Isss, kolko jadnika ovdje.
Pisu respect zato jer hrpa debila bez zivota kampira da bi se predbiljezila za hebeni mobitel.
Stvarno svaka cast! Respect! Postovanje! Hahahahah.
Netko isto tako non-stop kampira na forumu te samo čeka i čeka Apple teme... Zbilja interesantno
LOL! Koji mi je ovo post danas?
Ti si isti ko ta ekipa koja kampira da se predbiljeze za mobitel.
Malo...ogranicen. xD
Tvoja ljubomora nadilazi sve granice. Valjda su si naručili zato da budu sigurni da će im mobitel stići na vrijeme a ne da se pitaju hoće li ih biti dovoljno u trgovini na dan prodaje.
A ovo je stvarno čudno, inače tvoji postovi čine veliki postotak u Apple temama, vjerojatno nisi na vrijeme vidio vijest. Možda si i ti kampao negdje?
Hehe, ako mislis da ces me spustit na svoju razinu, prevario si se.
Ovo mi je zadnji post upucen tebi u ovoj temi, a ti ako hoces.
Zasto? Pa zato jer se sigurno necu svadati sa likom koji iskazuje svoje postovanje likovima koji kampiraju da bi se predbiljezili za mobitel.
Vidite tu sposobnost Appleovaca da sve okrenu na svoju stranu?
Ja komentiram da su ljudi koji kampiraju da bi se predbiljezili za nekakav mobitel - debili i na jednom sam ja "bad guy".
Kako uopce nesto takvo u njihovim ocima moze biti pozitivna stvar? :D
Strasno...

Zamisli ono da dođeš u banku i kažeš : Može kredit za iPhone 4 i iPad-... LOL koji fail.... Ako bude iPhone 4 u t-comu za 898 kn ( 2 godine pretplata na tarifi i300) možda ga i uzmem... Imam prijatelja u Austriji, a oni će dobiti iPhone prije nas. Baš me zanima koliko će Austrijski T-mobile ili Orange htjeti za iPhone na pretplatu...