HHH...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
HHH...
I ja sam nekad znao otići na jednu pivu a vratio se drugi dan:)
Pozdrav,evo mene iz skole pa se spremam do linksa na rekmalaciju..Nego imam par pitanja.
Kad dodem do linksovog servisa onda da kazem svoj problem njima i dam im garanciju pa ce oni to rijesiti ili trebam u links ducan otic pa ce oni to njima poslat ?
Nekuzim se bas u te reklamacije ali radi se o neonkama,malo mi se zica izvukla iz ajmo rec "adaptera svog" i sad neradi pa trebaju stavit utikac mali koji ide u adapter na zicu i da opet proradi jer nezelim neke kompenzacije radit jos nedo bog maticna il neki bog crkne pa eto ti belaja radi neonki..
Radi se o sharkoon neonkama iz linksa mislim za 55 kn,kupio ih od stipice.
Fake ideš u servis,on je pored dućana,ona druga zgrada...
Šef jesam i ja dok nisam najježio kad sam se jedne zime razbio,srećom samo su rebra napukla.Svejedno sam radio i stenjao...
Fake ideš u servis,on je pored dućana,ona druga zgrada...
Šef jesam i ja dok nisam najježio kad sam se jedne zime razbio,srećom samo su rebra napukla.Svejedno sam radio i stenjao...
Kak to..Za links ducan mi pise glamocka 1 a to je na tresnjevackom placu a za servis mi pise bobovacka 2 a to ja negdje kod prisavlja??
Znaci di da odem nakraju?
Generale,zvao sam ih sad pa idem do bobvacke 2 sa frendom sam te neonke reklamirat i gotova prica
A ako bog dragi da onda za uskrsnje praznike ce past neki case mod 
Eto zero će moći sutra na forum. Ublažena mu je kazna pa nek mu netko javi:)
Dobar dan svima evo i mene nazad za tri dana sam obišao Rijeku i Zadar ali sad mogu nstavit spamati 
Eto zero će moći sutra na forum. Ublažena mu je kazna pa nek mu netko javi:)
javljeno 
dobar dan narode
vidim da smo dobili reklame u sredini foruma
Dajte ljudi igram Metro 2033 i kaze neki error X3DAudio1_7.dll fali... Googleao sam i kaže da installiram D3D11 a kaže da nije comactibile sa mojom verzijom Winsa... Šta da radim?
Dajte ljudi igram Metro 2033 i kaze neki error X3DAudio1_7.dll fali... Googleao sam i kaže da installiram D3D11 a kaže da nije comactibile sa mojom verzijom Winsa... Šta da radim?
koje imas winse ak je xp onda moras zadnji dx9 instalirat btw dobio si ga sa igrom
nakon kaj se instalira igra pita te ak oces ga instalirat
koje imas winse ak je xp onda moras zadnji dx9 instalirat btw dobio si ga sa igrom
nakon kaj se instalira igra pita te ak oces ga instalirat
popravio, never mind
di ste ljudi daj pričajte nešto dosadno mi je ovdje samom
...evo jedno omiljeno piće za forumaše...
Morao sam se odlučiti između kave i piva, pivo je prevagnulo
šta mi upada u oči ova u*rana reklama usred foruma
Gdje? Što? 
Ad-blocker čuda radi
Gdje? Što? 
Ad-blocker čuda radi
imam ga i ja li neznam kako ga konfigurirat
jel mi možeš reči
desni klik na oglas i block image ili frame neznam sad ;)
evo šta mi pokaže na desni klik
diseblan ti je gore, upali ga.
Mora biti crven a ne zelen.
jesam stavija na crveno i dalje je isto
Hola ljudi! Kako smo?! 
Hola ljudi! Kako smo?! 
evo mučimo se sa oglasima na forumu
Hola ljudi! Kako smo?! 
evo mučimo se sa oglasima na forumu
Mene to ne dira previše. Znam da je to privremeno, a niti ne narušava preglednost foruma toliko