Pomoc oko izbora mobitela

poruka: 19
|
čitano: 2.684
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

ovako, treba mi neki mob koji ima dobru kameru, masu prostora na disku da ga koristim kao mp3 player i dobru bateriju

e sad, najlogicniji mi je izbor nokia n95 8g i nju namjeravam kupit

sad me zanima vase misljenje i preporuke

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Pomoc oko izbora mobitela

ako imas love, kupi n95 ili iphone koji ima nesto losiju kameru, a  ja da sam na tvom mjestu pricekao bi jos malo i uzeo si SE 905i

17 godina

Nokia N95 8Gb je Ok, bolja nego obična N95, iPhone bih zaobišao. Ali bih ti ja preporučio da si pogledaš i SE K850 (favorit). U svakom slučaju Nokiu ili SE bih preferirao kao brend, tek pokoji Samsung model, npr. G810 ili U900.

Sad neznam dali računaš na 5Mp kamere kao što sam ti gore naveo modele istih ili su ti dovoljne i one od 3,2Mp, što smatram isto dobrim za kučnu primjenu, na tebi je. U svakom slučaju što god da odaberteš gledaj da mobitel, odnosno njegova kamera ima aufokus. Što se tiče MP3 mogućnosti SE i Nokia su tu po meni najjači, mislim i Samsung je isto Ok, ali ga stavljam kao treći odabir.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uzett cu si n95 8g , u americi sam sad, pa me zanima, uzet cu unlocked phone, i sad ima negdje us wersion, a negdje international version, a negdje samo pose unlocked phone

pa sad, dal ima kakve razlike i dal ce mi radit to u hrvatskoj.

17 godina
neaktivan

Može meni pomoć oko izbora mobitela?? Ja bih htio da ima nekih 2 Gb memorije, i da mu baterija dugo traje. jer postoji takav nekakav za 1500 kn??

Marko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa zavisi koje karakteriskie trežiš, i od kojeg proizvođača, uzmeš neki mob za 1300-1400KN i kupiš memorisku karticu.

Npr. SE G502 dođe 1260KN

Intel C2D E6400 2.13GHz, Nvidija 7900GS 256 MB, HDD 250GB, 2GB DDR2 RAM-a 667 MHz
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2008 10:22 (Geek).
17 godina
neaktivan
Djozq kaže...

uzett cu si n95 8g , u americi sam sad, pa me zanima, uzet cu unlocked phone, i sad ima negdje us wersion, a negdje international version, a negdje samo pose unlocked phone

Samo pazi da ti tel. radi na nasim GSM frekvencijama.
17 godina
neaktivan
Djozq kaže...

Razlika je u 3G mreži. Američke ne rade na našoj 3G. Uzmi international!
17 godina
neaktivan

3g mreza je za internet jelda, telefon sa sim karticom ce radit za pozive i drugo, jelda?=

a ima i wirless

17 godina
freak kaže...

Može meni pomoć oko izbora mobitela?? Ja bih htio da ima nekih 2 Gb memorije, i da mu baterija dugo traje. jer postoji takav nekakav za 1500 kn??

SE K800 + 2 GB karticu - nekih 1300 kn
AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
Djozq kaže...

3g mreza je za internet jelda,...

Jednim djelom DA. 3G mreža ti je nadogradnja EDGE (GPRS) mreže na veće brzine download-a i upload-a. Služi ti i za videotelefoniju, što iskreno sumljam da koristiš.
هردسري & سبيدسري
17 godina
neaktivan

postoji kupi si  nokia xpress music   3110 ima  2 gb kamera 2.0 mpx i ako te još šta zanima napiši mi poruku ok

17 godina
neaktivan
freak kaže...

Slažem se za K800i. 700kn ti je mob u Tele2, kartica od 2 gigabajta je cca. 150kn = 850kn, a mob je izvrstan.
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan

hvala!!Osmijeh

džemo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

n95 je dobar i sve to, ali mu full malo traje baterija i baš je glomazan i težak. nije mi neš.Izlanuo se

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

e hebemu, koliko je to full malo, treba mi vecinom za slusanje mp3 na slusalicama, da traje bar 2-3 dana, neznam, sta mi se jos moze preporucit, da ima masu memorije s dobrom kamerom i odlicnom baterijom :P

e i da, se isplati uzet 3g iphone, ili je i stari dobar, mislim ga bratu od 15 godina uzet, neznam koliko njemu treba te neke sitnice sta ima novi iphone, 3g definitivno mu nije potreban jer to nece ni koristit, virless je dosta.

17 godina
neaktivan

ma sta se tice baterije za nokiu n95 8g, one od mugen power ce to rijesit, jest da malo strsi i od cigle napravi jos vecu al jebiga, svidjaju mi se cigle :=0

link

17 godina

Djozq što se tiče toga što si naveo MP3 i kamera sve me vuče na SE serije K, C, W. Malo si pogledaj te modele, SE općemito ima dobre baterije i mp3 svirače u tim klasama i naravno što je veća brojčana oznaka to je u prtavilu bolji. Što se tiče 3G iPhona radije Ne, možda rađe first gen. iPhone, mada i jedan i drugi imaju loše kamere.

Uz napomenu da pri odabiru bilo kojeg mobitela pazi da posjeduje utor zamemorijsku karticu.

هردسري & سبيدسري

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Djozq kaže...

e hebemu, koliko je to full malo, treba mi vecinom za slusanje mp3 na slusalicama, da traje bar 2-3 dana, neznam, sta mi se jos moze preporucit, da ima masu memorije s dobrom kamerom i odlicnom baterijom :P

e i da, se isplati uzet 3g iphone, ili je i stari dobar, mislim ga bratu od 15 godina uzet, neznam koliko njemu treba te neke sitnice sta ima novi iphone, 3g definitivno mu nije potreban jer to nece ni koristit, virless je dosta.

Isplati se uzeti iPhone 2G, vrhunska stvarčica.  I kamera je ok, iako neki tvrde suprotno.  Minus je što nema flash-a za noćno snimanje, ali dnevne slike su vrlo dobre + WIFI + jednostavno, intuitivno i brzo sučelje + virtualna tipkovnica + touchscreen sa hrpom varijacija uporabe + ..

Moja preporuka.

Iphone 2G  certified by ferovca..
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice