Ovaj robot može sam slagati rublje

poruka: 14
|
čitano: 3.728
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ovaj robot može sam slagati rublje".
15 godina

Još da popegla rublje i bit će totalni hit!

5 0 hvala 1
16 godina

-dite materino!! (ono što ponosni ćaća može reć, kad dite pokaže nasljedne osobine..) .. tj ako niste primjetili, ljevak je.. :))

-i da, prigodna uzrečica, dobar je tko ga je napravio... pa ću diskretno reći JA! :) no još ima puno za učiti dok dođe do majstorskog statusa ćaće..

-ako netko pomisli da je mali spor.. a što da je to vaše dite? :) .. i nije poso zec pa da utekne itd..

-ovo je već stvarni napredak.. ok, uz sarkazam ali i realno u odnosu na ostatak robota koji samo što nisu, posljednja utrka, onak.. tužno-smiješno što se nagrađuje kao uspjeh, ..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
4 godine
suspendiran
Re: Ovaj robot može sam slagati rublje
sina-k kaže...

Još da popegla rublje i bit će totalni hit!

2025 godina i koliko je meni poznato sve žene svijeta bi dale za neki pristupacniji uredaj za peglanje, imaju nekakvi strojevi no to je sve glomazno i po 2000€

16 godina

-napomena.. ovo nije za peglanje, nego slaganje.. (npr već opeglanog) ..

-za preglanje je potrebna naprednija verzija, nešto što za sad nije ni na horizontu.. nešto što nije za robota klase 'dite', nego pravi muž! :)

+primjećuje se diskriminacijska dogma-stereotip, žene za peglanje.. jednakost!

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2025 14:02 (ihush).
14 godina

A koristi li bradu da folda plahtu?

Nedavno sam ostap paf kad sam saznao koliko ljudi pegla gaće čarape i plahte.

Nije mi struka , ali meni se čini da bi u pitanju mogao biti neki -itis  , ili čak -oza.

Otkako živim sam nemam peglu, rublje odmah objesim , osuši se 90 posto ravno.

Robu koja mi se čini da se tu ne uklapa uopće ne kupujem.

Dvije košulje koje imam malo dodatno iza pranja u 20 sek poravnam rukama i budu poprilično ok.

U 15 god možda sam dvaput dobio kometar jer te krava žvakala.

Tako da po meni radi se o kategoriji " krstit jariće".

1 3 hvala 0
16 godina
klokan057 kaže...

..

-da i ne.. to je demonstracija da može, mada sporo, traljavo .. ali može, pri čemu je to za robota vrlo kompliciran task, daleko teži nego robotska ruka u fordovoj tvornici koja šarafi osovinu..

-nije važno što radi, nego da može, i ove pipljave poslove, mada kad bi ocjenjivali radnika bilo bi loš-spor kojem treba još pomoćnik pravilno donjeti novu hrpu na desnu (njegovu lijevu) stranu koju on složeno odloži u košaru-prostor na drugoj strani.. što ako to 'poremetimo'.. čoban retardus će znati ai neće.. što ako umjesto ovih malih sivih ručnika dobije materijal druge dimenzije-boje-texture, npr ručnik od 2m za plažu.. koji ne stane u košaricu ako ga složi itd. a da ne dodajemo čarape-parove ili bilo što 'kompliciranog' za ljude no stvarno teško za ai .. njima naprotiv nije teško podići koju tonu tereta ili raditi 24h...

10 godina
klokan057 kaže...

A koristi li bradu da folda plahtu?

Nedavno sam ostap paf kad sam saznao koliko ljudi pegla gaće čarape i plahte.

Nije mi struka , ali meni se čini da bi u pitanju mogao biti neki -itis  , ili čak -oza.

Otkako živim sam nemam peglu, rublje odmah objesim , osuši se 90 posto ravno.

Robu koja mi se čini da se tu ne uklapa uopće ne kupujem.

Dvije košulje koje imam malo dodatno iza pranja u 20 sek poravnam rukama i budu poprilično ok.

U 15 god možda sam dvaput dobio kometar jer te krava žvakala.

Moja žena nije peglu upalila otkako smo kupili dobru sušilicu (bog je poživio.... sušilicu, jel).. samo složit dok je toplo i to je to.

I btw. jer≠jel

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.8.2025 16:38 (miki_the_pirat).
14 godina

Inače , vjerovatno svi ne znaju ali peglanje ima i higijensku komponentu.

Vruća para i vrelo železo ubiju ono što je deterđentu promaklo.

Npr u nekim zemljama u Africi ako ne opeglaš robu nakon sušenja vani na zraku dobiješ kožne parazite.

Navodno se pegla i bijela posteljina u hotelima/ugostiteljstvu iako se pere na 90.

Jel to higijenska obveza ili da je gostu ljepše?

Bijele ručnike i posteljinu perem na 95 , pamuk na 60 , sport plastiku na 35 sa dodatnim otrovom za niske temperature, sve bez omekšivača.

Nula osipa, roba bude neutralnog mirisa.

U kućanstvima gdje je više osoba u kućanstvu na 1 vešmašini je potrebno peglati radi higijene?

Ili s vremenom svi razmijene bakterije pa žive u harmoniji ? :-)

Goste tretiraš za svaki slučaj ko ove hotelske, ko da su svi bolesni ? :-)

Što preporuča HZJZ , zna li se šta?

4 0 hvala 2
17 godina
Sušilice su vrlo praktične, ali dosta uništavaju tkaninu. Sve što želiš da potraje, ne stavljaj u sušilicu.
9 mjeseci
Ovisi i koja sušilica , one loše dosta habaju odjeću te ju smanje ili unište, te odjeća smrdi nakon sušenja (barem je tako prije bilo, no sumnjam da su nešto napredovali kod jeftinjara), no znam da Miele sušilica ne kida i ne smanjuje odjeću , ali obavezno treba izokrenuti odjeću radi očuvanja boje inače tamna odjeća izblijedi. Možda ima i još koja napredna sušilica osim spomenute.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
10 mjeseci
Sirotanovic kaže...
Ovisi i koja sušilica , one loše dosta habaju odjeću te ju smanje ili unište, te odjeća smrdi nakon sušenja (barem je tako prije bilo, no sumnjam da su nešto napredovali kod jeftinjara), no znam da Miele sušilica ne kida i ne smanjuje odjeću , ali obavezno treba izokrenuti odjeću radi očuvanja boje inače tamna odjeća izblijedi. Možda ima i još koja napredna sušilica osim spomenute.

To me zanimalo, što kvalitetnije sušilice rade a da jeftinije ne mogu da se ne uništi roba?

9 mjeseci
Ne znam što rade pametnije , no Miele i perilica i sušilica su napravljene sa velikom pažnjom , dali je do savršenog proučavanja ili do skupih i pametnih senzora ili kombinacije. Imali smo prije gorenje neku staru perilicu nit je dorbo prala niti ocijedila, klasične boljke jeftinjare, ako staviš previše deterdženta curi van, ili nekad roba bude skroz mokra. Te Candy modernu perilicu i sušilicu zajedno , skupa a jeftina plastika koja je brzo požutjela, 1400 okretaja u minuti , ali tako je loše prala , postari robu Jako brzo, ponekad i podere (uhvati rublje uz staklo i gumu te podere), a kod sušenja smanji rublje i smrdi čudno. A buku pravila pri centrifugi kao Rafale, nije ni čudno kad je izolacija nula , ispod je imala samo neki karton kao izolaciju koji čak ne pokrije dobro otvor, mislim sramota takvo što proizvesti. Dok Miele je hermetički zatvoren , metalna šasija te pri 1600 okretaja jedva se čuje.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
10 godina
klokan057 kaže...

Inače , vjerovatno svi ne znaju ali peglanje ima i higijensku komponentu.

Vruća para i vrelo železo ubiju ono što je deterđentu promaklo.

Npr u nekim zemljama u Africi ako ne opeglaš robu nakon sušenja vani na zraku dobiješ kožne parazite.

Navodno se pegla i bijela posteljina u hotelima/ugostiteljstvu iako se pere na 90.

Jel to higijenska obveza ili da je gostu ljepše?

Bijele ručnike i posteljinu perem na 95 , pamuk na 60 , sport plastiku na 35 sa dodatnim otrovom za niske temperature, sve bez omekšivača.

Nula osipa, roba bude neutralnog mirisa.

U kućanstvima gdje je više osoba u kućanstvu na 1 vešmašini je potrebno peglati radi higijene?

Ili s vremenom svi razmijene bakterije pa žive u harmoniji ? :-)

Goste tretiraš za svaki slučaj ko ove hotelske, ko da su svi bolesni ? :-)

Što preporuča HZJZ , zna li se šta? 

Nekad bilo sad se spominjalo... dok su deterdženti bili kakvi su bili i dok se sušilo u dvorištu.

17 godina
Pa baš sam Miele koristio jedno 2-3g. Uništava s vremenom, kao i ostale
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice