Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.486
|
čitano: 17.189.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

NSX definitivno :D 

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

R34 {#}

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
14 godina
Re: Vaš Auto Snova

Ako mora biti JDM i ako mora biti skyline onda datsun skyline GTR (mislim da je to bio nissan c110 ako se ne varam)

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Zar to nije Hakosuka? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina
turbojc kaže...

Zar to nije Hakosuka? 

Jest to je Hakosuka, dobro oko imaš.

13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Meni dosta ovaj stari... {#}

Što hladnije to bolje...
15 godina
Saint96 kaže...

GTR34

GTR 

NSX

Koja od ova 3 za vasu dusu bi uzeli !?

Treba tu još Supru ubacit.

A od ova tri, NSX pa GTR. Oduvijek sam patio za ovim japanskim autima sa pop-up svjetlima. To mi je nešto hebeno.

GT-34 mi nikad nije bio nešto "wow".

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
14 godina
neaktivan
dv14 kaže...
Saint96 kaže...

GTR34

GTR 

NSX

Koja od ova 3 za vasu dusu bi uzeli !?

Treba tu još Supru ubacit.

A od ova tri, NSX pa GTR. Oduvijek sam patio za ovim japanskim autima sa pop-up svjetlima. To mi je nešto hebeno.

GT-34 mi nikad nije bio nešto "wow".

meni je nekako nsx napetiji od ova 2 .. i vise ce se primjetit po meni nego ova 2. 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
15 godina
Vaš Auto Snova

ma GTR je neusporedivo najbolji auto po tom izboru..

zapravo ja bi vjerojatno uzeo oba nissana prije NSX-a.. nisam tip od dvosjeda zadnjeg pogona i profila ferrarija, više volim coupe-asti look..

iako mi se opet motor od NSX-a najviše sviđa. high rev atmosferska kosilica od honde, di ćeš ljepše {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
16 godina
neaktivan
quickr kaže...

Ako mora biti JDM i ako mora biti skyline onda datsun skyline GTR (mislim da je to bio nissan c110 ako se ne varam)

aaa, hakosuka, jedan od rijeđih oldtime-era koji mi se sviđaju, taj zvuuuk {#}

15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Imam nekakva iskustva da ti 10% obično toleriraju, ili čak i do 60km/h, ali već i minimalno odstupanje na brzinomjeru ili policajčevom raspoloženju može biti kobno za tvoj novčanik i financijski status.

Zato svakako u naselju držati cajger do 60, dovoljno je, kome se žuri nek pretiče.

Mislim da do 100 km/h imaš 10 km/h tolerancije iznad ograničenja, a od 100 km/h 10%.

Your Ego Is Writing Checks Your Body Can't Cash
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Auto je mocan..Prije par Godina stajala je jedna crvena u Osijeku,sad neznam dal je prodana dalje ili razbijena...

Meni je NSX targa mocna...

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.5.2013 13:13 (Xperiax1).
17 godina
quickr kaže...
mar123 kaže...
bik kaže...

Čuj opravdanje da citiram: "policajac je na meni nabijao rezultate rada" ne prolazi vjerovatno ni u Zimbabveu jer je decko napravio prekšaj (vozio u naselju preko 50) a policajac je uredno radio svoj posao za koji je zadužen i nema tu nabijanja rezultata rada , bilo koga tko vozi u naselju preko 50 treba kazniti jer mu je to posao pa makar ih u jednom danu bilo 1000, može čak dobit nagradu za rezultat u obliku slobodnog dana, logično.

Jedino na šta se može žaliti (osim ako nema opravdan razlog tipa vozio ženu roditi uz dokaz da je rodila) je Zamoliti sud da mu izrekne opomenu, smanji kaznu jer ju financijski nije sposoban platiti ili istu zamjeni za zatvor ili radom za opce dobro. Ja znam slučajeva gdje su likovi pisali gluposti u žalbi pa su morali dodatno plačat sudske troškove, izlaske vještaka na mjesto prekšaja i svašta..

gledaj, mozes mi stavit td, pisat tu neke svoje price, znam ja da ti to ne vjerujes ali koji bi razlog bio da za ovo idem lagat ovdje na forumu covjece? ne razumijem zasto bi to radio?

to prolazi i tako je, a sad ti mozes i nemoras vjerovat. inace on radi u policiji i nikad nije kazne rjesavao preko veze, nego samo prigovorima(a i to treba znat lijepo napisat, npr stara mi radi na odijelu za zaprimanje kazni i unasanje u knjigu i ima nekih koji napisu prigovor ovako: "ulazem prigovor" i to je to).

Da li ti shvaćaš kaj si napisao? Stari ti piše žalbe, a stara ti radi u odjelu za zaprimanje žalbi. I onda to još ideš javno pisati.  Da li vidiš manjak logike ovdje? {#}

Aaa sad sam ja shvatio, mar123 je pomješao "Prigovor" koji se treba podnjeti u roku 7 dana u policijskoj postaji i kasniju "Žalbu" za prekršaj koja se podnosi sudu. Nakon što podneseš prigovor policiji na kaznu (koji može glasiti "Ulažem prigovor") oni slučaj šalju na sud koji dalje odlučuje i policija više nema ništa s tim.

Ovo sa mamom i tatom koji rade u policiji i susjedima pišu žalbe/prigovore ne bih komentirao jer je jasno u kakvom stanju nam je policija {#}

15 godina
bik kaže...
mar123 kaže...

stari pise zalbe susjedima, rodbini, prijateljima i tako i u sebe ima statistiku od 56 napisanih zalbi i 56 uspjesnih. sve sto trebas napisat je ovo, policajac je na meni nabijao rezultate rada, ako pogledate sve njegove zabiljezene prekrsaje vidjet cete da je to tako, iskaljivao se na meni te se derao da je on ovdje zakon i na moje rijeci kako mi je zao i da mi je to prvi prekrsaj i da sam zurio doma bolesnoj majci rekao da sutim jer cu dobit jos jednu kaznu. to sve lijepo ukomponiras, i nikad te nece zvat na sud uopce.

ahaha nadam se da je ovo sarkazam i da se šališ

vi ni neznate kakve se sve zalbe pisu i kakve sve prolaze...

sarkazam ili ne, to je jedan od nacina

16 godina
bik kaže...
quickr kaže...
mar123 kaže...
bik kaže...

Čuj opravdanje da citiram: "policajac je na meni nabijao rezultate rada" ne prolazi vjerovatno ni u Zimbabveu jer je decko napravio prekšaj (vozio u naselju preko 50) a policajac je uredno radio svoj posao za koji je zadužen i nema tu nabijanja rezultata rada , bilo koga tko vozi u naselju preko 50 treba kazniti jer mu je to posao pa makar ih u jednom danu bilo 1000, može čak dobit nagradu za rezultat u obliku slobodnog dana, logično.

Jedino na šta se može žaliti (osim ako nema opravdan razlog tipa vozio ženu roditi uz dokaz da je rodila) je Zamoliti sud da mu izrekne opomenu, smanji kaznu jer ju financijski nije sposoban platiti ili istu zamjeni za zatvor ili radom za opce dobro. Ja znam slučajeva gdje su likovi pisali gluposti u žalbi pa su morali dodatno plačat sudske troškove, izlaske vještaka na mjesto prekšaja i svašta..

gledaj, mozes mi stavit td, pisat tu neke svoje price, znam ja da ti to ne vjerujes ali koji bi razlog bio da za ovo idem lagat ovdje na forumu covjece? ne razumijem zasto bi to radio?

to prolazi i tako je, a sad ti mozes i nemoras vjerovat. inace on radi u policiji i nikad nije kazne rjesavao preko veze, nego samo prigovorima(a i to treba znat lijepo napisat, npr stara mi radi na odijelu za zaprimanje kazni i unasanje u knjigu i ima nekih koji napisu prigovor ovako: "ulazem prigovor" i to je to).

Da li ti shvaćaš kaj si napisao? Stari ti piše žalbe, a stara ti radi u odjelu za zaprimanje žalbi. I onda to još ideš javno pisati.  Da li vidiš manjak logike ovdje? {#}

Aaa sad sam ja shvatio, mar123 je pomješao "Prigovor" koji se treba podnjeti u roku 7 dana u policijskoj postaji i kasniju "Žalbu" za prekršaj koja se podnosi sudu. Nakon što podneseš prigovor policiji na kaznu (koji može glasiti "Ulažem prigovor") oni slučaj šalju na sud koji dalje odlučuje i policija više nema ništa s tim.

Ovo sa mamom i tatom koji rade u policiji i susjedima pišu žalbe/prigovore ne bih komentirao jer je jasno u kakvom stanju nam je policija {#}

tocno, zahebo sam se. no ti uopce ne razumijes sto tko radi. znaci svaka policijska postaja ti ima radno mjesto tog zaprimanja prigovora i upsiivanja kazni u knjigu. ne radi jedna osoba to na razini cijele drzave sto ti je. moja mama tako nema nikakve veze s tim, nego sam samo naveo, jer mi prica sto sve ljudi pisu u te prigovore. inace sad dolazi novi zakon gdje ce se prigovori tipa "ulazem prigovor" odma odbit. tako da svaki prigovor koji moj stari napise moja stara ni ne vidi.

RuskeGTT kaže...
bik kaže...
mar123 kaže...

stari pise zalbe susjedima, rodbini, prijateljima i tako i u sebe ima statistiku od 56 napisanih zalbi i 56 uspjesnih. sve sto trebas napisat je ovo, policajac je na meni nabijao rezultate rada, ako pogledate sve njegove zabiljezene prekrsaje vidjet cete da je to tako, iskaljivao se na meni te se derao da je on ovdje zakon i na moje rijeci kako mi je zao i da mi je to prvi prekrsaj i da sam zurio doma bolesnoj majci rekao da sutim jer cu dobit jos jednu kaznu. to sve lijepo ukomponiras, i nikad te nece zvat na sud uopce.

ahaha nadam se da je ovo sarkazam i da se šališ

vi ni neznate kakve se sve zalbe pisu i kakve sve prolaze...

sarkazam ili ne, to je jedan od nacina

sve si reko. u ovoj drzavi takve gluposti prolaze da to nemozes vjerovat. ja sam isto pito starog pa koja budala mu popusi takve gluposti ali on kaze da to prolazi i to je to.

17 godina
Vaš Auto Snova

Što mislite o ovom Mercedesu: http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-c-klasa-220-oglas-8165415

Isplati li se kupiti?

16 godina

Cini se full cuvan i ima solidne kilometre, a za cijenu ti ne bih znao reci, pricekaj bolje experte {#}

Gamers dont die, they respawn! :)
17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Da, iznadprosječno skup, C klasa tog godišta obično ide za oko 10,000€, gore-dolje ovisno o stanju i kilometrima. Ako ti je drag auto i ono sve napisano u oglasu je točno, ponudiš 12,000€ i uzmeš. Kod nas su možda mrvicu precijenjeni, jer po Njemačkoj se istog stanja i kilometara cijene vrte oko 8-9k €.

17 godina
Penryn kaže...

Da, iznadprosječno skup, C klasa tog godišta obično ide za oko 10,000€, gore-dolje ovisno o stanju i kilometrima. Ako ti je drag auto i ono sve napisano u oglasu je točno, ponudiš 12,000€ i uzmeš. Kod nas su možda mrvicu precijenjeni, jer po Njemačkoj se istog stanja i kilometara cijene vrte oko 8-9k €.

Hvala za info. Iskreno, ne gledam za sebe već za osobu koja traži baš tako nešto, a ovaj mi se čini u izvrsnom stanju...svakako ga treba i uživo pogledati...

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Koliko vi vremenski mijenjate ulje u motoru i filtere?al vremenski, ne koliko km napravite.

Jel smije ulje stajati dugo iako se ne vozi?

pitam jer doma honda accord 2008god. stoji u garazi i sad ima 8000km.

Dal je potreban kakav servis jer auto ipak stoji 5god u garazi?

znaci jos nikad nije servisiran niti nista, stoji u garazi otkad je kupljen...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
12 godina
protjeran
luka_cro kaže...

Koliko vi vremenski mijenjate ulje u motoru i filtere?al vremenski, ne koliko km napravite.

Pa ako toliko dugo stoji onda ne bi bilo lose napraviti servis.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Sto bi sve spadalo u taj servis?

jer glupo je dati sad par tisuca kuna za servis, a ionak se niko ne vozi, hebote auto...

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
12 godina
protjeran
luka_cro kaže...

Sto bi sve spadalo u taj servis?

jer glupo je dati sad par tisuca kuna za servis, a ionak se niko ne vozi, hebote auto...

Pa gle to ti je najlakse saznati tako da odes kod mehanicara ili ovlasteni hondin servis i pitas, mozda je samo potrebno ocistiti rezvoar od moguceg taloga, mozda treba nesto vise. 

Ako auto ne koristis, onda ga radije prodaj nego da platis servisiranje i onda opet ostavis u garazi da stoji.

17 godina
luka_cro kaže...

Ulje i filteri bar jednom godišnje, ili svakih 10 do 15 tisuća ako praviš više.

14 godina
protjeran
luka_cro kaže...

Imam ti ja veliku garazu, pa dofuraj nek stoji kod mene da ti ne smeta, a za servis bumo se dogovorili.

daniel
15 godina
Vaš Auto Snova

Tko kaže da spojleri nisu korisni? {#}

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
14 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Koliko dugo nije auto paljen/vožen?

16 godina
neaktivan
lolipopmen kaže...
luka_cro kaže...

Koliko dugo nije auto paljen/vožen?

recimo dvaput na mjesec koristen... 

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ajde bar malo da se vozi. Promijeni ulje u motoru, filter ulja, ulje u kočnicama i ostale filtere (kabina i zrak) i to bi bilo to.

Zašto se tak malo koristi auto ak se smije znat? Ako vam je viška prodajte ga, ne vidim svrhu imat auto koji se vozi 2 puta mjesečno.

16 godina
neaktivan
lolipopmen kaže...

Ajde bar malo da se vozi. Promijeni ulje u motoru, filter ulja, ulje u kočnicama i ostale filtere (kabina i zrak) i to bi bilo to.

Zašto se tak malo koristi auto ak se smije znat? Ako vam je viška prodajte ga, ne vidim svrhu imat auto koji se vozi 2 puta mjesečno.

Višak je... Vec je dosta veliki fail sto je kupljen, sad bi samo popusio 10 000eura...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice