Još da popegla rublje i bit će totalni hit!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
-dite materino!! (ono što ponosni ćaća može reć, kad dite pokaže nasljedne osobine..) .. tj ako niste primjetili, ljevak je.. :))
-i da, prigodna uzrečica, dobar je tko ga je napravio... pa ću diskretno reći JA! :) no još ima puno za učiti dok dođe do majstorskog statusa ćaće..
-ako netko pomisli da je mali spor.. a što da je to vaše dite? :) .. i nije poso zec pa da utekne itd..
-ovo je već stvarni napredak.. ok, uz sarkazam ali i realno u odnosu na ostatak robota koji samo što nisu, posljednja utrka, onak.. tužno-smiješno što se nagrađuje kao uspjeh, ..
Još da popegla rublje i bit će totalni hit!
2025 godina i koliko je meni poznato sve žene svijeta bi dale za neki pristupacniji uredaj za peglanje, imaju nekakvi strojevi no to je sve glomazno i po 2000€
-napomena.. ovo nije za peglanje, nego slaganje.. (npr već opeglanog) ..
-za preglanje je potrebna naprednija verzija, nešto što za sad nije ni na horizontu.. nešto što nije za robota klase 'dite', nego pravi muž! :)
+primjećuje se diskriminacijska dogma-stereotip, žene za peglanje.. jednakost!
A koristi li bradu da folda plahtu?
Nedavno sam ostap paf kad sam saznao koliko ljudi pegla gaće čarape i plahte.
Nije mi struka , ali meni se čini da bi u pitanju mogao biti neki -itis , ili čak -oza.
Otkako živim sam nemam peglu, rublje odmah objesim , osuši se 90 posto ravno.
Robu koja mi se čini da se tu ne uklapa uopće ne kupujem.
Dvije košulje koje imam malo dodatno iza pranja u 20 sek poravnam rukama i budu poprilično ok.
U 15 god možda sam dvaput dobio kometar jer te krava žvakala.
Tako da po meni radi se o kategoriji " krstit jariće".
..
.
-da i ne.. to je demonstracija da može, mada sporo, traljavo .. ali može, pri čemu je to za robota vrlo kompliciran task, daleko teži nego robotska ruka u fordovoj tvornici koja šarafi osovinu..
-nije važno što radi, nego da može, i ove pipljave poslove, mada kad bi ocjenjivali radnika bilo bi loš-spor kojem treba još pomoćnik pravilno donjeti novu hrpu na desnu (njegovu lijevu) stranu koju on složeno odloži u košaru-prostor na drugoj strani.. što ako to 'poremetimo'.. čoban retardus će znati ai neće.. što ako umjesto ovih malih sivih ručnika dobije materijal druge dimenzije-boje-texture, npr ručnik od 2m za plažu.. koji ne stane u košaricu ako ga složi itd. a da ne dodajemo čarape-parove ili bilo što 'kompliciranog' za ljude no stvarno teško za ai .. njima naprotiv nije teško podići koju tonu tereta ili raditi 24h...
A koristi li bradu da folda plahtu?
Nedavno sam ostap paf kad sam saznao koliko ljudi pegla gaće čarape i plahte.
Nije mi struka , ali meni se čini da bi u pitanju mogao biti neki -itis , ili čak -oza.
Otkako živim sam nemam peglu, rublje odmah objesim , osuši se 90 posto ravno.
Robu koja mi se čini da se tu ne uklapa uopće ne kupujem.
Dvije košulje koje imam malo dodatno iza pranja u 20 sek poravnam rukama i budu poprilično ok.
U 15 god možda sam dvaput dobio kometar jer te krava žvakala.
Moja žena nije peglu upalila otkako smo kupili dobru sušilicu (bog je poživio.... sušilicu, jel).. samo složit dok je toplo i to je to.
I btw. jer≠jel
Inače , vjerovatno svi ne znaju ali peglanje ima i higijensku komponentu.
Vruća para i vrelo železo ubiju ono što je deterđentu promaklo.
Npr u nekim zemljama u Africi ako ne opeglaš robu nakon sušenja vani na zraku dobiješ kožne parazite.
Navodno se pegla i bijela posteljina u hotelima/ugostiteljstvu iako se pere na 90.
Jel to higijenska obveza ili da je gostu ljepše?
Bijele ručnike i posteljinu perem na 95 , pamuk na 60 , sport plastiku na 35 sa dodatnim otrovom za niske temperature, sve bez omekšivača.
Nula osipa, roba bude neutralnog mirisa.
U kućanstvima gdje je više osoba u kućanstvu na 1 vešmašini je potrebno peglati radi higijene?
Ili s vremenom svi razmijene bakterije pa žive u harmoniji ? :-)
Goste tretiraš za svaki slučaj ko ove hotelske, ko da su svi bolesni ? :-)
Što preporuča HZJZ , zna li se šta?

To me zanimalo, što kvalitetnije sušilice rade a da jeftinije ne mogu da se ne uništi roba?

Inače , vjerovatno svi ne znaju ali peglanje ima i higijensku komponentu.
Vruća para i vrelo železo ubiju ono što je deterđentu promaklo.
Npr u nekim zemljama u Africi ako ne opeglaš robu nakon sušenja vani na zraku dobiješ kožne parazite.
Navodno se pegla i bijela posteljina u hotelima/ugostiteljstvu iako se pere na 90.
Jel to higijenska obveza ili da je gostu ljepše?
Bijele ručnike i posteljinu perem na 95 , pamuk na 60 , sport plastiku na 35 sa dodatnim otrovom za niske temperature, sve bez omekšivača.
Nula osipa, roba bude neutralnog mirisa.
U kućanstvima gdje je više osoba u kućanstvu na 1 vešmašini je potrebno peglati radi higijene?
Ili s vremenom svi razmijene bakterije pa žive u harmoniji ? :-)
Goste tretiraš za svaki slučaj ko ove hotelske, ko da su svi bolesni ? :-)
Što preporuča HZJZ , zna li se šta?
Nekad bilo sad se spominjalo... dok su deterdženti bili kakvi su bili i dok se sušilo u dvorištu.