Hola ljudi! Kako smo?! 
evo mučimo se sa oglasima na forumu
Mene to ne dira previše. Znam da je to privremeno, a niti ne narušava preglednost foruma toliko 
a mene bode u oči kad je na sredini
dok je bija na dnu bilo je ok
@Šef šta si mi da TD
Hola ljudi! Kako smo?! 
evo mučimo se sa oglasima na forumu
Mene to ne dira previše. Znam da je to privremeno, a niti ne narušava preglednost foruma toliko 
a mene bode u oči kad je na sredini
dok je bija na dnu bilo je ok
@Šef šta si mi da TD
pa netribaš mi zato dat TD

aaaaaaaaaaaa
Nes mi se dogodilo s kompom da mi maticnu,proc i temperature uopce ne cita!
Skenirao sa mambom,anti spaywerom i nista!
Neznam kaj cu!
aaaaaaaaaaaa
Neznam kaj cu!
Ode CPU termalna sonda
Probaj updatati BIOS
aaaaaaaaaaaa
Neznam kaj cu!
Ode CPU termalna sonda
Probaj updatati BIOS
J*bo joj pas milu mater da joj j*ebo dabogda crkla p*cka joj materina!
Nit tri mjeseca u hebenom procu a vec nes crkaje.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

BIOS je najnoviji i to sam ga ja i rambox instalirali...Sad kemijam jos sta cu!
80C moš si misliti 
80C moš si misliti 
Ma to neka anomalija.To sam imao i na starom procu al neznam zasto je to jos uvijek tak mada je stavljen novi bios al koga fucka,bitno da sam problem rijesil

bump
prestanite više zlostavljat smijlije
evo sad sam popio ban na cod 4 serveru TheBlizzards,zbog navodnog wh-a,lazne optuzbe,nit su me slikali ni nis,jos ih ja uvjeravam da nemam hax i da me prate i slikaju i kaj god oce,i covjek fino :TB: Dr.Who ni bez da je razmislio,fino stavio ban.
nisam znao dal da se smijem ili placem kolko su u najmanju ruku noobovi,sam da kazem da sam imao skor 29/19 sto mora da je u njihovim ocima to nemoguc skor
pa aj vi sad komentirajte
Pozdrav svima.
Ima li u nekome BUG-u da su recenzirani Phenomi II x4?
Najvise me zanimaju 925,945 i 955,ako ima koji od njih...
...netko mi je užasno digao tlak...napišem post i pri pokušaju umetanja slike block i tako tri put za redom,
a onda vidim ikona za wireless Network prekrižena...

...evo jedno omiljeno piće za forumaše...
Morao sam se odlučiti između kave i piva, pivo je prevagnulo
...ja sam ipak stisnuo kavu, jer pivo pijem samo u posebnim prilikama, a kavu minimalno pet puta dnevno...
Pozdrav svima.
Ima li u nekome BUG-u da su recenzirani Phenomi II x4?
Najvise me zanimaju 925,945 i 955,ako ima koji od njih...
Pitaj mene, znam ti ja sve što ti treba o njima...
...netko mi je užasno digao tlak...napišem post i pri pokušaju umetanja slike block i tako tri put za redom,
a onda vidim ikona za wireless Network prekrižena...

Sram ga bilo

Bome puno piješ ja samo 2 dnevno, pivo pijem ponekad ne tako često ali mi najbolje sjedne
...meni najbolje sjedne druga ili treća flaša, a onda više ne brojim...
...a kava kao i cigareta, najčešće bez okusa...
Za danas sam gotov, ajde neka! Šta se radi?
Izgleda da je OK. Furmark nakon 1h 22min, bez artefakata i ostalih čuda
Oljy što je sa gainwardicom?
A kaj nebi u crosu oba GPU-a trebala radit na jednakom taktu?
o moji ljudi sta je ovo?sa 7-icom sami problemi,sta god instaliram posle restarta izbaci mi blue screen,idem sad ponovno instalirati winse.
A kaj nebi u crosu oba GPU-a trebala radit na jednakom taktu?
To nisu 2 iste grafe uopće.
dobar dan ljudi kako ste evo ja dobija žučka od Mira
dan, evo me doma.
Di ste mi, kako ide?
To nisu 2 iste grafe uopće.
Koliko ja znam HD4870 i HD4830 se mogu spojit u cross,a ja sam postavio pitanje zato što sam ja isto prije par mjeseci također imao cross(samo sa HD4870 i HD4850) i primjetio sam da čim bi taktovi GPU-a ili VRAM-a bili drugačiji preformanse u igrama ili benchovima bi bile jednake samo jednoj(HD4870) grafi.
di ste
Ovako...
Izgleda da je s Gainwardicom sve OK trenutno, a što se tiće taktova, službeni Crossfire FAQ kaže da su grafičke potpuno neovisne jedna o drugoj (tj. svaka svoje taktove može imati i raditi na njima), a u to sam se i sam uvjerio. Inače moja 4830 je zapravo čistokrvan 4850 grafička (ima puni RV770 čip sa svih 800 shadera aktivnih, dok regularna 4830-ka ima 640 shedera), samo je Sapphire stavio drugi BIOS (pokazao sam sliku na kojoj je u boot modu ostavio taktove 4850 grafičke; 625/993MHz) i prodao ju je pod imenom 4830-ke. Meni ova kombinacija radi bez greške, čak bi rekao bolje nego dvije 4870 (naravno oprobao sam sva tri rendering moda i koristim onaj koji mi najviše paše, a to je defaultni).
Ovako...
Izgleda da je s Gainwardicom sve OK trenutno, a što se tiće taktova, službeni Crossfire FAQ kaže da su grafičke potpuno neovisne jedna o drugoj (tj. svaka svoje taktove može imati i raditi na njima), a u to sam se i sam uvjerio. Inače moja 4830 je zapravo čistokrvan 4850 grafička (ima puni RV770 čip sa svih 800 shadera aktivnih, dok regularna 4830-ka ima 640 shedera), samo je Sapphire stavio drugi BIOS (pokazao sam sliku na kojoj je u boot modu ostavio taktove 4850 grafičke; 625/993MHz) i prodao ju je pod imenom 4830-ke. Meni ova kombinacija radi bez greške, čak bi rekao bolje nego dvije 4870 (naravno oprobao sam sva tri rendering moda i koristim onaj koji mi najviše paše, a to je defaultni).
Onda mora da su poriftali CF.Mene su prije šest mjeseci(mjesec više manje) Zahebavale HD4870 i HD4850 do bola.Em im taktovi nisu paseli,em su me rendering modovi zahebavali,em su mi u Crysisu grmovi nestajali(sad ga vidiš,a sad ne) tak da sam brzo odustal od toga,al budem im sutra dal još jednu šansu.
Onda mora da su poriftali CF.Mene su prije šest mjeseci(mjesec više manje) Zahebavale HD4870 i HD4850 do bola.Em im taktovi nisu paseli,em su me rendering modovi zahebavali,em su mi u Crysisu grmovi nestajali(sad ga vidiš,a sad ne) tak da sam brzo odustal od toga,al budem im sutra dal još jednu šansu.
Meni je CF uvijek više manje dobro radio (znalo se nekada neko shranje desiti, ali od 9.12 drivera nema više problema. Sljedeći sustav također će biti CF, ali odmah ću uzeti dvije potpuno iste)
Što ćeš metnuti u CF