Što Stonse drži?
Koliko približno košta takva analiza gena?
Što Stonse drži?
Što Stonse drži?
Dante Labs (EU) = €399, uključeni personalizirani izvještaji i nadogradnje paketa
Veritas Genetics (EU) = €1 950, uključuje interpretaciju, genetsko savjetovanje i izvještaje o zdravlju i lijekovima
Nebula Genomics (SAD → dostupno EU) = $299, tjedna ažuriranja, alati za pretraživanje, enkripcija podataka, zahtijeva pretplatu za pristup
Stockholm Klinički laboratorij = €850, namijenjeno kliničkim uzorcima
i tko zna kaj još.....
Keith Richards je onaj koji prkosi svakoj logici oko zdravog i dugog života!!!
https://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/english/music/when-ozzy-osbourne-revealed-he-killed-17-cats-under-the-influence-of-drugs-described-it-as-a-turning-point-in-his-life/articleshow/122857061.cms
https://www.ibtimes.co.uk/why-did-ozzy-osbourne-almost-kill-sharon-osbourne-rocker-strangled-wife-1989-1739079
i tko zna kaj još.....
"...snorted a line of ants like they were a line of cocaine..."
Što Stonse drži?
Dante Labs (EU) = €399, uključeni personalizirani izvještaji i nadogradnje paketa
Veritas Genetics (EU) = €1 950, uključuje interpretaciju, genetsko savjetovanje i izvještaje o zdravlju i lijekovima
Nebula Genomics (SAD → dostupno EU) = $299, tjedna ažuriranja, alati za pretraživanje, enkripcija podataka, zahtijeva pretplatu za pristup
Stockholm Klinički laboratorij = €850, namijenjeno kliničkim uzorcima
Hvala na korisnim informacijama Doc, odlučio sam da ću iskoristiti jednu od tih usluga. Čini mi se da imam barem malo neke od tih Ozzyjevih mutacija. :)
Nikad mi neće biti jasno zasto se od ovakvih likova koji su klosari, alkoholicari, narkomani, sotonisti i psihopati - radi neki kultni status i proglasava ih se legendama??
Jel narkomani trebaju biti uzor nekome?
Mladi trebaju slusat ova sranja kao sto je rock i black metal?
Bitno je da sporan Thompson, obiteljski covjek koji zivi normalan zivot bez poroka i ima normalne pjesme.
Ali ajmo davat prostor psihopatima kao sto je ozzy, a njegov narkomanski i alko zivot cemo uljepsati s pridjevom "ekscentrican" :bljuv: ... umjesto da stvari nazovemo pravim imenom i zabranimo da se takvi likovi uopce pojavljuju u javnosti koju zagadjuju.
Bitno je da sporan Thompson, obiteljski covjek koji zivi normalan zivot bez poroka i ima normalne pjesme.
Lol, pa i Thompson je rock/metal i uvelike inspiriran rockom i metalom.
Prouci textove black sabbata i slicnih sotonistickih bendove pa onda prouci od Thompsona, javi ako nadjes poveznicu.
Nije mi on nikakav uzor. Zapravo sam puno bolje upoznat sa opusom MPT-a nego Ozzya i Black Sabatha, znam možda 2-3 pjesme.
Što se tiče utjecaja i promocjie - kao da danas netko mlađi od 18 uopće zna za Black Sabath...
Meni je samo bilo zanimljivo kako si rock/metal i Thompsona stavio na suprotne a strane a Thompson je 70% rocker/metalac.
Prouci textove black sabbata i slicnih sotonistickih bendove pa onda prouci od Thompsona, javi ako nadjes poveznicu.
Black Sabbath nije sotnistički band. Većina metal bandova se proglašava sotonističkim dok zapravo kritiziraju društvo, nasilje i ratove. Štoviše, većina članova banda su dosljedni kršćani ili se takvima smatraju. Riječi jedne od najpopularnijih Sabbath pjesama, War Pigs:
Generals gathered in their masses
Just like witches at black masses
Evil minds that plot destruction
Sorcerer of death's construction
In the fields, the bodies burning
As the war machine keeps turning
Death and hatred to mankind
Poisoning their brainwashed minds
Oh, Lord, yeah
Politicians hide themselves away
They only started the war
Why should they go out to fight?
They leave that all to the poor, yeah
Time will tell on their power minds
Making war just for fun
Treating people just like pawns in chess
Wait till their judgment day comes, yeah
Now, in darkness, world stops turning
Ashes where their bodies burning
No more war pigs have the power
Hand of God has struck the hour
Day of Judgment, God is calling
On their knees, the war pigs crawling
Begging mercies for their sins
Satan, laughing, spreads his wings
Oh, Lord, yeah
Black sabbath su "dosljedni krscani"? Ahahahaha....
E sad sam sve cuo...
Svaka pjesma o sotoni, drogi, crnim misama, magiji, okultnom...
Svi clanovi drogerasi i pijandure... Publika ista takva.
Ali hej, oni samo kritiziraju to sve, nema veze sto i konzumiraju i rade tko zna sta sve.
Over and out.
Obrati pažnju na stih "Poisoning their brainwashed minds".
Ah, pardon, ne možeš - ti si jedan od tih, preskočio čitanje s razumijevanjem u osnovnoj školi.
Razapeti nekoga zbog nacionalističkih uvjerenja, opravdavati bilo koju vrstu rata i sudjelovati u njima je ok. Ali ne daj bože da netko konzumira nešto - završit će u paklu. Jedva čekam taj Sudnji dan, teško će biti pobrojati šokirane "vjernike" kad im Sv. Petar pokaže vrata prema dolje.
Što Stonse drži?
Samoljepljiva traka za popravke (power tape). Keith Richards bi se inače raspao na komade.
Black sabbath su "dosljedni krscani"? Ahahahaha....
E sad sam sve cuo...
Svaka pjesma o sotoni, drogi, crnim misama, magiji, okultnom...
Svi clanovi drogerasi i pijandure... Publika ista takva.
Znači doslovno niti jednu pjesmu Sabbatha nisi čuo. Nemam ništa protiv sotonizma u glazbi, al Sabbath predstavljaš kao da su dio drugog vala black metala. Očito nemaš doslovno nikakvog pojma o onome što govoriš i fakat bi bilo bolje da šutiš jer ti je mozak ispran do ibera.
Vjerojatno ne bi umro da si nije nečim "pomogao" da izdrži nastup, pa je malo pretjerao
Nije džaba rečeno; "jednom ovisnik, uvijek ovisnik"
Mogao je biti "čist 10 godina, no koncert je za njega stres, a nikakvi diazepami, alprazolami, ne mogu tu pomoći.
U takvim situacijama , pošto je krhke psihe, jedini prijatelj (da izbjegne panične napadaje) mu je alkohol (trenutno diže- boosta dopaminske receptore) i kokain.
Malo je pretjerao+godine i kraj.
Inače, R.I.P. legendi.
Nikad mi neće biti jasno zasto se od ovakvih likova koji su klosari, alkoholicari, narkomani, sotonisti i psihopati - radi neki kultni status i proglasava ih se legendama??
Jel narkomani trebaju biti uzor nekome?
Ali ajmo davat prostor psihopatima kao sto je ozzy, a njegov narkomanski i alko zivot cemo uljepsati s pridjevom "ekscentrican" :bljuv: ... umjesto da stvari nazovemo pravim imenom i zabranimo da se takvi likovi uopce pojavljuju u javnosti koju zagadjuju.
Duboko udahni, sve ce to biti u redu....
Mislim, lik ocigledno zajebava forumsku populaciju.....
Jer ne znam sto mu drugo napisati, u istu recenicu staviti lokalnog birtijskog zabavljaca i covjeka koji zadnjih fucking 60 godina zari i pali svjetskom rock i metal scenom.
Da ponovimo, 60 godina skoro. Jbt, covjek je vise pjesama zaboravio nego sto ce ih Thompson ikad otpjevati.... :)
Ali ne, netko nas samo zeza, nema sto drugo biti....
Nije mi on nikakav uzor. Zapravo sam puno bolje upoznat sa opusom MPT-a nego Ozzya i Black Sabatha, znam možda 2-3 pjesme.
Što se tiče utjecaja i promocjie - kao da danas netko mlađi od 18 uopće zna za Black Sabath...
Meni je samo bilo zanimljivo kako si rock/metal i Thompsona stavio na suprotne a strane a Thompson je 70% rocker/metalac.
Vidis, i ja sam tako mislio, naravno vjerovatno ovisi o okolini, ljudima koje sreces i s kojima si okruzen, ali hrpa klinaca 15-18 godina itekako zna za black sabbath, metallicu, gunse, rob zombia, wasp, i otprilike jos jedno milion bendova iz te slavne ere 80-tih koji su prasili zestoki rock i metal....
ja sam prvi u neprijateljskom okruzenju, dok oko mene u komsiluku tresu cece, dragane, jovane, milice i zikice, ponekad se pocastim da im u 3 ujutro pustim "paranoid", ili "fear of the dark", a nekako najvise reagiraju, sudeci po glasnoci vikanja i kolicini cigli koje bace na "ace of spades" i "trooper" ;)
ali, ponekad vjetar donese poznate zvukove i poznate pjesme, koje pustaju i slusaju klinci dok se opija...pardon, dok rostiljaju po vikendicama, sumama i gorama ;)
Black Sabbath je bend sedamdesetih, kao i Zeppelin, Deep Purple, AC/DC, njih sam dosta slušao, a Metallica (početak osamdesetih)i Gansi (krajem osamdesetih) su osamdesetih tek počeli , pa nisu bili moj izbor.
Uglavnom, najbolji hard rock bendovi su nastali sedamdesetih godina, godina-dvije gore dolje.