Veliki interes za iPhoneom 4

poruka: 140
|
čitano: 19.877
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Veliki interes za iPhoneom 4".
17 godina
RE: Veliki interes za iPhoneom 4
Dom031 kaže...
Psiho246 kaže...
Dom031 kaže...
Psiho246 kaže...

Isss, kolko jadnika ovdje.

Pisu respect zato jer hrpa debila bez zivota kampira da bi se predbiljezila za hebeni mobitel.

Stvarno svaka cast! Respect! Postovanje! Hahahahah.

Netko isto tako non-stop kampira na forumu te samo čeka i čeka Apple teme... Zbilja interesantno 

LOL! Koji mi je ovo post danas?

Ti si isti ko ta ekipa koja kampira da se predbiljeze za mobitel.

Malo...ogranicen. xD

Tvoja ljubomora nadilazi sve granice. Valjda su si naručili zato da budu sigurni da će im mobitel stići na vrijeme a ne da se pitaju hoće li ih biti dovoljno u trgovini na dan prodaje.

A ovo je stvarno čudno, inače tvoji postovi čine veliki postotak u Apple temama, vjerojatno nisi na vrijeme vidio vijest. Možda si i ti kampao negdje?

Hehe, ako mislis da ces me spustit na svoju razinu, prevario si se.

Ovo mi je zadnji post upucen tebi u ovoj temi, a ti ako hoces.

Zasto? Pa zato jer se sigurno necu svadati sa likom koji iskazuje svoje postovanje likovima koji kampiraju da bi se predbiljezili za mobitel.

Vidite tu sposobnost Appleovaca da sve okrenu na svoju stranu?

Ja komentiram da su ljudi koji kampiraju da bi se predbiljezili za nekakav mobitel - debili i na jednom sam ja "bad guy".

Kako uopce nesto takvo u njihovim ocima moze biti pozitivna stvar? :D

Strasno...

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Dom031 kaže...
Tvoja ljubomora nadilazi sve granice. Valjda su si naručili zato da budu sigurni da će im mobitel stići na vrijeme a ne da se pitaju hoće li ih biti dovoljno u trgovini na dan prodaje.

A ovo je stvarno čudno, inače tvoji postovi čine veliki postotak u Apple temama, vjerojatno nisi na vrijeme vidio vijest. Možda si i ti kampao negdje?

Ljubomora... Ti stvarno misliš da je čovjek ljubomoran (čini mi se da ne znaš ni šta znači ta riječ no neka) na nekoga jer se taj predbilježio na iPhone? Ja se nadam da si se šalio.

edit: @Psiho: pa normalno da si bad guy, ovo je iPhone tema i jedini koji imaju pravo pristupa su ljudi koji posjeduju ili imaju želju posjedovati taj uređaj

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 21:25 (Mirko935).
16 godina
neaktivan
intel2hoky kaže...
Za te novce kupim komp i mobitel. Kakva idiotarija....

Ako imaš viška para, onda i komp i mobitel i iPhone

Neznam šta da napišem :) xf:cerina14
16 godina
neaktivan

Na moju razinu..?

Pa ti ljude koji su si rezervirali mobitel nazivaš debilima.

Ispada kao da su si uplatili karte do tvornice u Kini (ili gdje već) da dobiju iPhone..

*Čisto da se vidi tvoja razina. Recimo neka osoba je invalid i nemože tako lako 'odšetati' do trgovine već joj je puno lakše da si mobitel naruči preko interneta te da joj stigne na kuću adresu. Tebi je recimo takva osoba debil.. 

Shvati da je to obično rezerviranje pobogu.

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Dom031 kaže...

Ljubomora... Ti stvarno misliš da je čovjek ljubomoran (čini mi se da ne znaš ni šta znači ta riječ no neka) na nekoga jer se taj predbilježio na iPhone? Ja se nadam da si se šalio.

edit: @Psiho: pa normalno da si bad guy, ovo je iPhone tema i jedini koji imaju pravo pristupa su ljudi koji posjeduju ili imaju želju posjedovati taj uređaj

Da zbilja mislim, jer ovo njegovo bezvezno komentiranje je smiješno. Neznam kada je taj nešto normalno napisao.

Njemu se sve svodi na bolesnike i propisivanje lijekova drugima

Nemam ja veze sa tim ljudima, isto bi rekao i da se radi o Nokiji, Samsungu, HTC-u.... Samo u tom slučaju on nebi napisao ovakvo nešto jer naravno to nije Apple kojeg nepodnosi

16 godina
neaktivan

Kolika bi trebala biti cijena toga u nas i inozemstvu?

Nepratim temu pa oprostite na 'glupom' pitanju

Neznam šta da napišem :) xf:cerina14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Kolika bi trebala biti cijena toga u nas i inozemstvu?

Nepratim temu pa oprostite na 'glupom' pitanju

U Italiji će otključani koštati ~620€ (16GB) i ~720€ (32GB)

Kod nas bi trebao imati iste cijene kao i 3GS ;)

17 godina
neaktivan

@Njambris:

Ajde, lijepo od tebe, ako tako stvarno misliš.
Vraćam ono da mi je žao zbog onog što sam ti rekao ... :)  Jer stvarno mi je žao, ja nisam takav ...

I, onda ? Kupuješ iPhone 4 ? ;)

x
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 22:00 (AnyDog).
16 godina
neaktivan
Dom031 kaže...
Da zbilja mislim, jer ovo njegovo bezvezno komentiranje je smiješno. Neznam kada je taj nešto normalno napisao.

Njemu se sve svodi na bolesnike i propisivanje lijekova drugima

Nemam ja veze sa tim ljudima, isto bi rekao i da se radi o Nokiji, Samsungu, HTC-u.... Samo u tom slučaju on nebi napisao ovakvo nešto jer naravno to nije Apple kojeg nepodnosi

Za početak bih te molio da pogledaš na wikipediji razliku između ljubomore i zavisti.

Što se tiče onih koji stoje u redovima da kupe novi iPhone, da, to su kretenčine svjetske; netko kome je toliko bitno da među prvima ima hebeni telefon nije normalan. Pogledaj slike iz novina za onaj dan kad je došao kod nas iPhone (valjda prvi), kreteni na kiši stoje samo da bi dobili mobitel. To je po tebi normalno? I to bih napisao za bilo koju drugu marku, ali očito nijedna druga nema korisnike koji su na takvoj mentalnoj razini.

A u vezi ovih predbilježbi je slična stvar, očito je ljudima vrlo besmislen život kad im je toliko bitno da prvi dobiju mobitel.

17 godina

btw dao sam 2750kn za Desire

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Mirko935 kaže...

Ne, ovo je forum

16 godina
neaktivan
parizer kaže...

Ne, ovo je forum

Pa šta se onda ovi iPhoneovci ljute kad netko dođe i kritizira iPhone ili Apple?

17 godina
Mirko935 kaže...
parizer kaže...

Ne, ovo je forum

Pa šta se onda ovi iPhoneovci ljute kad netko dođe i kritizira iPhone ili Apple?

Nek se ljute, koga briga... Ako ne mogu prihvatiti drukcija misljenja onda njihov problem.

Ne bi uopce trebali biti na forumu jer upravo forum obiluje razlicitim misljenjima i upravo je to njegova glavna osobina (razmjenu informacija, misljenja i cega sve ne...)

OT Ne mogu vjerovati da je tolika potraznja za novim iPhoneom. Meni se ne cini toliko boljim od 3GS-a

16 godina
neaktivan
parizer kaže...
Nek se ljute, koga briga... Ako ne mogu prihvatiti drukcija misljenja onda njihov problem.

Ne bi uopce trebali biti na forumu jer upravo forum obiluje razlicitim misljenjima i upravo je to njegova glavna osobina (razmjenu informacija, misljenja i cega sve ne...)

OT Ne mogu vjerovati da je tolika potraznja za novim iPhoneom. Meni se ne cini toliko boljim od 3GS-a

Slažem se ja apsolutno s tim, zato sam i napisao onaj gore komentar, ali njih očito smeta čim netko kaže nešto loše u vezi Applea i iPhonea.

16 godina
neaktivan

Zanimljivo je da su to samo crni iPhonei, da je bilo i bijelih kontam da bi se bez problema prešlo 1.000.000 uređaja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovi svi sto cekaju u tolikim redovima za predbilježbu nisu ljudi več su st.ka.Ljudi su strpljivi, razumni i mogu pričekati par dana da se euforija za određeni gadet normalizira, a st.ka radi stampedo i gaze jedni druge kako bi došli do određenog cilja

Imam iPhone 3GS( to mi je jedini proizvod od Applea) i izvrstan je gadet, al daleko od savršenstva i ima svojih mana kao bilo koji drugi gadet, a sad je samo pitanje kome te mane smetaju, a  kome ne.

I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Vidim da vam se baš sviđaju kamperi pa evo jednog zbilja posebnog, vjerojatno i rekordera xD

http://techblog.dallasnews.com/archives/2010/06/first-iphone-4-camper-shows-up.html

(Tjedan dana će taj uživati na finom suncu, barem će fino pocrniti)

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sad više mislim da ovo ljudi rade zbog popularnosti nego samog uređaja, što je i dokaz, evo ovaj članak je već sigurno pola svijeta vidjelo i sada svi komentiraju njega...

Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Ja sad više mislim da ovo ljudi rade zbog popularnosti nego samog uređaja, što je i dokaz, evo ovaj članak je već sigurno pola svijeta vidjelo i sada svi komentiraju njega...

Nebi ja zbog toga trpio sunce tjedan dana, spavanje u šatoru a još i nedostatak wc-a, kuhinje ufff

To što će biti poznat par dana i poslije nitko za njega čuti ni pitati više neće...

16 godina
neaktivan
Dom031 kaže...
Nebi ja zbog toga trpio sunce tjedan dana, spavanje u šatoru a još i nedostatak wc-a, kuhinje ufff

To što će biti poznat par dana i poslije nitko za njega čuti ni pitati više neće...

I sad mi reci da čovjek nije kretenčina Belji se

17 godina
Dom031 kaže...

A ne vjerujem da mu mobitel može pružiti toliko zadovoljstva u životu da mu se ova ekspedicija isplati.

Meni je to užasno plitko i ne znam možda sam zatucan i konzervativan ali jel se zbilja isplati dati par dana, tjedana na nešto što ćeš za 2 tjedna (niti) moći lijepo kupiti u dućanu.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
18 godina
Prebiljezen ima 3 dana.
e.......
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

To što je netko pronašao proizvod/sadržaj kojim su pogodili interese većine ljudi ne znači da je to i najbolji proizvod

Ali ga sigurno ne cini smecem od proizvoda.

http://www.mojtv.info
17 godina
neaktivan
voyager kaže...

Nerazumijem što je toliko bolje kod iphonea nego kod  kod drugih smartphoneova

Nista. Isto sta ni drugi smartphoneovi nisu drasticno bolji od iPhonea. Sve su to kvalitetni i odlicni uredjaji.

17 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...

Što se tiče onih koji stoje u redovima da kupe novi iPhone, da, to su kretenčine svjetske; netko kome je toliko bitno da među prvima ima hebeni telefon nije normalan. Pogledaj slike iz novina za onaj dan kad je došao kod nas iPhone (valjda prvi), kreteni na kiši stoje samo da bi dobili mobitel. To je po tebi normalno? I to bih napisao za bilo koju drugu marku, ali očito nijedna druga nema korisnike koji su na takvoj mentalnoj razini.

A u vezi ovih predbilježbi je slična stvar, očito je ljudima vrlo besmislen život kad im je toliko bitno da prvi dobiju mobitel.

*Ogromna* je razlika izmedju cekanja u red i koristenja blagodati tehnologije i narucivanja/predbiljezbe na Internetu.

18 godina
LoL nema me dva dana i dođem na 100+ postova o iphone.
Predobri ste, da vas nema trebalo bi vas izmisliti.

Taj telefon nije namjenjen sirotinji tak da ne znam kaj dramite.

Do sad sam kupil dva iphonea jer imam pretplatu i kad mi istekne kupil budem još jednog.
Svaki put kad mi istekne pretplata imam tolko bodova da dobijem iphone za 1 kn.
Znate kaj još t-scum ima za 1kn?
Ništ.

Sad da se vratimo na temu. Mislim da je laž da im se sustav za zaprimanje rezervacija srušil. Svaka budala koja stoji u bilo kakvom redu a da nije za kruh je budala. Ne računam red za platit neki račun ili stajat u redu na policiji za novu osobnu. Znači stajat u redu za sve osim kruha kaj ti treba da ne umreš od gladi je ultimativan kretenizam a ti ljudi koji imaju tolko vremena i volje da čekaju na rezervaciju mora da su stvarno jadni ili im je tak dobro u životu i imaju tak malo obaveza u životu da si mogu priuštit tako nešto.
Iskreno rado bi bio jadan i glup ko ameri da si mogu priuštit da mi je jedina briga u životu stajat pred dućanom s ekipom i kopat nos po cijeli dan.
Realnost je takva da živim u HR, imam primanja koja su recimo HR prosjek i trenutno mi je jedina briga kak budem izmislil dosta love za na more a da ne moram dati bubreg pod račun.
17 godina
neaktivan
AnyDog kaže...

@Njambris:

Ajde, lijepo od tebe, ako tako stvarno misliš.
Vraćam ono da mi je žao zbog onog što sam ti rekao ... :)  Jer stvarno mi je žao, ja nisam takav ...

I, onda ? Kupuješ iPhone 4 ? ;)

Samo ako ga dobijem jeftino. Ili ako se prevrne kamion s iPhonima pred mojom kučom... Smijeh Zamisli ono da dođeš u banku i kažeš : Može kredit za iPhone 4 i iPad-... LOL koji fail.... Ako bude iPhone 4 u t-comu za 898 kn ( 2 godine pretplata na tarifi i300) možda ga i uzmem... Imam prijatelja u Austriji, a oni će dobiti iPhone prije nas. Baš me zanima koliko će Austrijski T-mobile ili Orange htjeti za iPhone na pretplatu...

15 godina
neaktivan
Mirko935 kaže...
Njambris kaže...

Chaos zašto se obazireš na proizvod koji te ne interesira?  Sad ti Njemački pokolj Židova uspoređuješ s kupnjom Smartphona???? To tebi zvuči normalno? Zar je tebi neko iz Appla došao doma i prislonio ti pištolj na čelo? Siguran sam da nije... Ako te taj proizvod ne zanima nemoj se obazirati na njega. Evo npr. Apple proizvodi par proizvod koji ja smatram glupim a to je : Mac Book Air ... koma. Ukusi se razlikuju. Samo te molim nemoj pokolj ljudi uspoređivat s mobitelima/smartphonima...

Bože sveti, pa vi kao da ništa ne razumijete. On je usporedio to što su tada Nijemci mislili da je u redu ubijati Židove, a Židovi, koji su bili u manjini, očito nisu tako mislili. Nije uvijek većina u pravu.

Tako da ta njegova usporedba stoji, problem je što ju ti krivo interpretiraš.

Ma nemoj, još sad se sjećam na faksu kad je profesor održavao predavanja pa nam stavio pokuse koje su radili, i od toga mi je jako jasno da će ljudi prije kupit govno u celofanu, nego kvalitetu u običnom bijelom papiru, čist primjer,

ženama su kremu za lice u jednu *shiny* posudu zapakirali mast za pete, a u drugu potpuno bijelu posudu stavili kvalitetnu kremu za lice, znaš li da je preko 90% žena odgovorilo da im je mast za pete bolja? To su činjenice Ima brdo takvih primjera, Tehnički potkovanije osobe će jako rijetko uzimat iphone

18 godina
neaktivan

@Njam, nisi li već i sebi dosadan s tim pričicama, o frendovima u Austriji? Čovjek stiče dojam k'o da imaš 13. godina, i da ti je ovo zajebancija, a ne zarađivanje Apple kruha. Namigiva

Eto, ja sam stigao upogoniti svoj 3GS jučer. Vidim da ljudi pričaju u kontekstu da je proizvod smeće i slične stvari... dakle izvedba kučišta izgleda jako, jako dobro. Svejedno mi je ako je to plastika ili metal, ali svi rubovi sjedaju apsolutno na mjesto i po tome je definitivno klasa iznad prema mobitelima za obične smrtnike. Primiti na znanje da nemam fetiš na mobitele, pa su moja oba mobitela koja sam prije koristio k750i (još uvijek u pogonu) i Qtek 8310 (jučer umirovljen) već vrlo vremešni po godini kada su se pojavili na tržištu..

3GS ima kameru za malu djecu nasparm k750i, dakle od jako starog mobitela. 3GS USB punjenje je tipično za Apple preko nestandardnog konektora, ali bar imaju tu opciju. iTunes je mastodont koji je navlakuša za kupnju mjuze i aplikacija. Ne vidim razlog da sync aplikacija ima toliko megabajta, ali opet i Windows Mobile na Qteku je trebao sync aplikaciju za suvisli rad, dakle oba mobitela se ne ponašaju kao USB stick dok ih se spoji na računalo bez njihove aplikacije.

Doživljaj YouTuba na ajFonu i spajanje na kriptiranu WiFi mrežu su besprijekorno složeni. Ne vidim aplikacije za prikaz PDFova, i Office dokumenata što bi smartphone trebao imati. Sa Outlookom je syncao kontakte, ali za unose u kalendar nisam siguran i to moram istražiti.

Ono što sa ovim offtopicom želim reći je da sumnjam da će 4. generacija biti nešto revolucionarno prema funkcijama i hardveru 3GSa. Naravno kampanja nagovještava novog mobilnog Mesiju. Možda ako su pametni su stavili jaču podršku za 3D, ali to još treba vidjeti.

Uglavnom prekrasno ulašten komadić elektronike, a sada da li vrijedi te novce što se funkcija tiče? Ne. Da li vrijedi te novce za one koji vole šarene perlice? DEFINITIVNO! Ljudi su uvijek voljeli nakit i skupu robicu jer je ona odašiljala svoju poruku u okolinu, tako je i sa 4vorkom.

Stajati u redu za predbilježbu? Pa ako postiji online mogućnost onda bih to iskoristio, ali srljati kupiti novu ciglicu a da još ne znam da li se pregrijava ili možda ima neke dječje bolesti... to pametni ljudi prepuštaju early addopterima. Namigiva

Pozdrav svima koji su moju usporedbu s Nacistima razumjeli onako kako je bilo zamišljenju. Mentalni napor potreban za razumjevanje iste je nekome očito izvan domašaja. Možda ako se kupi 32GB verzija bude bolje, možda sa 16GB šteka. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.6.2010 11:16 (Chaos).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
@Kecko: Slazem se ja apsolutno s tobom, ne kuzim kakve veze ima moj post kojeg si citirao s tim sto si napisao
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice