@Njambris:
Okay, shvatili smo da ti očito imaš interesa hvaliti nešto što ni sam nisi imao prilike koristiti jer još uopće nije dostupno.
Svaka ti čast što vjeruješ u sve što negdje piše ili se vidi na televiziji. Većina medija živi od reklama. Da se ponašaju kao Feral, djelili bi i sudbinu Ferala i kako kaže čovjek da su popljuvali tu ciglicu sumnjam da bi se "izgubljeni" probni primjerak opet "slučajno" našao u redakciji nekog tog medija.
Oni koji se ipak trude tu i tamo uključiti mozak znaju da se ne može vjerovati niti forumima niti blogovima 100%, pa onda aproksimiraš, ali najbolje je kada sam platiš i sam koristiš, a objektivan si jer te ne plaća niti zastupnik niti marketinška kompanja koja je zadužena za gerila marketing i u našem zapečku. Na kraju balade i ovce trebaju svoje veselje, stoga veselo nek pričaju beee, beee... Tko bi pri zdravoj pameti nakon minimalno dvije godine pretplate od minimalno 300kn mjesečno popljuvao nešto što je tako skupo platio. To bi bio dokaz da je bio budala i popušio kampanju.
Što pak se marketinga tiče, svaka čast Stevici i ovaj put, čovjek je dobro naučio posao i proučio ovce kojim uvaljuje svoje ciglice. Respect na tome!
A sam telefon sumnjam da je neki odmak od 3GS, eventualno je pojeftinjenje proizvodnje.
A činjenica da ne mogu proširiti memoriju ili zamijeniti bateriju ovčicama i fashion victims ni nije toliko presudno jer će eto za godinu dana izaći nova "verzija" sa više memorije, super duper displayom.
Na sreću nije se ni puno izgrebao u tih godinu dana nošenja po špici u onoj kurtonskoj futroli.
Moja osobna psihološka granica za bilo kakav mobitel je 2500kn i to još od 2003. godine kada sam kupio Palm Treo. Da je taj telefon imao iPhone hardware još bi se sada prodavao jer bi bio tri svjetlosne godine ispred konkurencije po funkcionalnostima. Ipak prestao je funkcionirati nakon nekih 3-4 godine korištenja i to ne zbog baterije već zbog nekih drugih internih ahilovih peta. Makar ni on nije imao izmjenjivu bateriju.
Interesantno će biti vidjeti kako će se ti ajFonovi ponašati nakon par godina rada i dojmovi korisnika koji će željeti zamijeniti bateriju. Naravno ni to neće spriječiti ovčice da puše reklame.
Sve ovo napisala je osoba koja je jučer u redovnoj godišnjoj zamjeni mobilnih uređaja od svoje firme dobila 3GS na korištenje. Mene to na sreću ne košta niti jednu kunu, jer ga inače ne bi ni taknuo. Valjda će uspjeti zamijeniti vjerni Qtek koji je počeo izdisati. Vidjet ćemo kako će proći sinkronizacija sa Outlookom, ako uopće prođe.
E da... gdje bi se u Zagrebu mogli kupiti ti kurtoni za AjFone? Da mi se moje milo čedo ne izgrebe? Također me zanima gdje se može kupiti onaj prah koji gimnastičari koriste prije nego krenu na sprave? Da ne zapackam svoju ciglicu. I became a fashion victim, WHY UNIVERSE?! WHY???