Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.358.405
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
CPU chat tema

Nadam se da ce snimit film tipa Idiocracy temeljen na ovoj temi

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
9 godina
protjeran
Re: CPU chat tema

Tu vise nije mikro, tu je mili stuttering, 1000 puta vise 

14 godina
protjeran
lav1000 kaže...

eno sve mi se rastalilo sa 8600k, uzeo novi hladnjak i kučište....

Kad smo vec kod ovog hladnjaka sto si uzeo, pazi kako se nosi sa puno skupljom konkurencijom hladeci TR 

7:00.

Doduse u viedeu je masterliquid 240 dok je tvoj "lite" verzija, koliko sam citao jedine razlike su sto lite nema sleeved cijevi i kazu da je "baza s pumpom ponesto drugacija" klik. Ja sumnjam da bi razlike normalnog i lite verzije trebale postojati samo radi te drugacije baze posto su radijator, pumpa i ventlatori isti.

9 godina
protjeran
CPU chat tema

Chaselol se razumije u CPU problematiku ko Mare u krivi k....

18 godina
odjavljen
Tonči kaže...
XXX kaže...

Pa kaj nije bio onaj video da novi Inteli 6/6 imaju hrpu mikro sttuteringa u BF1 jer su zakucani do maksimuma? daj nek netko ponovno posta meni se neda tražiti 

Mora da se šališ?  Kako onda igra radi na 4/4? :)

Nemam pojma, odustao još kad je demo izašao nakon tjedan dana isprobavanja. Svi trče ko muhe bez glave po mapi 

9 godina
protjeran

vidjet ćemo kako će to raditi, uzeo sam i onaj modecom oberon bijelo sa kaljenim staklom...

sve skupa 100 eurića kučite i hladnjak... ja sretan da bude koji stupanj niže nego sad...

jebe me taj 71°C, da je 69°C nebi ništa kupovao

12 godina
protjeran
XXX kaže...

Pa kaj nije bio onaj video da novi Inteli 6/6 imaju hrpu mikro sttuteringa u BF1 jer su zakucani do maksimuma? daj nek netko ponovno posta meni se neda tražiti 

..... bf1: maximum pre-render frames ahead 2...... pubg: na 1....... ostali frostbite naslovi na 2 ili 3, kako kome..... i proc radi na prosjecnih 50 tak %, sa pokojim skokom do 70%, bez ikakvog sttuteringa.

dc hejter
17 godina
odjavljen

Previše je cheatera bilo u startu, također, ali zato ih u R6 Siegeu gotovo uopće nema, jer AC valja. Ma radi BF1i na slabijim konfama, na 4-jezgrenima starima po pet, šest godina. 

Nope.
17 godina
Tonči kaže...

Previše je cheatera bilo u startu, također, ali zato ih u R6 Siegeu gotovo uopće nema, jer AC valja. Ma radi BF1i na slabijim konfama, na 4-jezgrenima starima po pet, šest godina. 

Na kraju sam ipak uzeo Acer x34 predator : https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-x34-series

Pašu mi nijanse boje.

Gledao sam nešto je lošiji od onog Asusa ali me došao jeftinije.

9 godina
protjeran

kod tebe doma sve crno-crveno 

lijep komad hardwarea, uživaj 

13 godina
neaktivan
CPU chat tema

Pusti to sad,

gle ovo

jos jedan R3 1200 koji dolazi sa 8 jezgri 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 10:44 (chaselol).
9 godina
protjeran

za koji mjesec će se uz kupljenu gloriju i story na kioscima tiska dijeliti ryzen gratis 

17 godina
chaselol kaže...

Pusti to sad,

gle ovo

jos jedan R3 1200 koji dolazi sa 8 jezgri 

...

Još jedan registry hack. Samo Ryzenu 7 izmijeniš da u Windowsima piše Ryzen 3 1200 i svi odmah misle da imaš Ryzen 3 s 8 jezgri. 

lav1000 kaže...

za koji mjesec će se uz kupljenu gloriju i story na kioscima tiska dijeliti ryzen gratis 

Bez brige, sve će se to platiti kroz cijenu radne memorije.

Zamislite, Ryzen 7 1700 za 500 Kn i 8GB DDR4 2666 za 3500 Kn. Taman. 

Twitter: @191x7
14 godina
protjeran

Kuzim hiperbolu, al kolko sam citao i gledao najavljuju pojeftinjenje rama krajem 2018. kaj ne?

13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Još jedan registry hack. Samo Ryzenu 7 izmijeniš da u Windowsima piše Ryzen 3 1200 i svi odmah misle da imaš Ryzen 3 s 8 jezgri. 

Ista prica bila kad se r5 1600 poceo pojavljivati sa 8 jezgri, a u ovom slucaju HT je izgleda ugasen.

Bolje da sacekamo jos malo da vidimo jel i ovo trend 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
odjavljen

Hahahaha.... @xxx Volim čitati tvoje komentare, al samo dok su trolerski. Ips i tn u jednoj rečenici može spomenut samo mućki provokator ili neznalica. Što nisi spomenuo odziv va panela? Imaš crniju crnu, vaaaauuu. 

Ako ne voliš bf onda te treba banat. Uostalom, ne brini ti za kolekciju igara koju igramo, mi elita... Bio to port ili ne, vrti se on na troznamenkastim sličicama, dok sjedim u fotelji pred kompom, zavaljen, a ako mi se baš leži, uzmem kantu, spojim u sobu na 55" 4K i zaigram neki opuštajući SP naslov. Recimo, Life is strange nedavno

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
17 godina
CPU chat tema

FX 8300, clockan ili ne clockan, daje preko 75 FPS na 1080p 60Hz na 75Hz overclockanom monitoru (bio on TN, IPS, VPA ili Oled) u Battlefield 1 s grafičkom kojoj je usko grlo, bilo kojom kojoj je usko grlo.

Eto ga, u jednom odogovru sam pokrio i monitor i overclock monitora i Battlefield i bottleneck a da pri tome nisam skrenuo s teme procesora.

17 godina
odjavljen
Chat tema ljubitelja hardvera

Preimenovao sam temu da bude manje konfuzije o tome što je off-topic (manje-više ništa vezano za hw).

Nope.
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 11:48 (Tonči).
14 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
Tonči kaže...

Preimenovao sam temu da bude manje konfuzije o tome što je off-topic (manje-više ništa vezano za hw).

Trebao si stavit naziv "HW birtija". 

11 godina
chaselol kaže...
191x7 kaže...

Ista prica bila kad se r5 1600 poceo pojavljivati sa 8 jezgri, a u ovom slucaju HT je izgleda ugasen.

Bolje da sacekamo jos malo da vidimo jel i ovo trend 

Kakav vražji registry hack?? ja imam 3 (slovima tri) komada 8 jezgri 16th r5 1600

US server keke013#2101
16 godina

Trebala bi mi  preporuka sa gtx 1080 ili 1070   intel i5  8400 ili mozda  i5 8600k u pitanju je 120hz monitor pa evo zanima me vase misljenje sto bi bolje preporucio prijatelju.Mislio je on ici na i7 7700k ali sam ga odvartio od te kupnje jer nekako mi se cini da je ovo puno bolje.Sad samo neznam koju kombinaciju da izabere.

15 godina

i5 8600K i ok matičnu, ili i7 8700 ako se može protegnut i jeftinu matičnu ko stjepanjova koja je vrhunska za te novce ima velike OC mogućnosti za malo novaca.

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
17 godina
odjavljen
dreadmoore kaže...

Trebala bi mi  preporuka sa gtx 1080 ili 1070   intel i5  8400 ili mozda  i5 8600k u pitanju je 120hz monitor pa evo zanima me vase misljenje sto bi bolje preporucio prijatelju.Mislio je on ici na i7 7700k ali sam ga odvartio od te kupnje jer nekako mi se cini da je ovo puno bolje.Sad samo neznam koju kombinaciju da izabere.

8700K ako ga misli dulje držati, 7700K ako misli kraće. Ali za 120Hz je to to.

Nope.
14 godina
protjeran

Ako covjek razmislja izmedu 8400 il 8600k ocito je na nekom ogranicenom budzetu, naravno da bi 8700k bio idealan, al 8600k ne zaostaje skoro nista, a i to malo sta zaostaje je iznad domene od 120 fps. Do izlaska coffee lejka je 7700k bio go to cpu za 144hz, pa nije da sve igre koriste 6 jezgara i ne znam koliko threadova pa da e 8700k jedini izbor, drzat ce mu taj 8600k godinama.

13 godina

Tonči , treba si je preimenovati u ljubitelje PC hardwarea, jer ovako cemo doci na bijelu tehniku uskoro.

coffe,coffe,coffe.....
14 godina
neaktivan
war3_tft kaže...
Tonči kaže...

Trebao si stavit naziv "HW birtija". 

18 godina
odjavljen
eywa33 kaže...

Hahahaha.... @xxx Volim čitati tvoje komentare, al samo dok su trolerski. Ips i tn u jednoj rečenici može spomenut samo mućki provokator ili neznalica. Što nisi spomenuo odziv va panela? Imaš crniju crnu, vaaaauuu. 

Ako ne voliš bf onda te treba banat. Uostalom, ne brini ti za kolekciju igara koju igramo, mi elita... Bio to port ili ne, vrti se on na troznamenkastim sličicama, dok sjedim u fotelji pred kompom, zavaljen, a ako mi se baš leži, uzmem kantu, spojim u sobu na 55" 4K i zaigram neki opuštajući SP naslov. Recimo, Life is strange nedavno

LOL, ti imaš IPS a kolega ti po hercima ima TN, zato su spomenuti u istoj rečenici...opet si se jako uzbudio  

VA ima koma odaziv, doslovno se vide duhovi u crnim scenama ali to mene kao konzolaša ne smeta ni najmanje ako je igra dobra, i opet ga igram radije na TV-u nego na TN-u sa odazivom od 0.1 ms i 15 hza više.. Evo sad igram ghost recon wildlands sa gamepadom, na TV-u i to je užitak za popizditi, jer je mi je ovaj naslov iznenađenje godine. Ne radi savršeno glatko cijelo vrijeme, ali sobzirom da sam zadnji puta ozbiljnije investirao u hardver 2003. te su to od onda prodaj strao/kupi polovno za istu lovu ili sitnu nadoplatu, jako sam zadovoljan  BF1 je još jadnije gubljenje vremena od WOT-a, a WOT je dno dna 

A premještati kantu...pa ja se radije nebi igrao 

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.11.2017 12:41 (XXX).
16 godina
metallic kaže...

Tonči , treba si je preimenovati u ljubitelje PC hardwarea, jer ovako cemo doci na bijelu tehniku uskoro.

Jel' ima kakva preporuka masine za pranje rublja do 7kg?

It is always darkest just before the dawn.
17 godina
mrsmith kaže...
metallic kaže...

Jel' ima kakva preporuka masine za pranje rublja do 7kg?

Pa, Samsung se eksplozivne a ja sam imao negativnih iskustava s Indesit perilicama, mislim da te dvije marke, što se perilica tiče, ne mogu preporučiti.

18 godina
odjavljen

Gorenje, jeftino, garancija pet godina, servis i servisera na svakom čošku. Ženi ispala žica iz grudnjaka i zapela u pumpi, pozvao susjeda par kuća dalje i riješio za deset minuta. Veli to zna popraviti svaki papućar 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice