran
thuglife kaže...
Kora kaže...

Sad kad već spominješ, još mi je jače baciti se sa zgrade ( sa vrha ), i pri padu prema drugoj zgradi par metara od poda opliti shift u uhvatiti neki ledge, naročito sa onim leonardovim dodatkom. {#}

Da, da, legendarno. A taj dodatak izgleda kao ona umjetna ruka od Asha iz filma Evil Dead: The Army of Darkness lol (neki sigurno znaju o čem pričam)

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Riker kaže...
Kora kaže...

Znam ja kakvo je sijeno, pošto imam imanje na selu {#} I ne samo što su tako precizni, nego to čine i s stilom na kojemu im mogu zavidjeti i profesionalni skakači u vodu {#}

Eee, zato su oni assassini jbg, a mi smo smrtnici haha

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 20:04 (Kora).
17 godina

igra je fenomenalna kao i uvijek, ali ima dosta nelogicnosti:

sword of al'tair: najbolji sword i weapon uopce, dostupan tek kad se obave svi guild i faction assignments

shop quest: dobra ideja, lose provedena. masu vrimena triba provest za lootat chestove, hvatat borgia messengers i sl, i nadati se da se dobiju sastojci koji su potrebni. izrazito iritira sto neke od stvari ne mozete koristiti, npr Seusenhofer armor set i fast poison.

borgia flags i loot chests: ajde shvacam da su po rimu svuda, ali u romulus lairs to i ne ide u glavu. da bi sve pokupija moram sve vracat unutra. a prilicno sam siguran da se u njih ponovno moze uc samo priko DNA i nikako drugacije.

It's not who u are, it's who u know.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice