Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.357.813
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
mrsmith kaže...
metallic kaže...

Tonči , treba si je preimenovati u ljubitelje PC hardwarea, jer ovako cemo doci na bijelu tehniku uskoro.

Jel' ima kakva preporuka masine za pranje rublja do 7kg?

Meni sušilica i perilica kombinirano... 

Nope.
14 godina
XXX kaže...

Gorenje, jeftino, garancija pet godina, servis i servisera na svakom čošku. Ženi ispala žica iz grudnjaka i zapela u pumpi, pozvao susjeda par kuća dalje i riješio za deset minuta. Veli to zna popraviti svaki papućar 

I veliko smece sve sto sam imao od gorenja je u roku od godinu dana poslije garancije crklo.

17 godina
metallic kaže...

Tonči , treba si je preimenovati u ljubitelje PC hardwarea, jer ovako cemo doci na bijelu tehniku uskoro.

Kad smo već kod toga došla perilica 9kg narucena na BF preko Elipsa.

Vrh

Tonči nisi mi komentirao nabavku monitora.. jel to zadovoljava ? :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 12:54 (toxic).
17 godina
Tonči kaže...

I moja Indesit je takva. Sušilicu smo koristili jednom radi probe i nikad više. Bezveze plaćeno ekstra.

Dva puta je unutar jamstva mijenjan programator, otišli bili ležajevi prije par godina, ponekad samo krene vrtiti programator kada ju se uključi, ishrđala već smo ju dvaput farbali...

Gorenje prije te je radila, šta ja znam, 20-30 godina i ni trunka hrđe. Ovo današnje je sve smeće.

Twitter: @191x7
18 godina
odjavljen
ivanzu kaže...
XXX kaže...

Gorenje, jeftino, garancija pet godina, servis i servisera na svakom čošku. Ženi ispala žica iz grudnjaka i zapela u pumpi, pozvao susjeda par kuća dalje i riješio za deset minuta. Veli to zna popraviti svaki papućar 

I veliko smece sve sto sam imao od gorenja je u roku od godinu dana poslije garancije crklo.

Meni nikada, evo kod punice mašina kupljena prije 17-18 godina, puno se koristila. Radi i danas najnormalnije a mijenjana je samo guma na vratima i lageri na bubnju.

14 godina
neaktivan
Chat tema ljubitelja hardvera

Da li ima lock na 144 obrtaja?

17 godina
Viator kaže...

500 i 1000, al na 500 je loše jer baš i ne iscentrifugira najbolje.

17 godina
Viator kaže...

ova moja ide na 1400 to je high end. Premium klasa. 

18 godina
odjavljen

Fali ti 40 obrtaja 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 13:05 (XXX).
14 godina
Tonči kaže...
mrsmith kaže...
metallic kaže...

Jel' ima kakva preporuka masine za pranje rublja do 7kg?

Može preporuka.

Inače mene nešto zajebavala mašina, ja zvao (garantnog)majstora, on izvuko stopalicu koja se okomotala oko filtra.

Umro sam od sramote. Reko "ja vam se ne kužim u tehniku", a na stolu 13 rastranđiranih računala.

191x7 kaže...
Viator kaže...

Ja sam kupio full analognu sa pun klinac obrtaja (da brže iscentrifugira), naravno nisam računao da totalno sjebe veš upitne kvalitete i da skače ko Mario kad nafriljim OC.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 13:12 (DarthMarkus).
14 godina
neaktivan

Proizvodjaci uvijek dodaju nulu na kraju,marketinski trik,ako ti varira od 50-140 obrtaja negdje imas bn.

A i sve ovisi kakva sreca u lutriji bijele tehnike te zadesi.

14 godina
XXX kaže...
ivanzu kaže...
XXX kaže...

Meni nikada, evo kod punice mašina kupljena prije 17-18 godina, puno se koristila. Radi i danas najnormalnije a mijenjana je samo guma na vratima i lageri na bubnju.

Te stare su valjale, imam hladnjacu staru 20godina i jos radi, ove novije stvari poslije negdje 2008 su smece.

14 godina
neaktivan

.....

191x7 kaže...
Viator kaže...

Ja sam kupio full analognu sa pun klinac obrtaja (da brže iscentrifugira), naravno nisam računao da totalno sjebe veš upitne kvalitete i da skače ko Mario kad nafriljim OC.

Znaci K model,mozda ako smanjis llc bude manje skakala...

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 13:15 (Viator).
14 godina

Ne vrijedi ti Oc centrifuge, ako imaš robe tearing, buku i skakutanje.

Čekamo da izbace centifugasync i freecentrifugasync.

Viator kaže...

.....

191x7 kaže...
Viator kaže...

Znaci K model,mozda ako smanjis llc budr manje skakala...

LLC mi je kad podbacim letvu. Trenutno na 6.....Centimetara od poda.

Jel istina da čovjek ni ne kuži centrifugu iznad 1000 okretaja ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 13:16 (DarthMarkus).
14 godina
neaktivan
DarthMarkus kaže...

Enhanced Centrifugal mode off?

14 godina
Viator kaže...
DarthMarkus kaže...

Enhanced Centrifugal mode off?

Da. Probat ću ocat i bojler, možda izvučem koji fps više.

Neki kažu nema utjecaja, al ja mislim da ima. Ono crijevo od vode je custom made loop do školjke.

toxic kaže...
Viator kaže...

ova moja ide na 1400 to je high end. Premium klasa. 

U mene 1600 bajo moj.

Postaj score u vešmark2000. Obavezan print screen kad krene u centrifugu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 13:22 (DarthMarkus).
17 godina

Eh sad mislim da je dosta offtopica. Zaista.

@Tonči nam je izašao u susret pa rekao da je ovo Chat za hw.

Ne mogu se sacekat monitora

Uglavnom biti ce moj 4k monitor na prodaju pa tko hoce..

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 13:27 (toxic).
12 godina
odjavljen
Re: CPU chat tema
XXX kaže...

LOL, ti imaš IPS a kolega ti po hercima ima TN, zato su spomenuti u istoj rečenici...opet si se jako uzbudio  

Poanta je bila da si ova dva panela suprotstavio IPS-u... na račun crne boje, u gejmingu

XXX kaže...

Evo sad igram ghost recon wildlands sa gamepadom...

XXX kaže...

...na TV-u i to je užitak za popizditi....

mogu mislit.

XXX kaže...

...Ne radi savršeno glatko cijelo vrijeme, ali sobzirom da sam zadnji puta ozbiljnije investirao u hardver 2003....

^Daj nemoj zezat da ti ne radi savršeno? Pitam se zbog čega :P Al ajd, vidim, star si čoek pa ti se ne da više zahebavat... Pa reci tako bemu led. Ti si svoje istrošio i sad ode nas (relativno mlađe) ložiš što bacamo pare... Pa pusti i nas da se izguštamo.

XXX kaže...

BF1 je još jadnije gubljenje vremena od WOT-a, a WOT je dno dna 

Mora da su te dobro naprašili ovi što igraju na normalnom monitoru i PC-u kad ti je tako gorak okus ostao u ustima... Štaš, to je tako kad dođeš s kauča za PC desk, na miš i tipku. I nemoj se pozivat na wireless miš, jer imam isti i vidio si kako tata roka :) Herci brate, onda sub 10ms input laga (dakle IPS, a ne VA govance:) i možda ti se svidi kad shvatiš da i ti moš nekoga roknit 

BF je gušt igrat sa ekipom. Solo nešto manje, izdržim par partija, ovisno koliko razbijam/me razbijaju. Al da je smeće, a hbga, to je sad previše subjektivno. Igra izgleda up-to-date, engine je odličan, ima veliku bazu igrača... uvik se nešto događa. Daleko od toga da je ona naj igra, ali da je govno - nije. Witcher mi je zasjeo na tron naj igre ikada, i iskreno sumnjam da će je nešto drugo zamijenit uskoro. Bar dok CDproject red ne izbaci ovu novu koju je najavio.

Btw koja igra nije gubljenje vremena? :)

XXX kaže...

A premještati kantu...pa ja se radije nebi igrao 

Istina da piza ovaj moj tower, al ako je problem donit ga u sobu udaljenu 4m i spojit doslovno dva kabla (napajanje i hdmi), onda je problem u linosti... Si nedi iz Dalmacije?  dalmatinci ne se uvrijediti, i sam jesam jedan, malo stereotipa ne škodi 

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 13:38 (eywa33).
12 godina
Ja sam overclockao usisivac. Bio je 1500w, sad je 2500w. Samsung je u pitanju 10nm proizvodni proces.
18 godina
odjavljen

Normalno da je problem...pa nisam fizički radnik da prenosim mašinu nekoliko puta dnevno ako ne moram   Pa to prenošenje i spajanje kablova smo radili prije dvadesetak godina na lan partijima  Daj si kupi konzolu 

12 godina
odjavljen

Da kupim konzolu i teroriziram oči? Ne hvala

Kad se zaželim 55'' i tv-a, nije problem prebacit kantu... Uostalom jednom misečno, ako... jer nakon pravog melema za oči, i 4k na 55'' je smeće. To radim samo na iznimno rijetkim igrama koje mogu igrat gamepadom na 60hz.

btw toxic uživaj brate. strojka je to. pažljivo otpakiraj ako budeš morao vraćat da ti ne bi odbijali 5-10% radi oštećene ambalaže i sl. gluposti. Premda ne bi smjeli ni to. Al 10% od te cifre nije malo jelda? Bilo je pritužbi dosta na neweggu. Pa baci tamo pogled da vidiš na što pazit.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 14:02 (eywa33).
18 godina
odjavljen

U pa ti se stavrno naigraš na tom TV-u...kužim nebi se ni meni dalo češće prebacivati kantu 

17 godina
eywa33 kaže...

Da kupim konzolu i teroriziram oči? Ne hvala

Kad se zaželim 55'' i tv-a, nije problem prebacit kantu... Uostalom jednom misečno, ako... jer nakon pravog melema za oči, i 4k na 55'' je smeće. To radim samo na iznimno rijetkim igrama koje mogu igrat gamepadom na 60hz.

btw toxic uživaj brate. strojka je to. pažljivo otpakiraj ako budeš morao vraćat da ti ne bi odbijali 5-10% radi oštećene ambalaže i sl. gluposti. Premda ne bi smjeli ni to. Al 10% od te cifre nije malo jelda? Bilo je pritužbi dosta na neweggu. Pa baci tamo pogled da vidiš na što pazit.

Bilo je za 34 model, ovo je 34a model .

Navodno s 34 modelom je bilo upitno hoce li raditi na 100hz ovaj ide provjereno.

17 godina
odjavljen

Da 34a je dobar. Nego, imaš li ti 8700K kao minimum za igranje? Sve drugo je smeće.,..

Nope.
17 godina
Tonči kaže...

Da 34a je dobar. Nego, imaš li ti 8700K kao minimum za igranje? Sve drugo je smeće.,..

Ma jok nemam love za i7 8700k.

17 godina

Razgovarate o nošenju kante i spajanju kabela... ja sam tek sada skontao da se ne moram mučiti spajanjem kompa na novi TV (udaljeni su svega metar i pol) nego da jednostavno mogu spojiti laptop... i onda sam skužio da mi to nema smisla jer laptop držim fino složen u torbi i koristim jako rijetko jer mu od dvije grafičke šljka samo Intelova integrirana... nah, gaming na LCD TV-u mi i ne zvuči primamljivo, na CRT-u s konzolom je bio Super (Nintendo <3).

14 godina
toxic kaže...

Što si uzeo i koliko repa tražiš ?

Sry za OT.

12 godina
odjavljen
XXX kaže...

U pa ti se stavrno naigraš na tom TV-u...kužim nebi se ni meni dalo češće prebacivati kantu 

Blaženo neznanje jelda? Da, i ja se pitam na kojoj bi konzoli/tv-u sad bio da nisam probao to zabranjeno voće zvano 144hz

...nemoj misliti na torticu, to ti je magija, sotona, reci iš. 

191x7 ne da ne zvuči primamljivo nego faktički nije primamljivo, sem ponekim starcima ili dječici 

DarthMarkus nema ti ovdje off topica :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 14:43 (eywa33).
17 godina
DarthMarkus kaže...
toxic kaže...

Što si uzeo i koliko repa tražiš ?

Sry za OT.

Nije više ot :)

uzeo sam acer x34a predator.

a ovog cu trzit za 2k kuna a na njuskalu koju stotku više.

17 godina

Znate, ima ipak jedna igra koju je lijepo igrati na što većem TV-u. Heroes V u Hot-Seat.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice