ovako, treba mi neki mob koji ima dobru kameru, masu prostora na disku da ga koristim kao mp3 player i dobru bateriju
e sad, najlogicniji mi je izbor nokia n95 8g i nju namjeravam kupit
sad me zanima vase misljenje i preporuke
ovako, treba mi neki mob koji ima dobru kameru, masu prostora na disku da ga koristim kao mp3 player i dobru bateriju
e sad, najlogicniji mi je izbor nokia n95 8g i nju namjeravam kupit
sad me zanima vase misljenje i preporuke
ako imas love, kupi n95 ili iphone koji ima nesto losiju kameru, a ja da sam na tvom mjestu pricekao bi jos malo i uzeo si SE 905i
Nokia N95 8Gb je Ok, bolja nego obična N95, iPhone bih zaobišao. Ali bih ti ja preporučio da si pogledaš i SE K850 (favorit). U svakom slučaju Nokiu ili SE bih preferirao kao brend, tek pokoji Samsung model, npr. G810 ili U900.
Sad neznam dali računaš na 5Mp kamere kao što sam ti gore naveo modele istih ili su ti dovoljne i one od 3,2Mp, što smatram isto dobrim za kučnu primjenu, na tebi je. U svakom slučaju što god da odaberteš gledaj da mobitel, odnosno njegova kamera ima aufokus. Što se tiče MP3 mogućnosti SE i Nokia su tu po meni najjači, mislim i Samsung je isto Ok, ali ga stavljam kao treći odabir.
uzett cu si n95 8g , u americi sam sad, pa me zanima, uzet cu unlocked phone, i sad ima negdje us wersion, a negdje international version, a negdje samo pose unlocked phone
pa sad, dal ima kakve razlike i dal ce mi radit to u hrvatskoj.
Može meni pomoć oko izbora mobitela?? Ja bih htio da ima nekih 2 Gb memorije, i da mu baterija dugo traje. jer postoji takav nekakav za 1500 kn??
Pa zavisi koje karakteriskie trežiš, i od kojeg proizvođača, uzmeš neki mob za 1300-1400KN i kupiš memorisku karticu.
Npr. SE G502 dođe 1260KN
uzett cu si n95 8g , u americi sam sad, pa me zanima, uzet cu unlocked phone, i sad ima negdje us wersion, a negdje international version, a negdje samo pose unlocked phone
3g mreza je za internet jelda, telefon sa sim karticom ce radit za pozive i drugo, jelda?=
a ima i wirless
Može meni pomoć oko izbora mobitela?? Ja bih htio da ima nekih 2 Gb memorije, i da mu baterija dugo traje. jer postoji takav nekakav za 1500 kn??
3g mreza je za internet jelda,...
postoji kupi si nokia xpress music 3110 ima 2 gb kamera 2.0 mpx i ako te još šta zanima napiši mi poruku ok
hvala!!
n95 je dobar i sve to, ali mu full malo traje baterija i baš je glomazan i težak. nije mi neš.
e hebemu, koliko je to full malo, treba mi vecinom za slusanje mp3 na slusalicama, da traje bar 2-3 dana, neznam, sta mi se jos moze preporucit, da ima masu memorije s dobrom kamerom i odlicnom baterijom :P
e i da, se isplati uzet 3g iphone, ili je i stari dobar, mislim ga bratu od 15 godina uzet, neznam koliko njemu treba te neke sitnice sta ima novi iphone, 3g definitivno mu nije potreban jer to nece ni koristit, virless je dosta.
Djozq što se tiče toga što si naveo MP3 i kamera sve me vuče na SE serije K, C, W. Malo si pogledaj te modele, SE općemito ima dobre baterije i mp3 svirače u tim klasama i naravno što je veća brojčana oznaka to je u prtavilu bolji. Što se tiče 3G iPhona radije Ne, možda rađe first gen. iPhone, mada i jedan i drugi imaju loše kamere.
Uz napomenu da pri odabiru bilo kojeg mobitela pazi da posjeduje utor zamemorijsku karticu.
e hebemu, koliko je to full malo, treba mi vecinom za slusanje mp3 na slusalicama, da traje bar 2-3 dana, neznam, sta mi se jos moze preporucit, da ima masu memorije s dobrom kamerom i odlicnom baterijom :P
e i da, se isplati uzet 3g iphone, ili je i stari dobar, mislim ga bratu od 15 godina uzet, neznam koliko njemu treba te neke sitnice sta ima novi iphone, 3g definitivno mu nije potreban jer to nece ni koristit, virless je dosta.