Ovako,jel vrijedi garancija ako nemamo originalni racun,nego kopiju racuna?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zasto ne bi vrijedila?
Racun je da se vidi datum kupnje i proizvod da bi se mogo povezat sa SN koji je u bazi podataka prodanih proizvoda.
Cak i bez racuna mora vrijedit,ne vidim razloga zasto ne...
Imas problem s nekim servisom/ducanom ili?

Samo pitam,radi se o mobitelu kojeg mislim kupiti,nebi dobio odmah origigi racun,pa me zanimalo dali mi i ovako vrijedi gara.
Gdje je kupljen,nazovi to mjesto i pitaj da li vrijedi.
Di je problem :)?
Sjećam se da se u Mobisa moglo donijet bez racuna i prošlo bi bez problema.

Nisam ga jos kupio,al namjeravam ga uzeti u srijedu,radi se htc desire-u.(radi samo na vip,dakle vjerovatno je tamo kupljen)
Uglavnom,gara bi trebala vrijediti.I nebi bilo da nemam racun,nego da nemam origigi racun,vec kopiju racuna.

Mislim da bi trebali priznati,ali opet zavisi od trgovine do trgovine hoce li uvaziti. Moja iskustva govore da uvijek traze racun, iako sam imao i garanciju,dakle garancija+racun.
Pozdrav. Imam Galaxy S II te mi se oštetio poklopac od baterije. Baterija i sve je okej, samo je poklopac malo u defektu. Hoće li to zamjeniti ako odnesem na servis?
Na garancijskom listu piše:
"Samsungove obveze ograničene su na popravak kvara ili zamjenu oštećenog dijela, ili pak, zamjenu samog proizvoda."
"Jamstvo nije primjenjivo na druge slučajeve osim oštećenja u materijalu, dizajnu i izradi."
Pozdrav. Imam Galaxy S II te mi se oštetio poklopac od baterije. Baterija i sve je okej, samo je poklopac malo u defektu. Hoće li to zamjeniti ako odnesem na servis?
Ne. Bar ne besplatno.
Koliko ga već posjeduješ?Ako je manje od oko mjesec dana mogao bi se izvući na grešku u izradi i slično ;)