Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 11.468.432
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Jurra kaže...

...evo jedan

...btw seneka je opet izgubio pola pentagrama...la tristesse durera toujours...Cool

jbg i to se moralo dogodit

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Meni je CF uvijek više manje dobro radio (znalo se nekada neko shranje desiti, ali od 9.12 drivera nema više problema. Sljedeći sustav također će biti CF, ali odmah ću uzeti dvije potpuno iste)

Ja sam imal instalirane 9.8 dok sam imal spojen CF.Mislim nisam imal nikakve probleme koje nisam mogo uklonit(osim ono hebeno nestajanje grmova u crysisu).Al me jednostavno nerviralo nonstop isprobavanje randering modova.

Istina je oko nas,a laž još više.
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Ja sam imal instalirane 9.8 dok sam imal spojen CF.Mislim nisam imal nikakve probleme koje nisam mogo uklonit(osim ono hebeno nestajanje grmova u crysisu).Al me jednostavno nerviralo nonstop isprobavanje randering modova.

Meni jedino default radi kako spada (AFR). Ostali se različito ponašaju od igre do igre

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
18 godina
Imam pitanje i trebam hitan odgovor: dali coolermasterovo 420w ili aopen 400w (tjera hd 3850 sa quadom) napajanje moze drzati 5777 ili 4850 ili 4830 ili gf9600 ili 9800 konfa je dual core 4600 jedna przilica i disk i 2gb mema. Molim brz odgovor! Hvala
rapidshare premium and warez-bb user
17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
Imam pitanje i trebam hitan odgovor: dali coolermasterovo 420w ili aopen 400w (tjera hd 3850 sa quadom) napajanje moze drzati 5777 ili 4850 ili 4830 ili gf9600 ili 9800 konfa je dual core 4600 jedna przilica i disk i 2gb mema. Molim brz odgovor! Hvala

Mogli bi, ne vuku ove grafe puno Namigiva

Through every dark night, theres a bright day after that. So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it
17 godina
stipica_zd kaže...
luckyluke kaže...

Pozdrav svima.

Ima li u nekome BUG-u da su recenzirani Phenomi II x4?

Najvise me zanimaju 925,945 i 955,ako ima koji od njih...

Pitaj mene, znam ti ja sve što ti treba o njima...

Ma dobro to,nego ja vise volim cuti Arunovica ili Sustica.Nevinašce

Znaci nema u BUG-u nista?

Keep this topic alive!
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Što ćeš metnuti u CF

HD4870 i HD4850.Mah nebi nit to radil da mi HD5870 nije radila problemePlačPlač.

Dal sam ju na servis prošli utorak,al još ništa iz LINKS-a.A pošto to več toliko traje predpostavljam de če je zamijenit sa drugom(nadam se)Cool

17 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

Odlični procesori za igre, ali slabiji u zahtjevnijim radnjama od Intelovih riješenja.

17 godina
neaktivan
microman kaže...

HD4870 i HD4850.Mah nebi nit to radil da mi HD5870 nije radila problemePlačPlač.

Dal sam ju na servis prošli utorak,al još ništa iz LINKS-a.A pošto to več toliko traje predpostavljam de če je zamijenit sa drugom(nadam se)Cool

Malo si bio grub prema dami Belji se

Meni CF, samo da napomenem, radi nekako bolje s jednim mostićem (napisao sam negdje da se osjeti kratkotrajno trzanje, a sjećam se dok sam igrao GRID, teksture na staklima auta bi titrale)

17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Meni jedino default radi kako spada (AFR). Ostali se različito ponašaju od igre do igre

Meni je isto on jedino radil kak spada,dok su ostali radili kak vijetar puhneSmijeh

17 godina
neaktivan
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Fermiji danas stižu? Cool

16 godina

Pozdrav ljudi! Evo mene iz bauhausa i HGspota.Da kazem dojmove.U bauhausu sam isao vidjet malo plexiglase i nasao jedan od kojeg mozes stavit dvije prozirne stranice za samo 99 kuna! To je dobro ! Bum kupio brzo i ugradioCool A u HGspotu sasvim druga prica.Dosao i gledao jedno pol cuke HD5000 seriju a pogotovo 5870 koju sam neki dan sanjao da mi ju je stari kupio i da sam ju od veselja cak na trening furaoSmijeh i kasnije grunula (neznam zas)Cool..A secer na kraju je bio kebab s ljutim umakom i s puuno lukaCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Malo si bio grub prema dami Belji se

HAHAPlač.Vijerojatno misliš na Hawen bench.Ali stvar je u tome kaj mi je ona od prvog dana radila probleme(a da toga nisam ni bil svijestan).Stvar je u tome da je sa DX10 i DX9 radila savršeno,ali sa DX11(uključena teselacija) je radila probleme.Naime u DIRT2 sam primjetio nagle padove FPS-a(sa 60 na 30),no tu nisam sumnjao na grafu več na igru(pošto je piratSramim se).E al je došo novi STALKER koji podržava također DX11 i on je štucao(štoviše bacalo me iz igre van i upozoravalo na loše preformanse te da treba isključit areo),a onda sam dobil popi.ditis i uključio po prvi puta Hawen sa uključenom teselacijom,i vidi vraga duplo manji score nego bi trebal biti(usporedio sa istom grafom od bratića),a i na određenim obijektima pojavljivali bi se artefakti(bijele crtice).Nemožeš ni zamisliti u kakvu sam depresiju opao.Došlo mi je da ju bacim sa balkona(treči kat zgrade) van na cestu.Viče

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 19:47 (microman).
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...
luckyluke kaže...

Odlični procesori za igre, ali slabiji u zahtjevnijim radnjama od Intelovih riješenja.

Ako ti treba koji benč, napravit ću ti ja...ja praktčki imam svakog od ta 3 procesora.

16 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak- BUG forum birc :)

Ima li ode koji pro cod gamer xD da mi odgovori kako šetati u codu2 bez oružja??

Neznam šta da napišem :)
17 godina
neaktivan
microman kaže...

HAHAPlač.Vijerojatno misliš na Hawen bench.Ali stvar je u tome kaj mi je ona od prvog dana radila probleme.Stvar je u tome da je sa DX10 i DX9 radila savršeno,ali sa DX11(uključena teselacija) je radila probleme.Naime u DIRT2 sam primjetio nagle padove FPS-a(sa 60 na 30),no tu nisam sumnjao na grafu več na igru(pošto je piratSramim se).E al je došo novi STALKER koji podržava također DX11 i on je štucao(štoviše bacalo me iz igre van i upozoravalo na loše preformanse te da treba isključit areo),a onda sam dobil popi.ditis i uključio po prvi puta Hawen sa uključenom teselacijom,i vidi vraga duplo manji score nego bi trebal biti(usporedio sa istom grafom od bratića),a i na određenim obijektima pojavljivali bi se artefakti(bijele crtice).Nemožeš ni zamisliti u kakvu sam depresiju opao.Došlo mi je da ju bacim sa balkona(treči kat zgrade) van na cestu.Viče

Dobro teselacija znoji grafu, ali izgleda da nešto kod tvoje stvarno nije kako treba. Možda ako je izašao noviji BIOS za nju pa ga nafleshati... Nevinašce

Sve više mislim da si se posvađao s grafama... Da li je barem GTX275 radila kako treba Smijeh

18 godina
Fake_Alert kaže...

Pozdrav ljudi! Evo mene iz bauhausa i HGspota.Da kazem dojmove.U bauhausu sam isao vidjet malo plexiglase i nasao jedan od kojeg mozes stavit dvije prozirne stranice za samo 99 kuna! To je dobro ! Bum kupio brzo i ugradioCool A u HGspotu sasvim druga prica.Dosao i gledao jedno pol cuke HD5000 seriju a pogotovo 5870 koju sam neki dan sanjao da mi ju je stari kupio i da sam ju od veselja cak na trening furaoSmijeh i kasnije grunula (neznam zas)Cool..A secer na kraju je bio kebab s ljutim umakom i s puuno lukaCool

Bok svima kaj se dela, znaci uglavnom si se posteno nakebabisal i sad smrdis po luku jel fuckaj ga.Nevinašce

16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...

kolike su mu dimenzije

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
18 godina
Oly, znaci radilo bi?
17 godina
neaktivan
Lord_Marko kaže...
Oly, znaci radilo bi?

Aha... Sve grafe imaju po jedan 6 pinski (znači troše pribliđno koliko i tvoja 3850-ka)

16 godina
neaktivan

jeste vidili opet su se zahebali oko državne mature tj. ispita iz informatike

16 godina
neaktivan

Konacno petak,vikend a ujedno i odmor!Belji se

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

Sve više mislim da si se posvađao s grafama... Da li je barem GTX275 radila kako treba Smijeh

Ah vijerojatno su ljubomorne na procesorSmijeh.

Radila je prfektno sve dok je prije tri dana nisam prodao(moram priznat vrlo dobra prodaja).Smijeh

Doma ima toliko grafa da ni sam neznam kud ču snjima.Čak mi u ormaru mi stoji stara 7600GSO(Nemogu je se odreči zbog sentimentalnih razloga).

16 godina
rambox kaže...
Fake_Alert kaže...

Bok svima kaj se dela, znaci uglavnom si se posteno nakebabisal i sad smrdis po luku jel fuckaj ga.Nevinašce

Nema veze,kebab se ne jede svaki dan a kad se ide jest onda se pojede ko musko pa nek se cvili kolko je ljuto al se pojede,neCool

P4k1 kaže...
Fake_Alert kaže...

kolike su mu dimenzije

Da me ubijes neznam,zaboravio sam al znam da je veliko.Ak nestane za dvije strane onda ce barem na jednu i to sigurno..A debljina je 2 mm

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
18 godina
Oly hvala! Kad dođu svi djelovi i kad to slozim stisnem hvala!
16 godina
neaktivan

@fake thx

@ F-1 IVO jeli mi možeš obrisat žuti karton

17 godina
neaktivan
microman kaže...

Radila je prfektno sve dok je prije tri dana nisam prodao(moram priznat vrlo dobra prodaja).Smijeh

Doma ima toliko grafa da ni sam neznam kud ču snjima.Čak mi u ormaru mi stoji stara 7600GSO(Nemogu je se odreči zbog sentimentalnih razloga).

Hehe AMD vs. Intel... Moje su, ajmo reći prihvatile to da moraju slušati naredbe koje ima da Intelić Izlanuo se

Zadnja Nvidia koju sam imao je FX5200 (zapravo malo sam ju skurio), a od tada samo ATI kupujem. Imam razne modele: X9250 dva komada, x1650 pro, HD3650 AGP, ovdje 4870+4830, a u drugom kompu 4870-ku Cool

17 godina
neaktivan
Paki, što je bilo sa maturom?
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina
Oly_E3 kaže...Cool
microman kaže...

Hehe AMD vs. Intel... Moje su, ajmo reći prihvatile to da moraju slušati naredbe koje ima da Intelić Izlanuo se

Zadnja Nvidia koju sam imao je FX5200 (zapravo malo sam ju skurio), a od tada samo ATI kupujem. Imam razne modele: X9250 dva komada,x1650 pro, HD3650 AGP, ovdje 4870+4830, a u drugom kompu 4870-ku Cool

Ja sam svoju skurio bez venta u gta 4 na low detaljima na 20 fpsa i trzalo li je trzalo pa je riknula Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.3.2010 20:04 (Fake_Alert).
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
Paki, što je bilo sa maturom?

evo šefe pa čitaj

Barem 50-ak maturanata zbog loše sročenih odgovora na jedno pitanje u sklopu državne mature, palo je informatiku. Ipak, u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja grešku su priznali.

Uz sav trud učenika koji su polagali državnu maturu iz informatike, jedno pitanje ostalo je bez točnog odgovora. Na njega su se maturanti požalili RTL-ovoj redakciji, a nakon što smo istražili priču, oštećeni bi učenici trebali svoj bod dobiti natrag.

U pitanju je, od četiri ponuđene verzije, trebalo odabrati "ispravnu" varijantu email adrese, no premda je točan odgovor (http@gmail.com) po formatu točan, u praksi je nemoguć, s obzirom da Googleov servis za elektroničku poštu ne dopušta ime (u ovom slučaju 'http') kraće od šest znakova.

Dobar dio školaraca toga je svjestan pa je išao zaokružiti sljedeći najlogičniji odgovor, koji je isprva proglašen netočnim. No, nakon njihovih prigovora, u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja obećali su da će svakome tko podnese žalbu uvažiti prigovor i dati mu izgubljeni bod.

To znači vraćanje osmijeha na lica čak 50-ak školaraca kojima će upravo taj bod omogućiti prolazak iz informatike.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice