- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je CF uvijek više manje dobro radio (znalo se nekada neko shranje desiti, ali od 9.12 drivera nema više problema. Sljedeći sustav također će biti CF, ali odmah ću uzeti dvije potpuno iste)
Ja sam imal instalirane 9.8 dok sam imal spojen CF.Mislim nisam imal nikakve probleme koje nisam mogo uklonit(osim ono hebeno nestajanje grmova u crysisu).Al me jednostavno nerviralo nonstop isprobavanje randering modova.
Ja sam imal instalirane 9.8 dok sam imal spojen CF.Mislim nisam imal nikakve probleme koje nisam mogo uklonit(osim ono hebeno nestajanje grmova u crysisu).Al me jednostavno nerviralo nonstop isprobavanje randering modova.
Meni jedino default radi kako spada (AFR). Ostali se različito ponašaju od igre do igre
Mogli bi, ne vuku ove grafe puno 
Pozdrav svima.
Ima li u nekome BUG-u da su recenzirani Phenomi II x4?
Najvise me zanimaju 925,945 i 955,ako ima koji od njih...
Pitaj mene, znam ti ja sve što ti treba o njima...
Ma dobro to,nego ja vise volim cuti Arunovica ili Sustica.
Znaci nema u BUG-u nista?
Što ćeš metnuti u CF
HD4870 i HD4850.Mah nebi nit to radil da mi HD5870 nije radila probleme
.
Dal sam ju na servis prošli utorak,al još ništa iz LINKS-a.A pošto to več toliko traje predpostavljam de če je zamijenit sa drugom(nadam se)
Odlični procesori za igre, ali slabiji u zahtjevnijim radnjama od Intelovih riješenja.
HD4870 i HD4850.Mah nebi nit to radil da mi HD5870 nije radila probleme
.
Dal sam ju na servis prošli utorak,al još ništa iz LINKS-a.A pošto to več toliko traje predpostavljam de če je zamijenit sa drugom(nadam se)
Malo si bio grub prema dami 
Meni CF, samo da napomenem, radi nekako bolje s jednim mostićem (napisao sam negdje da se osjeti kratkotrajno trzanje, a sjećam se dok sam igrao GRID, teksture na staklima auta bi titrale)
Meni jedino default radi kako spada (AFR). Ostali se različito ponašaju od igre do igre
Meni je isto on jedino radil kak spada,dok su ostali radili kak vijetar puhne
Fermiji danas stižu? 
Pozdrav ljudi! Evo mene iz bauhausa i HGspota.Da kazem dojmove.U bauhausu sam isao vidjet malo plexiglase i nasao jedan od kojeg mozes stavit dvije prozirne stranice za samo 99 kuna! To je dobro ! Bum kupio brzo i ugradio
A u HGspotu sasvim druga prica.Dosao i gledao jedno pol cuke HD5000 seriju a pogotovo 5870 koju sam neki dan sanjao da mi ju je stari kupio i da sam ju od veselja cak na trening furao
i kasnije grunula (neznam zas)
..A secer na kraju je bio kebab s ljutim umakom i s puuno luka
Malo si bio grub prema dami 
HAHA
.Vijerojatno misliš na Hawen bench.Ali stvar je u tome kaj mi je ona od prvog dana radila probleme(a da toga nisam ni bil svijestan).Stvar je u tome da je sa DX10 i DX9 radila savršeno,ali sa DX11(uključena teselacija) je radila probleme.Naime u DIRT2 sam primjetio nagle padove FPS-a(sa 60 na 30),no tu nisam sumnjao na grafu več na igru(pošto je pirat
).E al je došo novi STALKER koji podržava također DX11 i on je štucao(štoviše bacalo me iz igre van i upozoravalo na loše preformanse te da treba isključit areo),a onda sam dobil popi.ditis i uključio po prvi puta Hawen sa uključenom teselacijom,i vidi vraga duplo manji score nego bi trebal biti(usporedio sa istom grafom od bratića),a i na određenim obijektima pojavljivali bi se artefakti(bijele crtice).Nemožeš ni zamisliti u kakvu sam depresiju opao.Došlo mi je da ju bacim sa balkona(treči kat zgrade) van na cestu.
Odlični procesori za igre, ali slabiji u zahtjevnijim radnjama od Intelovih riješenja.
Ako ti treba koji benč, napravit ću ti ja...ja praktčki imam svakog od ta 3 procesora.
Ima li ode koji pro cod gamer xD da mi odgovori kako šetati u codu2 bez oružja??
HAHA
.Vijerojatno misliš na Hawen bench.Ali stvar je u tome kaj mi je ona od prvog dana radila probleme.Stvar je u tome da je sa DX10 i DX9 radila savršeno,ali sa DX11(uključena teselacija) je radila probleme.Naime u DIRT2 sam primjetio nagle padove FPS-a(sa 60 na 30),no tu nisam sumnjao na grafu več na igru(pošto je pirat
).E al je došo novi STALKER koji podržava također DX11 i on je štucao(štoviše bacalo me iz igre van i upozoravalo na loše preformanse te da treba isključit areo),a onda sam dobil popi.ditis i uključio po prvi puta Hawen sa uključenom teselacijom,i vidi vraga duplo manji score nego bi trebal biti(usporedio sa istom grafom od bratića),a i na određenim obijektima pojavljivali bi se artefakti(bijele crtice).Nemožeš ni zamisliti u kakvu sam depresiju opao.Došlo mi je da ju bacim sa balkona(treči kat zgrade) van na cestu.
Dobro teselacija znoji grafu, ali izgleda da nešto kod tvoje stvarno nije kako treba. Možda ako je izašao noviji BIOS za nju pa ga nafleshati... 
Sve više mislim da si se posvađao s grafama... Da li je barem GTX275 radila kako treba 
Pozdrav ljudi! Evo mene iz bauhausa i HGspota.Da kazem dojmove.U bauhausu sam isao vidjet malo plexiglase i nasao jedan od kojeg mozes stavit dvije prozirne stranice za samo 99 kuna! To je dobro ! Bum kupio brzo i ugradio
A u HGspotu sasvim druga prica.Dosao i gledao jedno pol cuke HD5000 seriju a pogotovo 5870 koju sam neki dan sanjao da mi ju je stari kupio i da sam ju od veselja cak na trening furao
Bok svima kaj se dela, znaci uglavnom si se posteno nakebabisal i sad smrdis po luku jel fuckaj ga.
kolike su mu dimenzije
Aha... Sve grafe imaju po jedan 6 pinski (znači troše pribliđno koliko i tvoja 3850-ka)
jeste vidili opet su se zahebali oko državne mature tj. ispita iz informatike
Konacno petak,vikend a ujedno i odmor!
Sve više mislim da si se posvađao s grafama... Da li je barem GTX275 radila kako treba 
Ah vijerojatno su ljubomorne na procesor
.
Radila je prfektno sve dok je prije tri dana nisam prodao(moram priznat vrlo dobra prodaja).
Doma ima toliko grafa da ni sam neznam kud ču snjima.Čak mi u ormaru mi stoji stara 7600GSO(Nemogu je se odreči zbog sentimentalnih razloga).
Bok svima kaj se dela, znaci uglavnom si se posteno nakebabisal i sad smrdis po luku jel fuckaj ga.
Nema veze,kebab se ne jede svaki dan a kad se ide jest onda se pojede ko musko pa nek se cvili kolko je ljuto al se pojede,ne
kolike su mu dimenzije
Da me ubijes neznam,zaboravio sam al znam da je veliko.Ak nestane za dvije strane onda ce barem na jednu i to sigurno..A debljina je 2 mm
@fake thx
@ F-1 IVO jeli mi možeš obrisat žuti karton
.
Radila je prfektno sve dok je prije tri dana nisam prodao(moram priznat vrlo dobra prodaja).
Doma ima toliko grafa da ni sam neznam kud ču snjima.Čak mi u ormaru mi stoji stara 7600GSO(Nemogu je se odreči zbog sentimentalnih razloga).
Hehe AMD vs. Intel... Moje su, ajmo reći prihvatile to da moraju slušati naredbe koje ima da Intelić 
Zadnja Nvidia koju sam imao je FX5200 (zapravo malo sam ju skurio), a od tada samo ATI kupujem. Imam razne modele: X9250 dva komada, x1650 pro, HD3650 AGP, ovdje 4870+4830, a u drugom kompu 4870-ku 

.
Hehe AMD vs. Intel... Moje su, ajmo reći prihvatile to da moraju slušati naredbe koje ima da Intelić 
Zadnja Nvidia koju sam imao je FX5200 (zapravo malo sam ju skurio), a od tada samo ATI kupujem. Imam razne modele: X9250 dva komada,x1650 pro, HD3650 AGP, ovdje 4870+4830, a u drugom kompu 4870-ku 
Ja sam svoju skurio bez venta u gta 4 na low detaljima na 20 fpsa i trzalo li je trzalo pa je riknula 
evo šefe pa čitaj
Barem 50-ak maturanata zbog loše sročenih odgovora na jedno pitanje u sklopu državne mature, palo je informatiku. Ipak, u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja grešku su priznali.
Uz sav trud učenika koji su polagali državnu maturu iz informatike, jedno pitanje ostalo je bez točnog odgovora. Na njega su se maturanti požalili RTL-ovoj redakciji, a nakon što smo istražili priču, oštećeni bi učenici trebali svoj bod dobiti natrag.
U pitanju je, od četiri ponuđene verzije, trebalo odabrati "ispravnu" varijantu email adrese, no premda je točan odgovor (http@gmail.com) po formatu točan, u praksi je nemoguć, s obzirom da Googleov servis za elektroničku poštu ne dopušta ime (u ovom slučaju 'http') kraće od šest znakova.
Dobar dio školaraca toga je svjestan pa je išao zaokružiti sljedeći najlogičniji odgovor, koji je isprva proglašen netočnim. No, nakon njihovih prigovora, u Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja obećali su da će svakome tko podnese žalbu uvažiti prigovor i dati mu izgubljeni bod.
To znači vraćanje osmijeha na lica čak 50-ak školaraca kojima će upravo taj bod omogućiti prolazak iz informatike.