Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.486
|
čitano: 17.189.136
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Vaš Auto Snova
luka_cro kaže...
lolipopmen kaže...

Ajde bar malo da se vozi. Promijeni ulje u motoru, filter ulja, ulje u kočnicama i ostale filtere (kabina i zrak) i to bi bilo to.

Zašto se tak malo koristi auto ak se smije znat? Ako vam je viška prodajte ga, ne vidim svrhu imat auto koji se vozi 2 puta mjesečno.

Višak je... Vec je dosta veliki fail sto je kupljen, sad bi samo popusio 10 000eura...

imas bolji auto od accorda pa ti on stoji ili neki drugi razlog zasto taj hebacki auto ne koristite?

16 godina
neaktivan
mar123 kaže...
luka_cro kaže...
lolipopmen kaže...

Ajde bar malo da se vozi. Promijeni ulje u motoru, filter ulja, ulje u kočnicama i ostale filtere (kabina i zrak) i to bi bilo to.

Zašto se tak malo koristi auto ak se smije znat? Ako vam je viška prodajte ga, ne vidim svrhu imat auto koji se vozi 2 puta mjesečno.

Višak je... Vec je dosta veliki fail sto je kupljen, sad bi samo popusio 10 000eura...

imas bolji auto od accorda pa ti on stoji ili neki drugi razlog zasto taj hebacki auto ne koristite?

Sad puno pitas {#}

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
12 godina
protjeran
luka_cro kaže...

Vise gubis time sto ga ostavljas u garazi nego da ga prodas i izvuces sto mozes iz auta koji ne koristis.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jel zna tko kad se može naletjeti na live stream le mansa sa nurburgringa? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

luka_cro aj nabaci koju fotku tog accorda... više je nego debilno da taj auto stoji, a audi da se vozi :/

Potrudi se dobiti ono što voliš jer ćeš inače biti prisiljen voljeti ono što si dobio
15 godina
ilija2010lukic kaže...

luka_cro aj nabaci koju fotku tog accorda... više je nego debilno da taj auto stoji, a audi da se vozi :/

Ne smije Accorda vozit ako se meni dobro čini.

@turbo

Imaš na Sport1 TVu. Bilo je od 16-18:30, sad će biti od 00:00-00:30, pa ujutro od 7-11 i onda od 13-18.

Ostalo mi ništa ne radi osim Radio Livea i Subaru streama. 

13 godina
Vaš Auto Snova

Možda je Accord ukraden pa ga nesmije vozit {#}

Jeste vidili novu S klasu, trebala bi zamjenit i Maybach.

http://www.netcarshow.com/mercedes-benz/2014-s-class/

16 godina
macgyver 53 kaže...

tesko

15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
lolipopmen kaže...

Kako Audi, jel živ?

Faith divides us. Death unites us.
16 godina
neaktivan
macgyver 53 kaže...

Trebao bi imati autopilot xD

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Budem napravio review izmedu Honde Accord 90'god i Accorda linija 2009 samo dok nadem vremena {#}

A Audi ko Audi, nist posebno, jos ide, al preslab mi je {#}

a nekak gubim zanimaciju za aute u zadnje vrijeme, koristim ih samo za od tocke A do B jer recimo aprilia rs koju sam nabavio za 1100eura ide za 7sec do 100, a accord 9sec a kosta 30puta više.

mislim glupa usporedba, ali ako gledamo samo ubrzanje je tak...a i ljepse se vozit na motoru..

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
17 godina
luka_cro kaže...

a nekak gubim zanimaciju za aute u zadnje vrijeme, koristim ih samo za od tocke A do B jer recimo aprilia rs koju sam nabavio za 1100eura ide za 7sec do 100, a accord 9sec a kosta 30puta više.

mislim glupa usporedba, ali ako gledamo samo ubrzanje je tak...a i ljepse se vozit na motoru..

Dragi kolega..

auto ima veću sigurnost, komfor, klimu, ne smeta ni kiša ni vjetar, ni snijeg, možeš i neku curu odvesti na osamljeno mjesto i uz ugodnu glazbu joj prezentirati svoje vozačko umijeće na zadnjem sjedalu :)

a opet i veća je gušt prati auto, glancati...dok na motor samo sjedneš i po gasu..

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 14:20 (Ziga).
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

A Audi ko Audi, nist posebno, jos ide, al preslab mi je {#}

Riješi ga i uzmi isti samo sa 1.8T motorom. {#} Ili A3 s tim motorom, još bolje. Imaš ih po 3000e.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 14:21 (thedream).
15 godina
Vaš Auto Snova

kaj da si kupi i audija kojeg ne može voziti da stoji sa accordom u garaži? {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
nine kaže...

Drito! {#}{#} I onda kad ga zaustave kao - ma ko?! Sto i koliko kilovata je dozvoljeno, a ne - 110 konja, krivo vidio. Opomena, može? {#}

16 godina
neaktivan
thedream kaže...
nine kaže...

Drito! {#}{#} I onda kad ga zaustave kao - ma ko?! Sto i koliko kilovata je dozvoljeno, a ne - 110 konja, krivo vidio. Opomena, može? {#}

Makar honda ima 115kw, znaci svakak bi dobio kaznu {#}

15 godina
Vaš Auto Snova

S obzirom da ti je Audi preslab, a ionak smiješ samo do 80kW, onda je bezveze da voziš nešto mrvu jače pa te ulove ili da voziš nešto pošteno.

Nije da će te baš svaki dan ulovit, a jednom mjesečno hiljadarka za tebe je ništa. {#}

Tak da, preporuka ti je da uzmeš nekog 350Z/WRX STi, ima ih za 10-15k eura u super stanju. Ili čak EVO X za mal veću lovu, ili standard preserans M3.

17 godina
Vaš Auto Snova

Pa što ne kupi neki auto koji snazi udovoljava mladom vozaču + chipne ga i to je to?

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jel ja sa napunjenih 25 god nakon polaganja smijem vozit jaci auto ili moram 2 godine cekat?

15 godina
Vaš Auto Snova

Moš vozit kaj oćeš. 

17 godina
Xperiax1 kaže...

Jel ja sa napunjenih 25 god nakon polaganja smijem vozit jaci auto ili moram 2 godine cekat?

Odeš i kupiš najjači Aston Martin koji ti se svidi, ključ u bravu i vozi miško {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 18:48 (Ziga).
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Da za prvu ruku malo vozam c 250 td dok svoje nesto ne kupim...

Nebi dao novce za Aston...Radije C klasu AMG ili brabus {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 18:14 (Xperiax1).
17 godina
Xperiax1 kaže...

Nebi dao novce za Aston...Radije C klasu AMG ili brabus {#}

Želiš biti viđen? parkiravati se pred klubove i birceve a da drugi sline? a opet imati gušt, udobnost i hrpu konja....onda si kupiš ono što prosječni Balkanac nema...

i Jeremy bi se složio samnom {#}

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Planiram uzet mercedes w 124 coupe.U Osijeku ima jedan ili dva takva auta..U klubove ne zalazim jel me ta faza prosla prije 5-6 godina.Koji put odem na pivo dva al ne opijam se...

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.5.2013 18:26 (Xperiax1).
17 godina
Xperiax1 kaže...

Planiram uzet mercedes w 124 coupe.

Nisi ni ti lud! {#}

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Stari mi vozi Mercedes c 250 td,bratic e klasu (okca) 290 td..Od malih nogu samo mercedes..Bmw me ne privlaci nesto ali ne kazem da auto ne valja.Recimo bmw 6 coupe stari i bmw 7 (linija od james bonda) to je meni auto...Vise sam za starije aute.

17 godina
Vaš Auto Snova

Mislim da je ovo jedan od najljepših coupea na svijetu

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Rijedak dosta u Osijeku a i to mi je san od kad sam djete bio.

17 godina
Xperiax1 kaže...

Rijedak dosta u Osijeku a i to mi je san od kad sam djete bio.

A ovaj u Splitu je abnormalno skup

http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-e-klasa-e36-amg-automatik-oglas-2258804

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Taj je AMG..Motor 200 KW oko 300 ks ako se ne varam?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice