Ozzy Osbourne: genetski mutant koji je s osmijehom

poruka: 25
|
čitano: 14.253
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Ozzy Osbourne: genetski mutant koji je s osmijehom".
12 godina

Što Stonse drži?

Koliko približno košta takva analiza gena?

0 0 hvala 0
7 godina
Re: Ozzy Osbourne: genetski mutant koji je s osmij
coldGT kaže...

Što Stonse drži?

Dante Labs (EU) = €399, uključeni personalizirani izvještaji i nadogradnje paketa

Veritas Genetics (EU) = €1 950, uključuje interpretaciju, genetsko savjetovanje i izvještaje o zdravlju i lijekovima

Nebula Genomics (SAD → dostupno EU) = $299, tjedna ažuriranja, alati za pretraživanje, enkripcija podataka, zahtijeva pretplatu za pristup

Stockholm Klinički laboratorij = €850, namijenjeno kliničkim uzorcima

Ili jesmo, ili nismo! Ili ono treće...
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2025 16:45 (Doc Berecki).
15 godina
Covjek se ne sjeca pola zivota (njegova izjava).

3 0 hvala 0
7 godina

Keith Richards je onaj koji prkosi svakoj logici oko zdravog i dugog života!!!

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
17 godina
Doc Berecki kaže...
coldGT kaže...

Što Stonse drži?

Dante Labs (EU) = €399, uključeni personalizirani izvještaji i nadogradnje paketa

Veritas Genetics (EU) = €1 950, uključuje interpretaciju, genetsko savjetovanje i izvještaje o zdravlju i lijekovima

Nebula Genomics (SAD → dostupno EU) = $299, tjedna ažuriranja, alati za pretraživanje, enkripcija podataka, zahtijeva pretplatu za pristup

Stockholm Klinički laboratorij = €850, namijenjeno kliničkim uzorcima

Hvala na korisnim informacijama Doc, odlučio sam da ću iskoristiti jednu od tih usluga. Čini mi se da imam barem malo neke od tih Ozzyjevih mutacija. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2025 11:46 (tgmcro).
13 mjeseci

Nikad mi neće biti jasno zasto se od ovakvih likova koji su klosari, alkoholicari, narkomani, sotonisti i psihopati - radi neki kultni status i proglasava ih se legendama??

Jel narkomani trebaju biti uzor nekome?

Mladi trebaju slusat ova sranja kao sto je rock i black metal?

Bitno je da sporan Thompson, obiteljski covjek koji zivi normalan zivot bez poroka i ima normalne pjesme.

Ali ajmo davat prostor psihopatima kao sto je ozzy, a njegov narkomanski i alko zivot cemo uljepsati s pridjevom "ekscentrican" :bljuv: ... umjesto da stvari nazovemo pravim imenom i zabranimo da se takvi likovi uopce pojavljuju u javnosti koju zagadjuju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2025 12:09 (SharkZ).

2 34 hvala 0
15 godina
SharkZ kaže...

Bitno je da sporan Thompson, obiteljski covjek koji zivi normalan zivot bez poroka i ima normalne pjesme.

Lol, pa i Thompson je rock/metal i uvelike inspiriran rockom i metalom.

Pixel 4A (HTC 10 | HTC 8X :) no more)
13 mjeseci

Prouci textove black sabbata i slicnih sotonistickih bendove pa onda prouci od Thompsona, javi ako nadjes poveznicu.

15 godina
A ti provuci guitar riffove pa javi.
15 godina

Nije mi on nikakav uzor. Zapravo sam puno bolje upoznat sa opusom MPT-a nego Ozzya i Black Sabatha, znam možda 2-3 pjesme.

Što se tiče utjecaja i promocjie - kao da danas netko mlađi od 18 uopće zna za Black Sabath...

Meni je samo bilo zanimljivo kako si rock/metal i Thompsona stavio na suprotne a strane a Thompson je 70% rocker/metalac.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
SharkZ kaže...

Prouci textove black sabbata i slicnih sotonistickih bendove pa onda prouci od Thompsona, javi ako nadjes poveznicu.

Black Sabbath nije sotnistički band. Većina metal bandova se proglašava sotonističkim dok zapravo kritiziraju društvo, nasilje i ratove. Štoviše, većina članova banda su dosljedni kršćani ili se takvima smatraju. Riječi jedne od najpopularnijih Sabbath pjesama, War Pigs:

Generals gathered in their masses

Just like witches at black masses

Evil minds that plot destruction

Sorcerer of death's construction

In the fields, the bodies burning

As the war machine keeps turning

Death and hatred to mankind

Poisoning their brainwashed minds

Oh, Lord, yeah

Politicians hide themselves away

They only started the war

Why should they go out to fight?

They leave that all to the poor, yeah

Time will tell on their power minds

Making war just for fun

Treating people just like pawns in chess

Wait till their judgment day comes, yeah

Now, in darkness, world stops turning

Ashes where their bodies burning

No more war pigs have the power

Hand of God has struck the hour

Day of Judgment, God is calling

On their knees, the war pigs crawling

Begging mercies for their sins

Satan, laughing, spreads his wings

Oh, Lord, yeah

17 godina
SharkZ kaže...

Black sabbath su "dosljedni krscani"? Ahahahaha....

E sad sam sve cuo...

Svaka pjesma o sotoni, drogi, crnim misama, magiji, okultnom...

Svi clanovi drogerasi i pijandure... Publika ista takva.

Ali hej, oni samo kritiziraju to sve, nema veze sto i konzumiraju i rade tko zna sta sve.

Over and out.

Obrati pažnju na stih "Poisoning their brainwashed minds".

Ah, pardon, ne možeš - ti si jedan od tih, preskočio čitanje s razumijevanjem u osnovnoj školi.
Razapeti nekoga zbog nacionalističkih uvjerenja, opravdavati bilo koju vrstu rata i sudjelovati u njima je ok. Ali ne daj bože da netko konzumira nešto - završit će u paklu. Jedva čekam taj Sudnji dan, teško će biti pobrojati šokirane "vjernike" kad im Sv. Petar pokaže vrata prema dolje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2025 13:17 (tgmcro).

13 0 hvala 0
7 godina
coldGT kaže...

Što Stonse drži?

Samoljepljiva traka za popravke (power tape). Keith Richards bi se inače raspao na komade.

14 godina
SharkZ kaže...

Black sabbath su "dosljedni krscani"? Ahahahaha....

E sad sam sve cuo...

Svaka pjesma o sotoni, drogi, crnim misama, magiji, okultnom...

Svi clanovi drogerasi i pijandure... Publika ista takva.

Znači doslovno niti jednu pjesmu Sabbatha nisi čuo. Nemam ništa protiv sotonizma u glazbi, al Sabbath predstavljaš kao da su dio drugog vala black metala. Očito nemaš doslovno nikakvog pojma o onome što govoriš i fakat bi bilo bolje da šutiš jer ti je mozak ispran do ibera.

Moj PC  
5 0 hvala 0
4 godine

Vjerojatno ne bi umro da si nije nečim "pomogao" da izdrži nastup, pa je malo pretjerao

Nije džaba rečeno; "jednom ovisnik, uvijek ovisnik"

Mogao je biti "čist 10 godina, no koncert je za njega stres, a nikakvi diazepami, alprazolami, ne mogu tu pomoći.

U takvim situacijama , pošto je krhke psihe, jedini prijatelj (da izbjegne panične napadaje) mu je alkohol (trenutno diže- boosta dopaminske receptore) i kokain.

Malo je pretjerao+godine i kraj.

Inače, R.I.P. legendi.

合気道 五段 Me, myself and I
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2025 16:39 (Zaporožac).
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
trebalo bi i Bareta analizirati...
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina

Takvi se više ne rađaju. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
9 godina
SharkZ kaže...

Nikad mi neće biti jasno zasto se od ovakvih likova koji su klosari, alkoholicari, narkomani, sotonisti i psihopati - radi neki kultni status i proglasava ih se legendama??

Jel narkomani trebaju biti uzor nekome?

Ali ajmo davat prostor psihopatima kao sto je ozzy, a njegov narkomanski i alko zivot cemo uljepsati s pridjevom "ekscentrican" :bljuv: ... umjesto da stvari nazovemo pravim imenom i zabranimo da se takvi likovi uopce pojavljuju u javnosti koju zagadjuju.

Duboko udahni, sve ce to biti u redu....

Mislim, lik ocigledno zajebava forumsku populaciju.....

Jer ne znam sto mu drugo napisati, u istu recenicu staviti lokalnog birtijskog zabavljaca i covjeka koji zadnjih fucking 60 godina zari i pali svjetskom rock i metal scenom.

Da ponovimo, 60 godina skoro. Jbt, covjek je vise pjesama zaboravio nego sto ce ih Thompson ikad otpjevati.... :)

Ali ne, netko nas samo zeza, nema sto drugo biti....

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2025 22:24 (Damir22).
9 godina
kratos091 kaže...

Nije mi on nikakav uzor. Zapravo sam puno bolje upoznat sa opusom MPT-a nego Ozzya i Black Sabatha, znam možda 2-3 pjesme.

Što se tiče utjecaja i promocjie - kao da danas netko mlađi od 18 uopće zna za Black Sabath...

Meni je samo bilo zanimljivo kako si rock/metal i Thompsona stavio na suprotne a strane a Thompson je 70% rocker/metalac.

Vidis, i ja sam tako mislio, naravno vjerovatno ovisi o okolini, ljudima koje sreces i s kojima si okruzen, ali hrpa klinaca 15-18 godina itekako zna za black sabbath, metallicu, gunse, rob zombia, wasp, i otprilike jos jedno milion bendova iz te slavne ere 80-tih koji su prasili zestoki rock i metal....

ja sam prvi u neprijateljskom okruzenju, dok oko mene u komsiluku tresu cece, dragane, jovane, milice i zikice, ponekad se pocastim da im u 3 ujutro pustim "paranoid", ili "fear of the dark", a nekako najvise reagiraju, sudeci po glasnoci vikanja i kolicini cigli koje bace na "ace of spades" i "trooper" ;)

ali, ponekad vjetar donese poznate zvukove i poznate pjesme, koje pustaju i slusaju klinci dok se opija...pardon, dok rostiljaju po vikendicama, sumama i gorama ;)

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2025 22:22 (Damir22).
4 godine

Black Sabbath je bend sedamdesetih, kao i Zeppelin, Deep Purple, AC/DC, njih sam dosta slušao, a Metallica (početak osamdesetih)i Gansi (krajem osamdesetih) su osamdesetih tek počeli , pa nisu bili moj izbor.

Uglavnom, najbolji hard rock bendovi su nastali sedamdesetih godina, godina-dvije gore dolje.

合気道 五段 Me, myself and I
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 mjeseci
Ne znam puno o pokojniku , ali lijepo od njega što je 180 MILIJUNA dolara dao u dobrotvorne svrhe što je navedeno u štivu, za razliku od sotoniste Thrumpsona koji nebi kune dao potrebitima , ne plaća porez državi o koju se busa, krši zakon države u koju se kune (ne legalizirana gradnja), srpska firma mu je vodila koncert zato što je jeftinija (znači njegov opjevani neprijatelj s kojim trola narod), veliča Juru i Bobana i sličnu bagru i masovne ubojice, s time razdire državu za koju cepa crne košulje prozivajući nas ljevičare koji se sramotimo djela njegovih heroja, prozivajući nas komunistima , neljudima te da mi razdiremo narod i uništavamo Hrvatsku.
Svaka ćas nekim pjesmama (lijepa li si), dok većinom su mu pjesme zavadi pa vladaj (u njegovom slučaju zavadi pa zaradi 🤑) 🤮

Fanovi spomenutog proučite malo povijest, čitajte filozofska djela, kulturno se uzdižite i izdignite se iz te crne jame gdje vas Thrumpsoni koriste za iskorištavanje po potrebi.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
15 godina

salje zena

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.7.2025 21:35 (KIKI3ooo).

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice